سلامنقل قول:
نه بابا همشو زده تو سایت دل
قشنگ هم شناسایی میکنه
این نو لپ تاپ دوتا گرافیک داره
Printable View
سلامنقل قول:
نه بابا همشو زده تو سایت دل
قشنگ هم شناسایی میکنه
این نو لپ تاپ دوتا گرافیک داره
.نقل قول:
.
.
ندیدم تو سایت که گفته باشه این مدل دو تا گرافیک داره...دیدم که با i5 با گرافیک ATI موجود هستش....اگه مطمئنی داره اونم نصب کن
سلام بچه ها
1-این مدل همه لب تابهاش یو اس بی 3 داره؟؟؟؟؟
یا باید موقع خرید ز فروشنده مدل خاصی رو بخوای؟
3-فرق قیمتش با 5010 واقعا می ارزه؟
2-موقع خرید این مدل به چه چیزایی توجه کنم.میخوام i5 بخرم.باید تو سایت چک کنم؟ کلا کارهایی که موقع خرید باید حواسم باشه چیه؟؟؟
ممنوووون
سلام من i7نقل قول:
رو گرفتم با رم 6 گیگ بایت و گرافیک یک گیگ بایت Geforce که گفته تا سه گیگ بایت قابل افزایش هستش
این مدل دو تا گرافیک داره که به طور پیش فرض گرافیک اولی کار میکنه و اگه خودش کم بیاره میره رو گرافیک Geforce
چند تا هم کارت شبکه بی سیم داره
سیستم تهویه و افزایش مقاومت دستگاه در برابر ضربه و تغییر شکل کیبرد آن از تفاوت آن با 5010 هستش
تو سایت زیگورات چک کن هستش
Core i5داره با همین مشخصات
با سلام و عرض خشته نباشید من هم تازه ها این لب تاب رو گرفتم همه چیز عالیه ولی یه چیزی برام خیلی ضروری مشکل داره اونم بلوتوث است هر کاری کردم نشد بردم از اونجایی که خریدم اونم هر کاری کرد گفت نمیشه فعال کرد چون درایور ناقص است وقتی ویندوز 32 بیت نصب میکند فقط بلوتوث فعال است ولی بالعکس 64 بیت نصب میکند فقط بلوثوت غیر فعال است گفت برو بعد از یه مدت بیا ببینم درایور بلوتوث جدید اومده یا نه حتی دستگاه بلوتوث کوچک خارجی رو نشناخت آیا مال شما هم همین طور است ؟ چون من با اینترنت از طریق موبایل خیلی سرو کار دارم خواهش میکنم هر چه زود تر به من جواب بدین من می ترسم خراب باشه ممنون
بلوتوث این سری از لپ تاپ ها نسخه 3 هستش ؟
core i7 بهتره
من با بلوتوثش کار کردم، بله کلا مدل های دل ظاهرا با بلوتوث مشکل دارن، منم بار اول کار نمیکرد، یه درایور پیدا کردم و نصب کردم تا حدی درست شد و تونستم به کندی با موبایل ارتباط برقرار کنم ولی الان دوباره چک کردم از کار افتاده. فکر میکنم از درایورش باشه که هنوز درست نصب نشده. اگه درایور مناسب پیدا کردم اینجا میذارم.نقل قول:
نقل قول:
توی 5010که بنده خدایی داشت مشکلی نبود ولی 5110 تا حالا کار نکردم ولی گمون نمیکنم بحث خراب بودن و... باشه
بیشتر بحث درایو راه انداز هستش
ویندوز7 با دانگ خارجی بلوتوث مشکل داره
از برنامه bluesoleil یه نسخه که کرک شده باشه استفاده کن.محشره.حتی صدا رو هم به هندزفری بلوتوس ترنسفر میکنه.
