نه دوست من فقط سرویس دهنده در تهران هستندنقل قول:
Printable View
نه دوست من فقط سرویس دهنده در تهران هستندنقل قول:
الان برای شما وایرلس یا ADSL ؟نقل قول:
ماهی چند ؟ 256 هم خوبه ؟ سرعت نامحدودش ؟
شرکت ارائه دهنده وایرلس هست دوست من ای دی اس ال نداره البته تا اونجایی که میدونم!نقل قول:
تعرفه هاش تو سایت اش زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که خودشون گفتن ADSL هم میدن اما فقط واسه مجتمع های بالای 10 15 خونه.میگن تکی بدن به صرفشون نیست!!!!نقل قول:
اره دیگه اون دیگه adsl اختصاصی میشه یعنی به جای اینکه dslam تو مرکز مخابراتی باشه تو اپارتمان یا مجتمع اتون نصب میشه و ارتبطات با ای اس پی برقرار میشهنقل قول:
داشتم تاپیک رو امروز میخواندم ببینم از اول تا الان تاپیک به چه صورت گذتش که دوستان میگفتند چنین پینگ هایی انکان نداره و غیره خدا رو شکر اسپدتست سرور داخل ایران رو گذاشت که به دوستان ثابت بهش پینگ زیر 100 و حتی زیر 10 میلی ثانیه هم امکان پدیر هست که دوستان میگفتند حتی تا 30 سال اینده هم پینگ به سرور داخلی هم نمیشه زیر 100 باشه!!! حداقل این گام مثبت رخ داد که دوستان الان پینگ زیر 50 وز یر 10 میلی ثانیه به 3 سرور داخل ایران اسپید تست رو تجربه میکنند و اصلا هم چیز غیر طبیعی نیست
موردی که در مورد باره پینگ بنده بنا به این همه تستی که از اسپید تست گرفتم متوجه شدم علاوه بر مسافت که درسته تو پینگ موثر هست اما موردی مهم تر از مسافت سرور مربوطه هست که دارید ازش پینگ میگیرد حتما دید که از سرور تهران هم در بعصی اوقات پینگ روی 100 میلی ثانیه به بالا هست و این فقط به دلیل شلوغی سرور و دیر جواب دادن به درخواست شماست
داداش دمت گرم ! تا اینجا حرف نداشت ! فقط اگه میتونی یه چند تا دونه تست از سرور های اروپا بزار ببینم با اونجا چطوره ! واسه بازی میخوام (ارجینال بازم( سرور های بازی اختصاصی هست و تو اروپا هستن میخوام ببینم پینگ 150 یا پایین تر داره ؟نقل قول:
چشم لمروز هم تست گرفتمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 ای نت :( دیگه پاپ سایت ای نت هم نیستم و ارتباط ام با نانو 5 هست - فاصله با فرستنده 3 کیلومتر)
امروز از شرکت اومدند و نانو رو با sxt میکروتیک تعویض کردند و بهبود بسیاری در کیفیت سرویس ام ایجاد شد:
به طور رایگان ؟
میشه در مورد این میکروتک بیشتر توضیح بدین ، منظورم از نظر کانفیگ هست که چظور هست ایا شما باهاش راحت هستین
من خودم در شهر دیگری وایرلس میدم میخوام ببینم کاربر باهاش راحت هست یا نه !!!
از نظر قیمتی زیاد فرقی ندارند نانو 5 با میکروتیکsxt هر دو با توجه به کسی ازشون میخرید بین 160 تا 200 هستنقل قول:
در مورد اینکه کانفیگ اش سخت هست یا خیر بله اصلا سخت نیست کانفیگ اش رو خیلی سریع یاد میگیرید از WikiMikrotik! اما در مورد اینکه برای شما که wisp دار هستید اگر سمت اکسس پوینت اتون میکروتیک دارید خیلی عالی هست سمت cpe هم میکروتیک بزارید چون خیلی باهم کامتیبل هستند و از نظر نگه داری شبکه هم خیل یراتون راحت هست از نظر خود دستگاه هم sxt چند سر و گردن از نانو 5 حتی از نانو ام 5 سرتر هست! چه از نظر سیگنال چه از نظر پایداری و چه از نظر تروپوت من که سرویس ام زمین تا اسمون فرق کرده نسبت به قبل
داداشی این کالکشن anneli رو میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشگلهنقل قول:
بی زحمت اگه امکان داره از این هاست ها هم پینگ بگیر
4.2.2.4
کد:46.4.56.144
این انلی نمیدونستم چی بود از رپیدباز گرفتم برای تست سرعت بعد انکه دیدم چی هست دیگه هیچی دیگه:دینقل قول:
حالا نمیدونم خوشبختانه یا بدبختانه 60 70 درصد فایل هایی که میاد رو لیچر ها همه تو این دسته بندی جا دارند!!!
