اقاجان دست گلتون درد نکنه من از همون پست 38 تای گرفتم وبدون مشکل االان دارم باهاش حال میکنم
ممنون از وقتی که برای اموزش دیگران اختصاص میدید
فقط من احساس کردم یه خورده موضوع تماشگر وحضار که تو انتهای فیلم هست شوخی درسته یا نه
Printable View
اقاجان دست گلتون درد نکنه من از همون پست 38 تای گرفتم وبدون مشکل االان دارم باهاش حال میکنم
ممنون از وقتی که برای اموزش دیگران اختصاص میدید
فقط من احساس کردم یه خورده موضوع تماشگر وحضار که تو انتهای فیلم هست شوخی درسته یا نه
سلام.این همون چیزی بود که خیلی وقته دنبالش بودم و فکر نمی کردم تو اینترنت پیدا بشه!چون فیلم این اتوماتیک سازی برای پایان نامه رو استادمون تو word2003 ساخته بود و به ما داده بود ولی خیلی روش کار کردم تا بتونم تو word2007 ازش استفاده کنم.وجالب اینکه خیلی از مسائلی که شما گفته بودید رو به مشکل برخورده بودم و تقریبا حل کرده بودم ولی با دیدن ویدئوی عالی شما دیگه کم و کسری نموند.
از همکارتون هم برای شیرین کاریاش تشکر می کنم.
number 1 for you:31:
دوست عزیز آقای سرمست عزیز
من قبول دارم که عصبانی شدم و بد جواب دادم و همینجا هم معذرت میخوام. ولی خداوکیلی اگه شما هم جای من بودید اینقدر عصبانی میشدید باور کنید اینقدر این نوع سوال ها رو تو میل و اینجور جاها جواب دادم دیگه کلافه شدم. متاسفانه خیلی ها فیلم رو کامل نگاه نمیکنن و بعد سوالهایی که تو فیلم هست رو دوباره میپرسن. خلاصه اینکه من میدونم آقای سرمست شما فعالیتت زیاد بوده و خیلی به بقیه کمک کردی اما همه که مثل شما نیستن خلاصه همین از دست من بر میاد که انجام دادم و تا اونجا هم که بتونم خواب دوستان رو میدم.
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز درست حدس زدید به غیر از من و دوست دیگه ام کسی تو اتاق حضور نداشت.
دستش درد نکنه خدا خیرش بده
با سلام فایلتون اجرا نمیشه بدرد نمیخوره
http://www.4shared.com/file/z5hEGPKm/Word_Learning.html از سایت
دانلود کردیم پسوردش چنده راهنمایی کنید
:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت
دانلود کردیم پسوردش چنده راهنمایی کنید
با تشکر صمیمانه از آقای وصالی عزیز بخاطر کار خیری که کردند.
فیلم را دیدم و خیلی چیزها یاد گرفتم. اما یک مشکلی دارم:
وقتی Bullet (همون گردی توپر) را برای قسمتی از متن انتخاب میکنم، اون قسمت از متن از normal style خارج میشه و کلا فونت و ترازبندی اون بهم میریزه. چیکار کنم که شبیه استیل نرمال بشه؟
دوستان اگر راه حلی بلدند، لطفا کمک کنند.
با تشکر
سلام
من چند تا سوال در مورد فیلم داشتم :31:
الان سرعت اینترنت وحشتناک کمه وگرنه واستون توی مدیافایر اپ میکردم/کلی فایل تو نوبت برا دانلود دارم که بخاطر سرعت نتونستم ( بخاطر ترافیک فقط شبا میتونم دان یا اپ کنم)/ در هر صورت بخاطر زحمتی که کشیدین به نمایندگی همه از اقا فرشاد تشکر میکنم....:11:
اگر کسی بتونه مدیافایر اپلود کنه عالیه.....:40:
سلام. دو صفحه قبل رو نگاه کنید. لینک دانلود از آپلودباز وجود داره.نقل قول:
از کجا این فایل رو دانلود کن
مآموزش حرفه ای word 2007 برای نوشتن پایان نامه (فهرست خودکار، شماره دهی عنوان ها به صورت خودکار و ....)
