ايول!!!!! عالي هست.
Printable View
ايول!!!!! عالي هست.
الفين جان خيلي عكس هاي خوبي بود .
من كه ديگه نميتونم صبر كنم .
آقا در اين بازي ميشه از گيم پد استفاده كرد.
راستي اگه بازي رئال مادريد با بارسلونا رو ديده باشيد در تابلو هاي تبليغاتي من اسم اين بازي رو ديدم يعني اين كه به بازار اومده ولي تو ايران نيومده.
سلام
بله ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط Feli
به اووون ربطي نداره !نقل قول:
نوشته شده توسط Feli
از چند ماه قبل اگه بازيهاي ليگ انگليس و اسپانيا رو ميديدين كنار زمين تبليغ اين بازي وجود داشت
Feli جان اگه بيشتر به اون تبليغات كنار زمين بازي رثالمادريد و بارسلونا توجه ميكردي ميديدي كه به زبون اسپانيايي اين مطلب رو نوشته بود : In Ocober .
يعني در اكتبر . الان 23 اكتبر هست . پس زياد تا اومدنش نمونده .
سلام
اينم يه باكس شات جديد از بازي با كيفيت بالا
و يه خبر بد به نقل از گيم اسپات
Release Date: January 2007
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو نمیاد دیگه اه ه ه ه ه :sad: :sad: :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
سلام دوستان:
امروز 24 اكتبر است.اگه كانال ماهواره اي GAME ONE ديده باشيد در برنامه Game Clip نوشته كه در 26 اكتبر به بازار مياد يعني روز پنجشنبه به بازار كشورهاي اروپا عرضه ميشه و فكر كنم تا شنبه يعني تا هفته ي جاري 100% بياد ايران.
امين جان من هم اون تاريخ رو ديده بودم .
ولي نميدونم چرا اين بازي تو گيم اسپات با نام Pro Evolution Soccer 2007 معرفي شده ?!
ولي همونطور كه گفتم هنگامي كه تو تبليغات كنار زمين ليگ اسپانيا اسم بازي تبليغ ميشد عبارت In October نوشته ميشد .
این تاریخی که نقل قول کردن تاریخ عرضه بازی در آمریکا هست و تاریخ عرضه اون در اروپا همون 27 اکتبر هست همچنین 10 نوامبر به استرالیا میادنقل قول:
نوشته شده توسط alireza7
این آمار رو از سایت ign برداشتم
تاریخ انتشار بازی 26 اکتبر
آقا این در نسخه کونامی چنان خلاقیتی به کار برده (البته بیشتر در جزئیات) که قول میدم همه همینجور مات و مبهوت
بشینن پای صفحه مانیتور . مثلا یکیش اینه: مثلا دارید ضد حمله میزنید بعد روتون خطا میکنن شما میتوند بلافاصله
تا قبل از اینکه بازیکنای حریف برگردند تو زمین خودشون بازی رو شروع کنید(حالا غافلگیری میخواین اسمشو بزارید یا...)
تازه این یکیش بود
از نظر گرافیک و فیزیک بازی و گیم پلی که دیگه جای صحبت نداره.
Pes5 رو که من خودم هر روز بازی می کنم اگه نکنم روزم روز نمیشه.
وااااااااااااااااااااي ، عجب بازیی می شه
امتیاز من: 11 از 10
دو عكس تبليغاتي از اين بازي:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينتر جان شما بايد عكس روي هارد خودتون رو در سايتي مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اپلود كني و بعد اينجا بزاري .
بله انتظار به پایان رسید نسخه Pes 6 اینبار برای Pc از طرف شرکت Konami به بازار عرضه شد
كِي؟ کجا؟
مگه تو اروپا27 اکتبر عرضه نمی شه؟
از کجا مطمینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
تورو خدا مارو حون به لب نکن جدا اومده؟
تو ایران چی؟
من همین الان میخوام
ارش جان قضيه چيه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيا و روشنمون كن . اخه يه منبعي ، چيزي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حول نكنيد. امشب اين بازي براي PS2 اومد ! لینک دانلودشم الان هست ! واسه واسه پی سی هم انشاالله فردا شب این موقع لینکاش تو فزوم دانلود بازیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Hossein_Bahal
واي منم مي خوام منم مي خوام منم مي خوام منم مي خوام
وای خدا دارم میمیرم دیگه طاقت ندارم تورو حونهرکی دوست دارین زودتر لینک بدین
امشب و فرداشب و پس فردا شب!!! و پس پس فردا شب!!! سخت ترين ساعتها براي pes بازهاست
5 شنبه برا اروپا میاد پس شنبه تو ایران میاد ... پس یک شنبه گیرم میاد ...
واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییی
salam be hame
لعنت به اين دو روز تعطيلي زيادي_ زنگ زدم به پرديس گفت بازي به ايران اومده ولي به علت تعطيلات شنبه پخش ميشه من كه تا شنبه دق ميكنم
سلام بروبچ
اين بازي براي کامپيوتر نيامده خيالتان راحت ولي براي پلي 2 چرا آمده
امسال هم مثل پارسال براي کامپيوتر ديرتر ميايد اما تاريخ اصليش همين پنجشنبه هست که تازه به ايران مي آيد و بخواهد توليد و کرک شود يک روز مي کشد که بازم هم مثل پارسال اين روز به جمعه مي خورد پس منتظر شويد تا شنبه اين بازي را که چهار سيدي هست بخريد اينهم چند سايت توليد سيدي خوب
takincdcovers .com
pardisgame .com
dcinpc .com
بازم سوالي بود در خدمتيم راستي مثل اينکه روي جلد عکس آدريانو و هانري و جان تري و کيريستين رونالدو هستند
اين بازي هنوز هيچ جا نيومده! خالي بستن مثل هميشهنقل قول:
نوشته شده توسط pes6
عزيزان شنبه شركت تكين تو ايران عرضه ميكنه.بريد حال كنيد.من كه از روز جمعه تا شنبه صبح در كنار فروشگاه تكين ميخوابم.
گفتم که اين بازي شنبه مي آيد راستي لعنت نفرست ما براي اين تعطيلي ها جونمان بالا مي آيد
عجله نکنيد فقط دعا کنيد ديويدي اين بازي هم شنبه انتشار پيدا کنه لعنت به اين علم عقب افتاده در ايران وقتي BVD بيايد تازه در ايران DVD رايج مي شود اه
واي pes6 را بگو........
کسي در ps2 بازي کرده چه طوريه؟
آيا اين باز شبيه winning eleven 10 که ژاپنیه هستش؟
آقا ايني كه نوشتي دريبل رونالدينهويي كه نميشه ! فقط پاش رو از روي توپ رد ميكنه تند تند اين كه نشد اون دريبل!! :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
اينم جديد نيست از سال 1995 كه من فوتبال كونامي رو بازي ميكردم اين رو داشت! روي پلي استيشن 1
سلام
این همه درباره خود بازی حرف زدید ولی نگفتید برای اجرای خیلی خوب بازی چه سیستمی میخواد؟
ببخشين من اين تاپيك رو كامل نتوتستم بخونماين بازي براي كامپيوتر اومده؟
سايتي هست كه بشه ازش خريد كرد از طريق پرداخت؟
راستي راهي براي بازي كردن آنلان كسي نميشناسه
فک کنم رو سیستمای ما جواب نده ....
یکی دیگه از مشخصات PES6 (علاوه بر اونیکی که قبلا گفتم) اینه که شوت زدن کمی سختر و البته طبیعیتر از PES5 شده و هنگام پاس دادن باید دقت بیشتری بکار بگیرید .
منم داره جونم درمیاد تا این بازی رو نصب کنم از امروز به بعد تا روز انتشار بازی در ایران هر روز به این تایپیک سر میزنم
تا ببینم آیا بچه ها خبر جدیدی از این بازی دارند یا نه؟
با این شور و حال بچه ها و انتظارتی که از این بازی است (بهبه عجب ادبیاتی!) باید دید میتونه جوابگو باشه یا .......باید منتظر بازتاب این بازی بود بعد ببینم که کونامی مثل همیشه گل کاشته؟ (که حتما می کاره که اگه نکاره خیلی بد میشه
مگه نه فرج) { بریده ای از دیالوگ زیر زمین }
چیزی که بچه های pc باز رو خیلی نگران کرده سیستم مورد نیاز این بازیه (اگه با سیستم من بالا نیاد میگم خبر خود کشی منو تو همین تایپیک براتون بزنند چون پول ندارم )البته مینیمم سیستم اعلامی از طرف کونامی :
VGA: 128 !!!!!!!!!!!
CPU: 2 Gb
RAM : 512
و بی زحمت ویندوز XP اگه ندارید خوب تهیه کنید
البته کونامی یه مقدار کوچولو داره شکست نفسی میکنه.به نظر من این محتمل تر ه:
VGA : 256 CPU: 2.4 RAM : 512 تازه این برا پایین ترین حالت گرافیکی بود.
به گفته کونامی مشکل اسپانسر های بعضی از تیمهای انگلیسی (مثل منچستر ) حل شده!!!باید دید چون کونامی
همیشه این مسئله رو داشته.
تا فردا شب
دوستان یه لینک براتون گزاشتم مربوط به همین نسخه تو این لینک همه چیز رو در مورد این فوتبال میتونید ببینید ... میبینید که شرکت کونامی بی سابقه ترین فوتبالو در عرصه بازیهای کامپیوتری به نمایش عموم قرار داده یکم حجمش زیاده ولی واقعا همه چی رو به صورت تصویری میبینید ...موفق باشید :laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تورنتش اومده باید شنبه تو بازار باشه
امروز داشتم از يكي از فروشگاهاي دبي ديدن ميكردم كه چشم به اين بازي افتاد هم واسه PS2 هم PC هم X box 360
اومده بود ولي لامصب گرون بود فردا بايد برم كپي شو بخرم واي فردا بهترين روزه!!!!!!