اگر دقت میکردی دوستمون حسن خان هم اشاره کردن به این قضیه "نقل قول:
از اول به طور کامل فارسی بود یعنی زبون گوشی هم فارسی بود "
پس فارسی رو ساپورت میکنه
هم تو بروزر هم توی بقیه جاهای گوشی
حتما این کار رو بکننقل قول:
Printable View
اگر دقت میکردی دوستمون حسن خان هم اشاره کردن به این قضیه "نقل قول:
از اول به طور کامل فارسی بود یعنی زبون گوشی هم فارسی بود "
پس فارسی رو ساپورت میکنه
هم تو بروزر هم توی بقیه جاهای گوشی
حتما این کار رو بکننقل قول:
دوست عزیز لطف کن یه سری بازیهای با کیفیت وhd وهمچنین فیلمهای hd روش اجرا کن ونتیج رو بزارنقل قول:
مرسی
مبارکتون باشه
آخه ایشون رو مطمئن نبودم که با گارانتی گرفتن یا بدون گارانتی، ولی شما چون قیمت خیلی پایین گرفته بودید مطمئن بودم که بدون گارنتی گرفتید!نقل قول:
پس یعنی سامسونگ برای قاچاقچی ها هم سفارش ایران میزنه؟! مگه سامسونگ فقط با نمایندش کار نمیکنه؟!
بچه ها آخرین قیمت با گارانتی و بی گارنتی رو تو تهران دارید منظورم علائدینه الان تو سایتها که با پارس مایکروتل 255 تومن هست می خوام بدونم بدون گارانتی تو علائدین کسی آمار داره.
آخرین قیمت این گوشی، روز شنبه 24 اردیبهشت: 247 هزار تومان با گارانتی مایکروتل، علاءالدین، طبقه 6، پلاک 618
حافظه رم گوشی چنده؟
مرسینقل قول:
من اهل بازی نیستم ...
اما یکی دو تا بازی نصب میکنم نتیجه ش رو بهتون میگم
این سری از گوشی ها برای خاورمیانه تولید شده. (جعبه ش عربی نوشته شده چند جاش) و زبانهای این منطقه رو به غیر از (عبری) ساپورت میکنه.نقل قول:
جای نگرانی نیست از بابت زبان. کیبورد فارسی هم داره ...منوها هم فارسی هستند. (اما من ترجیح میدم انگلیسی باشه)
گوشی های قاچاقی هیچ فرقی با گارانتی دار ها ندارن. هر چند گارانتی در ایران بیشتر شبیه یه جوکه .
من که پول مفت نمیریزم تو جیب واسطه ها
شما خود دانی
:)
سلام دوستان این بهتره یا sony x8
این بهتره....ایکس 8 مولتی تاچ نداره...!!!
آقا بررسی رو کی میزاری؟نقل قول:
حالا این گوشی رو باگارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟
این گوشی رو هم که الان دارم باگارانتی هستش samsung galaxy5 i5503
دوست عزیز همونطور که دوستمون گفتند گارانتی تو ایران به اون صورتی که باید باشه نیست .
تو شرایط گارانتی هم مینویسن : گوشی بشرطی گارنتی میشه که روشن نشه اصلا:31:
بهتره بدون بگیری فکر کنم 30-40 تومنی فرق داشته باشه
موفق باشید
میشه آدرس یکجا تو شیراز یا تهران بدید که بدون گارانتی بفروشه و قیمت مناسب و ارسال برای شهرستان داشته باشه
کجای علاالدین این گوشی رو بدون گانتی می فروشن ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خواهش می کنم
خوب گرفتی :12:
ولی من هزار تومن ارزون تر خریدم:22:
---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
فارسی کامل ساپورت می شهنقل قول:
این طور که نیست سامسونگ فقط برای مایکروتل سفارشی بزنه
یه سری کلا می زنه برای خاور میانه اونم نسخه عرب که در کنارش فارسی هم ساپورت می کنه
اونایی که با گارانتی گرفتم و اونهایی که بدون گارانتی گرفتن بگن گوشیشون ساخت کجاست؟
راستی کیفیت LCD کلا چطوره؟زیر نور خورشید چطور؟بعد کیبر 3 حرفه داره؟اگر میشه یه عکسی ازش بزارید
سلام بچه ها سایت gsmaria بررسی تخصصی گوشیه samsung galaxy gio s5660
رو گذاشته هرکسی که می خواد این گوشی رو بخره حتما این رو بخونه
بچه ها من امروز علائدین بودم گوشی با گارانتی اصلی 250 تا 255 و بدون گارانتی من 235 هم پیدا کردم که البته گفت بدون اینکه بابات نرم افزار پول بگیره!!! از این حرفهای علائدینی!!!. اما نکته مهم به نظرم اینکه من به شخصه گارنتی پارس مایکروتل رو گارنتی خوبی می دونم چون دوبار بهش سر زدم و کارم رو راه انداخته اما مهمترین نکته در خصوص بدو گارنتی و با گارنتی اینکه لوازم گوشی مثل باطریشو رو عوض نکرده باشن چون خیلی مهم هست.فعلا که این تفاوت حدودا 15 تومن هست.باید دید این 15 تومن ارزش با گارانتی و بی گارنتی رو داره یا نه!
