سلام دوستان
خواهشا یه مشورت و رهنمایی می خوام
برا پرشیا الان دزد گیر داره بد هم نیست ولی یه جورایی دلم میخواد تصویری و حتی کاکپیت بگیرم به نظر شما میارزه که 250 تا 350 خرجش کنم یا فعلا بیخیال شمهمون جواب میده؟
Printable View
سلام دوستان
خواهشا یه مشورت و رهنمایی می خوام
برا پرشیا الان دزد گیر داره بد هم نیست ولی یه جورایی دلم میخواد تصویری و حتی کاکپیت بگیرم به نظر شما میارزه که 250 تا 350 خرجش کنم یا فعلا بیخیال شمهمون جواب میده؟
دوستان چند وقت پیش دزد های محترم ماشین پراید بنده رو دزدیدن
حالا میخام ماشین بخرم یه دزدگیر خوب تا 100 تومن معرفی کنید بهم .؟
دیگه نمیخام اون صحنه وحشتناک رو جلو چشم ببینم
اگه پول زیاد مهم نیست تصویری بردارید که یه فرقی داره اونم اینه که حد اقل ریموتش شمارو با خبر می کنهنقل قول:
اگه نه هم مدل های تلمتیکس به نظرم بد نباشه چون به سیم کشی دست نمی خوره
سلام
نازکترین دزدگیر تصویری تو بازار چیه؟
قیمتش مهم نیست.
سلام دوستان سایتی برای خرید دزدگیر ماشین معرفی کنید ؟؟؟
سلام
دوستان این دستگاه هایی که با سیمکارت کار میکنه و جای ماشین را گزارش میده چه طوره؟
یه بنده خدایی 550 با نصب به ما قیمت داد که میگفت کلی امکانات مثل ضبط صدا و غیره داره
کسی اطلاعی داره؟
ممنون
سلام
این دو مودل ایزی کار:
7700
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و E7
اینها با 206 V8 سازگاری دارند؟ و مشکلی ندارند؟
اون مدل 7700 استارت اتوماتیک هم داره آیا اون پیشنهاد میشه یا سیستم ماشین رو خراب میکنه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
درود
یه MvM 530 خریدم خودش سیستم ضد سرقت داره ولی دزدگیر میخوام نصب کنم.کار درستی میکنم؟جای نا امنه ماشینم.
چی بذارم تصویری؟؟؟یه چیز خوب میخوام بالای 300-350 تومن نره.
مرسی
می خواستم بدونم روی ماشینهایی که خودش ایموبیلایزر داره بهتره دزدگیر نصب کرد یا نه
در ضمن چه دزد گیری برای پژو پارس خوبه و قیمتش چطوره؟
این پاور چییه که رو خودرو نصب می شه وهنگام فعال کردن دزدگیر همه ی شیشه ها بالا می روند قیمتش چنده ویه توضیحح بدهید برای سمند؟
بستگی به نظر خودتون داره.نقل قول:
بله میشه دزدگیر نصب کرد اینو خودتون تصمیم میگیرید که امنیت ماشین چقدر براتون مهم هست
سلام
یه دزد گیر برای 405 میخواستم
چه مارک و چه مدلی رو پیشنهاد میدید
ترجیحا ماهواره ای هم باشه
محدوده قیمت رو ذکر کنید
(نظرم تا 400 تومن هست)
با تشکر
سلامدوستان معذرت میخوام اگه سوالمو جای بدی میگممن یه 405 دارم که دوتا سوییچ دارهیکیش کار میکنه اما اون یکی وقتی میخوای استارت بزنی ماشین استارت میزنه اما روشن نمیشهچندجا بردم گفتن باید کارت کد بیاریدرحالی که من ماشین رو کارکرده گرفتم و طرف اونو بهم ندادهحالا چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
باید بهتون تحویل میداد.پیگیری بفرمائید که حتما تحویل بگیرید.
البته فکر کنم نمایندگیهای مرکزی بتونن مشکل رو برطف کنند. ایا باهاشون مشکل رو در میان گذاشتی؟
اتفاقا رفتم نمایندگی ایران خودرو کارت ماشینمو دادم به یارو فک کنم شماره شاسیو نوشت بعد گفت که بهتون زنگ میزنمنقل قول:
الن 2هفتس که خبری ازش نیست:41:
سلام. میخواستم بدونم دزدگیری تو بازار هست که GPS داشته باشه که یعد از دزدیده شدن ماشین موقعیت رو به تلفن همراه بفرسته یا چیزی شبیه این؟
یه سوال دیگه برای 405 چه دزدگیری بخرم خوبه؟ جنس خوب با قیمت مناسب.
میشه راهنمایی کنید که برای 131 های جدید که سیستم ضد سرقت دارن چه دزد گیری مناسبه؟؟ مثلا تصویری بزارم زیاده از حد نیست؟؟ بعد قیمت هم اگه میشه بگیرد. مثلا تصویری ماجیکار با کیفیت نسبتا خوب برای پراید چقدره؟؟؟
با سلام خدمت دوستان . من خودرویی خریداری کردم که دزدگیز تلمتیکس اسپات روش نصبه ولی فعال نیست . کسی می تونه من و راهنمایی کنه چیکار باید بکنم ؟
دوستان خواهش میکنم یه دزدگیر خوب تصویری که خیلی هم گرون نباشه برای پراید معرفی کنید. حداکثر تا 250 تومن . از ادمین عزیز هم معذرت میخوام میدونم اینجا جاش نیست. باور کنید اینقدر از این و اون پرسیدم و جواپی نگرفتم خسته شدم. ممنون از همه دوستان.
