دوست گرامی با تشکر از شما که این قیمت هارو دادین چون منم نیاز داشتم بازم اگر سفر داشتیم به آبادان همینطوری دست پر بیاین ممنون میشم.
قیمت خودرو تو مناطق آزاد خوب مونده با اینکه قیمت خودروهای خارجی در بازار کشور افزایش داشته چند روز اخیر.
Printable View
دوست گرامی با تشکر از شما که این قیمت هارو دادین چون منم نیاز داشتم بازم اگر سفر داشتیم به آبادان همینطوری دست پر بیاین ممنون میشم.
قیمت خودرو تو مناطق آزاد خوب مونده با اینکه قیمت خودروهای خارجی در بازار کشور افزایش داشته چند روز اخیر.
خواهش می کنم و در صورت سفر مجدد به آبادان ، بله حتما ...
قیمت ها نسبت به چند ماه پیش که رفته بودم بهتر شده بود !! که جای تعجب داره ...
اینو پلاک می کنن یا چون آمریکاییه نمی کنن ؟نقل قول:
شورلت اپیک مدل 2007 : 12 میلیون
هیچکدام از محصولات آمریکا در ایران پلاک نمیشننقل قول:
مشکلی تو مناطق آزاد ندارن ولی محمد جان
ولی بجر یک سری هامر متعلق به وازرت کشور (هامرهای مشکی) و یک کوروت زرد کانورتیبل آمریکایی دیگه ای هنوز پلاک نشده .
تنها دلیلش هم قانونا نبودن شرکت وارد کننده هستش ولی دلیل اصلی مربوط میشه به اینکه چون نمیتون به اسم واردکننده ازش خوب سود بردارن (بنا به تحریم تجاری نمیتون با شرکت تولید کننده قرارداد ببندن) اوردن ماده قانونی اضافه کردن تا نشه شخصی هم وارد کرد .
پلاک که بله ... مشکلی نداره .
همین شورلت اپیک هم پلاک بودش . اینا هم دو تا عکس که خودم گرفتم البته تاریک بود و گوشی من هم چندان کیفیت نداره دوربینش .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از این مدل انواع فورد پلاک شده هم بودش و البته چند شورلت جدید که وقت نشد عکس بگیرم .
عکس های بقیه مدل هایی که قیمتشون رو گذاشتم هم بزودی می زارم همینجا .
سلامت باشید .
نقل قول:
بله درسته منظورم پلاک ملی بود واگرنه منطقه آزاد و گذر موقت محدودیتی نداره.
یک سوال،این پلاک ها جی پی اس دارن؟از کجا میفهمن که خودرو از منطقه خارج نشده؟باید حاظری بزنن؟چجوریاست؟
پلاک ها GPS یا هیچ وسیله ردیابی ندارن.نقل قول:
خودروهای پلاک منطقه آزاد تا چند کیلومتری رو میتونن بیرون از منطقه تردد کنن و برای تردد در کل کشور سالی 2 یا 3 بار مجوز تردد بهشون میدن.
در ضمن یادتون باشه پلیس راهنمایی و رانندگی اطراف تمام مناطق آزاد گشت زنی داره
اینو من چابهار که رفته بودم از پلیس راه پرسیدم.
آقا ممنون میشم این تصایور الانترا رو قرار بدی
تصویر النترا رو به دلایل حضور افرادی توی عکس نمیشه بزارم ولی این چند سری از عکس ها و بقیه رو هم وقت کردم منتقل می کنم و می زارم اینجا ... :
مزدا 6 :
اینفینیتی ای ایکس 35 :
آزرا 2012 :
آزرا 2012 :
دشبورد و کنسول آزرا 2012 و تفاوت فاحش با سری قبلی که توی عکس بعد مشخص هستش ... :
دشبورد آزرا 2010 و 2011 :
بقیه تصاویر هم که بعدا ...
شاد و سلامت باشید .
النترا فول آپشنش پلاک ملی بشه چقدر درمیاد ؟
نقل قول:
با توجه به نوسانات بازار حدود 45000000 تومان با پلاک ملی ایران
خوب اونا رو حذف كن! يا يه جوري كن كه به نمايش در نيان .نقل قول:
صویر النترا رو به دلایل حضور افرادی توی عکس نمیشه بزارم
نقل قول:
بیا دوست من حالا این النترا رو ببین تا دوستمون تصویرش آماده بشه:
انگار سوناتا 2011 رو کوچیک کرده باشی!یه محصولی مثل تویوتا کرولا جدید که انگار کمری رو کوچیک کرده باشی.واقعا کره زده ترکونده،ازرا چقدر خوشکله!!!خدایی من اینارو نبینم بهتره،تمام ذوقم برای مزدا 3 ازبین رفت.
نقل قول:
بله دوست من همونطور که میبینید پیشرفت تکنولوژی خودروسازی به ویژه در طراحی چشمگیر هست.
