منم که حرف اصلیم از اول همینه با صادق و سیلسین هم هم موافقم.
Printable View
منم که حرف اصلیم از اول همینه با صادق و سیلسین هم هم موافقم.
نقل قول:
خب خطاب ما به دوستانی مثل انتی میلیتاریه که می گن مدل اماده ازبیخ و بن خراب و حرامه . اینا از ریشه با این کار مخالفن . ما میگیم چرا . اینا فقط میگن چون احساس ما اینجوریه پس حرامه . واقعا چرا؟
پرچم سفید که خیلی وقته رفته بالا و گرنه نمیزدن توی خاکی ! :31: ( قضیه ی ماد رو پیش نمیکشیدن )نقل قول:
اقایون هرکی مخالفه بیاد اینجا مطرح کنه که هیچی روی زمین نمونه
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
درود بر تو :31:نقل قول:
استفاده از مدل هایی که تو همه بازیها یک شکل هستند مثل در و بشکه و سطل اشغال و تیر چراغ تو خیابون بازیت(اگه گیر بیاری:31:)کاملا موافقم و کار عقلانی و درستی هم هست.
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
از بیخ هم حلاله چون رایگانه:31:
می خوای ظرف 2 دقیقه بهت بدمش؟:31:نقل قول:
به قول سعید پرچم بالاست!
اما توجه داشته باشید ها :
فرض کنید من و سعیدو حسن و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (که اسمش رو نمیدونم) یه تیم بازی سازی تشکیل دادیم.
باید سر اینکه کی از مدل آماده استفاده کنیم و کجا وقت بزاریم و مدل بزنیم با هم بحث کنیم و به توافق برسیم!
مشکل همین جاست که این مرز بین مدل آماده و مدل زدن کجاست!
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
نقل قول:
البته خیلی هم از بیخ حلال نیست ها!
چون من چند تا سایت مدل آماده رو که دیدم نوشته بودن واسه کار های تجاری استفاده نکنید!
خب تو که اصلا ظرف دو ثانیه گیر میاری , حرفه ای:31:
آره بی شوخی یه چندتا سایت بگو منم بدونم.
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
من اسم محسن هست.
نقل قول:
خب عزیز ما میشیم سه نفر نه یه نفر تک و تنها این میشه بازی سازی گروهی نه مستقل .
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:31:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
دوسه دقیقه صبر کن:20:نقل قول:
شما به اون کاری نداشته باشنقل قول:
الان ویندوزی که داری ازش استفاده میکنه کپی هست ... الان فرضا تو با این ویندوز کپی یه کاری انجام میدی و ازش پول در میاری حالا بحث اینجاست که اون پول حرامه یا نه ؟!
این بحث هارو پیش نکشید لطفا که کلا همه چی قاطی پاتی میشه آخرم نتیجه میگیریم کلا بیخیال کامپیوتر بشیم :31:
نقل قول:
محسن جان کاقیه تو گوگل سرچ بزنی free 3d model یا free 3ds max model پیدا میشه.
اگه پیدا نکری یادم بنداز بعدا برات آدرسشو بفرستم.
بعدشم یه راه دیگه هم هست : یه نرم افزاره که اینستال میکنی و میری تو بازی و بعد هر جا خواستی یه دکمه میزنی(مثلا F11 ) بعد تمام مدل های اون صحنه از بازی رو میکشه بیرون واست!
نه خوب آخه ماد یه چیز هست و بازی یه چیز دیگه کسی که میخواد رو هرکدوم کار کنه باید مشخص کنه ! استفاده از مدل آماده ماد سازی نیست اما بازی رو شبیه ماد میکنه . در مورد تکسچر هم واقعا نمیشه با مدل مقایسه اش کرد چون حتی شرکت های خیلی بزرگ بازی سازی هم خودشون از تکسچرها عکس نمیگیرن . حتی بازی مافیا 2 که من خیلی از تکسچرهاشو تو سایت CGtextures دیدم . ولی خوب مدلسازی فرق میکنه چون مدلسازی یعنی قسمت اصلی و سنگین ترین قسمت بازی ! با ارزش ترین قسمت بازی سازی هم هست . چون ما بازی میکنیم که تو یه دنیای مجازی قرار بگیریم و همین مدلها هستن که این محیط رو شکل میدن و قسمت های دیگه فقط شاخه و برگ هستن ...
مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...
اولا من ویندوزم اورجیناله.رو خود لپ تاپ بوده!نقل قول:
اما شما درست میگی، حق با شماست.
بحث رو نباید ببریم به این سمت.وگرنه هممون رو باید اعدام کنن این آمریکایی ها!