سلام
دزد گیر ساده و معمولی سوکت فابریک واسه پراید چی پیشنهاد میدید؟
سلام
دزد گیر ساده و معمولی سوکت فابریک واسه پراید چی پیشنهاد میدید؟
بهترینش تلمتیکسه به نظر من که همه مدل داره برا ماشین شمانقل قول:
سلام اگه جای من بودید برای پرشیا بدون ایموبلایزر که الان دزدگیر معمولی داره که ظریفو شیکه میومدید 450 خرج کنید و دزدگیر تصویری فابریک با کاکپیت نصب کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
برای سورنELX چه نوع دزدگیری مناسب است؟
سورن ELX خودش دزدگیر داره. نیازی به دزدگیر نیست. البته کلا هم نمیذارن روش دزدگیر نصب کنی چون می گن بقیه دزدگیرها با سیستم مالتی پلکسر همخونی ندارن و فقط همون دزدگیر ارجینالش باید روش باشه.نقل قول:
سلام
من برای پژو 405 مدل 88 با ایموبلیزر یه دزذگیر می خوام بگیرم
چی بگیرم بهتره ؟
مجیکار ؟
ایزی کار ؟
تلمتیکس ؟
قیمت حدود 200 تومن باشه
برای 206 SD دزدگیر تصویری خوب تا 200 تومن چی بگیرم؟
سلام به همه دوستان گلم: :11:
رو ماشینم دزدگیر استیل میت نصبه، که وقتی ترمز میزنم قفل مرکزی عمل میکنه و درا قفل میشن ، میخواستم ببینم میشه ای مورد رو قطع کرد..!؟
بیچارم کرده انقدر درو بازو بسته کردم...:24:
یک خروخی برق داده به استپ شن ترمز! اون رو بکن خلاص!!!!
سلام
یه دزدگیر خوب و قابل اطمینان برای پراید 111 میشه معرفی کنین
این ماجیکار ها خوب هستن ؟ یا از اون بهترم هست؟
واقعآ دوست عزیزنقل قول:پروفشنال هستید اگه میشه یه کم ساده تر برای آماتورا توضیح بدید...:11:
دزدگیر خوب الان تو بازار فقط ایزی کار!! هرچی مارک یا برند دیگه هست تقلبی شده!!! خدا بیامرزه زمانی که مجیکار اصلی بود
سیستم بسیار خوبی داریدنقل قول:
ماشینتون چیه؟ بالای پدال ترمز یه سوییچ پیدا میکنید مربئط به چراغ های ترمزتون هست
اونو ادامه بدید تا سیمیو که از اون به دستگاه دزدگیر وصله پیدا کنید و اونو جدا کنید
البته یه جامپر هم داره که ممکنه برای شما سخت باشه پیدا کردنش
اگه میتونید بیشتر هزینه کنید و تلمتیکس تصویری خیلی خوبه چون سوکت فابریک داره و به سیم کشی دست نمیخوره تازه اگه بخوایید به کاکپیت هم وصل میشه و امکانات خوبی دارهنقل قول:
به نظر من سعی کنید بیشتر هزینه کنید و سوکت فابریک 206 تلمتیکس رو که خیلی خوبه بگیرید تا خیالتون راحت شهنقل قول:
برای بیوک چی توصیه میشه ؟
سلام
من یه ماشین گرفتم که روش دزدگیر مجیکار بسته شده یه چند تا سوال درموردش داشتم
1) حساسیتش خیلی کمه ماشین هر کاریش بکنی هیچ جور صداش در نمیاد چجوری میشه حساسیتش بالا برد ؟
2) ریموتش 4تا دکمه داره ولی به جز اولی که درهای ماشین قفل میکنه و شیشه ها رو بالا میاره بقیه هیچ کاری انجام نمیدن پشت ریموت این ها رو نوشته :
I Door
II AUX1
III AUX2
III- Trunk
IV Query
IV- panic
I+II Mute
I+IIII Valet
I+IV LGN LK
II+III Passive
I=III- Shock
II+III- Menu
II+IV Auto
ممنون میشم یه توضیح کامل بدید
سلام
الآن دزدگیرهای چینی داخل بازار خوبه؟
من چیز دیگه ای پیدا نمیکنم
همش چینیه. البته تحت لیسانس کره هست انگار
قیمت هم با اجرت نصب حدود 140 تومان
می خوام یک دزدگیر برای ماشینم(206 تیپ 2 مدل 85 )بخرم چی خوبه؟ چند پام در میاد؟
سلام دوستان
این سیستم ایمبولایزر 206 تیپ 2 مدل 84 چطوره؟ نیازی به دزدگیر هست دیگه؟ اصلا داره؟