با سلام خدمت دوستان ...
می خواستم بدونم کسی نمونه سوالات کنکور کاردانی فنی و حرفه ای رو نداره ؟!؟ یا سوالات کنکور سال قبل ...
با تشکر
Printable View
با سلام خدمت دوستان ...
می خواستم بدونم کسی نمونه سوالات کنکور کاردانی فنی و حرفه ای رو نداره ؟!؟ یا سوالات کنکور سال قبل ...
با تشکر
دوستان عزيز خواهشمندم اگه در مورد تکميل ظرفيت کاردانی به کارشناسی خبری داريد به من هم اطلاع بدين .
از دوستان عزيز هر کسی از تکميل ظرفيت کاردانی به کارشناسی خبر معتبری بدست آورديد به منم اطلاع دهيد
سلام لطفا درمورد منابع کنکور ارشد گرایش بیماری شناسی گیاهی منو راهنمایی کنید
جزوات پارسه و سنجش تکمیلی و مدرسان شریف و ... رو برای ارشد عمران کسی داره ؟؟؟؟؟
از کسانی که در مورد منابع کنکور کارشناسی ارشد اطلاع دارند اینجا بنویسن تا بقیه هم استفاده کنند
من خودم منابع دو رشته آب شناسی و زمین شناسی محیط زیست رو میخام
از اساتید تقاضای کمک دارم
من مجموعه تست هاي 10 سال اخير كنكور رياضي فيزيك رو مي خوام...هر كي مي تونه لطف كنه...يك دنيا ممنون ميشم ازش...
از کسانی که در مورد منابع کنکور کارشناسی ارشد اطلاع دارند اینجا بنویسن تا بقیه هم استفاده کنند
من خودم منابع دو رشته آب شناسی و زمین شناسی محیط زیست رو میخام
از اساتید تقاضای کمک دارم
:41:
سايت پارسه هم چيزي نداشت!
لطفا كمك كنيد
اگر کسی تست های کنکور کاردانی به کارشناسی سالهای گذشته دانشگاه آزاد رو داره خبرم کنه :46: واسه رشته الکترونیک
به سایت ir-micro.com یه نگاهی بنداز
اونجا سوالهای کنکورو داره
نهونه سئوالات معماری کنکور کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزادرو میخام:37:
من دانشجوی یکی از رشته های مهندسیه دانشگاه آزادم. باورش شاید سخت باشه اما حالا که ترم 5 هستم و ثبت نام کردم. شهریه ام شد 1 میلیون !!!!!!!!!!! (البته به تومان. خودم موندم. دهنم باز موند :18:
می خواستم بدونم دانشجوهایی که دانشگاه آزاد درس می خونند چقدر شهریه می دهند !؟
رشتت چیه؟
لیست امسال شهریه آزاد همین حدوداس
900 به بالا
نقل قول:
من کارداني الکترونيک وتازه ترم 2 هستم شهريم اين ترم شد 502 هزار تومن تازه گفتن هنوز بخش نامه قيمتها نيومده
من که تازه کاردانيم معلومه ديگه وقتي برم کارشناسي کمش بايد ترمي 1 تومنو پياده بشيم
من که ترم 5 هستم و شهریه ثابتم 245000 تومنه. ترم اولم کامل شد 500 تومان. اما همینجوری اومد بالا و حالا 1 میلیون. خدا به داده 2 ترم بعدم برسه.
آخه رشته های کارشناسی (مثل من) جونشون در میاد. :41:
باور کنید آزاد اولین و آخرین دانشگاهیه که شهریشو علی الحساب میگیره
دوست عزیز لطفا هنگام زدن تاپیک دقت کنید.
بی ارتباط با انجمن آموزش های الکترونیکی...
منتقل شد ...
بله دانشگاه آزاد اینجوری است و فعلا هم دارن به نرخ پارسال شهریه محاسبه میکنند
البته به واحد های عملیتون هم ربط داره که حدود 3 برابر یا شاید هم بیشتر از واحد ها تئوری است
باید ببینی چند واحد گرفتی.
حتما اکثرشون عملی و آزمایشگاهی هست.
من 1 ترم خونم مهندسی نقشه برداری ( عمران ) واسم 700 تومن در اومد ترم اول رو خوندم و ولش کردم الان 1.5 ساله سر کارم تا حالا 10 برابرشو در آوردم.
دانشگاه آزاد فقط پول میگیرن
شنیده ام که حتما باید 25% هر ترم مشروط بشن؟؟من که باور نکردم شما همچین چیزی شنیدید؟؟
حرفت درسته. اما من فعلاً ثبت نام کردم و فقط شهریه ثابتم دادم. تا 7 مهر حذف و اضافم هم هیچی نمی دم. اما قیمتاش دیگه خیلیییییییییییییییییهنقل قول:
مشکل اصلیه شهریه قیمت بالای کلاس های عملی اونم تخصصیشه. که ترم به ترمم شدیدا! میاد بالا. مثلاً من 2 واحد عملی کامپیوتر دارم شد 120 توما و 3 واحد عملی بیان تصویری که شد 132 تومان !