مثال:
همین آزرا رو ببینید.سال 2007 اومد و تا سال 2010 از نظر طراحی تغییری نکرد.
برای سال 2011 تغییراتی رو انجام دادن و الان برای سال 2012 تغییرات بیشتری نسبت به مدل 2011 میبینید.
درست ظرف یکسال طراحی آزرا تغییر میکنه و این پیشرفت روز افزون صنعت خودروسازی رو به ما نشون میده.
آزرا 2012 ایده های اسپرتی در طراحی داخلیش نسبت به نسل های قبلی محسوس هست.
میدونی چرا آزرا برای سال 2012 دچار این تغییرات شد؟
به دلیل اینکه سوناتا 2011 با طراحی خیره کننده خودش به راحتی بازار رو از دست آزرا تو گروه هیوندای ربود.
الان میبینی که آزرا هم چه طرح زیبا و جالبی داره و حتما برای رقابت اومده.
دعای قبل از ورود به مناطق آزاد:
خدایا تردد این خودرو هارو در سطح کشور وسیع گردان تا بلکه چاره ای اندیشه کنند معماران داخلی این خودروها
تا درهای رحمت صنعت نوین و پیشرفته خودروسازی روز دنیا هم بر قلب های بندگان ایرانی گشوده شود.
بعد از 3سال موجودی یک خودرو،کلا پلتفرم همون مدل عوض میشه اما با همون اسم.مثلا سوناتا هیچ شباهتی با مدل قبلیش نداره،وقتی 6سال پیش تازه اومده بود همه خیره میشدن که وای عجب ماشینی!.یعنی مدل قبلیش در مقابل این واقعا زشته.ببین طراحی چه میکنه که افکار ما اینجوری عکس العمل نشون میده.حالا نمونه ی بعدی کاری میکنه که این مدل زشت به نظر بیاد.
بعد خودروهای تولید داخل (بلانسبت خودرو) چراغاشو عوض میکنن میشه محصول جدید با اسم جدید و قیمت خیلی بالاتر.مثل پارس که همه چیزش 405 هست و فقط چراغاش عوض کردن به قیمتشم یک پنجم اضافه کردن ، از تبلیغات چندش آور هم استفاده میکنن!
پارس سال : تولد یک رویا!
سورن : نهایت زیبایی و طراحی!
پراید 11 : زیبای کوچک!
بعد مجبور بشیم مزدای 15000 دلاری رو 46 تومن بخریم که 4تا ستاره ایمنی داشته باشه حداقل.
واقعا تا کی آخه؟؟؟
البته محمد جان من فکر میکنم دلیل عمدش Optima 2011 بود که در یک کلام واقعا بی نظیره.عجب اوبوحتی!!!نقل قول:
من وقتی عید از نزدیک دیدم (آبادان) باورم نمیشد که همچین طراحی انجام شده اونم توسط کره!
سعی کردم با راننده ارتباط برقرار کنم و تونستم پشتش بشینم.اینقدر این ماشین نرم و پرشتاب و بی سروصدا بود که دقیقا احساس میکردم دارم هواپیما گاز میدم.شتاب،سرعت،صندلیها،فر ان پذیری،دید کامل دور تا دور ماشین،ایمنی،هر چیزی که شما فکرشو کنید داشت.اونم با 35 ملیون.
افسوس افسوس افسوس
امکانش نیست . ظاهرش دقیقا همینی هستش که دوستمون گذاشتن ... طراحی عقبش هم بسیار آیرودینامیک و جالبه . به نظر من مقایسه النترا 2012 و آزرا و سوناتای 2012 با کرولا 2010 با سوناتا و کمری 2010 اشتباه هستش . چون طراحی خسته و بی روح کرولا 2010 واقعا هیچ حرفی در مقابل طراحی پویای النترا 2012 نداره ... بهرحال این چیزها چندان مهم نیست :46:نقل قول:
خوب اونا رو حذف كن! يا يه جوري كن كه به نمايش در نيان .
این هم یه عکس دسته جمعی شامل اپتیما که دوستمون هم علاقه دارند ... :
اگر مشکلی پیش نیاد ایشالا میتسوبیشی اوولوشن دارم ثبت سفارش می کنم با شرکت الامیر امارات . 40 روز هم خودش 40 روزه !!
موفق باشید .
دوست من اگر بتونید عکس هارو از هر خودرو مرتب و دقیق بگیرین ممنون میشم.خیلی خیلی تشکر.
منتظر عکس های جدیدتر از شما هستیم.
والا بنده هم علاقمند هستم که بیشتر و بهتر عکس بگیرم ولی خوب متاسفانه آبادان ( و ایران ) سکونت دائم ندارم . سالی چند بار میرم و میام ... خواهرم آبادان زندگی می کنه که سالی چند بار سری پیشش می زنم .
موفق باشی .
