توی گشت و گذار 30 - 35 و توی مبارزات 20 تا 25 !نقل قول:
البته میدونم پایینه ولی اونجوری که بچه ها میگن اذیت نمیکنه، میشه باهاش تا اومدن یه پچ حسابی کنار اومد! :46:
Printable View
توی گشت و گذار 30 - 35 و توی مبارزات 20 تا 25 !نقل قول:
البته میدونم پایینه ولی اونجوری که بچه ها میگن اذیت نمیکنه، میشه باهاش تا اومدن یه پچ حسابی کنار اومد! :46:
دوستان جواب پست 76 ما رو کسی نمی ده ؟
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه و خودش مثل روحه بعدشم سکانس بعدی همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.فقط چراغ معلومه
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd
لطفا جواب بدید
بدون شک اون درایور از اولم برای کارت شما ساخته نشده بود! :31:نقل قول:
همین دیگه :دینقل قول:
آدم زورش میگیره ... تازه جالبیش اینه که شما مینیمم هم بذاری بازم همین فریم رو میگیری !!!
لطقا یکی جواب بده.
این برنامه هاای رو هم که گقتید همه رو نصب کردم ولی بازهم این مشکل رو داره.
روی 1024*720 low هم حتی همین طوره
AMD Athlon X2 250 3.00 GH
ATI 5670
4 gig ram
لطفا یکی کمک کنه
سلام
من بازی رو نصب کردم نسخه 4 dvd. همراش چنتا چیز دیگه هم بود فکر کنم dlc بود.آپدیت 27 مگ هم کرد کرک رو هم کپی کردم ولی اون فایل نصبی عرور میداد
ولی در کل نصب و اجرا شد ولی وقتی تو بازی میرم خیلی محیط بدجوره اونجا که داره فرار میکنه همه چی آبیه و خودش مثل روحه بعدشم سکانس بعدی همه جا نارنجیه جوری که هیچی معلوم نیست.فقط چراغ معلومه
حالا من چیکار کنم؟ورژن گرافیکم هم ای تی آی 11.5 . cpu amd
این برنامه هاای رو هم که گقتید همه رو نصب کردم ولی بازهم این مشکل رو داره.
روی 1024*720 low هم حتی همین طوره
AMD Athlon X2 250 3.00 GH
ATI 5670
4 gig ram
لطفا یکی کمک کنه
(شرمنده اینجا گفتم آخه هیچکس جواب نداد اونطرف)
موقع اجرا این ارور رو میده چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوباره بازی نصب کردم.ایندفعه 28 مگ آپدیتش بود.بعد تموم که شد یه عرور داد.بعد انگار تموم.
حالا زدم برای اجرا میگه patch-EFIGS نصب کنم.
من چیکار کنم تایید کنم یا نه؟
من اصلا" چیزیو نذاشتم آپدیت کنه ...
اصلا" نباید بذارید آپدیت بشه
فقط paul.dll رو بذارید توی \bin
من هم مشکلم حل شد :31:
همه چیز رو هم آپدیت کردم
من بازی رو که گرفتم روسیه.همه جاش انگلیسی صحبت می کنه بجز حافظه گرالت.پچی نداره انگلیسیش کنم
دوستان به این عکس توجه کنید.این بازی نمیتونه از تمام قدرت cpu وgpuاستفاده کنه. حداکثر 30 فریم میده .درحالت مبارزه هم 20 میده . به نظر شما چرا فقط از نیمی از قدرت سیستم استفاده میکنه؟ اگه میشه راهنمایی کنید.درضمن آخرین ورژن کارتم رو وصل کردم .amd_catalyst_11.5a_hotfix_8.85.6rc1_win7_may5
دوستانی که این بازی رو دارن چطوره خوبه که دانلود کنم؟
تریلر از بازی نیست کسی بذاره؟
اینا که همش فیl تره بابا ......... اگه میشه لطفا لینک غیره فیlتر بدین ...
Download Linksنقل قول:
:
کد:http://www.filesonic.com/file/1048187101/sr-tw2p1r.rar
کد:http://www.duckload.com/download/5887262/sr-tw2p1r.rar
کد:http://www.megaupload.com/?d=OVLUIY63
تو این دورو زمونه باید یه "لیچر" یا یه "قندشکن" یا یه "چیز پی ان" داشته باشید!نقل قول:
به هر حال 2 تا لینک دیگه اضافه کردم که هیلتر نیستن...