نقل قول:
من متوجه نشدم چی میگی؟
یعنی منظورت رو نفهمیدم
بیا فعلا این رو داشته باش مدلاش خیلی با کیفیتن
راستی خیلی از اینها هم هست که تعداد مدل هاشون فکر کنم به میلیون هم برسه اگه بخوام سایت هاشون رو ردیف کنم تا صبح طول میکشهکد:http://www.3dmodelfree.com/
نقل قول:
این رو قبول ندارم.مهمترین قسمت بازی ایده و گیم پلی هست و مدل ها فقط ابزار پیاده سازی اون ایده ها و گیم پلی هستند.
این مثالتم اصلا جالب نبود و ربطی نداشت!نقل قول:
مثل این میمونه که یکی بره تو ساختمون یکی دیگه و دیوار هاش رو رنگ بکنه و یه موسیقی بزار تو ضبط و بشینه یه گوشه بگه اینجا ماله منه ! ولی در اصل اونجا مال کسی هست که اونجا رو ساخته ! یا کسی که اونجا رو خریده ...
سرچ گوگل هم خودم بل بودم , ولی یا پولی ان یا مزخف سایت های حرفه ای رو معرفی کنین.:31:
ماد مگه یه نوع بازی نیست ؟! مدل آماده چه ربطی به ماد داره ؟!نقل قول:
شما میگی توی بازی های بزرگ از تکسچر آماده استفاده میشه من هم بازی تجاری مثال زدم توش مدل آماده استفاده شده پس طبق استدلال خودتون استفاده از مدل آماده توی بازی ها نباید ایرادی داشته باشه
شما مدلسازی رو با ارزش ترین و سنگین ترین قسمت بازی میدونی ؟! پس همون مدلسازی رو ادامه بده چون کلا تفسیرت از بازی از پایه غلطه
الان همه ی گیمر های حرفه ای میان میگن گرافیک هر چی باشه مهم نیست .. مهم گیم پلی هست شما میای این حرف رو نقض میکنی ؟!
مثالت هم که هیچ ربطی نداشت. همون محیط بازی از شیدر و متریل و اینجور چیزا هم ساخته شده و فکر نمیکنم یه مدل Low Poly تمام کیفیت بازی رو تأمین کنه !
البته بزار یک چیزی رو اعتراف کنم کله خودم رو با 3d me now ساختم و دست بازیکن اصلی هم کش رفتم
دیگه دوستان جواب کامل رو در مورد اون پستت دادن.
انتی جان یکم اطلاعاتت رو تو بازیسازی ببر بالا چون تفکرت از بازی سازی و تفکر گیمر از پایه غلط هست عزیز.
نقل قول:
خب ربطی نداره . اینها هم مثل شما میگن اخ و اوخ . می گیم حرف شما درست صوت چی ؟
در ضمن کی گفته که مدل سازی سه بعدی مهمتریمن بخشه . شما می تونی یه خطکد نویسی هم بکنی ؟ الان
اگه UDK نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ اگه هیچ انجین رایگانی نبود چیکار می خواستی بکنی ؟ میرفتی چند سال وقت میزاشتی برنامه نویسی یاد میگرفتی ؟ به هیچ وجه مهمترین بخش این نیست پس تکلیف لول دیساین و همین برنامه نویسی و امثال اینا چیه ؟ ما که نمی خنوایم کارتون انیمیشنی بسازیم که هرچی مدل داریم بریزیم رو صحنه ما داریم بازی میسازیم.
نقل قول:
اون رو هم خود ایرانی ها نصب کردن:27:
کدوم رو میگی متوجه نشدی؟نقل قول:
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
I DoN't Underestandنقل قول:
اینطوریا هم نیست که!نقل قول:
درسته گیم پلی مهمه خودم هم گفتم :
نقل قول:
مهمترین قسمت بازی ایده و گیم پلی هست و مدل ها فقط ابزار پیاده سازی اون ایده ها و گیم پلی هستند.
اما بالاخره گرافیک هم خیلی مهمه!
دیدی میگن، فلان بازی عجب گرافیکی داشت، خیلی باحال بود.
پس گرافیک هم مهمه اما گرافیک رو میشه با مدل آماده هم درست کرد.میشه رنگ رو عوض کرد طوری که با بقیه محیط هارمونی داشته باشه میشه افکت اضافه کرد و ...
چه بحث سریعی چه کرد این حسن حرکت جهادی زد ! منم کل بحث رو بخونم نظرم رو میگم ولی تو تاپیک هادی با حسم و هادی موافقم . اگه یادتون باشه من هم سر این دمورد با انتی قبلا بحث کردم .
