منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم
Printable View
منم وارد سایت شدم باز نشد. اگر لینک دیگه دارین بزارین ممنون میشم
آدرسش رو از سایت مادیران پیدا کردم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:11 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
لینکش رو از سایت مادیران پیدا کردم :نقل قول:
اين تلويزيون هاي بدون سيم شارپ كه در نمايشگاه ces ارائه داده چطوره؟؟ چيز جالب و خبي هست كه بدون هيچ سيمي كار ميكنه و قابل حمل هستش هر جا ميخواي با خودت ببر :))
اما شارپ در نمایشگاه CES امسال تلویزیون های 20 و 30 اینچی که بدون هیچ سیمی کار می کنند را به نمایش گذاشته است
منبع: zoomit.ir
سلام نمی دانم درست مطرح می کنم یا نه؟ من بر اثر یک اشتباه تلویزیون 40D5550 را از سامسونگ خریدم. نه این که خوب نباشه ولی دقت نکردم و مدلی را خریدم که خروجی تصویر نداره . و این که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم برام خیلی مهم بوده و تنها بر اثر یک اشتباه شماره مدل را اشتباه انتخاب کردم و الان دو ماهه که این تلویزیون را دارم و سر در گم شدهام که چه کاری می توان بکنم؟ ایا راهی هست که برای تلویزیون خروجی ایجاد کنم؟ ایا با خرید یک دستگاه مثل انواع پخش کننده های سی دی یا دیوی دی می توانم مشکلم را حل کنم؟ اگر راهی می شناسید من را راهنمایی کنید؟ ایا باید یک گیرنده دیجیتال بخرم؟تا امکان ضبط تصاویر را داشته باشم؟
دوست عزیز تا جائیکه من تحقیق کردم هیچ تلویزیونی توی ایران قابلیت ضبط برنامه رو نداره (به جز یکی دو مورد) و برای اینکار باید یه گیرنده دیجیتال بگیری .نقل قول:
در مورد خروجی تصویر هم منظورت رو متوجه نشدم .
ممنون که جوابم را دادید. من فکر می کردم داشتن گزینه خروجی تصویر این امکان را به من می دهد که بتوانم از تلویزیون برنامه ضبط کنم. . پس با این که خود تلویزیون گیرنده دیجیتال دارد برای ضبط برنامه باید از یک گیرنده دیجیتال جانبی استفاده کنم؟
خواهش میکنم دوست عزیز اون گیرنده دیجیتال داخلی که تلویزیونهای ایران دارن برای پخش تصاویر به صورت دیجیتال هست (به جز یکی دو مورد ) و شما برای ضبط برنامه ها باید یه دستگاه گیرنده دیجیتال خریداری کنید .نقل قول:
درسته، با 1 استار ست معمولی و هر مدل دیگه ای که usb خور باشه میشه اینکارو کرد.........................نقل قول:
ببخشید استار ست چیه؟
خودم فهمیدم
سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
سلام
یک مغازه لوازم خانگی ال سی دی c565 سامسونگ رو که میگه 8 ماهه ویترین و دمو بوده در تاریخ 21/11/90 به من یک میلیون قیمت داده بنظر شما خوب میده ؟ بگیرم؟ مشخصات فنی این ال سی دی رو کجا میشه دید؟؟؟
اصلا ارزش خرید نداره شما با این پول میتونی نو و سال 2011 بخرینقل قول:
با 1100 میتونی ال ای دی 5550 بخری دوست من...............
اگه زیر 700 بده خوبه..........