از ای پی هایی هم که دادی پینگ گرفتم دوست من البته الان پینگ شبکه کمی بالا بود چون پینگ 8.8.8.8 ام من معمولا رو 130 هست اما الان رو 180 بود پس یعنی 50 میلی ثانیه از این پینگ هایی که گرفتم به طور متوسط الان بیشتر هست
امروز هم بسی فیض بردیم از قاطی کردن اکانتینگ شبکه ای نت!!!
شاید قاط نزده همینطوری سرعتتون رو بالاتر بردن چند روزی حالشو ببرین
فکر نمیکنم چنین چیزی باشه چون به تجهیزات اشون واقف هستم سیستم اکانتیگ اشون ibs هست فکر کنم ردیوس اشون باز قاط زده !! همچنان سرعت ام بالا هست البته خوب هر از چند ساعتی یک دو ساعتی میشه همون 512 اما خوب بقیه اش دوباره میاد بالا قبلا که پاپ سایت بودم چون پهنای باند انتن میکشید سرعت ام تا 10 15 مگ میرفت بالا اما متسافانه این sxt بیشتر از 7 8 مگ جواب نمیده وگرنه کل شبکه اشون رو میکشیدم:دینقل قول:
خلاصه خدا به همه قسمت کنه
likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeنقل قول:
سلام
جناب sinaxex میخواستم بدوم الان دکل نصب شده نزدیک شما
من زنگ زدم بیان برای ما ببین و فضا چطوری میشه استفاده کرد یا نه
ما در منطقه 11 میدان منیره میشینیم
به نظرتون با این شکل پینگ و سرعت خوبی میشه گرفت اونم سرویس 256 باشه ؟!
الان سرعت 256 و 128 دقیقا چه سرعتی میده نامحدود و همچنین حجمی ؟!
دوست عزیز به نظر من شرکت آی نت با توجه به قیمت هایش فقط سرویس های نامحدودش مقرون به صرفه است چون شبانه رایگان ندارد.:46:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
نزدیک که چه عرض کنم حدود 3 کیلومتر با یکی از فرستنده هاش فاصله دارم(ار دربند تا زعفرانیه)
میدان منیریه رو فکر نکنم بتونند سرویس بدند اما خوب باید بباییند و تست کنند از شرکت!
پینگ شبکه که همون هست اگر ارتباط اتون با فرستنده استیبل باشه اما درمورد سرعت بله اگر قاطی کنه عین برای بنده میشه در حالت معمولی هم 30 40 هست سرعت دانلود و هم اپلود برای سرعت 256 کیلوبایت
فقط تهرانه؟؟؟
بله دوست مننقل قول:
همچنان ادامه دارد:31:
فیلم از دانلود منیجر خدمت اتون گذاشتم:
این هم فیلم با موبایل از اسپید تست گرفتم
منم می خوام :( چه جوری؟ سرویست چیه؟نقل قول:
همون چند روز بود دوست مننقل قول:
سرویس من 512 نامحدود بروست 2 مگابیت هست
مناظق پوشش در تهران مشخص نیست ؟ سمت افسریه پوشش دارند ؟ من حاضرم هر چقدر باشه هزینه کنم خودم اینجا دکل بزنم :31:
ولی نمی دونم پوشش داره یا نه .