ماشاالله این تاپیک با چه سرعتی جلو میره:18:
به نظر من اگه بازی گروهی و تجاری باشه استفاده از مدل آماده ممکنه به کار لطمه بزنه چون بالاخره یکی این رو می فهمه و دیگه آبرو برای آدم نمیذاره
ولی اگه یک نفری و میسازیم و بازی مستقله خیلی ضربه ای نمیزنه چون بازیهای مستقل بیشتر از مدل و ایین چیزا به ایده کار نگاه می کنن و حتی بازیکنها هم اینو درک می کنن که نمی تونه یه نفر یه بازی تمام عیار بسازه.ولی همونم باید حداقل یکم مدلسازی بلد باشه تا اگه مدلی آماده اش پیدا نشد یا به نظرش کیفیتی که می خواد رو نداشت بتونه درستش کنه
این فقط ما ایرانی ها هستیم که اینطور فکر می کنیم . فقط ماها هستیم که یه بازی رو به گرافیکش میشناسیم افراد بسیار کمی پیدا میشن که یه بازی رو به خاطر موارد دیگش تایید کنننقل قول:
اینجوری بحث نمیشه کرد من یه چیزی میگم طف مقابل هرجور خودش دوست داره تفسیر میکنه !
من گفتم بازی یعنی دنیای مجازی و دنیای مجازی هم که با همین مدلها ساخته میشه که مهم ترین قسمتش هم مدلسازی میشه
دیگه رنگ و رو دادن و تکسچر دادن و ... فکر نمیکنم به اندازه ساخت خود محیط سنگین و مهم باشه !
من قسمت گرافیکی رو دارم میگم که مهم ترین قسمتش مدلسازی و ساخت محیط هست ! دیگه برنامه نویسی و گیم پلی چه ربطی به گرافیک داره ؟
نقل قول:
دقیقا
فکر کنم همین پست رو هممون یه بار با دقت بخونیم کافی باشه کل بحث توش خلاصه شده ...
Angry Bird به خاطر گرافیکش اینقدر محبوب شد ؟نقل قول:
World of Goo چطور ؟
گیمر های ایرانی در هر صورتی بازیت رو میکوبونن ولی خارجیا براشون مهم نیست ( مراجعه بشه به صفحه های اول تاپیک )نقل قول:
نقل قول:
نه بابا!ایرانی ا فقط کارتون رو باز میکنن و رجیستر میکنن!
بی خیال حالا
اینو :نقل قول:
کدوم رو میگی متوجه نشدی؟
نوشته شده توسط silsin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب عزیز ما میشیم سه نفر نه یه نفر تک و تنها این میشه بازی سازی گروهی نه مستقل .
من انگلیسیم خوب نیست پس اینچیزها رو حالیم نمیشه:دی
یکمی عقب ترم بخونی متوجه میشی
با پنجاه درصد حرف هات موافقم.نقل قول:
ولی بلاخره دیوانم کردین شماها . همش واسه خودتون دارین میگین مفهمه میفهمن . اقا بگین چه جوری . بلد نیستین این موضوع رو مطرح نکنین. در ضمن جنابعالی داری از دید یه مدل ساز این رو میگی . اگه مردی بیا برنامه نویسی یاد بگیر:31:
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
خب گرافیک هم ربطی به یه برنامه نویس ندارهنقل قول:
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
گرفتم حالا .نقل قول:
خب به نظزت وقتی یه گروه واسه بازیسازی تشکیل میشه همشون برنامه نویسن . ؟ خب اینجا معلومه که مدل سازی رو خودشون انجام میدن تازه توی این مرحله به خاطر تعداد کم میشه از مدل اماده واسه سرعت کار هم استفاده کرد
نقل قول:
خوب ما هم تو ایران داریم بازی میسازیم
آقا ما هم که موضع مون رو معلوم کردیم که!نقل قول:
من که از اول هم گفتم که گیم پلی و ایده مهمه!
بحث گرافیک افتاد، منم گفتم که خیلی ها بازی رو تو گرافیکش میبینن!همین
اقا تو اصلا بگو برای چی بازی میسازی یا اصلا بازی میسازی یا کارتون؟نقل قول:
برای گیمر بازی میسازی دیگه نه؟
گیمر هم دنبال گرافیک نیست چون به اندازه کافی تو بازی های بزرگ دیگه گرافیک رو میبینه ولی تو همه ی بازی ها گیم پلی رو یک جور نمیبینه برای همینه که بازی مثل world of goo یا ماریو که برای کنسول wii هست یا teeworld's این همه طرفدار دارن با وجود اینکه حتی دو بعدی ان پس گیمر دنبال گرافیک نیست دنبال ایده و خلایت تو گیم پلی هست.
بهترین کار برای ساخت یه بازی ایرانی اینه که برنامه نویسی و انیماتور و گرافیست و طراح و ... با هم همکاری کنن وگرنه هیچ کس نمیتونه به تنهایی یه بازی 3 بعدی خوب بسازه !