کاریش نمیشه کرد تا اینجاش که اومدی راهی دیگه جزء ادامه دادن نداری
فقط سعی کن خوب بخونی تا درسی نیوفتی و مجبور بشی دوبله پول بدی
دوست عزیز تو مملکتی که شما هستی همه دزدن.
این چیزا طبیعیه:5:
سلام.
شهریه این ترم من هم شده 1050000 تومن(حدودا)
کارشناسی ارشد عمران.
درسته. تو کارشناسی ارشد که حرفی نیست. آخه شهریه ثابتش هم حدود 600 تومانه. مال دختر خالم به 1300 هم رسید.نقل قول:
تا اینجاش اومدیم بازم باید ادامه بدیم دیگه... کاریش نمی شه کرد
فکر کنم اشتباهی یا بدهی قبلی داشتی
چون من هم ترم پنچ مهندسی هستم و شهریه ام هنوز از 550 بالاتر نرفته
نه دیگه اونجوری هام نیست. من از ترم دوم کمتر از 600 نداشتم. نمی دونم رشته ی مهندسیه تو چیه که 550 بیشتر نیست !!!!:2:نقل قول:
خدا رو شکر تموش شد ...
ای خدا این دانشگاه آزاد ر.و رویه سر این کله گنده ها ... جاسبی رو نمیگم ها با بقیشونم ... خراب کنه ... که ملت رو بد بخت کردن ...
انصافا همین 5 تا 8 میلیونی که ملت برای یه لیسانس خرج میکنن خودش سرمایه کاره ...
اخه چرا اینقدر شهریه می گیرن انگار توی دانشگاه هاروارد درس می خونین خدا به پدراتون کمک کنه با این اوضاع جامعه
هنوز من می خواستم توی دانشگاه ازاد ثبت نام کنم پشیمان شدم همون دانشگاه دولتی (روزانه) صد برابر بهتر از ازاد هست فقط یکی دو سال باید خر خونی کنی
ترم سوم مهندسی کامپیوتر هستم :
شهریه ثابت 270000 تومن
شهریه کل : 525000 تومن
قابل شمارو هم نداره !!!!!:31::31::31:
دوستان کسی شهریه کاردانی به کارشناسی کامپیوتر ازاد نمیدونه ترمی چنده؟
نحوه و منابع سوالات ازمون دكتراي تخصصي مهندسي مكانيك را ميخواستم
سلام به همگی!
کسی خبر داره کتاب تاریخ سوم دبیرستان حذف شده یا نه؟؟؟(یعنی میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!:26:)
مرسی
من خبر ندارم
ولی فکر نکنم حذف بشه
به چه دلیلی باید حذف شه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که خیلی خوبه. من موندم با اینکه رشتم کارشناسیه و شهریه ثابتم 245 تومانه چرا کلش باید بشه 1 میلیون !!!!البته بماند که همش اختصاصی و 9 واحد عملیه.نقل قول:
دانشگاه آزاده دیگه ،نمیشه کاریش کرد باید همش پول بریزی به حساب دانشگاه ولی انصافا تامین این هزینه های سنگین برای خیلی ها سخت هست.
من خودم از دانشگاه تهران امسال لیسانس گرفتم ولی قصد دارم کنکور دوباره شرکت کنم فوق لیسانس نه . بلکه برای کنکور سراسری یا آزاد دندانپزشکی یا شاید پزشکی کسی قیمت شهریه هر ترم دندانپزشکی یا پزشکی آزاد رو نداره؟
سراسری نمیدونم بتونم دوباره کنکور میتونم بدم یانه چون یکبار از امکاناتدولتی به عنوان دانشجوی روزانه استفاده کردم پس تنها شانسم دانشگاه آزاده؟ در این مورد چی فکر میکنید؟
منابع كارشناسي ارشد حشره شناسي
۱- آفات گیاهان زراعی دکتر محمد خانجانی
2- آفات گیاهان سبزی و صیفی دکتر محمد خانجانی
۳-آفات درختان میوه دکتر مرتضی اسماعیلی
۴- آفات گیاهان صیفی و زینتی دکتر کاظم زاهدی
۵-حشره شناسی دکتر محمود شجاعی جلد ۱(فیزیولژی و مرفولژی)
۶- حشره شناسی دکتر مرتضی اسماعیلی و همکاران
۷- سم شناسی دکتر رخشانی
۸- سم شناسی دکتر خانجانی
جزوات:
۱- جانور شناسی دکتر نوری اردبیل
۲- جانور شناسی دکتر شجاعی تهران
۳- رده بندی حشرات دکتر عبادی اصفهان
۴- اصول مبارزه دکتر رسولیان تهران
۵- جزوه سم شناسی تهران
سلامنقل قول:
در اين فايل مي تونيد منابع اين آزمون دكتراي اين رشته رو پيدا كنيد:
موفق باشيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
منابع آزمون ارشد:
و دكتراي اين رشته:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=763927&postcount=25
موفق باشيد :20:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=763928&postcount=26
يه سري منبع در مورد ارشد ژنتيك و مهندسي بافت و بيوشيمي و بيوفيزيك و بيوالكتريك و بيومكانيك واينا اگه لطف كنين ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]