سلام دوستان
تی وی تا 2 ال ای دی یا پلاسما سایز 46 چی خوب است
سلام دوستان لطفا فوری فوتی جواب بدین تلویزیون پلاسما 42 تا سقف 900 تومن full hd باریک بدون امکان سه بعدی
به نظر من اونرو نخر چون با این بودجه انتخابهای خوبی میتونی داشته باشی و خیالت هم از نو بودن جنست راحته . این tv صبح تا شب بی وقفه روشن بوده و واقعا" معلوم نیست چه استفاده هایی ازش شده ...نقل قول:
مدل LC-40L5600X شارپ 1050 تومن هست و گیرنده دیجیتال داخلی هم داره و پنلش ژاپنی هست و ... و تو با این بودجه میتونی lcd های خوب و نو و با برندهای خوب رو تهیه کنی .
موفق باشی
با توجه به بودجه ات led 46 مدل ex520 سونی که 2 تومنه رو بهت پیشنهاد میکنم .نقل قول:
نقل قول:
راجع به پانا st30 vt30 نظرت چیه
اگه قصدت خرید پلاسما باشه ( نور محیطت زیاد نباشه و ... ) vt30 و st30 دو تا از بهترین پلاسماها هستند و اگه مشکل بودجه نداری و پلاسما میخوای با پاناسونیک و این دو مدلش و به خصوص vt30 موافقم .نقل قول:
سلا دوستان.
من یه LED میخوام با مشخصات زیر:
- قیمت از ۱ - ۱.۵
- 1080p
- LG (اگه برند دیگه ای هم بود که بهتر بود موردی نداره)
- 3D نباشه (نمیخوام پول اضافه بدم).
- HDMI
- آنتن دیجیتال داخلی
- قابلیت پخش فیلم با کدک H264 (خیلی برام مهمه)
- میخوام رو دیوار نصب کنم (فک کنم همه مدل ها میشه)
- زاویه دید خوب
- از 40 به بالا (۴۶-۴۷ خوبه :D )
اگه پیشنهادی و یا نکته ای مد نظر دارید هم بگید.
پیشاپیش تشکر میکنم.
اگر نمی خوای اسمارت باشه بهترین انتخاب از نظر من LG 42LV34000 هست که 1090000 هست. و اگر می خوای اسمارت باشه 42LV55000 هست که 1350000 هست. بین این 2 تا مدل هم 42LV35000 و 42LV37100 هست که این 4 تا مدل هیچ کدوم 3D نیستند و همگی Full HD و دارای گیرنده دیجیتال هست و فرمت های DivX MP4 MKV رو هم می خونند.نقل قول:
سلام من به تازگی پلاسمای LG مدل 42PW3500 رو خریداری کردم و البته دلیلش هم این بود که بودجم به خرید U30 پاناسونیک نرسید . به هر حال چون خودم اصلا در مورد این پلاسما رویو ندیدم گفتم تجربیات شخصیمو بنویسم تا بقیه هم استفاده کنن و با چشم باز این وسیله رو بخرن .
رزولوشن تصویر در حالت 2D به صورت FULL HD و در حالت 3D به صورت HD هستش که البته فکر کنم 768*1366 باشه اما بعضی جاها هم دیدم که ذکر شده 768*1024 به صورت Native هستش .
کیفیت تصویر در نمایش تصاویر دو بعدی بسیار خوب و در بخش سه بعدی بد نیست و قابل دیدن هست اگه شما قبلا با دستگاه بهتری کار نکرده باشین مطمئنا لذت میبرید مخصوصا که این وسیله با توجه به قیمت حدود 1.034.000 تومانیش در حال حاضر و کارائی مناسبش ارزش خرید پیدا میکنه .
اما در مورد عینکش هم باید بگم که مثل خود دستگاه خیلی کمه و باید از خود گلدایران سفارش بدین . نوع عینک ها Active و قیمت مدل AGS250 اون هم در حال حاظر 60 تومن داخل سایت فروشنده ذکر شده .
اما این دستگاه متاسفانه ورودی LAN و خروجی Speaker یا Headphone نداره و این فکر میکنم یه نقص بزرگ باشه ولی بازم میگم با توجه به قیمتش باید در موردش قضاوت کرد .
در مورد انعکاس نور هم باید بگم که من اینو یه مشکل جدی نمیبینم چون حتی در طول روز هم با وجود روشنایی اتاق تصویر بدی نداره و فقط در صورتی خیلی تصویر خراب میشه که نور خورشید مستقیم بتابه به صفحه و اونوقت میشه جای آینه شمعدون عروسی ازش استفاده کرد .
به هر حال اگه لازم بود عکس و تصویر میذارم .
سلام
دوستان می خواستم بدونم با بودجه 1 تا 1200 چه تلویزیون مناسبی می تونم بگیرم البته غیر از پلاسما.
مرسی و ممنون
نقل قول:
SAMSUNG D585 40 inch
سلام علیکم گرامینقل قول:
با تشکر از شما
رزولیشن این تی وی کلا HD هستش
طبعا در حالت 2 بعدی برای بهترین حالت اچ دی 768*1366 حالت واید اچ دی
و در حالت سه بعدی با کیفیت پایین تر
سلام علیکمنقل قول:
میتونی تلویزیون هوشمند ال جی سه بعدی 42" مدل lw57000 رو تهیه کنی 1650
یکم پول اضافه میدی اما به جاش در جشنواره هم شرکت میکنی و سه بعدی رو تجربه..
این مورد "قابلیت پخش فیلم با کدک H264 (خیلی برام مهمه)" اطلاع ندارم
از برند سامسونگ سری 5 تو این رنج قیمتی چند مدل داره
تلوزیون های ال ای دی ایکس ویژن هم هست سایز 46 رو از ای برند میتونی تو اون رنج تهیه کنی
نقل قول:
من رزولوشن تصویر رو در حالت دو بعدی چک کردم . تنها در حالت پخش تصویر عکس و فیلم Full HD تصویر کاملا فیت میشه در بقیه موارد تصویر با توجه به ابعادش همون میزان از صفحه رو پر میکنه اما در مورد اینکه به صورت ذاتی HD هستش بعله حق با شماست .
سلامنقل قول:
اتفاقا با این قیمت پلاسمای پاناسونیک بگیر. مصرف برقش در حالت High فقط 200 واته
TH-P42X30
نوروز شما پیروز
دوستان من قصد خرید یه سامسونگ D495 دارم."43 اینچ هست و 3D اما فول اچ دی نیست و قیمتش هم 1و 100.می خواستم بدونم نظر دوستان کارشناس چیه؟
با توجه به بودجه ام فکر کنم چیز خوبی باشه فقط اگر مشکل خاصی نداشته باشه مثلا کیفیت تصویرش بد نباشه و صداش ضعیف نباشه
ممنون
سلام بر اساتيد . سال نو همگي مبارك .
در فكر خريد پلاسما يا LED براي تجربه سه بعدي هستم(حالا 46 LED سامسونگ سري 8000دارم) . يك سري مطالعات مختصر انجام دادم و تا اينجا به اين نتيجه رسيدم كه براي سه بعدي پلاسما بهتر از LED هست و CROSSTALK كمتري داره.
از اساتيد خواهشمندم با توجه به شرايط زير در انتخاب كمك كنند.
1-سايز بالاتر از 46
2- بهترين كيفيت 3 بعدي (CROSSTALK كمتر )
3- FULL HD رو در حالت 2 بعدي و ترجيحا 3 بعدي هم داشته باشه.
4-مرور كامل اينترنت و وبگردي كامل (مثل سامسونگ خودم كه تنها چند ويجت نداره نباشه) و ساده بودن مرور اينترنت و وب.
5-قيمت نهايتا 2.5
ضمنا در حالت 3 بعدي رزولوشن تصوير پايين نياد .گفته هاي LG در مورد عدم افت كيفيت سه بعدي هاي PASSIVE رو خوندم اما نميدونم چقدر صحت داره.
پيشاپيش از همگي ممنونم.
سلام دوستان با 3 میلیون چی رو پیشنهاد میکنید ؟ 46 اینچ سونی سامسونگ یا شارپ و کدوم مدلش رو ؟
ممنون
crosstalk چیه؟نقل قول:
می شه توضیح بدید تا یک چیز جدید یاد بگیریم؟
ممنون.
به سایه ای دور تصاویر سه بعدی ایجاد میشه میگن.نقل قول:
شما اگر D8000 داری که هم سه بعدیه و هم وب براوزر داره و هم فول اچ دی هست دیگه چرا می خوای پلاسما بگیری؟ یعنی فقط برای سایز بالاتر؟نقل قول:
درود بر شما D8000 نيست سري C8000 هست اگر اشتباه نكنم.و مربوط به حدود 2 سال پيش. از ايران نگرفتم. FULL HD هست اما سه بعدي نيست. INTERNET AT TV مخصوص چند ويجت بود مثل FB و آب و هوا..نقل قول:
من خودم 46D6960 دارم و راضی ام. نمی گم اصلا کراستاک نداره ولی قابل اغماض هست.نقل قول:
اگر می خوای سایز بالاتر از 46 بگیری با این بودجه میتونی ال جی 47 اینچ مدل های 57000 یا 65100 بگیری و ال جی ادعا می کنه تو حالت سه بعدی، فول اچ دی هست دیگه راست و دروغش پای ال جی. اینایی که گفتم LED بودن در مورد پلاسما تجربه ای ندارم.
سلام .
نظرتون راجب d5550چیه ؟دنبال یه led میگردم تو هول هوش 1500.بعداز یه سرچی مناسبترین گزینه این بود
خود سامسونگ سنتر زده1650با یدونه سینما خانگی که فکر کنم هیچی قیمت نداشته باشه300بشه.
هدیه هاشم فکرکنم توایام عید میدن فقط درسته؟جالب کنتراست 7000000هم داره درصورتی که مدل D5850که یه مدل بالاتر هم هست کنتراست 4000000داره!
خلاصه اینکه وضع بازار که اصلا خوب نیست اصلانم فکرنمیکنم بعداز عید قیمت کمتر ازاینا بشه درسته؟
l از لطف شما ممنونم. بروز اینترنت در این مدل شما در چه حدی هست؟ در حدی هست که دیگه برای چک کردن ایمیل دیگه سراغ لبتاپ نرید؟ ریموت خاصی برای این منظور داره؟نقل قول:
راستی یه چیز دیگه الان داشتم تو یه سایت دیگه سرچ میکردم دیدم همین مدل و زده کنتراست 3000000 دارم گیج میشم کدومشون درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .D5550فرمت MKVرو هم پخش میکنه یانه؟آیا تلوزیونی هست که بتونه این فرمت و پخش کنه یاH264.سئوال دومم اینکه گیرنده دیجیتالی داخل این مدل واقعا هست یعنی همه شبکه هارو میگیره؟ فقط خواهشا فوری مرسی
بله باهاش میشه میل چک کرد ولی بیشتر به درد خوندن سایت های خبری می خوره. ریموت مخصوص هم داره که کی بوردی هست ولی بعید می دونم تو ایران پیدا بشه. نکته مهمی که نسبت به براوزر های سونی داره اینه که میتونه صفحاتی که توش ادوب فلش داره رو باز کنه ولی سونی نمی تونه. کلا هیچ وقت براوزر تلویزیون ما رو از کامپیوتر بی نیاز نمی کنه.نقل قول:
شما خیلی رو کنتراست حساسیت نشون نده. خود سامسونگ هم توی سایتش عدد نمی ده و میزنه مگا کنتراست.نقل قول:
فرکت MKV رو هم سامسونگ و هم ال جی میتونه باز کنه.
گیرنده دیجیتال هم اگر مدل 5550 که ساخت داخل هست بخرید داره ولی مدل 5000 بانه ای نداره.