یک بار بیشتر این گوشی رو شارژ نکردم و تقریبا دو روز رو با استفاده متوسط میانگین 3 ساعت استفاده از وای فای 20 دقیقه مکالمه و نیم ساعت دیدن ویدیو و 2 ساعت موسیقی (با هندزفری) و یک ساعت ور رفتن با دیگر قابلیت های گوشی هنوز 25 % شارژ داره (البته تا آب بندی بشه چند وقتی طول میکشه)
بیشتر استفاده ی من از اینترنت هست و کار با شبکه های اجتماعی (البته با وای فای و استفاده از وی پی ان) کیبورد خوبی داره ...تاچ گوشی خیلی حساسه. فقط یه چیزی رو من نتونستم پیدا کنم و اینکه گوشی های لمسی دیگه یی که داشتم (مثل ایکس 10 مینی) وقتی تایپ میکردی یه ویبره کوچیک میزنه اما تو کیبورد این من پیدا نکردم . کار با دکمه های بک و منو که لمسی هستند کمی سخته (برای من که به دکمه های سخت افزاری عادت دارم) اما نمیشه نکته ی منفی محسوب کرد...نور سفید زیر این دو کلید جلوه ی زیبایی به گوشی میده (مثل گالکسی آرمانی)
برای عکاسی دوربین خیلی خوبه (من انتظار نداشتم اینقدر با کیفیت عکس بگیره ) یکی از عکس ها رو هم آپ میکنم که با افکت ماکرو گرفتم و تقدیم میکنم به دوستان
فیلم برداریش بد نیست .
متاسفانه چون بازی با کیفیت نداشتم و سرعت اینترنت این یکی دو روز افتضاح بود (همه در جریان هستید که چرا ) فقط پرندگان خشمگین ورژن ریو رو نصب کردم...بدون لگ و تیک اجرا میشه و اونجور که نشون میده با بازیهای با گرافیک بالا هم راه میاد
من اهل روت کردن گوشی نیستم (البته نیازی هم نیست چون فارسی رو ساپورت میکنه گوشی و آندروید 2.2 هم قابلیت نصب نرم افزار در مموری کارت رو داره) اما تو یکی از فروم های خارجی گوشی رو روت کرده بودن . پس منتظر کاستو رام های خوشمزه هم باید بود.
صداش خیلی خوبه انصافا
من با موزیک پلیرش خیلی حال کردم. با تاچ ویز 3 نیازی به لانچر احساس نمیشه. هر چند سلیقه ها متفاوته.
فیلم اچ دی رو نمیتونه پخش کنه (البته تلویزیون رو برای فیلم اچ دی ساختن کی با گوشی فیلم نگاه میکنه !! ) اما ال سی دی گوشی کیفیت خوبی داره
یک مموری 2 گیگ توی جعبه بود
برای اجرای نرم افزارها هم 278 ram داره که بعد از بالا اومدن نزدیک 90 مگابایت صرف فایلهای سیستمی میشه
کیفیت ساخت گوشی در حد قابل قبولی هست...برای کسانی که انگشتهای بزرگی دارن (در حد هالک) این گوشی توصیه نمیشه
این رو اکثرا با ال جی اوپتیموس پی 500 مقایسه میکنن . با توجه به قیمت و ارگونومی خرید این گوشی کار عقلانی تری هست (البته با گارانتی و بدون گارانتیش به عهده خودتون)
این هم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید کیبرد 3 حرفه داره یا نه؟
نقل قول:
آره دوست من... چند تا کیبورد داره . یکیش کیبورد 3 حرفی هست .