با سلام
فایلها صددرصد دانلود نمیشه علت چیه
با سلام ...نقل قول:
شما بهتر هست از اولین پست که اقای وصالی اپلود کردند دانلود کنید . مال ایشان بدون مشکل هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم بگم به علت حجم بالای فیلم ایشان فایل رو تقسیم بندی کردند و آپلود کردند یعنی در واقع شما برای دیدن فیلم باید همه این قسمت ها رو دانلود کنید در نهایت یکی از فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید .
توی این پستی که لینکش رو دادم دو تا لینک قرار دادند لینک اول فیلم رو به 38 قسمت تبدیل کردند و بعد اپلود کردند .
لینک دوم فیلم رو به 8 قسمت تبدیل کردند بعد اپلود کردند به نظرم دومی لینک راحت تر باشه .
با سلام به همه دوستان
دوستان سوالی برام پیش اومده و امیدوارم که همه بتونن کمک کنن
اما سوال اینه که من میخوام یه صفحه A4 رو طوری به 16 مستطیل مساوی تقسیم کنم به طوری که عرض های این مستطیل بشه عرض صفحه A4( چون همونطور که میدونید A4 یک مستطیل هست) و طول مستطیل هامون هم بشه طول صفحه A4 اون هم با ابعاد مساوی بطوری که 16 تا مستطیل داشته باشیم در این صفحه A4 که من میخوام ازشون پرینت بگیرم و جداشون کنم.
البته باید بگم که باید تمام صفحه A4 رو این مستطیل ها بپوشونن و بیرون زدگی هم نداشته باشن. مانند شکل در پایین گذاشتم
البته یه عکس هم میذارم که خوب بدونید من چی میخوام ومیخوام موقعی که پرینت میگیرم ازشون اینطوری باشه البته این ناقصه ولی اگه کسی انجامش داد به ایمیل من بفرسته یا اینکه در سایت بذاره که همه استفاده کنن
ممنون میشم که پاسخ منو بدین چون برام خیلی مهمه چون میخوام این 16 تا مستطیل رو بعد اینکه پرینت گرفتم از هم جداشون کنم و ازشون استفاده کنم.
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
منم یه سوال دارم
اینه که گفتن فاصله بین خطوط تو متن پایان نامه باید 0.9 سانتی متر باشه؟! می گم چطور این فاصله خطوطو 0.9 سانتی متر کنم.تو قسمت انتخاب کل متن و راست کلیک و بعد گزینه پاراگراف سانتی متر نیست! فقط singel , 1.5 line , .. ایناست .لطفا کمک کنید چطور تنظیم کنم رو 0.9 سانتی متر!
مرسی
با سلام ...نقل قول:
توی همون قسمت که میگید یه گزینه داره به نام Exactly .... روی این قرار بدید . یعنی دقیقا فاصله ای که خودتون میخواید رو میزاره برای فاصله خطوط . حالا باید 9. سانتی رو هم وارد کنید . فکر کنم بر حسب پوینت هم میشه 25.5 پوینت میشه .
==================
ولی معمولا توی اکثر دانشگا ها برای پایان نامه روی همون گزینه single قرار میدهند .
آقا رو یه سسایت پدر مادر دار آپلود کنید اینا هیچ کدومشون با اینترنت تخیلی من دانلود نمیشه
با سلام ...
مطمئن باشید اگه با دایال آپ وصل میشید نمیتونید دانلود کنید حجمش خیلی زیاد هست بهتر هست برید کافی نت و دانلود کنید ارزشش رو داره .
شما بهتر هست از اولین پست که اقای وصالی اپلود کردند دانلود کنید .
این هم بگم به علت حجم بالای فیلم ایشان فایل رو تقسیم بندی کردند و آپلود کردند یعنی در واقع شما برای دیدن فیلم باید همه این قسمت ها رو دانلود کنید در نهایت یکی از فایل ها رو از حالت فشرده خارج کنید .
توی این پستی که لینکش رو دادم دو تا لینک قرار دادند لینک اول فیلم رو به 38 قسمت تبدیل کردند و بعد اپلود کردند .
لینک دوم فیلم رو به 8 قسمت تبدیل کردند بعد اپلود کردند به نظرم دومی لینک راحت تر باشه .
تشکر میکنم از skyzare که یه جورایی جور من رو میکشند ببخشید که جواب ندادم تو این مدت امتحانات بود بالاخره
یه خبر خوب دارم و اوون اینکه دارم سعی میکنم فایل رو در 3 قسمت در سرور مدیا فایر آپلود میکنم البته دارم سعی میکنم شاید نشه!!
به امید خدا به زودی فایلها روی سرور مدیا فایر آپلود خواهد شد
آقا خیلی لطف کردی دستت درد نکنه و همیشه موفق باشی
سلام
وقتی شماره صفحه رو insert می کنم بجای اون یکسری کد می نویسه چکار کنم
در ضمن شماره صفحه های شکل دار رو هم اصلا insert نمی کنه
سلام
من فیلم آموزش پایان نامه نویسی شما را دانلود و بسی استفاده کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً معرکه بود و با زبان شیوایی توضیح داده بودید
(اگه بخوام بگم واقعاً یک کتاب باید نوشت برای تشکر فوق العاده بود)
من یک سری سوالات در مورد فیلم داشتم
یک سری سوالات هم از خود ورد
ممنون می شم پاسخگو باشید
می دونم زیاد و واقعاً شرمنده
از یکی دو سوال شروع شد و حرفام خیلی زیاد شد مثلاً خواستم شیوا و روان توضیح بدهم (خدا بداد برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بنابراین به صورت یک فایل ورد در آوردم و براتون آپ کردم
این هم فایل سوالاتم
سلام امکان جوابگویی به سوالات بنده هست
من فایل اپلود شده اتون رو خوندم و براتون پیام خصوصی فرستادمنقل قول:
سلام.فرشاد جان بازم تشکر می کنم.یه سوال دارم:بعد از زدن فهرست ،شماره صفحه مطالب فهرست انگلیسی است،شماره صفحه ها رو هم با Footer(روش شما) و هم از insert=>page number امتحان کردم.فقط یه راه به نظرم رسیده:
word options=>advanced=>numerical=>hindi کنم تمام اعداد فارسی میشه ولی نمیخام اینطوری شه(چون تو متن بعضی جاها اعداد انگلیسی لازم هست).البته دستی هم میشه که برای صفخه بالا طاقت فرساست!
شما چه راهی برای فارسی شدن شماره صفحه مطالب فهرست ارائه میدید؟
دوست عزیز من اسم شما رو نمیدونم و به همین خاطر شما رو دوست جان خطاب میکنم.نقل قول:
دوست جان در فیلم هم توضیح دادم که برای درست کردن این مشکل باید direction توی قسمت layout همون تب سوم توی margins رو باید تغییر بدی و راست به چپ بکنی.
با سلام .
1-من میخوام توی ورد یه کلمه ( حالا فارسی با انگلیسی ) رو به یه صفحه اینترنتی لینک بدم . منظورم این هست که وقتی روی اون کلمه مورد نظر با موس بیام با کلیک کردن روش ما رو به صفحه اینترنتی مورد نظر که در مورد اون لغت خاص توضیح داده ببره . باید چی کار کنم ؟؟؟
با تشکر
===================================
پاسخ :
من یه جای دیگه پرسیدم ......جواب دادند
سلام
کافيه روي کلمه مورد نظر کليک راست کرده و Hyberlink… را انتخاب کنيد.
بقيش راحته خودتون متوجه ميشين.
میخوام توی ورد از قسمت insert و تب euation ماتریس های بزرگتر از 3*3 رو تعریف کنم . خودش بزرگترینش که گذاشته 3* 3 هست یعنی این جوریه :
میخوام بزرگتر باشه مثلا 8*8 و غیره .....
خودم یه خونه از ماتریس بالا رو انتخاب کردم و یه 3*3 انداختم داخلش ولی کلا ریخت بهم این جوری شد :
==============================
پاسخ :
این هم مثل بالا یه نفر دیگه کمک کردند .
درود
در داخل ماتريس راست کليک کرده و از گزينه Insert مي توانيد هر تعداد سطر و يا ستون که نياز داريد اضافه کنيد
مثلا مي خواهيد 8*8 شود
ابتدا سطر ها را به 8 مي رسونيد سپس ستون ها رو به 8
و در نهايت :
با سلام .
با تشکر از پاسخ شما ...
===============
من میخواستم این شکل زیر رو توی ورد درست کنم از همون equation ها . ولی نمیدونم چه جوری .
این جوری که براکت باشه و بینش خط وجود داشته باشه ندیدم . پرانتزی اش هست ولی با براکت ندیدم . خودم این جوری میتونم درست کنم ولی این جوری نمی خوام اون پرانتز خیلی بد جور ه
تشکر.یه سوال دیگه اینه بعد از زدن فهرست شماره بعضی از عناوین در فهرست انگلیسی خورده،چطور رفع کنم؟نقل قول:
هرکجا میخواهید فیلم آموزشی رو در یه پارت میتونم آپلود کنم
مدیا فایر و شیربیس
جای دیگه ای هم مد نظر است ؟
با تشکر از اقای وصالی
خواهش میکنم.نقل قول:
شما اگر از اول direction تب layout رو درست میزد حالا مشکل نداشتی ولی الان میتونی رو فهرستهایی که مشکل دارن رو انتخاب کنی و crtl +shift سمت راست رو بزنی فکر کنم درست بشه
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مهندس جان اگه تو مدیا فایر آپلود کنی ممنون میشم فقط خواهشم اینه که در فیلم تغییری ایجاد نکن نمیخوام کیفیتش کم بشه.نقل قول:
اگر آپلود کردی لینکش رو بده به من تا تو همون پست اول قرارش بدم
امروز دقیقا یکساله که این فایل رو اینترنت قرار دادم و از این بابت خوشحالم که تو این یکسال به دوستان کمک کردم. تو این یکسال خیلی ایمیل و پیام برام اومده که سعی کردم به همشون با حوصله جواب بدم اما در بعضی مواقع وقت نداشتم و یا حوصله نداشتم نتونستم جواب بدم ویا عصبانی شدم به همین خاطر معذرت میخوام از این دوستان.
خوب تو این یه سال بیشترین سوالی که بارها و بارها از من پرسیده اند این بوده که بعضیها فایل رو دانلود کردند ولی نمیتونن بازش کنن که تقریبا همگی مشکلشون از این بوده که همه فایلها رو دانلود نکردند. با اینکه همه جا بارها اشاره کردم که تمام فایلها باید دانلود بشه ولی متاسفانه بعضی از دوستان کم اهمیت هستن دیگه.
میدونم باز این سوال در صدر سوالهایی خواهد بود که در آینده نیز من پرسیده میشه و سعی خواهم کرد که باز با حوصله جواب این سوال رو بدم.
به هر دوستان عزیزی که تو این یه سال با شما از طریق این فایل آموزشی آشنا شدم از آشنایی با شما بسیار خرسندم و آرزوی موفقیت و شادکامی برای شما دارم.
[QUOTE=farshadjs;6972563]خواهش میکنم.
شما اگر از اول direction تب layout رو درست میزد حالا مشکل نداشتی ولی الان میتونی رو فهرستهایی که مشکل دارن رو انتخاب کنی و crtl +shift سمت راست رو بزنی فکر کنم درست بشه
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نه عزیز جواب نداد!می بخشید جسارتا من فیلمو کامل دیدم(البته قبلا) باز یه مروری کردم،ا direction=>left to right
تو قسمت paraghraph(indent and spacing توضیح دادید ولی از left to right قسمت page layout جیزی ندیدم.اگر زحمتی نیست تایمشو بگید که کجای فیلم هست.
! C:\....\Word Learning.part14.rar: CRC failed in the encrypted file Word Learning.avi (wrong password ?)
سلام دوستان
چرا اینجوری میشه؟ مگه میشه یه پارت پسورد متفاوتی داشته باشه آخه؟
3 بار پارت 14 رو دانلود کردم، بازم همین میشه
سلام.نه دوست عزیز.پسورد تمام فایلا یکی هست.من خودم داونلود کردم و تست کردم.دستی تایپ کنید و کپی نکنید.نقل قول:
با سلام
صفحه لینک دانلود فایل تصویری باز نمیشه.هر دو لینکی که در صفحه اول معرفی کردید رو امتحان کردم.مشکل داره؟
نقل قول:
سلام آزاده خانم
لینکها هیچ مشکلی ندارند و اما به دلیل اینکه پروتکل لینکها https هستش بعضی جاها باز نمیشه اگر براتئن مقدور هست یه جای دیگه با اینترنت وصل بشید و دوباره چک کنید یا با مرورگر دیگه ای امتحان کنید.
موفق و سربلند باشید.