نقل قول:
با توجه به اینکه آپیدیت 2.4 هم به صورت رسمی برای آرکوس اومده و زبان فارسی ساپورت میشه به احتمال 99% میشه فیلم با زیرنویس فارسی هم دید.
Printable View
نقل قول:
با توجه به اینکه آپیدیت 2.4 هم به صورت رسمی برای آرکوس اومده و زبان فارسی ساپورت میشه به احتمال 99% میشه فیلم با زیرنویس فارسی هم دید.
با MX Video Player Pro , mVideoPlayer و خیلی پلیرهای دیگه ممکنهنقل قول:
شما می تونید از نرم افزار moboplayer هم استفاده کنید. نرم افزار قابلی هستش. حتی فرمت flv رو هم پخش می کنه. اصولا پخش فایلهای تصویری یه قسمت عمده اش به سیستم عامل بر می گردهنقل قول:
سلام به همه دوستان
من امروز تبلت 7 اینچی 250 گیگ آرکوس رو خریدم. یه مساله که فکرمو مشغول کرده اینه که بلندگوهای این تبلت در ولومهای زیاد و نسبتا زیاد خرخر داره. میخواستم ببینم ایم مورد طبیعیه یا بلندگوها اشکال دارن؟ ممنون میشم که جواب بدین
راستش هفته پیش یکی از همکارای من مدل 101 - 8 گیگ را خرید 380 از دی جی کالا . منم یکمی باهاش کار کردم . به خش خش صدا زیاد توجه نکردم ولی اون چیزی که نظره منو جلب کرد این بود که صداش زیاد بلند نیست .نقل قول:
تا همین الان مشغول تست کردن آرکوس 7 اینچیم بودم. همه چیز نرماله. ایرادها و کمبودها به شرح زیره:
دستگاه خیلی زود گرم میشه و گرم میمونه. البته گرماش از یه حدی بالاتر نمیره
ساپورت فارسی کمی آزار دهنده است. از سایت بانیان یک کیبورد فارسی و یک فایرفاکس با ساپورت فارسی دانلود کردم که فقط میشه با فایر فاکس سایتهای فارسی رو دید. از ساپورت فلش هم خبری نیست انگار. شایدم باید کاری انجام بشه و من بلد نیستم ولی چه در مرورگر خود دستگاه و چه فایرفاکس و حتی با وجود نصب کردن فلاش پلیر بازهم خبری از فایلهای فلش نیست.
بلندگوهای دستگاه نسبت به تبلت بودشن خیلی ضعیفه و با بلند کردن صدا بلندگوها خرخر واضحی میکنه.
و اما چندتا هم حسن:
سرعت دستگاه نسبتا خوبه و برای کارهای روزانه کندی حس نمیشه.
در اجرای بازیهای سه بعدی (البته بغیر از بازیهای خیلی سنگین) هیچ تیک یا کندی ای احساس نمیشه.
فایلهای ویدیئوی 720 پی هم بدون مشکل پخش میشه.
هنوز تست زیرنویس فارسی رو انجان ندادم ولی تا فردا حتما انجام میدم.
من تبلت رو با گارانتی اصلی خریدم 380 و کیف ارجینالشم 20 تومان که البته کیفش زیاد جالب نیست چون باید تبلت رو از کیف دراورد و باهاش کار کرد. مثل کیفهای موبایل
سوال و راهنمایی اگر خواستین من در خدمتم.
دوست عزیز اول بهتون تبریک میگم و امیدوارم لحظات خوشی رو با تبلتتون داشته باشید و تشکر از اینکه تجربیاتتون رو به ما منتقل می کنید.نقل قول:
در مورد فلش من خودم ویدیویی در یوتیوب دیدم که با ارچوس داشت از یویتیوب فیلم میدید.پس قطعا ساپورت میشه.در مورد بلندگوها هم اگه قدرت بالاتر باشه چون میدان مغناطیسی قویتر میشه به مانیتور و قطعات ممکنه اسیب بزنه.
راستی فیلم 720p که دید بیت ریتش چقدر بود؟خودشون میگن تا 5Mbps رو ساپورت میکنه.ضمنا میشه فرمتهای مختلف فیلم رو هم تست کنید مثل mkv-mp4-wmv-flv-avi-ts ؟ البته اگه در توانتون هستش.
متشکرم
تا به حال چند کلیپ mp4 با رزولوشن 720پی و بیتریت کمتر از 2mbps دیدم که مشکلی نداشته. 2 فیلم 720 پی با رزولوشن حدودا 1mbps دیدم که اوناهم مشکلی نیست. mkv هم دارم که هنوز تست نکردم. تمام فرمتهایی رو که خواستی تا فردا تست میکنم و میگم. مشکل اساسی در زیرنویسه که متاسفانه فارسی رو نشون نمیدهنقل قول:
salam modele 43 archos chejoriye?
من مدل 43 رو دارم تبلت خوبیه . فیلم های 720p با Bitrate 2Mb/s نگاه میکنم و مشکلی هم ندارم .نقل قول:
مشخصاتش هم آندروید 2.2 - 1 گیگاهرتز پردازنده - 256 مگابایت رم و صفحه 4.3 اینچی هست . در کل تبلیت خوش قیمت و خوبیه .
برای بازی هاش محدودیت زیاده یا تمام اون هایی رو که ورژن آندرویدش پشتیبانی می تونه بکنه براش قابل اجراس ؟
یا اگه راجع به این چیزاش مطمئن نیستین، چند بازی رو که تونستید روش اجرا کنید بگید ببینیم وضعش چطوره، ممنون میشم:دی
سلام دوست عزیز مبارکه. ایشاللا که رضایتتونو جلب کنه.نقل قول:
اما در مورد زیرنویس باید بگم (حتما اینا رو می دونید پس ببخشید اگه براتون تکراری هست و ایتدایی) که اگه زیرنویس انگلیسی رو نشون میده باید فارسی رو هم نشون بده. ولی می تونه فونتهاش به هم بریزه، که تو کامپیوترها هم امر رایجی هست. من معمولا این گونه زیرنویسهای با فرمت srt رو با word باز می کنم (با encoding auto یا arabic) که درست نشون میده بعد هم تو notepad کپی کرده و موقع save با فرمت srt به صورت unicode ذخیره می کنم. در این صورت زیرنویس فارسی مشکلش برطرف میشه.
یه حالت دیگه هستش که احتمالا زیرنویس شما به فرمتی هست که تبلتا نمی شناسن مثل فرمت sub.
من قبلن که با گوشیم فیلم نگا می کردم با یه نرم افزار فیلما رو تبدیل می کردم و زیرنویس رو هم می چسبوندم به خود فیلم که در انصورت هم شما می تونید زیرنویس رو داشته باشین.
بهترین راه حل به نظرم اینه که از پلیرهای مختلف استفاده کنین و ببینین که کدوم می تونه بهترین گزینه برا شما باشه.
از پلیرهای خوب میشه به moboplayer اشاره کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویا این پلیر هم هست: Dice player
rockplayer هم خوبه:
اینم به نظر خوبه mVideoPlayer :
به جای خط چین ها و لینک عکس h a n d h e l d u s e r s (هندهلدیوزرز) رو به صورت چسبیده کنار هم بگذارید.
عزیزجان من خودم هنوز امتحان نکردم. ولی اگه شما چک کردین لطف کنین تجربیاتتون رو به ما هم بگید.
با تشکر.
تبلت های 10 اینچی G9 وارد بازار ایران شده؟
سلام
من تبلت آرکاس 101 16 گیگ رو هفته پیش خریدم و دارم باهاش کار میکنم
چند سوال دارم
کیف و لوازم جانبی این تبلت رو از کجا میشه گیر آورد
من تو بازار رضا رفتم کیف فابریکشو میداد 45 تومان و مثل کیف موبایل بود ولی شنیدم تو منوچهری کیف دردارش پیدا میشه
برای محافظ صفحشم هنوز چیزی پیدا نکردم
ضمنا تبلت خوش دستی فقط چند تا ایراد داره
1- صفحشش کیفیت چندانی نداره ولی وقتی روشنه قابل تحمله ولی در نور حالت مشبک داره
2- نقشه گوگل و ویجت گول روش کار نکرد حتی بعد از به روز رسانی
3- بازار برنامش وقتی ثبت نام میکنی هیچ برنامه ای رو نشون نمیده ولی به صورت مهمانبرنامه های خوبی داره
4- برنامه که نصب میشه پیش فرض میره تو حافظه سیستم که خیلی کمه و باید هی به حافظه داخلی منتقل بشه البته شاید راهی داشته باشه ولی من پیدا نکردم
5- فایل های آفیس فارسی رو اصلا نشون نمیده
ولی مزایا:
سبکه
بدنه خوبی داره
ظاهرا صفحه ضد خشه
فلش به راحتی بهش وصل میشه
باطری خوبی داره
فیلم و موسیقی رو بدون مشکل نشون میده
با اپرا فلش رو پخش میکنه
همه جور فرمت فیلمی رو نشون میده
برای خوندن فایل های پی دی اف ایده آله
در کل نسبت به قیمتش که 450 تومن خریدم البته 16 گیگ - تبلت خوبیه ظاهرا گارانتی خوبی هم داره ( یک ماه تعویض یکسال گارانتی)
سلام ایا میشود فارسی کرد از کجا نرم افزار بگیرم
من هم تبلت آرکاس 101 8 گیگ دارم
دستگاه بدی نیست مشکلش زبان فارسیه که بصورت مقطع از چپ به راست نوشته میشه که با فایر فاکس میشه راحت تو اینترنت رفت و فارسی رو درست می نویسه.
در مورد پخش ویدئو همه فرمت هارو ساپورت می کنه
در مورد زیر نویس هم هم sub رو اجرا میکنه هم srt فقط srt بصورت فارسی مقطع از چپ به راست هستش:13:
رزولیشن تصویر پایینه:41:
بلند گوهاش صدای خوبی داره:8:
باطریش هم خوبه:46:
کسی میدونه چطوری روت میشه؟:41:
يه سوال دوستان
اين آپديتي که خود سايته ARCHOS داده به اسمه : Archos 70b internet tablet Android 3.2
مال همين مدله ؟ : Archos 70 Internet Tablet
اينم لينکشه :
و يه سوال مهم ديگه دوستان:
اين تبلت حسگر ژيروسکوپ و شتاپ سنج نداره
يعني نميشه باهاش بازي هايي مثل نيد فور اسپيد و آسفالت رو انجام داد؟؟؟
میشه با این تبلت ها از قلم هم استفاده کرد؟ اصلا قلم فقط ماله مدلهای خاصیه یا به همه میخوره؟
سلامنقل قول:
مبارکتون باشه
براش کیف و محافظ ال سی دی تونستی پیدا کنید؟
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
سلام مبارکتون باشه
براش تونستی کیف یا محافظ ال سی دی پیدا کنید ؟
تورو خدا جواب بدين دوستاننقل قول:
شما که جواب منو ندادين ولي ....
شکرت آرکوس يه تبلت جديد ديگه به اسمه : Archos 70b internet tablet Android 3.2 توليد کرده
که نسبت به همون Archos 70 internet tablet Android 2.2 از ريزوليشن بالاتر و کيفيت بهتري صفحش برخورداره ، پردازنده ي قوي تري داره و از آندرويد نشخه ي 3.2 پشتيباني ميکنه قيمتش هم يه چند جا ديدم زده بود زير 200 دلار اينم لينک مشخصاتش:
حالا مي خاستم بدونم اين تبلت جديده توي ايران اومده؟؟ فروشگاه آنلايني ، چيزي توي ايران اينو نميفروشن؟؟
من ميخاستم مدل Archos 70 internet tablet Android 2.2 رو بخرم ولي ديدم صفحش کيفتش يکم پايينه وآندرويدش هم قديميه
حالا اگه اين دومي رو بشه بگيرم که عالي ميشه
در ضمن سوالات پست قبليم رو هم دوستان جواب بدين
عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ديگه انگار پشه هم تو اين تايپک نميپره
سلام
archos 101 g9 250 اومده؟کی میاد؟چنده؟در ضمن کیبورد فارسی رو حالا بیخیال شیم،عربی رو خودش داره دیگه؟من یه ماه دیگه شاید یه دونه بخرم.چیزی که واسم مهمه می خوام بدونم عمر باتریش چه طوره چون من می خوام روش فیلم ببینم می خواستم بدونم.خلیی ممنون
میشه بگید اینG9 رو از کجا خریدید و چند؟در ضمن دوستانی که از این نوع تبلت خریدن حالا چه مدل G8 یا G9
بگن نحوه کتاب خونی باهاش چطوره _آخه من بین این و یه کتاب خون شک دارم اگه باهاش تو خوندن کتاب راحتید مثلاً زووم کردن کتاب و اینکه درچند ساعت خوندن مداوم کتاب چشمتون خسته و اذیت نمیشه بگید_ ؟
نقل قول:
دوست عزیز به نظر می آد که این تبلت همونطور که خودت گفتی آپدیت Archos 70 Internet Tablet هستش تغییرات آنچنانی هم نکرده مگر اینکه CPU به 1.2 ارتقا داده شده و صفحه تصویرش هم از 480*800 به 600*1024 تغییر یافته همچنین سیستم عاملش به هانی کام ارتقا پیدا کرده.
اما در مورد سیستم عاملش شما می تونید ارتقاش بدید برای مثال می تونید به این سایت مراجعه کنید
در مورد CPU و صفحه تصویرش باید reviewها رو بخونید و تعدادی ویدئو از هر دو مدل دانلود کنین(اگه مقایسه پیدا کنین که عالیه). بعد بتونیدمقایسه اش کنید که آیا سرعتش بهبود خوبی داشته و یا کیفیت صفحه تصویرش در چه حد بوده
بعدشم آیا با این تفاوت قیمت (قیمتاش رو با هم مقایسه کنید) این تغییرات به صرفه هستش یا نه
به نظر می آد هنوز مدل Archos 70b Internet Tablet تو بازار ایران موجود نباشه
من در این رده به شما آمازون کیندل فایر رو پیشنهاد می دم به شرطی که بتونید به قیمت مناسب گیرش بیارید
تو سایت تبلت شاپ این دیوایس هست ولی در مورد قیمتش بی انصافی به خرج دادن
digikala آورده این تبلت g9 رو
کسی نخریده هنوز ؟
مدل 101 16 گيگش رو قيمت كرد حدودا 650 تومن!
مشخصاتش اينه. دوستان اگر كسي اين مدل رو داره يه توضيحي بده و وضعيت باتري ، ال سي دي و پخش فايلهاي صوتي تصويريش رو يه توضيحي بده
مشخصاتي كه ازش دارم اينه :
مشخصات کلی: - وزن 480 گرم
پردازنده: ARM Cortex A8 with DSP 1GHz
دیسک درایو: دیسک درایو حافظه ای SSD 16 GB
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی LCD Capacitive - اندازه 10.1 اینچ
امکانات: WiFi - بلوتوث - کارت خوان - دوربین - وب کم - حسگر ژیروسکوپ - USB - HDMI
سایر مشخصات: Google Android v. 2.2 Froyo - کارکرد باتری 10 ساعت کار در اینترنت یا 7 ساعت پخش مداوم ویدئو یا 36 ساعت پخش موسیقی ساعت
دیگه خیلی قدیمی محسوب میشهنقل قول:
در ضمن قیمتش هم نسبت به 5 ماه پیش 200 تومن گرون تر شده
به نظر من مدل G9 خیلی بهتر از این مدلی هست که گفتی
سلام Archos 70 Internet Tablet-250GB روخریدی ؟
از کجا خریدی ؟
ازش راضی هستی ؟
سی پی یوش خوبه ؟
یکجا نوشته بود خیلی داغ میکنه همینطوره ؟
سرعت هاردش چطوره ؟
کلا پیشنهاد میکنی بخرم یا نه ؟
تاچش خوبه ؟
باسلام خدمت دوستان
من یک تپلت ارکوس دارم که سیستم عاملش اندروید 2.2 هست .
مشکلی که دارم این هست که با حروف فارسی مشکل داره . هم فونت بسیار زشتی هست ، خیلی قاتی داره فونتش ، بعضی حروف رو هم خیلی بد مینویسه . مثلا حرف ی رو به صورت مربع مینویسه ، یا یک جمله که مینویسی کلمات از هم جدا و خلاصه خیلی ناجور هست /
به خصوصی وقتی که مثلا ار مرورگر اپرا استفاده میکنم ، دیگه خیلی ناجور میشه
میخواستم ببینم آیا راهی هست که این مشکل درهم بودن حروف فارسی رو حل کرد و یک فونت خوبی فارسی روش نصب کرد ؟
مرسی
سلام
بچهها کسی واسه تبلت 101 کیف یا کاور سراغ داره؟ از همون چرمیها مخصوصا اگر باشه خیلی بهتره. ممنون.
من هم این سوال رو دارم ولی کسی جواب نمیده
چرا میشه براش یکی به همون شکل بسازی فرقی نمیکهنقل قول:
این عکس سوهان زدن کابل نوکیا رو باز نمیکنه
میشه یه بار دیگه آپلود کنید؟
ممنون
سلام دوستان .. من یه تبلت Archos 7b g2 خریدم و می خوام باهاش فیلم با زیرنویس فارسی ببینم . برنامه ی Mx video player رو نصب کردم ولی برای دیدن فیلم با زیر نویس فارسی مشکل دارم. این برنامه حروف هر کلمه رو جدا جدا نشون می ده. برای حل این مشکل باید چه کاری انجام بدم؟
ممنون
والا میشه گفت بهترین برنامه هستش، حالا چرا شما مشکل داری موندم! :23:
مشکل از ویدئو! یا زیر نویسش نیست مطمئنی!؟؟
توجه کن که زیرنویس srt باشه - با note pad بازش کن و با انکودینگ utf-8 ذخیرش کن- در آخر یادت نره که فایل ویدئو و زیرنویس هم نام باشندنقل قول:
فکر نمیکنم مشکل از ویدئو یا زیرنویس باشه ، چون چند تا فیلم رو امتحان کردم ولی درست نشد.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ولی این کار رو انجام دادم درست نشد! به نظرتون نباید از داخل تبلت چیزی رو تنظیم کنم؟ یا نباید فونت فارسی روی تبلتم نصب کنم؟نقل قول:
ضرر نداره یه بار هم با best vplayer pro تست بزن ببین چطو میشه.. :9: