نظرتون رو میشه بهم بگید راجع به این یا یه چیزی تو مایه های این !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این طرح جلوی ماشین(بالایی)
Printable View
نظرتون رو میشه بهم بگید راجع به این یا یه چیزی تو مایه های این !؟
و این طرح جلوی ماشین(بالایی)
عقب ماشین شبیه سری 5 بی ام دبلیو هست و جلوش هم تقریبا شبیه یکی از مدل های سوبارو
ولی در کل ماشین خوشگلی هست و به نظرم طرفدارهای زیادی داشته باشه
ماشین قشنگیه
داخلش یکم شبیه ماشین های کادیلاکه
جلو ماشین چراغ های قشنگی داره و شبیه کیا سراتو و میتسوبیشیکد:http://www.cadillac.com/ctsSportSedan/2011/gallery/#
اگه سانروف داشت چی میشد :laughing:
بنظرم من کپی کردن یا نکردن طراحی این خودرو فرقی نمی کنه باید دید از نظر فنی چجور ماشینیه ;)
ماشین های کره ای هم طراحی های تقلیدی دارن. همون کاری که ژاپن شروع کرد و از ماشین های امریکایی تقلید می کرد حالا نتیجه اش رو ببینید که به بزرگ ترین خودرو ساز جهان تبدیل شده.
به نظر من از نماي جلو علاوه بر اينكه شبيه به ميتسوبيشي هست بسيار شبيه audi ttsهم هست.اما واقعا خوشگله.فقط خدا كنه تا سال آينده كه ميخوان توليدش كنن طرح عقبشو عوض كنن.
جلوش خوبه ولی پشتش خیلی خوب نیست یکمی زشته، با این حال نباید از طراحی داخلیش گذشت روی عکس ها واقعاً خیلی خوب به نظر میرسه حداقل برای یه کمپانی داخلی.
طراحیش از همه ی ماشین هایی که ایران خودرو ساخته بهتره
شبیه BMW سری پنجه
طراحی جلو خوبه از کناره ها ماشین خوب به نظر نمیرسه و عقبش اصلا جالب نیست. طاراحی عقب باید حتما تجدید نظر بشه.
تا ماشینو از نزدیک ندیدید نظر ندهید وقتی از نزدیک ببینید می فهمید که چه ماشین عجیبییه مثل تیبا که اونقدر تبلیقش کردنند من فکر می کردم دیگه آخرشه ولی امروز که تو خیابونا می بینیمش مثل اسباب بازییه.
ماشین رو یکم جمع و جور طراحی کنن خوب میشه هااااا
همش پهن و گنده هستن ماشین هاشون
واقعا که گل کاشتن من خودم واقعا انتظار نداشتم مخصوصا از لحاظ طراحی داخلی
ظاهرش بد نیست و خیلی وابسته به وضعیت موتور و سیستم های دیگه اش هستند اگه اونا خوب باشن خودروی خوبی میشه ولی باید دید میخواد تو چه رنجی رقابت کنه مثلا اگه بره بالای -20-22 دیگه نمیشه خیلی روش حساب کرد...
طبق چیزی که خودشون گفتن قیمت مدل lx بنا به تجهیزات بین 16 تا 18 , و قیمت مدل elx با موتور توربو شارژ بنا به تجهیزات بین 18 تا 24 هستنقل قول:
اوه اوه اینا هنوز از اون باتری چرندا استفاده میکنن؟؟ روی سمند EF7 که خیلی بهش مینازن هنوز از این باتریا استفاده میکنن؟؟ بابا اینا دیگه کی هستن؟!!نقل قول:
راستی، این EF7 چقدر شبیه امپلیفایر می مونه!! :دی
جلو و كنارش خوب در اومده ولي طراحي عقبش افتضاحه مخصوصا اون لبه تيز روي سپر عقب به هيچ وجه با قسمتهاي ديگه همخوني نداره .... نميدونم چرا همه ماشينهاي طراحي داخل از جلو قشنگن ولي از پشت مثل اسباب بازي يا قوطي كبريت در ميان مثل L90 ....
این اتاق دنا هست؟نقل قول:
پس چرا عکس اتاقش با اون عکسای دیگه فرق میکنه؟
این که فکر کنم رانا باشه، آخه کوچیک به نظر میاد..
نه برای سورن ELX ! احتمالا بعدا همونی که گفتن رو این بزارن !نقل قول:
ديشب تو اخبار گفت قيمت يه مدلش از 15 تا 18 ميليون و مدل ديگش 18 تا 25 ميليون چرا اينقدر گرون.
چرا يه ماشين زير 10 تومن توليد نميكنن همه بتونن بخرن ؟؟
امیدوارم مثل سمند نشه که توی ایران 15 تومنه توی خارج از ایران 7 تومن!
فکر کنم باز موتور سمند رو تقویت کردند گذاشتند توش
یا بازم سر سیلندری چیزی رو آلیاژش رو عوض کردند
نه ! موتور ملیه ! EF7 !نقل قول:
چون دو تیپ داره دیگه .نقل قول:
تیپ el اون نمای داخلی قشنگ تره هست و ایم elx باید باشه ..
این عکس فکر کنم دیدگاه بعضی از دوستان رو نسبت به قیافه این ماشین تغییر میده:31:
واقعا متاسفم! یعنی این ها واقعا تغییرشون باید از نصفه گلگیر و چراغ سپر باشه؟:13: .حتا ستون های A بدنه سمند رو که بدترین مشکلش هست رو نمیتونن برطرف کنن؟
البته باز جایه شکرش باقیه ایندفعه یکم یعنی نصف گلگیر عقب جلو و کاپوت ها تغییر کرده الاوه بر چراغ ها:31:
واقعا خطوط در و زاویه های بدنه سمند برای این طرح چراغ و ... ناموزونن!
حالا سوال من اینه که این ماشین پلت فرمش که با سمند کلا یکیه به چه دلیلی یک اسمه جدید میزارن روش و به عنوان ماشین جدید ازش نام میبرن؟ چرا نمیزارن سمند gtx? موتورش که رو سمند بوده! پلت فرمش که یکیه! داشبوردم که ضاهرا چیزی که رونمایی شده رو سورن elx هست! اون داشبورده فضایی هم که که تو سایت ایران خودرو هست و کپ سوناتا هم هست فعلا در خد طرحه کو تا تولید بشه!
حالا تو اخبار میگه پلت فرم جدید!!!
سمند بودنش از عکسکاملا مشخصه!
شد جریان تیبا! که پراید و ریو رو قاطی کردن شده تیبا! که 90 % پرایده + 10% ریو! کمی هم از قطعات چینی استفاده شده!
اینم همون یه جورایی تیباست!
متاسفانه تنها هدف اینا عوام فریبی و ایجاد یک خودباوری کادب در ملته
ساخت این خودرو هیچ قدم رو به جلویی برای ایران محسوب نمیشه
مردم بيچاره اونقدر پيشرفت نديدن ، وقتي يه حركت كوچيك 1 ميليونم ميبينن فكر ميكنن به كره ماه سفر كردن!
هي ..................
چندتا تیپ داره؟
قیمتش چند خواهد بود؟
تفاوتهاش با سمند در چیه؟
بهتر از سمنده؟
شنفتم میگن داخلش مثل سند ای ال ایکسه!
شاید این عکس نظرشون را برگردونه :20:نقل قول:
این عکس فکر کنم دیدگاه بعضی از دوستان رو نسبت به قیافه این ماشین تغییر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه عده ای انتظار دارند که ایران خودرو یک دفعه از سمند یک لامبورگینی طراحی کنه ! با همین ماشینی که طراحی کرده توانسته از نظر ظاهر هم که شده خودش را به خیلی ماشین های خارجی شبیه کنه.
دنا
سوناتا
کسی می دونه هدف ایران خودرو از طراحی این ماشین چی هست؟
چون از این تیپ با این قیمت که جزء تولیدات خود ایران خودرو هست
پس چه نیازی به اینکار داریم ؟
ایران خودرو و یا کلا صنعت خودرو سازی ما بدبختر از اون چیزی که من ازش انتظار داشته باشم:46:نقل قول:
متاسفانه عده ای انتظار دارند که ایران خودرو یک دفعه از سمند یک لامبورگینی طراحی کنه ! با همین ماشینی که طراحی کرده توانسته از نظر ظاهر هم که شده خودش را به خیلی ماشین های خارجی شبیه کنه.
من شخصا هیچ انتظاری ندارم تنها انتظارم اینه که همون 206 405 سمند و ... بزنه لااقل کیفیتش رو در حد آشغال نزنه!
