من هم دقیقا مثل تو از لپ تاپم استفاده میکنم..نقل قول:
حالا من2 ماهه که دارم استفاده میکنم ازش اما میترسم یه روز صبح که از خواب پا میشیم ببینیم باتریش ما رو قال گذاشته باشه:n02: یه دفعه نصف سلولاش به فنا بره:n09:
Printable View
من هم دقیقا مثل تو از لپ تاپم استفاده میکنم..نقل قول:
حالا من2 ماهه که دارم استفاده میکنم ازش اما میترسم یه روز صبح که از خواب پا میشیم ببینیم باتریش ما رو قال گذاشته باشه:n02: یه دفعه نصف سلولاش به فنا بره:n09:
من حدوداً یه ساله و خرده ای هس که دارم از لپ تاپم استفاده می کنم.40 % هم از بین رفته ..و خیلی هم پیش اومده که باطریم تمموم شه تا اخر و خاموش شه لپ تاپم.... بیشتر اوقات هم باطری توشه و تو برق هم هست حتی با وجود 80-90 % شارژ. اما جدیدا دیگه در اوردم باطری رو فقط با برق کار می کنم. ایا ضرری داره؟؟؟ باطری تنبل میشه؟؟؟
من دلم به حال خود لپ تاپ میسوزه تا باتریش با این وضع استفاده :n14::n08: شارژر و هارد زیاد عمر نمیکنن اینطوری:n02:نقل قول:
نه تنبل نمیشه ، هر 2 یا 3 هفته از باتریت استفاده کننقل قول:
فدای سرتنقل قول:
دوستانی که میگن نه هیچ مشکلی نداره باطری رو درارین و......
یا اطلاعاتشون کمه( البته قصد توهین ندارم و کلی میگم ) یا اینکه از محافظ دارن استفاده میکنن.
من خودم پسر عموم Lenovo Y580 داشت و همین جوری کار میکرد باهاش(باتری رو در میاورد و دستگاه رو مستقیم به برق میزد)
۶ماه بیشتر نگذشته بود که بخاطر بالا پایین شدن زیاد ولتاژ HDD لپتاپش به راحتی سوخت!
نخواستم داستان تعریف کنم براتون و هر جور تودتون صلاح میدونید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من که خودم بخاطر ترس از همچین چیزایی هیچوقت باتری رو در نمیارم اما داش وقتی لپ تاپ به آداپتور وصل هست ، اونوقت چطور میشه که ولتاژ خود لپ تاپ بالا و پایین بشه آخه:n13:نقل قول:
دوستِ خوبِ من آداپتور نمیتونه نقش محافظ رو بازی کنه و با بالا و پایین شدن ناگهانی ولتاژ، جریان رو قطع کنهنقل قول:
و به همین علت ولتاژ که رو ۲۲۰ هست اگر یهو بشه ۲۴۰ (بطورِ مثال) همون ولتاژ رو میده به لپتاپ
و دچار مشکل میکنه قطعات رو
اما این همه ماجرا نیس
شما خودت وقتی شارژ رو میزنی به برق تا حالا نشده پات بگیره به سیمش؟؟
اگر وقتی که باطری تو لپتاپ نیست و یهو برق بره یا اینکه سیم شارژر از تو لپتاپ در بیاد
پدرِ قطعاتِ بدبخت در میاد خو:n02:
اما اگر محافظ داشته باشین ( که از نظر ولتاژ هم نگرانی پیش نیاد و یه مقدار مراقب باشین)
مشکلی برا باطری پیش نمیاد.
نقل قول:در افت ولتاژ باتری به درد میخوره اما شارژر جلوگیری میکنه از افزایش ولتاژ جزئی :n01:نقل قول:
البته اینم اضافه کنم که اکثر آداپتورها حفاظتهای چندگانه SCP, OTP, OCP, OVP, OPP رو دارننقل قول:
دوست من منظورتون از استفاده نادرست چیه ؟نقل قول:
من هفته تقریبا 1 بار از شارژ استفاده میکنم و تا حالا از رو شارژ بازی نکردم...
