چرا هی وسط اپدیت قطع میشم؟
مشکل از نته منه؟
Printable View
چرا هی وسط اپدیت قطع میشم؟
مشکل از نته منه؟
:31:heheehehehehehehehe
اولا جه جوری وقتی توزمانای مختلف میرید همو پیدا میکنید؟
احمد جان اون دکمه داره الان یادم نمیاد بعد بازی میگم
برای copmany هم p30world بذارید
الانم من هستم بیاید سوسکید:31:
آره مشکل از نت تو هست من 8 دقیقه ای آپدیت شد برام
منو اد کنید
Albis
بابا خیلی وضع پینگ خرابه.زودتر سرور برای جاهای دیگه هم بزنن.
سروش راست میگه با این وضع یا باید سرور اروپا رو بزنن که طول میکشه مقداری اگرم بخوان بزنن
یا این امریکا رو یه کاریش کنن
وگرنه بازی نمیشه کرد
__________________________________________________ _
شهاب میخوای کسی رو پیدا کنی ادش کن ببین کی انلاین میشه
بعد بهش whisper بده که باید اسمش رو توی enter قسمت whisper بنویسی بعد پیغامت رو هر جا باشه به دستش میرسه
__________________________________________________ _
تو بازی میتونین نامه هم بدین به هم مثل سجاد که برام ماسک زامبی فرستاد :دی
من که میدونم این میخواد منو اغفال کنه :دی
سلام
بالاخره فهمیدم چه جوری باید دست فروشی کرد
اما داستان داره فهمیدنش
من داشتم توی شهر میگشتم و مینوشتم نمیدونم چی برای فروش که دو تا هم جنس فروختم 6000 یکی برگشت گفت هان گفتم بلت نیستم دست فروشی بزنم
گفت برو یه لایسنس فروش بخر بعد روش راست کلیک کن
کسی نیس با هم چند تا mission بریم من آیتم میخوام
---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
چطوری gold token بگیرم تا revive کنم ؟
بپرید تو بازی
کانال 2 رومه پرشین(زامبی)
پسورد p30
بله دوستان همه بیاین channel 2 که خلوت ترم هست! حالا اگه خواستین چیزی به کسی بندازین برین channel 1:20:
کمک!
تو هر رومی که میرم بالای سر افراد عکس انتن میده که ضربدر خورده روش و هیچ کس رو سر جاش نمیبینم! مشکل از منه؟
منم اینطورم.در واقع اکثر بچه ها اینطور شدن.مشکل از سروره.امریکاست.دوره.منتظری برای اروپا بزنن.نقل قول:
اتفاقا از وقتی Item Mall رو راه انداختن کیفیت سرور واقعا بهتر شده احتمالا چون الان دارن پول در میارن کیفیت تجهیزاتی سرور رو بالا بردن .
من پینگم زرد هست یعنی با اون سیستمی خود بازی نشون می ده ولی خب اوکیه ! نه بقیه از لگگ من ناراحت می شن نه من مشکلی با بقیه دارم ...
من که اصلا لگ ندارم.
ولی سرور اروپا بسازند من نمیام . اینهمه زحمت اینجا فرت میشه .
والا من که هر کسی رو دیدیم
شهاب سروش سجاد وی سی بی و خلاصه هر کی از ایران بود نمیتونست بازی کنه
من با اینکه نت خیلی خوبی ندارم لگ ندارم
من هم راحت بازی میکنم بدون لگ و تاخیر !!!:31:
مشکل سرور نیست مشکل اینترنت شماست . یه زنگی چیزی به isp بزنید .
چند تا از دوستان توی wow همین مشکلو دارند.
یه سرور داره اونم امریکاست.این همه ادم مشکل دارن.
نه امروز سرور بهتر شده میشه دو نفری بازی کرد با وی طی بی هم چند دور رفتیم
تنهایی با وی سی بی تا مرحله هشت زامبی رفتیم
اما تعداد بالا دچار مشکل میشه من توی سرور پرسیدم چند نفر گفتن لگه
__________________________________________________ __________________
شهاب رفته توی سایتشون گفته یه سرور برای اروپا یا اسیا بزنید اگه چند نفری بگن زودتر رسیدگی میکنن
من یه سری gear اینا دارم اگه کسی می خواد بخره ... ارزون می دم . هیچکدوم هم از npc نمی شه خرید
ماسک زامبی یه helm دیگه هم دارم . اسماشون رو یادم نیست ! یکیش شبیه لباس پلیسه یکی هم سبزه ... زامبی فست فووت هم دارم . یه چند تا آیتم آپگرید لول 4 هم هست
چند میفروشی؟
تو بازی ادم کن حرف بزنیم
narotu
با حروف کوچیک
گیر که نمیدونم چیه اما ماسک و اپگرید ها رو با قیمت خوب بدی بر میدارم
دو تا rotten zombie foot با یه rpg سفید خوب مفت میفروشم
کفشا 10 هزار rpg 20 هزار .
از بیرون من لباسش رو خریدم 8000 کفشش 10000!!!!نقل قول:
من دو ساعت میزارم برا فروش دو تا جنس به زور فروش میره اونم با قیمتای پایین
آقا اونجا یه خالی بندی کردم بریزید توش دلشون بسوزه برامون سرور بزنن :31:
آدرس تاپیک :
اسم تاپیک:کد:http://www.aeriagames.com/forums/en/viewtopic.php?p=9771855#9771855
metal assault servers
اسم من اونجا :
طبق معمول shahabaliboys
آقا فقط بریزید اونجا رو پر کنید آخ گفتم 90 تا ایرانی هستیم که بازی میکنیم :31:
الافیم دیگه :دینقل قول:
نمیخواد چیزی بفروشی بهم وقتی بودم پیام بده بهت هر چقد خواستی بدم
یک ادم نابخردی گفتش که بازیو پاک کنم دوباره نصب کنم شاید مشکل لگ و اینا حل بشه ولی حالا دیگه حتی تو بازیم نمیتونم برم!
میگه:Incorrect Version.please restart the game,
اون آدم نا به خرد رو ببخشیذ از سره بی تجربه گی گفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی تو psn هم هست؟
تو بازی داشتم میگشتم دیدم یکی به یکی گفت بازی خوبیه اونیکی هم گفت اره تو psn هم هست
حالا دیگه راست و دروغش رو نمیدونم
حالا چی؟نامردا
بعد ار سالها رکورده 3 نفر کیل شکسته شد و تونستم 17 کیل بزنم :دی
البته 8بار مردم!
الان من دارم با شات گان بازی می کنم خیلی می میرم چون پینگ رقیب بهتره
کلا کیل گرفتن با شات گان و پیستل برای ما که پینگ ضعیفی داریم خیلی سخته ... باید بری نزدیک بکشی یا توی یه فاصله ی مشخص اسکیل بزنی جور در نمیاد با این پینگ لعنتی
ولی شات گان خداست :دی
انقد از این اسنایپر ها بدم میاد تو این بازی!
با 1 تیر میکشنت
حالا خودش اسنایپره هانقل قول:
:دی
آقا به اسنایپر ها توهین نکنید
ما با اینکه سریع میکشیم سریع هم میمیریم
این دخترا آدم و هد شات می کنن خیلی فاز می ده :دینقل قول:
به طور کلی ری*ن به بازی این هکر ها . لولا رو سریع آپ کردن + لایسنس و کلی هم آیتم گرفتن . بعضی از مپ ها حتما دیدین چقدر سخته تموم کردنش آخرش هم آیتم های فوق العاده ای می ده که هر کدوم +200 k می ارزه .
پولم ندارم ps3 بگیرم بذارم برم از دست این بازیا :دی
برو الان خواستی بگی اره ما هم حرفه ای هستیم دیگهنقل قول:
:دی
یه -- واسه بازی پیدا کردم همه چی داره . کار هم میکنه
باهاش سه بار Death Escape تنهایی رفتم . تمامی mission های جنگل اول 100% شده دارم جنگل دومو میرم خیلی حال میده.
باهاش God Mode میزنید + One Hit Kill + Infinite Armor . میرید جلو همه رو درو میکنید .