یه سوالم بی جواب موند.نقل قول:
این مدل کلا یو اس بی3 هستند یا 2 هم دارن؟؟
ممنون
مدل من یکی از یو اس بی ها ش 2 هستشنقل قول:
و دوتا یو اس بی 3 داره
میخوای از این بخری؟
---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
مال من خیلی راحت نصب شدنقل قول:
از سایت دل گرفتم
نقل قول:
بله
usb3
cpu i5
vga gf 525m
فقط حیف که دور هاردشون پایینه از نوع +
مدل5010 نوع ++ هم داره
با سلام
من لپ تاپ 5110 دارم (core i7( موقعی که لپ تاپم را با کامپیوتر دسکتاپم شبکه میکنم (از طریق کابل LAN( تاچ پدم از کار می افتد و نمی تونم نشانگر موس را حرکت بدم تا زمانی که کابل را از لپ تاپم جدا کنم.
می خواستم بدونم کسی دیگری هم این مشکل رو داره یا نه؟یا راه حلی برای این مشکل سراغ دارید؟
با سلام از جوابتون ممنون راستی تو سایت دل چک کردم دیدم درایورها کامل نیست حتی درایور بلوتوث شما از گجا پیدا کردید حتی شماره سرویس پک سریال لب تاب رو وارد کردم میگه شناخته نشده است دوباره سعی کنید بعد بردم از اونجایی که خریدم میگه جدیده به خاطر اون باید کمی صبر کنید درایورها در حال ساخت است خالا من موندنم همش شک میکنم میگم دروغ میگه حالا نظر شما چیه؟از کجا درایور رو آوردید میشه آدرس کامل بگذارید ممنون.....
سلام
دوستان ما هم رفتیم یه 5110 corei5 گرفتم که سندی بریج هست . خیلی خوبه و من ازش راضیم تنها مشکلی که در حال حاظر دارم اینه که گرافیک اینتل پیش فرض هست و نمی دونم چطوری 525 رو گرافیک اصلی کنم. البته تمام صفحات این تاپیک رو خوندم راه حلی که ارائه کرده بودن این بود که هنگامی که خوده سیستم لازم بدونه میره رو گرافیک اصلی ولی مشکل اینجاست که بازی ای مثل ساکر 2011 تا گرافیک مورد نیازش رو سیستم نباشه نمیشه تنظیمات رو بالا برد.یا مثلا من اخرین درایور رو گرفتم اما موقعی که میخوام نصب کنم میگه شما روی سیستمتون سخت افزار جی فورس ندارید. برای این مشکل کسی راه حلی داره ؟
راستی این یه لپ تاپ فوق العادست یه چیزه دیگه اینکه بچه یه مقدار بالا قیمت میدن من i5 با 4 گیگ رم و 500 هارد با گارانتی خریدم 830 تومن. البته شاید ارزون شده ( از پاساژ ایران خ ولیعصر)
سلام
دوستان این سیستم سیم کارت میخوره ؟؟؟؟ تو کاتولوگ سیستم که می خوندم نوشته محل قرار گیری سیم کارت زیره باطری.
اما ما چیزی پیدا نکردیم.
بچه ها قیمت گارانتی زیگورات رو میدن.معلومه که گرونترهنقل قول:
سلام ، ببخشید که این سوال رو اینجا میپرسم ، میدونم اینجا جاش نیست
آخه تاپیک زدم ولی میگه باید تایید بشه
سوال در مورد سی شارپ هست
کسی میتونه کمک کنه ؟
درایور بلوتوث و وایرلس Dell5110 با کانفیگ core i7 رو میتونید از لینک زیر بگیریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته توی کاتولوگ نوشته ولی این قسمت سفارشی هست باید با همون خاصیت سفارش بدید و به صورت پیش فرض روی همه نیستنقل قول:
بچه ها داستان سرعت هارد که تو لیست قیمت زیگورات هست چیه؟
مدلهای 5010 اکثرا ++ هستند ولی 5110 کلا + هستند.تاثیر زیادی تو عملکرد هارد داره؟
صبر کنیم ++ هم میاد تو بازار؟
یه سوال دیگه اینکه تو سایت مجله سخت افزار خوندم نوشته بود سندی بریج مشکل داره.کسی میدونه داستان از چه قراره؟
sakhtafzarmag.com
موند رو دلم که با این سیستم ساکر بازی کنم:19:
روی setup بازی راست کلیک کنید و روی گزینه run with graphics processor برید و از اونجا کارت گرافیک مد نظرتون رو انتخاب کنید. شاید جواب داد.نقل قول:
این راه هم جوابگو نیست مشکل از خود pes هستش گرافیک رو nvidia میشناسه ولی ram vga رو 64 میشناسه من یه دفعه به tv وصلش کردم درست شد و ram vga رو 1024 شناختنقل قول:
من دیدم خیلی دوستان مشکل دارن رفتم PES 2011 رو نصب کردم تمام اپدیت هاشو هم نصب کردم و دیدم بله مشکل وجود داره در قسمت Settings تب آخر گرافیک رو اینتل و رمش رو هم 64 مگابیت میشناسه و هرچی ور رفتم هم نشد گرافیک 525 رو بهش غالب کرد.