هر مدل ماشینی تو ایران الان تو ایران خودرو و سایپا تولید میشه کیفیتش نسبت به همین 4سال پیش نصف شده!
همین پراید.پراید 84 نگاه بکنید صفرم نگاه بکنید! پلاستیکاشو باور کن دمپایی کهنه سر هم کردن:31: نه فقط پراید انواع پژو و ...
تازه این ها شاهکارهای مورد دیدشون هست قطعه هایی که ما نمیبینیم بماند!
واقعا چرا باید اینجوری باشه؟ چرا چیزی دسته ایرانی حال حاضر میره توش باید اینجوری بشه؟
واقعا اینا سر خودشون هم کلک میزنن!
بعد شما میگی انتظار لامبورگینی داری! نه داداش من انتظارم همون 405 با کیفیت 8 سال پیش بیشتر نیست!:46:
::: دوستان طول محور هاش با سمند خودمون فرق میکنه ؟ :13:
hاگه همینی باشه که معرفی شده(چون حرف هایی هم طبق منابع که معتبر نیستن گفته شده تغییر میکنه در تولید انبوه) هیچ فرقی نمیکنه با پلتفرم سمندنقل قول:
::: دوستان طول محور هاش با سمند خودمون فرق میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه ! چون من فکر میکنم اینم مثل تیبا کوچولو موچولوئه ! :27: دارن سر ما کلاه میذارن ! :blink: :22:
دوستان خوب من انقدر بد بین نباشید بالا خره همین که دارن رو این طرحها کار میکنن جای امیدواری هست. به نظر من اگه همین
رو با یه کیفیت قابل قبولی با همون موتور توربو شارژ و همون مشخصاتی که براش نوشتن ( فرمان الکتریکی - کیسه هوای
جانبی- ترمز های دیسکی برای هر چهار چرخ ( اولین بار در تولید خودروهای داخل هست که ترمز ها هر چهار چرخ دیسکی
هست) استاندارد تصادف از کنار ..............) بدن حد اقل برای یه ماشین که تولید داخل هست خوبه الان شما مگان 2000 با
دنا مقایسه کنی از نظر مشخصات چیزی کم نداره.
من بالاخره نفهمیدم، مدل EL توش قشنگه یا ELX ؟ آخه تو سایت ایرانخودرو خیلی از امکانات این ماشین رو روی مدل ELX گذاشته.. یعنی روی مدل بیریخته گذاشته؟
دوست من تاجایی که من فهمیدم داخل هر دوتاش یه جور هست فقط یکیشون مسیر یاب داره و اون یکی به جای مسیریاب مربط به رادیو هستنقل قول:
اما فکر میکنم اونی که داخلش متفاوت از اون تصاویر قبلی هست که شما میگی بیریخته سورن ELX هست که اونم مدل جدید سورن هست که قراره با همین دنا باهم وارد بازار بشن
موتورش مال چه ماشینی هست؟
نسبت به سمند چه طوریاست؟
اولا مدل EL نداره مدل LX دارهنقل قول:
دوما کار ایران خودرو معلوم نیست مثلا برو تو سایت ایران خودرو نمای داخلی سورن ELX رو نگاه کن بعد برو تو Google image بزن سورن ELX بعد توشو نگاه بکن بعد تا آخر شو می فهمی
بقیش هم همینه:31:
موتورش EF7 هست که الانم رو سمند نصب کردن.نقل قول:
البته یه مدل سوپر شارژ دار هم داره که بعدا نصب می کنن.
نه. اینو دیگه مطمئنم یکیش EL است و اون یکی ELX . توی صفحه های پیش هم نگاه کنی نوشته.نقل قول:
منظورم از مدل بیریخت همونیه که توش جی پی اس نداره. کجاشون شبیه همن بابا؟! :31: اونی که جی پی اس داره که توش شبیه سوناتاس :31: اون بیریخته که شبیه سوناتا نیس :31: توی صفحات پیش یه جا نوشتن اونی که شبیه سوناتاست مدل EL است و یه جا دیگه گفته ELX. اگه EL همون سوناتاییه باشه که بد میشه آخه توی سایت ایرانخودرو (اگه درست نوشته باشه) بسیاری از چیزای خوب رو واسه مدل ELX نوشته (یعنی بیریخته) ، مثلا فرمون برقی و اینجور چیزا...نقل قول: