تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم
Printable View
تلوزیون مدل lw57000 رو 42 اینچ الان تحویل گرفتم قراره امشب بیان نصب
بالاخره بعد از دو سال این تیوی رو خریداری کردم
دوست عزيز لطفا بعد از تست در مورد كيفيت تصاوير در حالتهاي مختلف و تصاوير سه بعدي . فرمتهاي قابل پخش و تجهزاتي كه همراه تلويزيون گرفتي توضيح مفصلي بديد ما منتظريمنقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
ساعت 8 امشب اومد نصب کرد ورفت 4 تا عینک تحویل گرفتم برنامه های کاربردی تی وی رو هنوز نصب نکرده گفت باید فردا یو اس بی رو بیارم و اپدیت کنم تا تمام امکانات تلوزیونهای اسمارت فعال بشه 1 ساعت اول حسابی از تصویر معمولی تلوزیون حالم گرفته شد ولی الان خدائیش راضیم این نقص هم برمیگرده به کیفیت ر.س.ی.و.ر.م تصاویر فول اچ دی که خدائی فوق العاده است فوتبال و تنیس و یکسری فایل دیگه رو تو یو اس بی گذاشتم به راحتی هر چه تمامتر پخش کرد دو تا فایل سه بعدی تنیس رو داشتم تو یو اس بی گذاشتم و عینک رو زدم واقعا کیف کردم حال 3 ساعت پیشم با الان اصلا قابل قیاس نیست تصویر دو بعدی رو بخوای سه بعدی کنی زیاد چنگی به دل نمیزنه من هم زیاد روش حسابی باز نکرده بودم اینترنت هم میخواست برام فعال کنه که ای دی اس ال یا وایمکس نداشتم
اگر سوالی بود در خدمت شما هستم
دوست عزیز مبارکت باشه چند تخفیف گرفتی؟47 اینچش چند بود؟نقل قول:
من بین این و le8500 و v20 موندم.میتونی یه راهنمایی کنی.فقط کیفیت تصویر میخوام.
یه عکس هم ازش بذاری ممنون میشم.
این عینک و تکنولوژی passive ال جی که با آب و تاب و تبلیغات فراوان به مردم عرضه میکند یک تکنولوژی خیلی قدیمی هست و جالب آنکه خود ال جی در مدلهای گران قیمت که قائدتا باید کیفیت تصویر بهتری داشته باشند از تکنولوژی active استفاده میکند چون رزولوشن تکنولوژی passive نصف active هست.
دوست عزیز من قبلا یک پلاسما داشتم که به جای آن led سامسونگ 6960 گرفتم باید بگویم که کیفیت led اصلا به پای پلاسما نمیرسد و راضی کننده نیست پیشنهاد میشود مدل v20 را تهیه کنید.نقل قول:
سلام دوست عزیز مبارکتون باشه.نقل قول:
در مورد اینکه میگن رزولوشن تصویر 3D تو Passive نصف میشه، متوجه چیزی شدین؟انقدر قابل حسه این مسئله؟و اینکه برای این تلویزیون چه سینما و چه بلوری پلیری مناسبه؟کار باهاش راحته؟ریموتش که خیلی دل بنظر میرسه:40:
سایز 47 اینچ رو هم داشت مغازه؟از تهران تهیه کردین؟آیا این ها هم منو مخفی و ... دارن؟ممنون میشم اگه بتونید از تصویر تلویزیونتون عکس بذارید در حالت پخش SD و HD .من قصد خرید دارم و این مدل رو انتخاب کردم.:11:
نقل قول:
خیلی ممنون
با این که سه بعدی که من دیدم و دارم به کیفیت فیلمهائی که داخل مغازه برای تبلیغ میذارن نمیرسه وقتی عینک رو میزنم حسابی کیف میکنم چه من چه بقیه اهل منزل این جوری که شلوغش میکنن رزولوشن پائین نمیاد