دلیل اینکه ما به سمت مدل آماده میریم اینه که میخواهیم به تنهایی کرایسیس 3 رو بسازیم اونم با مدل آماده ! خوب مشخصه که غیر ممکنه اما اگه همه این تخصص ها با هم باشن دیگه نه لازم هست از مدل آماده استفاده کنن نه وقتشون تلف بشه ...
استفاده از مدل آماده جرم نیست اما ارزش بازی رو از نظر گرافیکی از بین میبره ...
I DoN't Underestand[/QUOTE]
یعنی ما هم تو بازی از مدل آماده سازی استفاده کردم.
ایده توی بازی مهمه اقا ایده و گیم پلی . ایده و گیم پلی و داستان . همه چیز که گرافیک نمیشه . دلیل وجود گرافیک بالارفتن تکنولوژی سال به سال محصولاته فقط همین . وگرنه یه کسی که کار گرافی می کنه نمی تونه که بیاد کار چند سال قبل رو بسازه وگرنه اینجا داستان همیشه توی قله بود گیم پلی همیشه توی قله بود . همین مدل ها رو با چه ابزاری داری سر همشون می کنی . همین UDK هم یه برنامه امادست مگه مشکل با وسیله اماده نداری چرا استفاده می کنی .؟ خب برو مثل مهدی بهرامی با XNA بازی بساز که کلش واسه خودت باشه
شما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدینقل قول:
شما برو توی گوگل کلمه های 3D Model With Material Without Material , shader , Graphic Technical رو سرچ کن
مدلی که شما برای بازی میسازی یه مدل Low Poly هست .
عکس بالا رو نگاه کنکد:http://www.9jcg.com/tutorials/Alessandro_Baldasseroni/Making_of_The_Hunter/large/making_of_the_hunter_24.jpg
اون مدل کلا 2000 تا Poly هم نداره ببین متریال چه جزئیاتی بهش داده
خب اینی که تو میگی میشه بازی سازی گروهی نه بازی سازی مستقلنقل قول:
در ضمن همه چیز گرافیک بازی به مدل نیست . انجین های این دوره و زمونه اینقدر دم و دستگاه دارن که می تونن گرافیکی در حد کرایسیس شما هم خلق کنن .اره دیگه شما برو چهار تا مدل بنداز توی صحنه بگو بازیم گرافیک داره خوب نیست؟
من که نمیخوام این کارو کنم و فکر نکنم هیچ بازی ساز مستقلی باشه که اینکارو کنهنقل قول:
نقل قول:
این جمله آخرت رو بد نگفتی!اما فقط وقتی که کسی بفهمه!وگرنه ارزشش کم نمیشه
نه اصلا من فقط از نظر گرافیکی میگم . شاید جایی اشتباه تایپی باشه ولی منظور من همیشه قسمت گرافیک بازیه ! وگرنه برنامه نویسی و گیم پلی و انیم های بازی که ربطی به مدل آماده نداره !نقل قول:
ما خودت داری حرف خودت رو تغییر میدی ... توی پست قبل گفتی مهمترین قسمت بازی مدلسازیه و اصلا حرفی از گرافیک نزدی
ولی دیگه این جمله که استفاده از مدل آماده از نظر گرافیکی ارزش بازی رو از بین میبره رو اگه قبول ندارید من دیگه واقعا حرفی نمیتونم بزنم !!!
دادا ما بازیساز مستقلیم صد بار.نقل قول:
اگه کسی میتونه یه گروه یا یه استدیو بزنه خب بزنه دیگه این بحث ها وجود نداره عزیز.
کسی نخواست کرایسیس 3 بسازه ... بازیساز های اینجا که دارن با شما بحث میکنن تازه کار نیستن که این حرف ها رو براشون میزنی ! این همه خارجی که الان بازی 3 بعدی با کیفیت خوب ساختن . بازی آرکید ساختن و الان هم دارن از همین بازیسازی پول زیادی در میارن . دلیلش هم اینه که تفکرات قدیمی و بدون دلیل رو ترک کردن و با تمام منابع دم دستشون سعی کردن بهترین بازی رو بسازن . ما هم که دلیل درست و حسابی برای جمله ی آخر شما پیدا نکردیم ! طبق استدلال شما : استفاده از انجین آماده هم جرم نیست ولی کلا ارزش بازی رو از بین میبره !نقل قول:
سعید چرا این رو میگی ؟ تکنولوژی تسلانیشن انویدیا کاری کرده که بدون درگیری مدل سه بعدی بتونی اون رو پرجزئیات تر و حتی با برامدگی های بیشتر بسازی این ویدئو رو نگاه کنید:
البته خودتون باید از اینجا دانلود کنیدکد:http://video.-------.com/DirectX+11+and+Tessellation-514.htm