توی این حالت بازی فقط روی Low و رزولیشن 720*1280 اجرا میشه که البته من مشکلی ندیدم و بازی به خوبی و Full screen اجرا میشه مشکل دوستان حالا چیه فقط چون روی High اجرا نمیشه راضی نیستید یا مشکل دیگه ای هست؟
نه عزیز برای من حتی full screen هم اجرا نمیشه.. 860/640 اجرا میشهنقل قول:
شانس را داری آخه دل برای چی دو تا کارت گرافیک تو این سیستم گذاشته؟ دوستان تو تمام بازی این ایراد هست یا فقط PES این ایراد را داره؟
اگر میدونستم چنین ایرادی این لپ تاپ داره عمری سفارش میدادم میرفتم 5010 میگیرفتم ولی حالا باید بسوزیم بسازیم.
دو تا کارت گراف خبری نیست دوست عزیزنقل قول:
گرافیک اینتل مربوط به گرافیک مجتمع هست که در خود CPU قرار داره ، یعنی همون گرافیک آنبرد . گرافیک دوم هم که مرتبط به کارت گرافیک هست . این یک قابلیت روی پردازنده های سندی بریج اینتل هست که در زمان بار کم گرافیکی از پردازنده اینتل استفاده میکنه که باعث عدم و کم شدن گرما و ... و در بار کاری گرافیک بیشتر به طور خودکار سوییچ میشه روی گرافیک اصلی .
............................
دوستان من هم میخوام این لب تاپ و با کانفینگ i5-2410M بگیرم با گراف 525
دوستانی که خرید کردن چه نکاتی و در زمان خرید می تونن به من پیشنهاد بدن که حواسم بهشون باشه تا یک لب تاپ آک و مناسب تهیه کنم ؟
گارانتی بگیرم یا نه ؟
............................
مهم مهم: دوستان اگه لطف کنین یه عکس از صفحه کیبورد با حروف فارسی از لب تاپتون بزارین خیلی ممنونتون میشم. از نت نمیخوام از لب تاپ خودتون که کیبورد فارسی داره میخوام .
خیلی کیبورد برام مهمه میخوام بدونم حروف عربی هست و یا چیدمان حروف لاتی همون ZXCV یا QWERTY هست ؟
:40:
دوستانی که سر رشته دارن مشکل بازی ها و گرافیک رو لطفا بررسی و حل کنند.
بنده هم قصد خرید این مدل رو دارم و دو دل شدم برای خرید.اگه نشه از کارت گرافیک با اختیار کاربر استفاده کرد خیلی ظلمه.
لطفا
ممنون
مشکل از pes هستش تو بقیه بازی ها مشکلی نداره الان داشتم تو نت میگشتم دیدم nvidia درایور جدید داده ورژن 270 الان میگیرم ببینم درست میشهنقل قول:
مشکل pes هم حل شد درایور جدید nvidia رو نصب کنید مشکلتون حل میشه با توجه به تحریم ها امکان دانلود مستقیم از سایت nvidia براتون میسر نیست من لینک غیر مستقیم رو براتون میزارم تا راحت باشید
کد:http://www.adrive.com/public/30718bfdf16a6103e3af781573ac7eb2c6b18555dd3e6373514f7fe17705f3eb.html
دوستان که مشکل با گرافیک داشتند این درایور جدید را تست کنند ببینید درست می شه یا نه؟
من هنوز لپ تاپ به دستم نرسیده که تست کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، لطفا درایور گرافیک dell5110 را بزارید تو سایت ، البته برای ویندوز 32 بیتی
بچه ها لینک بالا رو فعلان بیخیال شید از شانس بد ما تا یه چیزو میگیریم فردا جدیدش میاد برای درایورم همین اتفاق افتاد تو اولین فرصت درایور جدید رو یعنی ورژن 275 که برای همین امروزه براتون میزارم
Driver Nvidia GT525M V275.33 Windows 7
64 Bit
لینک مستقیم از سایت Nvidia
لینک غیر مستقیمکد:http://us.download.nvidia.com/Windows/275.33/275.33-notebook-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
32Bitکد:http://www.adrive.com/public/df55871190d59ecce2b642dfc39b8a86adad166a2c825e3c6d34dfa79233640a.html
لینک مستقیم از سایت Nvidia
لینک غیر مستقیمکد:http://us.download.nvidia.com/Windows/275.33/275.33-notebook-win7-winvista-32bit-international-whql.exe
کد:http://www.adrive.com/public/3cb81ef750bc9b47ebd869f4454033985369f5b51d00f3545d5fdad6faba20d1.html
سلام
فیلم آموزش تعویض هارد و رم لپ تاپ دل (اینسپایرون)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6137393#post6137393
سلام بچه ها
فرق 5110 با 5010 تو ظاهرش چیه؟ جای هارد و رم و ... فرق کرده؟
وزنشم کمتر شده؟
سلام خدمت دوستان راه حل مشکل بازی Pes 2011 رو پیدا کردم البته من این آپدیت های کارت گرافیک که دوستان لینک دادن رو نصب نکردم ولی شاید با اونها هم حل بشه قبلش این روش رو تست کنید شاید مشکلتون حل بشه و احتیاج به دانلود 170 مگابیت نباشه برای من که حل شد.
روی Settings راست کلیک کنید run with graphices processor رو انتخاب از منو High performance - nvidia processor رو انتخاب کنید الان settings با گرافیک اصلی اجرا میشه و در تب آخر میتونید ببینید که گرافیک gt 525 m با رم 1 گیگ شناخته میشه حالا در تب اول شما میتونید رزولیشن رو 768*1366 و Picture Quality رو روی High قرار بدید و ok کرده فایل اصلی بازی رو هم مثل Settings اجرا کنید و لذت ببرید.
دوستان تست کنید خبرش رو اینجا بدید مرسی.
سلام
دوستان من بازی رو وقتی رو لپ تپ گذاشتم خیلی ضعیف اجرا میشه اما رو سیستم بهتر اجرا میشه. میشه دلیلشو بم بگبد.
مشخصات سیستم:
amd athlon 4400+ x2
ram 3gig ddr2 800
ati 4670 ddr3
ولی مشخصات لپ تاپ
intel core i5 2.30Ghz sandybridge
ram 4 gig ddr3 1333
nvidia geforce GT 525
اصلا یکی می تونه بگه از بین گرافیک سیستم و لپ تاپ کدوم قویتره؟
با سلام خدمت همه دوستان گلم.
در مورد درایوری که برای دانلود گذاشته شده باید بگم که این درایور مخصوص گرافیک های لپ تاپ نیست و برای کارت های گرافیک PC هستش!جدید ترین ورژن درایور مخصوص لپ تاپ 175 هست که متاسفانه از سری 5 گرافیکهای لپ تاپ NVIDIA از جمله GT525M پشتیبانی نمیکنه.البته درایور مخصوص Linux دارای پشتیبانی این سری هست.به هر حال باید منتظر بود و دید که ایا NVIDIA قصد داره این سری رو تحت ساپورت 100 درصدی درایور هاش ببره یا نه.بنده قصد خرید این لپ تاپ رو دارم و از دوستانی که این لپ تاپ رو دارن می خوام راجع به کیفیت LCD این لپ تاپ توضیح بدن(بدون تعصب لطفا :20:) و آیا با تغییر اندک زاویه ی دید کیفیت تصویر خیلی فرق می کنه یا نه.(مخصوصا زاویه ی دید عمودی)