متاسفانه کنترلش رو باید جداگانه تهیه کنی و حول و حوش 70 تا 80 تومنه ولی به نظر من یه قرون هم براش هزینه نکنید کنترل خودش هم عالیه و براقه و طراحی خوبه داره
از تهران تهیه کردم سایز 47 هم داشت ولی من 42 رو تهیه کردم چون خونمون کوچیکه بیشتر از این راه نداره بیشتر برای دیدن تصاویر اس دی از فاصله سه چهار متری تماشا میکنم تو تصاویر اس دی بد نیست ولی محشر هم نیست اولین دلیلش اینه که من دارم از کابل کامپوزیت استفاده میکنم چون امتحان کردم و از ر.س.ی.و.ر ضبط کردم و با یو اس بی تلوزیون دیدم تصویر کلی فرق کرد البته بیشتر من فکر میکنم به خاطر ر.س.ی.و.ر.م هست چون با این که دو سه سالی میشه که گرفتم و قابلیت ضبط کردن هم داره ولی تصویر خوبی نداره ولی وقتی فایل فول اچدی رو از یو اس بی تلوزیون پخش میکنی واقعا تصویرش شگفت انگیز میشه ضمنا بسیاری از فرمت ها رو ساپورت میکنه من که خدا وکیلی ازش راضیم الان هم در صدد این هستم که هر چه زودتر یه ر.س.ی.و.ر فول اچ دی بگیرم و خیال خودمو همه جوره راحت کنم
دوستان یه سایت معرفی کنید تا بتونم از طریق اون دو سه تا عکس از تلوزیونم اینجا قرار بدم
بفرمائید تو این سایت آپلود کنید.
ممنون بخاطر پاسختون.آیا بهش کنسول بازی هم وصل کردین؟ریموت خودش چه شکلیه؟مگه همونی که مثل موس میمونه نیست؟برای وب گردی روی ریموتش صفحه کلید داره؟یا کیبورد مجازی رو تصویر میاد؟کد:http://www.myup.ir
مبارکتون باشه. یعنی اینا را نداره: (توی دفترچه انگلیسیش زده و فقط گفته تعداد عینک ها در کشورهای مختلف فرق داره)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کنسول بازی خیر ریموت خودش از سامسونگی که برادرم داره خیلی بهتره الان زنگ زدم گفت موس مجیک موشن رو باید جدا تهیه کنی تا 48 ساعت دیگه زنگ میزنن قیمتش رو میگن گفت وب براوزرش به محض این که با adsl یا وایمکس کانکت بشی فعال میشه اپلیکیشنهاشو ماهه دیگه ال جی فعال میکنه کیبوردشو دقیق نمیدونم ولی اینی که اومد برا نسب گفت برای برای کسی که میخواد از امکانات این تلوزیون استفاده کنه موس مجیک موشن ضروریهنقل قول:
این تصویر اس دی با گوشی n70 دوربین 2 مگا پیکسل
کد:http://www.myup.ir/images/61352545089023158598.jpg
من دیروز رفتم نمایندگی با magic remote کار کردم قیمتش هم می گفت که 180 تومنه ولی خیلی چیزه خوش دستیهنقل قول:
مباركتون باشه لطفا به چند سوال من جواب بديدنقل قول:
1- كيفيت تصاوير 2 بعدي چطوري هست ؟ نسبت به ساير دوبعدي ها چطوره؟
2- ايا تماشاي فيلم سه بعدي با چشم درد همراه نيست؟
3 - فيلمهاي سه بعدي سايد باي سايد رو با فلش ميشه تماشا كرد؟
4- كيفيت صداي تلويزيون چطوره؟ ايا مثل اكثر ال جي ها ضعيفه؟
5- 42 اينچ براي تماشاي فيلم هاي سه بعدي كوچيك نيست؟
6- شما چه قيمتي خريديد؟
7-تفاوت 6500 با 5700 كه شما خريديد چيه ؟ ايا ارزش خريد داره ؟
8- ايا فرمت AVCHD كه مخصوص دوربين هاي سوني هست رو پخش ميكنه ؟
9- سرعت عوض كردن كانالها چطوره ؟
ممنون ميشم اگه به سوالات جواب بديد.
1- بد نیست البته بنده زیاد از کیفیت ر.س.ی.و.ر.م راضی نیستمنقل قول:
2- خیر
3-من دو تا فایل سه بعدی دارم به صورت دو تصویر کنار هم به راحتی یو اس بی پخش میکنه
4- زیاد تعریفی نداره
5-بستگی به منزل داره برای منزل ما خیر
6-1.850.000
7-100 هرتز 6500 بالاتره و کنتراست بیشتری داره
8- اطلاع ندارم اما یو اس بی واقعا خوبی داره احتمال 99 در صد پخش میکنه
9- تو تیونر دیجیتال چند ثانیه تاخیر داره با ----- خیر
تنها چیزی که داره بنده رو اذیت میکنه تصاویر اس دی تلوزیونه که 50 درصدش برمیگرده به ر.س.ی.و.ر
بدبختیه ما که یکی دو چیز نیست امروز نصاب که اومده بود میگفت تو کشورهای دیگه اگر این تجهیزات تو کارتون نباشه اصلا کسی سمتش نمیره برای خریدنقل قول:
ضمنا حالا که دو دره کردید دیگه این همه نامردی 180 هزار تومن بدی تا چیزی که حق خودت هست رو بگیری
دو روز پیش فروشنده گفت اگر میخوای موس مجیک موشن رو تهیه کنی باید 70 الی 80 تومن پرداخت کنی
تو راهنماي دستگاه قطعاتي كه همراه تلويزيون بايد باشه رو ميزنه اگه نبود به نظرم حتما بايد بري شكايت كني با مركز ماديران تماس بگيريدنقل قول:
دوستان
کابل کامپوزیت رو با یه کابلی که داشتم عوض کردم هم پرش تصویر درست شد هم کیفیتش بهتر شد هم صدا با تصویر کاملا تطبیق پیدا کرد
الان از شرکت ال جی تماس گرفتند موس مجیک موشن 43 هزار تومن با هزینه ارسالش 46 هزار تومن فعلا لازم ندارم ولی ماه اینده خریداری میکنم
دوستان عزیز به زودی پاسخ تمام سوالات شما در مورد مدل های جدید همراه تصویر و فیلم گرفته شده از طرف خودم داده می شود.
منتظر بمانید.
با تشکر.
هادی
سلام.
دیروز قیمت این دو مدل رو از گلدیران گرفتم.شاید بدردتون بخوره.
LW65100
"42 2.350000 تومان
"47 3.350000 تومان
LW57000
"42 1.850000 تومان
"47 2.650000 تومان
فرمتهای فایلهای پشتیبانی شده از usb تلوزیون اسمارت LW57000
MPG-MPEG-DAT-TS-TRP-TP-VOB-MP4-MOV-MKV-DIVX-AVI-ASF-WMV-M4V
حداکثر نرخ بیت فایل فیلم قابل پخش:20 مگا بیت در ثانیه
نرخ بیت فرمت صدا:بین 32 تا 320 کیلو بیت در ثانیه
نقل قول:
هادي خان ما منتظريم
زودتر
حتما عزیز .نقل قول:
این کار نیاز به مجوز داره که مراحل اخرش هست.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
هادي خان به نظر شما با توجه به نزديكي قيمت 47lx9500 , 47lw6510 شما كدام را پيشنهاد ميكنيد؟؟؟؟؟؟
بنده پیشنهاد میکنم کمی صبر کنید تا تحقیقات بنده کامل شود.نقل قول:
با تشکر.
هادی
اقا هادی در مورد مدل های جدید اطلاعاتی بدست نیاوردید. ( ولی بازم به نظر من تو رنج قیمت 5600 مدل دندون گیری معرفی نکرده برای ایران)
نمایندگی ها میگند هفته دیگه میاریم.
دوستان
من برای تلوزیونم lw57000 قصد دارم یک هارد اکسترنال بخرم چه مارکی باید بگیرم و مشخصاتش چیست ایا هارد به تلوزیون اسیبی نمیرسونه؟
دوستان آیا با امدن smat ها باز le 8500 و le8600 حرف اول را میزنند
ایا smart ها از نظر امکانات اینترنتی خیلی با le 8500 و le8600 فرق میکنند
دوستان این جشنواره ال جی شروع شده؟من بنرهای تبلیغاتیشو تو خیابونا دیدم ولی تو تلوییون خبری نیست!محصولات جدید رو بفروش میرسونن؟
مجوز گرفته شده.
از این هفته تصاویر در سایت اپلود می شود.
با تشکر.
هادی
از سوی بزرگترین اتحادیه بینالمللی علوم و فنون اروپا (VDE) سینماسهبعدی الجی گواهینامه Full HDدریافت کرد
تلویزیون سهبعدی CINEMA 3D الجی از سوی بزرگترین اتحادیه بینالمللی علوم و فنون اروپا یعنی VDE گواهینامه Full HD دریافت کرد. شرکت الجی الکترونیکس اعلام کرده است که سری تلویزیونهای سینماسهبعدی الجی، از سوی موسسه VDE در اروپا گواهینامه Full HD را برای حالت پخش محتوای سهبعدی دریافت کرده است که این مدرک تمامی ابهامات را در مورد Full HD بودن تلویزیون سهبعدی الجی از بین میبرد. هاویس کوان، مدیر بخش صوتی و تصویری الجی در این باره گفت: ما خوشحالیم که دریافت گواهینامه Full HD تمامی مناقشات را در مورد تلویزیونهای سهبعدی الجی پایان میدهد. چالش در مورد تلویزیونهای سهبعدی این بود که آیا CINEMA 3D الجی تصاویر سهبعدی را با کیفیت Full HD پخش میکند و تصاویر افقی آن دارای1080 خط است یا خیر؟ بر اساس این گزارش، فناوری FPR که در تلویزیون سینماسهبعدی الجی به کاررفته تصاویر سهبعدی عمیق را به وسیله انعکاس و ترکیب دو تصویر 540 خطی (یکی برای چشم چپ و دیگری برای چشم راست) ایجاد میکند که این تصاویر به وسیله عینک سهبعدی الجی تصویر سهبعدی با رزولوشن 1080 پیکسل به کاربر ارایه میکند. این قانون و فناوری Film Patterned Retarder (FPR) توسط اتحادیه بینالمللی علوم و فنون VDE تایید شده است. گفتنی است تلویزیون CINEMA 3D الجی تاکنون مجموعهای از تاییدیهها را از نهادها و انستیتوها را دریافت کرده است. اتاق بازرگانی الکترونیکی چین نیز اعلام کرده که رزولوشن عمودی و افقی تلویزیون سینماسهبعدی الجی استاندارد p1080 را دارد و گرنه الجی نمیتوانست در چین از لوگوی Full HD در تبلیغات استفاده کند. بعلاوه لازم به ذکر است که بزرگترین مجله مصرف کنندگان امریکایی Consumer Magazine به تازگی تلویزیون سینما سه بعدی ال جی را به خاطر زاویه دید وسیع، عینک راحت و تصویر شفافتر به عنوان بهترین تلویزیون سه بعدی در امریکا معرفی نموده است. .
کد:http://www.lg.com/ir/about-lg/corporate-info/awards/index.jsp
بنده خودم انیمیشن فول اچ دی سه بعدی رو با فرمت mkv از طریق یو اس بی مدل lw57000 تماشا کردم با اینکه انیمیشن بود ولی واقعا تصویر سه بعدیش بینظیرهنقل قول:
دوستان سلام.
کسی از این تلویزیون Cinema 3d های ال جی گرفته؟
کیفیت تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی در اینا چه جوریه؟ آیا شما راضی هستید؟
با سپاس
نقل قول:
کیفیتش خوبه ولی بیشتر به تصویر عمق میده تا حالت برجستگی
من lw65100 دارم.تبدیل 2 بعدی به سه بعدیش زیاد جالب نیست ولی فیلم های سه بعدیش معرکست.کیفیتشم بالاست
من lw65100 دارم.تبدیل 2 بعدی به سه بعدیش زیاد جالب نیست ولی فیلم های سه بعدیش معرکست.کیفیتشم بالاست
این که تبدیل 2 بعدی به سه بعدیش زیاد جالب نیست، از چه نظر می گید؟ مثلاً زیاد اشتباه می کنه؟ یا برجستگی نداره و فقط عمق داره؟ یا ...؟نقل قول:
میشه این تبدیل دو بعدی به سه بعدی رو در مقایسه با دو چیز بررسی کنید؟
1. مقایسه با دیدن تصویر معمولی دو بعدی
2. مقایسه با کیفیت تصاویر سه بعدی
سپاس