همین ناردستم چی بوده ؟
در ضمن به فکرم رسید 1 نکته رو بگم به دوستان... شاید جابجایی دستگاه و طریقه به برق وصل کردن باطری هم در عمر دستکاه تاثیر بزاره..دیدید که وقتی میخوای دوشاخه رو به بعضی پریزها بزنید جرقه کوتاهی برقرار میشه.. من نظرم اینه اول باید سیم شارژر رو از لپ تاپ جدا و ابتدا به برق وصل و بعد به بدنه لپ تاپ اتصال بدیدم... البته نظر اساتید محترمه
دوست من ممنون از راحنماییتون..نقل قول:
ولی اگه با هر بار رسیدن به اخر شارژ به فرمایش شما که باطری 10 درصد از شارژ خودش رو از دست میده که با 10 بار انجام این کلا باطری مرخصه ؟؟
یه سوال .. ما که از این لیتیوم ها استفاده میکنیم و قابلیت جدا کردن هم نداره و مستقیم همیشه به برق وصلیم ..ایا به نظر شما وقتی در لپ تاپ بسته و خاموش هست ..بهتر هست که برق رو از دستگاه بکشیم بیرون ؟
بستگی به کیفیت ساخت و مدل هم داره. ولی شما هیچوقت جانب احتیاط رو از دست ندید و از حد %20 نذارید پایینتر بیاد ...نقل قول:
شما دو ساله یک لپتاپ داری و ما 12 ساله انواع لپتاپها داشته و داریم. پس بهتره با تجربیات ناچیز خودمون روی یک مدل، تجربیات دیگران رو زیر سوال نبریم.نقل قول:
اینی که عرض کردم رو روی یک باتری نو عملا تست کردم تا مطمئن بشم. توی یک هفته دو مرتبه تا %0 خالی کردم و هر بار %15 از دست رفت.نقل قول:
پس همونطور که گفتم جانب احتیاط رو از دست ندید.
لپ تاپ بهو خاموش شد ؟؟:n13:نقل قول:
تنظیمات Power Options رو اگر نگاه کنید می بینید هیچوقت ویندوز اجازه نمیده که باتری تا %0 خالی بشه. روی حدود %10 (پیشفرض) سیستم رو هایبرنت میکنه و درصدی حدود %7 رو هم پیشفرض بعنوان رزرو در نظر میگیره. که البته نیازه بطور کلی ویرایشهای اصلاحی در اون بخشها صورت بدید تا عمر باتری بالا برهنقل قول:
لذا برای اینکه باتری تا ته خالی بشه وارد ویندوز نمیشن و در همون صفحه ی منوی بوت و یا صفحه ی بایوس میذارن اونقدر بمونه تا باتری کاملا خالی بشه
متأسفانه عده ای به اسم کالیبره کردن باتری!!! توی اینترنت رو پر کردن که با روش بالا باتری رو باید تا %0 خالی کنید ...
اینکار کاملا کار اشتباهه و باعث صدمه دیدن سلولهای باتری میشه. ولی برای اینکه عملا به این دسته افراد ثابت کنم، روی یک باتری کاملا نو اصلی که از پک درآوردم اینکار رو کردم و نتیجش هم از بین رفتن ظرفیت شارژ به میزان %33 در همون دو مرتبه ی اولیه شد
متأسفانه ملاهای مکتب نرفته این روزها زیاد شدند و نسخه های من درآوردی می پیچن (و یا از سایتهای غیر معتبر خارجی ترجمه میکنن) که جز آسیب و ضرر برای کاربرها عاید دیگه ای نداره.
از تنظیمات پیش فرض در advanced power settings اطلاع دارم اما با این گفته شما "که البته نیازه بطور کلی ویرایشهای اصلاحی در اون بخشها صورت بدید تا عمر باتری بالا بره" و اون 20% که فرمودین چندان موافق نیستم :n01: بعلاوه اینکه اکثرا اون قسمتها رو درستکاری نمیکنن و روی 0% قرار نمیدن و بنابراین نباید از اینکه ویندوز (با تنظیمات پیش فرض و نبود برق) به خواب زمستانی بره:n02:نگران بشن !:n18: در مورد تخلیه کامل باتریهای لیتیوم یون هم بارها گفته شده که کار درستی نیست هرچند شخصا امتحان نکردم و دلیل علمیشو نمیدونمنقل قول:
قبلا در زمینه ی شیوه ی درست مراقبت از باتری های Li-ion و Li-po در تاپیکهای دیگه صحبت کردم و با جستجوی داخل انجمن پیداشون کنید.نقل قول:
ضمنا دقت کنید نگفتم باید بذارید روی %0 ! (اصولا ویندوز چنین اجازه ای هم نمیده)
گفتم باید ویرایش های خاصی صورت بدید. مثلا یکیش اینه که Critical Level رو روی 20 الی %25 باید بذارید و عملکرد Critical Action رو هم روی هایبرنت تنظیم کنید
اینکه گفتید خیلی کاربرها از این تنظیمات بی اطلاعند دیگه اشکال از خودشونه و همین موجب آسیب زودهنگام به باتری و یا مادربوردشون میشه.
چون پرداختن به این مباحث به این تاپیک مربوط نیست و قبلا در این زمینه در سایر تاپیک ها بحث مفصل شده و در صورت نیاز به اونها مراجعه کنید.
ممنون از تاپیکت خیلی جالب بود
من ده ماهه استفاده میکنم wear level صفر درصد :n07:
اما با برنامه battery care چرخه دشارژ 1/30
یه سوال بچه ها. من باتری رو درنمیارم و وقتی که 100 درصده بعد از یکی دوبار خاموش شدن لپتاپ مثلا فرداش یا پس فرداش میشه 99 درصد. اما نوشته not charing این روند همینطور ادامه داره تا 95 درصد که میرسه شارژ میشه و میرسه به 100. این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
خیر، حالت طبیعی همه باطری ها لپ تاپ اینطوریهنقل قول:
سلام دوستان
فکر کنم یه روش جدید واسه پیدا کردن میزان فرسودگی لپ تاپ واسه اونایی که از برنامه HWmonitor جواب نگرفتند پیدا کردم
اون برنامه HWMonitor که واسه من کار نکرد (HP 4530s دارم)
الان باطریم 50,000 mWh ولی تو برنامه battery care زده 48,589 هم designed و هم total اگه فرضیه من درست باشه به همون میزان که مقدار Total از میزان طراحی شده (باطری های 6 سلولی 50000 هست) کمتره، باطری شما فرسوده شده...
** ظاهرا این برنامه مقدار طراحی شده رو اشتباه نشون میده.
دوستان اگه چک کردید لطفا نتیجه رو اینجا بگید.
لینک دانلود برنامه battery care
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من میزان Designed و میزان Total برابره. تو HWMonitor هم مقدار Wear صفر بود. پس هردوتا درست میگننقل قول:
به نظرم صفر یه مقدار مطلق هستش و احتمال اینکه باشه کمهنقل قول:
من که سه ساله دارمش حتما wear صفر نیست (ولی صفر می زنه)، مقدار Designed کمتر از 50,000 بود؟
ممکنه!نقل قول:
بله دقیقا 48308 معنی خاصی داره؟!
من 2ساله خریدم
زده 20%
خوبه یا نه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
آره بعد از 2 سال خیلی خوبه
بعد 4 سال واسه من زده 98%
سلام دوستان من تازه 10 روز پیش باتری لپتاپ م رو عوض کردم.
باتری قبلی رو زیاد استفاده نمیکردم برای همین فرسوده شد.
این باتری جدیده هم هنوز 10بار بیشتر شارژ و دشارژ نشده اما با نرمافزار battry careدرصد فرسودگیش رو9% زده واصلا ازش راضی نیستم.کلا به زور دو ساعت شارژ نگه میدارند و یک فیلم هم نمیشه نگاه کرد.
این میزان فرسودگی برای یک باتری نو خیلی زیاده .نظر شماچیه ؟
سه ماه گارانتی داره عوض کنم؟
ا
واسه من زده 35% :| ولی دیگه لپتاب رو منفجر کردم acer 5738z