ممنون.نقل قول:
فارسی از لحاظ sms و وب برام مهمه که ظاهرا مشکلی نیست.
از لحاظ قیمت هم تو تهران همونطور که دوستان گفتن دیگه زیر 235، 230 گیر نمیاد و بالاخره آدم که با گارنتی میخره حداقل در مورد باتری گوشی خیالش راحته، ولی باز اگه مثل شما 210 جایی گیر میومد قابل فکر کردن بود!
بابا منم 211 گرفتم گرون گفته نخر بگرد ارزون تر پیدا کننقل قول:
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
رفقا در پی تماس های زیاد دوستان اگه کسی این گوشی رو خواست می تونم برای با قیمت خوبی براش تهیه کنم:20:
شما از کجا 212 خریدی تو تهران اگه جایی هست به منم بگید لطفا
رفتق من کرمانشاه هستمنقل قول:
جایی رو توی تهران قیمت پایین نمی شناسم
آخه همین قضیه هم در مورد اپتیموس هست قیمت شیراز با تهران خیلی فرق داره.پس ما نمی تونیم کاری کنیم:41:
بچه ها بی زحمت یه نگا به این تاپیک هم بکنید
[HTML][/HTML]کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=482787
آخه اینجا نزدیک به مرزه از عراق زیاد گوشی میارن به خاطر همین ارزونهنقل قول:
بدون نرم افزار youtube خود گوشی به هیچ عنوان نمیشه رفت تو سایت youtube و دانلود کرد؟
می شه رفت فقط اول باید به چیز پی ان کانکت بشید و برید توی یوتوب ولی برای دانلود کردن نمی دونم می شه یا نهنقل قول:
خوب زنگ زدم نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل و آخرین Gio موجودیش رو خریدم 255+8 تومان پول پست.امیدوارم از خریدم پشیمون نشم
مبارک باشه
:5::5:
منم میخوام بخرمش....ولی تو دوربینش برای عکس برداری شک دارم؟؟؟؟
اگر دوربین بکارت میاد که طرفش نیا ولی اگر دوربین برات زیاد مهم نیست مثل من بخرش که نسبت به امکاناتی که داره نسبت به رقبا قیمتش خیلی خوبه
من این گوشی رو می خوام بگیرم ولی موندم با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟
help me
مبارک باشه دوست من... پشیمون نمیشینقل قول:
مطمئنم
عکس برداریش خیلی خوبه نسبت به 3.2 مگاپیکسل هایی که تا حالا دیدمنقل قول:
البته اگر دوربین برای عکاسی میخوای بهتره یه دوربین عکاسی canon بگیری
اگر برات خیلی مهمه 30...40 هزار تومان بیشتر هزینه کن گارانتی دارش رو بگیر . (من بدون گارانتیش رو گرفتم) چون گارانتی فقط یه شعاره در ایران و نه بیشتر. البته باید دقت کنی گوشی کارکرده یا باطری درجه دو بهت نندازن.نقل قول:
مخصوصا تو پاساژ علاالدین تهران که گنجیشک رو رنگ میکنن به نرخ قناری میفروشن به مشتری
از کجا بفهمم گوشی و باطری نو هست یا کهنه
به نظر شما ظاهر این گوشی بد نیست؟ یه کم دراز به نظر میرسه. توی این چهار گوشی جدید گلکسی، این از همه زشت تر هست. دوستانی که اونو خریدن میشه نظر بدن؟
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
کسی از نمایندگی سامسونگ توی شیراز اطلاعی نداره؟
اگر ریویو سایت gsmarena و phonearena رو نگاه کنید عکس های واضحی از گوشی و محتویاتش گذاشتننقل قول:
اگر باطری همون نوشته ها روش بود (باطری باد کرده نبود ...جای خش و خط روش نبود ...بوی گوگرد نمیداد...وضعیت ظاهریش مشکوک نبود ) و .... میشه مطمئت شد .(اما اگر فروشنده به بهانه ی نصب نرمافزار و هر دلیل دیگه یی گوشی رو از جلو چشمتون برد یه جای دیگه پولتون رو بذارید جیبتون و برید مغازه دیگه چون 60% میخواد یه کاری بکنه )
البته اینقدر ها هم بد بین نباشید
:46:
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------
نقل قول:
اتفاقا خیلی ارگونومی زیبایی داره
البته سلیقه یی هست.
گوشی درازی نیست ... ضخامتش باریکه
نقل قول:
مرسی از راهنمایی هایی که کردین :20: