راستی از لحاظ قطعی چطوره مخابرات
Printable View
نداره....نقل قول:
متاسفانه ایلامی اینجا زیاد نداریم که باهاشون بشه بحث کرد، ولی شخصا سرعتم معمولا ثابت بوده و مثلا تو فیس بوق خوندم که اقا سرعت کند شده و از این حرفا و خودم همزمان داشتم از یوتوب ویدیو دانلود میکردم!!!!....
کلا مشکلی نداره مخابرات ایلام، مخصوصا ازادگانش که من اطلاع دارم بچههای گلی اونجا هستن که کارشون رو بلدن!!....
من شخصا مشکلی نداشتم! حالا دیگران اگر مشکل دارن یا چیزی، اطلاعی نیست! :)....
مگه خدمات آزادگان با مال 22 بهمن فرق داره؟ راستی آدرس آزادگان پایین میدان مخابرات سمت راست هست؟
برا همین مرکز رو مشخص میکنم که نکنه فرق داشته باشن!! یکی از دوستان قرار بود امروز اینترنتش وصل بشه از مال ۲۲ بهمن! الان میبینمش ازش میپرسم...
اره ازادگاه همون جاست.... ولی ازادگان اونقدر خوبه که مال ۲۲ بهمن نصف اینم کیفیت داشته باشه خدماتش بازم خوبه و بهتره از هزارهسوم... حالا یوسف با اون دفتر دستکش تا حالا بهشون بر نخوردم که چطوریه کارشون
یعنی به نظرت برم از آزادگان یا همین 22 بهمن ؟
انتخابش دست شما نیست! :) شما مجبوری بری اون مرکزی که زیر نظر اون هستی!!
من پیش شمارم 334 هست کدومه؟
فک کنم اون بالا!! :)...یعنی 22 بهمن...خونتون کجاس؟
جاده مهران خ 15 خرداد من دیروز رفتم پرسیدم گفتن آقای بختی مسئوله و لی گفتن برا ثبت نام احتمالا باید برم آزادگان راستی شما کسی نمیشناسی کمک کنه سرعت بالا بهم بدن، یه چیز دیگه نظرت درباره های وب چیه؟
های وب رو والا من از سایت رسمی شرکتشون که تماشا میکردم، ملت اکثرا ناراضی بودن!!....
چون نه خودم ونه دوستانم نداشتن، نمیتونم چیزی در موردش بگم....
برای مخابرات هم من اشنا ندارم اونجا ولی ادمای خوبی هستن، کارت دانشجویی بدین بهشون و درخواست تمومه!!( فقط همونطور که گفتم مقادیری التماس و خواهش باید پیاده بشید! :))
سلام دوباره
من رفتم مخابرات ثبت نام کردم وساَه اینترنت ولی یوسف گفت دو سه روز واسه فسخ قرارداد وقت لازمه حالا مدارکم تحویر دادم به مخابرات به مخابرات به نظرت مشکلی نیَ چیکار باید بکنم؟
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
نه بابا مشکلی نیست! :)...
فقط چطوری ثبت نامت کردن بدون اینکه فسخ بکنی؟
نمیدونم. حالا یوسف وسر دادع قطه نیمکنه هی میگه تا دو سه روز
از نظرمن مخابرات از همه بهتر من خودم توی شهرستان اطراف الام از مخابرات 512 گرفتم (البته شرکت) خیلی هم راضی هستم هم از سرعت هم از قیمت
مال من بالاخره اومد
یه تست سرعتی چیزی بذار! راستی چرا اینقد دیر اومد؟
بابا گفتن سیستم حدید دارن میارن امروز تازه وصل شد
تست سرعت فعلا نگرفتم ولی با idm دانلود بین 25_30هست
سلام دوستان هم ولاتی (ولاتی) . من هم یه 128 مخابرات دارم خیلی ناراضیم . ماهی 15 هزار تومن میگیرن سرعت دانلود با idm از 12 بالا نمیره ... کجاش خوبه ؟ ؟ ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز، اینترنت 128 نهایت سرعتش همون حدود 16 کیلوبایت در ثانیه هستش که بسته به سروری که ازش دانلود میکنین و نویز خط ممکنه تا 13-14 هم کاهش پیدا بکنه! (هیچوقت انتظار نداشته باشید کل سرعت دریافتی رو بگیرید)...
در نهایت، اگر حجم دانلودتون زیاد نیست (یعنی زیاد دانلود نمیکنین) میتونین اینترنت رو با یه 512 یوسف با 1 گیگ ماهانه عوض کنین!! هم سرعت دانلودتون در لحظه به 240-50 افزایش پیدا میکنه، هم ماهی تقریبا 20 تومن میدین!!( میتونین 256 بگیرید که باز همین سرعت حدود 70-80 رو بهتون میده...)
مشخصا این اینترنت ها محدودن! و بیشتر به درد وبگردی میخورن و حتی باهاشون عکس زیاد تماشا کنین، ماهی 2-3 گیگ مصرف میشه! :)
شخصا روزی 700-800 مگ تماشا میکنم و مثلا از ساعت 11 تا الان دارم از یوتوب ویدیوی اموزش عکاسی و اینا تماشا میکنم!!!!
برای مصارف مختلف، و پهنای باند مصرفی مختلف، راهکار های مختلف هست!!....
پیشنهاد نهایی:
اگر براتون مقدوره، چند ماهی تحمل بکنن!! ممکنه دستوراتی بیاد در خصوص افزایش اینترنت یا کاهش قیمت که هر یک از این دو حالت، ملت حجوم میارن سمت مخابرات!( یعنی مخابرات اینترنت 2 مگ نامحدود رو فقط ارائه بکنه به مردم! بدون هیچ تغییر قیمتی نسبت به الان!) همه میریزن سرش!!!!....
اون موقع اگر ISP شما مخابرات نباشه، باید کلی پارتی بازی بکنین تا بهتون پورت بدن! :)
والا مال من 256 مخابراته راضیم، راستی کی قراره سرعت رو بالا ببرن؟ راسته یا نه
فعلا فقط در حد حرفه! :|
دوستان به نظر شما های وب که اومده ایلام خوبه ؟ مودمش چیه که رایگانه ؟
والا دوست عزیز برا کسی که زیاد دانلود میکنه به نظر خوب نیست! ولی برا وبگردی ظاهرا خوب که چه عرض کنم عالی باشه! :)....
من تست سرعتش توی ایلام رو ندیدم که ماجراش به چه شکلی هستش، ولی تو شهرهای دیگه خوب بوده( برای بعضی ها!!)...
در خصوص مودم رایگان هم شما باید قرارداد 1 ساله ببندی! یعنی تا یکسال حتی اگر نخوای هم باید از هایوب اشتراک گرفته باشی و طبق اون پیش بری و فک کنم این قرارداد ها یعنی اینکه از قبل هم پول کل سال رو بدی!!...
هایوب سر چهار راه رسالت کمی بالا تر از رافض؟!( همون دوچرخه سازیه) هستش...میتونید برید شرایط پولش رو ازش بپرسید که ایا باید کل یکسال رو از قبل بدین یا هر ماه میشه پرداخت کرد؟! :)
مخابرات داره بهرتین سرویس ها رو میده الان
من 2مگ با مودم رایگان گرفتم سرعت دانلودم هم 230 تا هست که برا یمن عالیه ....17 هزار ماهیانه _شارژ اتو و میره رو قبض !
من دوتا خط اینترنت دارم،یکی یوسف همون آسیاتک،یکی نامحدود مخابرات،پینگ یوسف داغونه،تو سرور IRAN-CS BAX یوسف 70 هستش ولی مخابرات 32،تو بازی هم کاملا حس میکنی که کنده
بله! مخابرات خود سرعت اسمی رو میبنده ولی اسیاتک 2 برابر سرعت اسمی یا بعضی شهرها برا همه 2 مگ میبنده!!...
شماره پشتیبانی مخابرات چنده؟
سایت نداره؟من تازه وصل کردم هرکاری میکنم ارور 691 میده دیونم کرده :n03:
سلام...نقل قول:
سایت نداره؟من تازه وصل کردم هرکاری میکنم ارور 691 میده دیونم کرده :n03:
عرض شود که فک کنم 2223000 یا همچین چیزی میباشه...
سایت هم ندارن! :)...
بهترین کار اینه که شخصی برید اونجا
ی سایت بهم داد 46.100.185.66 میرم توش یوزر و پسورد هم میزنم میره توش ولی موقع ای میخام ب نت وصل شم ارور 691 میدهنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام چند وقت پیش از مخابرات ایلام اینترنت گرفتم ولی قطعش کردم الان بخوام دوباره وصلش کنن باز باید مدارک ثبتنام ببرم؟سوال بعدی اینکه درسته مودم رایگان میدن؟256 نامحدود بگیرم مودم میدن؟
سلام...
بله باید دوباره ثبت نام کنین....
مودم رو با پارتی بازی میدن و فقط به اشناهای خودشون! :)...
دوستم که جدیدا از مخابرات گرفته بهم گفت گفتن فقط 512 بگیری مودم میدن..نکنه برم و بهم ندن..خودتون چه سرویسی دارید و سرعت چطوره راضی هستید؟تشکر
من 512 دارم از ازادگان و مودم رو خودم خریدم البته 3 سال پیش و تا حالا کاملا راضی بودم...
سلام من پارسال دی ماه اینترنت 512 نامحدود گرفتم از سرابله . الان که نامحدودو برداشتن من تا کی میتونم از 512 نامخدود استفاده کنم ؟؟؟؟
دس برد خوهت خسیده کاکه....! :))))
نگران نباش... اینایی که نامحدود بودن دیگه محدود نمیشن!!!! تا وقتی سرویست برقراره مشکلی نیست و نامحدود میمونه.... برا من که اینجوری بوده فعلا...
منظورت از سرویس چیه ؟؟نقل قول:
تا وقتی نری اینترنت رو قطع نکنی همینجوری میمونه.... :n19:
من پارسال موقع تحویل یه قراردادی امضا کردم که نوشته شده بود نمیتونم تا یک سال اینترنتو قط کنم . حالا اون قرارداد تموم شه خودش تمدید میشه یا دیگه فقط امکان قط کردن اینترنت رو به من میده ؟؟نقل قول:
اهان! پس از این قراردادی هایی.....
نه رو این حساب احتمالا قطع بشه و دیگه برات تمدید نکنن....
من زمانی که فعال کردم، قرارداد نداشت!! سرویس بود... میرفتیم میگفتیم سرویس ADSL رو فعال کن با این سرعت! اونام راه مینداختن.... دیگه برقراره تا وقتی که بریم خودمون بهشون بگیم قطعش کنین!