خدایی کسی نیست راهنمایی کنه ثواب داره تو کفمنقل قول:
یه فایل آپدیت تو سی دی بازی داره وقتی نصب میکنم ارور میده یعنی نصب نمیشه بعد هم که میخوام برم تو بازی این ارور رو میده
ویندوزم هم سون 64 بیتی
از ویندوز که نیست
چه کنم خواهشا کمک کنید:41:
به احتمال زیاد مشکل از ورژن بازیت هست، یک باز کامل بازی رو پاک کن، دوباره نصب کن.نقل قول:
بعد از نصب هیچ کرکی رو نریز بزار لانچر بازی رو آپدیت کنه(اگه موقع اجرای لانچر اکتیویژن کد خواست یا بزن بره یا اگه کامل اومد بیرون فقط Paul.dll رو کپی کن تو پوشه ی Bin، دقیق یادم نیست)، بعد از این که بازی آپدیت شد دوباره Paul.dll رو کپی کن و برو تو بازی... تو این مراحل هم سعی کن فایل هارو با Run as administrator باز کنی
واقعا" بهتر کرد قضیه رو . این GoG هم داره اسکیدرویی میشه واسه خودشنقل قول:
آقا یکی به من بگه Yeneffer کی بوده ؟ من یکش رو بازی نکردم نمیدونم
دوستان
این Witcher 2 1.0.0.2 Unprotected Exe چی هستش ؟
یه پچ 1.02 هم هست که 27 مگ حجم داره . اون رو دانلود کنیم ؟
بچه ها میخواستم لطف کنید و فایلهای اریجینال witcher2.exe .Launcher.exe.paul.dll.Configurator.exe. رو واسم به صورت فشرده up کنه.چون نسخه ای که من گرفتم از این نسخه های کرک اتوماتیک و فایلهای اصلی رو نداره.ممنون میشم زودتر واسم انجام بدین.
سلام
بچه ها كسي نسخه سالم بازي رو تو تهران خريده؟ آدرس بديد لطفا
ما كه در فراغش ميسوزيم.....
نقل قول:
آقا کسی از دوستان نبود مشکل این پست ما رو حل کنه.تو کف این بازی موندم....
آپدیت بازی که گفتین چقدر طول میکشهنقل قول:
یعنی به اینترنت باید وصل باشم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟////
حجم آپدیت 27 28 مگ هست. بله باید به اینترنت وصل باشید دیگه !!!!نقل قول:
بگید برای چی این فایل هارو می خواید،نقل قول:
کرک اسکیدرو فقط فایل Paul.dll رو عوض می کنه نه چیز دیگه!
من یه نسخه از بازی گرفتم که 4 تا dvd ولی نصبش خودکاره یعنی خودش کرک رو نصب میکنه و واسه خودشون یه جور ستاب portable ساختن. واسه همین نمیشه از Configurator.exe استفاده کرد چون ستاپ اصلی بازی رو می خواد.و این یعنی من نمی تونم به هیچ وجه گرافیک بازی رو تغییر بدم.اون فایلها رو هم یکی از دوستان واسم آپ کرد ولی بازم میگه ستاب اصلی بازی رو می خواد و میزنه بازی نصب نیست.موندم چیکا کنم تمام نت رو گشتم چیزی پیدا نکردم.لعنت به ای بازیهای نصب آسون که این فروشنده با اینکه بهش گفته بودم به ما انداخت.اگه راه حلی دارین ممنون میشم کمک کنید :41:نقل قول:
مشکل شما از رجسیتری ویندوز هست که بازی توش ثبت نشده.
این چیزایی که اینجا نوشتم رو کپی کنید توی notepad و به عنوان fix.reg سیو کنید و بعد روش کلیک کنید تا به رجیستری اضافه بشه.
بعدش وارد رجیستری بشید و به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red\The Witcher 2 بروید و مسیر صحیح نصب بازی رو در قسمتی که نوشته InstallFolder=C:\The Witcher 2 وارد کنید.کد:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red\The Witcher 2]
"InstallFolder"="C:\\The Witcher 2"
"Release"="EFIGS"
"Language"="EN"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\CD Projekt Red\The Witcher 2\1.00.0000]
در ضمن اگه ویندوز 32 بیت دارید قبل از اینکه نوشته بالا را به رجیستری اضافه کنید, عبارت \Wow6432Node رو از تمامی خطوط حذف کنید.
ممنون به خاطره راهنمایی عالیتون.من نتیجه گرفتم. :10:نقل قول:
نقل قول:
من اینترنتم dial upe
28 mg چقدر طول میکشه
نمیشه یه جوری کاری کرد غیر اپدیت
دوستان من طبق راهنمایی کاربر عزیز Karbist کار کردم و فایل confugure درست شد . ولی Patcher_EFIGS رو که باز میکنم این ارور رو میده :
البته بازی بدون مشکل اجرا میشه . این pacher چی هست؟ اصلا ضروری هست ؟ چون مال من با این که ارور میده ولی از رو فایل witcher2.exe داخل پوشه ی bin اجرا میشه ولی از روی فایل launcher اصلی بازی که توی پوشه ی پوشه ی اصلی (روت) قرار داره ، اجرا نمیشه .
من هم همین مشکل رو دارم با این تفاوت که بازی اصلاً اجرا نمی شهنقل قول:
از رو فایل witcher2.exe داخل پوشه ی bin هم پیغام Use Launcher To activate game می ده
چون فایل exe کرک شده, اون ارور رو میده. این پچ یکسری فایل که برای اجرای بازی لازم هست را اضافه میکند که اصطلاحا بهش zero-day patch گفته میشه و بدون این پچ بازی اصلا اجرا نمیشه.نقل قول:
اگر فایل cofigure.exe را در فولدر bin دارید, یعنی این پچ قبلا نصب شده و نیازی به نصب دوباره نیست.
سلام دیدم همه میگن کرک اینترنت می خواد گفتم روش بدون اینترنت رو بگم : :46:
1 - patch رو در پوشه bin کپی کنید
2 - patch رو اجرا کنید
3 - dll رو در پوشه bin کپی کنید
4 - بازی رو اجرا کنید
من بازی رو سه روز پیش تمام کردم دارم واسه بار دوم میرم
بلاخره تونستم نصبش کنم
برای اینکه بتونید پچ رو نصب کنید و ارور نده باید تاریخ کامپیوتر رو ببرید به 17 MAY بعد فایل Patcher_EFIGS.exe رو اجرا کنید بعد از اجرای فایل پچ هم فایل paul.dll به محل نصب بازی پوشه bin کپی کنید
سلام دوستان.راستش من يه مشكل عظمي دارم.گرافيك من ati 5870 هست و ram 4gb و cpu هم intel 9550 هستش.جديد ترين درايور ها رو ريختم.وقتي به config ميرم تا جزئيات گرافيكي رو عوض كنم همه رو ميذارم رو medium يا high يا ultra مخصوصا shadows بعدش يهو ميبينم كه گرافيك بازي خيلي اومده پايين.انگار details بازي خيلي low شدن.مشكل چيه....ممنون
نقل قول:نقل قول:دوستان ممنون از راهنمایی هاتوننقل قول:
همه ی کارهای که گفتین انجام دادم ولی نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده میپرسم . کسی ترینر شو نداره ؟
سلام دوستان من بالاخره نسخه اسکیدرو رو( مطابق با پست 112) بالا آوردم ولی با اینکه زبون حین نصب انگلیسی انتخاب کردم کل منوهای بازی و تنظیمات هنوز روسیه ، شاید به این دلیل باشه که قبلا نسخه ی روسی و نصب کرده بودم . کسی می تونه این مشکل حل کنه ؟ ممنون.
دوستان اینجا فقط سوال میپرسن ؟؟؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟
من دیگه کمی مونده گریه کنم:31:
Critical errorمیده.......:19:
جون مادرتون یکی جواب درست و درمون بده.....
دقیق از اول داستان توضیح بده مشکلت چیه؟نقل قول:
چه ورژنی رو دانلود کردی؟ گذاشتی آپدیت بشه یا نه؟ آپدیت ارور داد؟ Configurator اجرا میشه ؟ و ....