** پست بعد از رویت بدلیل آف تاپیک پاک بشه لطفا .
آقا اونجا M3 هم میشه آورد؟من برآورد قیمت کردم ، حالت سفارشی کارخونه فول آپشن ساختم حدود 80 ملیون شد،بیاریم آبادان میشه چقدر؟
نقل قول:
قیمتش همین 80 میلیو تومان به اضافه کرایه حمل و نقلش میشه.
تو مناطق آزاد خودروها با همون قیمت خارجی هستن.
نه آقا 20% بزار رو اون 80تومن.
البته اگه زمانی ماشینو بیاری که تخفیف عوارض گمرکی باشه اون 20% میشه 10%
همه چی هم میتونی بیاری دیگه محدودیت نداری.
آقا مسعود اون آزرا رو توی کدوم نمایشگاه دیدید؟ فکرشو نمیکردم به این زودی بیارن اینجا. تو آبادانمو از همه جا بی خبر :دی
آقای نصاری نامی بود ... اسم خیابونش رو بلد نیستم ولی همون خیابون هستش که پر از نمایشگاه ماشینه و این نمایشگاه جز اولی هاس ... ولی یه نمایشگاه جدید هم تاسیس شده تقریبا نزدیک سینما نفت اون هم آزرا 2012 مشکی داشت که بسیار زیبا بود .
ممنون محمد جان،پس گمرکی نمیخوره بهش!؟؟نقل قول:
بعید میدونم 20 درصد گمرک بخوره چون قیمت ماشینای دیگه نسبت به کارخونه 4-5 تومن گرونتره!که اونم برای حمل و نقل و پورسانتر بنگاه و این چیزاست.
یه درصد کمی فکر کنم بهش اختصاص بدننقل قول:
عزیز، من تو آبادان زندگی میکنم خودم ماشین منطقه آزاد دارم وقتی میگم 20% میگیرن یعنی منم اون 20% رو دادم
اون سوناتایی که آقا مسعود نوشته 28 تومن دقیقا 1 سال پیش خودمون اوردیم شد 26700. این بنگاهیا خیلی میکشن رو قیمت ماشین
این آزرای خیلی باحاله تو هیچ سایتی پیداش نکردم ، خود سایت هیوندای آمریکا نداشتتش :دی
آقا پس چی شد؟باید 20 درصد بدیم رو 80 تومن؟یعنی میشه 96 تومن؟گرون میشه که!این که منطقه آزاد نمیشه که!!!:41:
ماشین منطقا آزادو نمیشه جاهای دیگه برد ؟
20 درصد درسته . البته معمولا خریدارها یا شرکت ها خیلی مواقع سال ثبت سفارش و ترخیص می کنن که تعرف 10 درصد هستش ... خیلی کشورهای خارجی هم چند درصدی تعرفه واردات دارن دوست عزیز .
و جواب به دوست دیگمون : چرا میشه برد ولی فقط برای مدت محدود در سال یعنی حدود 40 روز و همین 40 روز طی حداکثر 3 نوبت در سال . البته نوروز و اینها رو هم ممکنه اضافه کنن به این 40 روز .
آقا این که میگن غیر از اون 45 روز مرخصی خود ماشین و تعطیلات رسمی، میتونید به هر مدتی که خواستید ماشین رو بیرون ببیرید(مجوز میدن)روزی 7 تومن!!!شنیدید؟
از منبع فوق العاده موثق پرسیدم.برای گمرکی هم آشنا داشته باشی با 6درصد ردت میکنن ولی معمولا 10 درصد میگیرن.
در این مورد من چیزی نشنیدم اما تو جابهار خودروها به مراتب تا چند کیلومتری بیرون شهر میرفتن.نقل قول:
مثلا تا 100 کیلومتر بیرون از منطقه آزاد به خاطر کار یا شغل اطراف شهر مجوز تردد دارن.نیازی هم به پرداخت هزینه ای ندارن.
اینجا تا 45 کیلومتر اجازه میدن بدون مجوز بری بیرون چون از اون به بعد وارد حوزه شهر دیگه میشی. به خاطر همین یه مقدار کمترش کردن
دوستان نظرتون در مورد شهر جلفا چیه؟ مگه قرار نیست منطقه آزاد بشه و مثله منطقه آزاد اروند واردات ماشین داشته باشه؟
اصلا همچین چیزی وجو داره؟
نقل قول:
در مورد این شهر نمیدونم اما شهری که واسه منطقه ازاد انتخاب میشه
بیشتر چسبیده به مرز یا راهی به کشورهای دیگه داره الان اکثر مناطق ازاد
ایران همینطوره
جلفا آخه همرزه با ارمنستان و جمهوری آذربایجاننقل قول:
در مورد این شهر نمیدونم اما شهری که واسه منطقه ازاد انتخاب میشه
بیشتر چسبیده به مرز یا راهی به کشورهای دیگه داره الان اکثر مناطق ازاد
ایران همینطوره