الان من دو بار زنگ زدم ولی نمیانبرای تس اگر این کارو کنید واقعا کارو منم راحت کردید الان شرق و غرب سرویس دارن مرکز شهر بیارن کارشون خوب میگیره :31::21:نقل قول:
من توفکر دکل بودم ولی نمیان :41:
نقل قول:پوشش دهی که قاعدا باید بنا به موقعیتی که شما دارید سنجیده بشه! اما اگر دکل بزنید قطعا میتونید سرویس بگیریدنقل قول:
به شرکت i-net تماس بگیرید بفرمایید دکل حاظر هستید دکل رو خونه اتون زده بشه فکر کنم زودتر بیاییند
به هر حال هر کمکی از دست ام بر بیاد بنده دریغ نمیکنم
ارادت مند سینا
eztech عزیز خودشون گفتند نمیاییم؟
سلامنقل قول:
eztech عزیز خودشون گفتند نمیاییم؟
نه جناب سینا ادرس گرفتن گفتن میان ولی چند روز گذشته نیومدن الان دفه دوم زنگ زدم تو پروفایلتون گفتم :41:
محتوای مخفی: س
اگر واقعا سرشون شلوغ باشه که درست اما اگر فکر میکنید که فراموش میکنند میخواهید اسم شریف اتون رو بفرمایید بنده زنگ بزنم ازشون سوال کنم .نقل قول:
1 مگ نامحدود خلوت ترین ساعت 6 صبح-میانگین سرعت دانلود 112 کیلو و آپلود متاسفانه 80 پینگ 30 تا 40
به نظر میاد حداقل پینگ 512 و تستهای 512 بهتر از این بود.چراااااااااااا؟؟؟
از سرور فن اوا تهران تست بگیرید ببینید به چه شکل هستنقل قول:
پینگ به سرور های تهران زیاد ملاک نیست شما پیشنگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ات اگر خوب باشه سطح کیفی اینترنت ات خوب هست
یکمی از دیروز تا حالا سرعت شبکه اومده پایین انشااا که زود حل بشه!
همه تستها از فن آواست
4.2.2.4 میانگین 145
8.8.8.8 میانگین 190
این هم تست الان
خوب مشکل چی هست پینگ بالا هست؟نقل قول:
4.2.2.4 بنده الان تست گرفتم میانگین 132 و 8.8.8.8 هم میانگین 140
با گیت وی باید پینگ اتون حدود 20 باشه (80.253.137.146 امروز گیت وی اینه شما یک پینگ بگیر) این پینگ اتصال به اینترنت اتون هست حالا ای پی های دیگه سرور های دیگر اینترنت هست برای من الان 17 هست
انتن اتون چی هست ؟ شما کدوم منطقه هستی؟(ان ها رو ترجیحا پ.خ کن)
وارید کانفیگ انتن بشید و بفرمایید سیگنال اتون چند db هست؟
سلام.
دوست عزیز sinaxex ;
ما متاسفانه سمت پاسداران مستاجر هستیم و در مورد اینترنت به مشکل اساسی خوردیم!
چون اجاره نامه رسمی نیست ( بخاطر اینکه صاحبخونه نمیخاد مالیات بده! ) به نام خودمون نمیتونیم ADSL بگیریم و بنام صاحبخونه هم بخاطر ترسو بودنش بازم نمیتونیم بگیرم.
امروز رفتم خط تلفن جدید بخرم متاسفانه گفتن تا حداقل 3 ماه دیگه دایر نمیشه!
حالا اومدم سمت وایرلس و وایمکس.
من تو صفحات قبلی پینگهای شما و دوستان رو میدیدم که فوق العاده بودن و خیلی هم برای من مهمه.
در صورتیکه وایمکس مبین و ایرانسل به هیچ وجه به این شکل نیستن.
به نظر شما تفاوتهای وایرلس و وایمکس چیه؟
یکی دیگه هم اینکه آیا سرویسی که میگیرید همیشه انقدر پایدار و با کیفیته؟ مثلا من شنیدم ممکنه آنتن در اثر باد و طوفان از کالیبره بودن در بیاد و ...
آخری هم اینکه هزینه نصب+تجهیزاتش چقدر در میاد و اینکه تجهیزات رو بما میفروشن یا امانی میدن؟ ( ضمنا ما طبقه همکف هستیم)
ممنون.
خواهش میکنم واقعا چه شما دوست من و چه بقیه دوستان اگر بنده صحبتی میکنم و یا حرفی مینزنم بازم میگم خاص تبلیغ شرکتی نیست فقط میخوام به دوستان خودم کمک کنم همین! والا مثلا یکی از دوستان الان یک مگ نامحدود inet گرفته همه چیز اش اوکی هست فقط کمی تو سرعت اپلود که باید حدود 110 120 باشه راضی نیست میخوام کمک اشون کنم که سطح کیفی ایشون بهتر بشه چون وقتی من این تاپیک رو زدم به این یقین داشتم که inet تو این همه شرکت اینترنتی شرکت عالی هست برای همین به خودم جرات دادم که تاپیک بزنم والا نه ای نت برای پدر ام هست و نه قصد تبلیغ اش رو دارم که منفعتی بره تو جیب من( به والله همین هست) گویی چند ماه قبل سیر عظیمی از دوستان کم طلفی کردند و بنده رو اجیر شده ای نت قلمداد کردم اما به دل نگرفتم! به هر حال همه این حرف ها گذشته و بنده هم باز هم خوشحال ام و بازم برام افتخار است که بتونم به دوستانم کمک کنمنقل قول:
در مورد سوال شما بله متاسفانه به کرات دیدم که صاحب خانه نمیاد اجازه بده برای adsl که خوب این عین بی انصافی هست! و خوب باید کلی بنده خدا مستجر ها هزینه کنند برند سمت سرویس های وایرلس البته خوب اگر شرکت وایرلس رو خوب انتخاب کنند منعت داره براشون چون سرویس بهتری دارند
مهم ترین چیزی که همه میپرسند و من هم خودم الان حدود 5 سال شده به جای adsl دارم از سرویس وایرلس استفاده میکنم بدون واسطه بودن سرویس اینترنت هست! شما در سرویس adsl یک واسط اساسی دارید بین شما و ای اس پی و ان هم کابل های مخابرات + خوده مرکز مخابرات هست! عموما که چه عرض کنم بیشتر دوستانی که عارض هستند تو adsl به خاطر مرکز مخابراتی ایشون بوده ! شما تو بستر وایرلس و حتی وایمکس بدون واسته هستید و میتونید طلب کنید از ای اس پی یک سرویس خوب و کیفیت عالی رو.
اما فرقی در این بین بین وایمکس و وایرلس هم هست! تجهیزات وایمکس بسیار بسیار پیشرفته تر از تجهیزات وایرلس ایی هست که الان موضوع بحث ما هست یعنی در تمام دنیا یعنی سال 2012 بعد از ارتباط کابلی سرویس وایمکس باب هست اما خوب متاسفانه به دلیل استفاده از تجهیزات نادرست و مهندسی اشتباه توسط دو اپراتور بزرگ وایمکس در ایران سرویس کیفیتی وایمکس حتی در مناطقی از adsl هم پایین تر هست!
در مورد سرویس وایرلیس که مد نظر هست تا فاصله 4 الی 5 کیلومتری تا فرستنده یک نوع تجهیزاتی هست به نام NanoStation 5 که تو فرکانس 5 کار میکنه و نقش گیرندگی داره برای فواصل بیشتر از دویس های دیگر استفاده میشه
برای هزینه اولیه حدودا حالا فکر کنم از 200 هزار تومان شروع بشه به بالا
مودر بعدی شما چه طبقه اول باشیه چه n ام انتن در بالا پشت بام نصب میشه و از طریق کابل میاد دمه کاپمیوتر اتون
در مورد امانی بودن خیر شرکت inet امانی تجهیزات نمیده
بازم میگم زمانی که من سرویس وایرلس گرفتم حدود 4 سال پیش (بیشتر فکرکنم) فقط ای نت بود و دو الی 3 شرکت دیگر که من شانسی ای نت رو انتخاب کردم اون موقع حدود 600 هزار تومان هزینه کردم تا بتونم به اینترنت ای نت وصل بشم و تا حالا انقدر راضی بودم که سرویس ام رو عوض نکردم چیزی که الان فراوان هست ای اس پی وایرلس اما همه اش از یوزر هاشون ناراضی بودن رو شنیدم شما سرچ کن تو اینترنت برای منطقه اتون n+1 شرکت وای فای پیدا میشه
در مورد منطقه اتون هم فکر کنم بتونید از پاپ سایت دربند اشون سرویس بگیرید که به شما خیلی نزدیک هست
در مورد پایداری هم بله دوست من همیشه پایدار هست نه اگر بنا باشه باد و باران انقدر راحت تاثیر بزاره که نمیشه! خوده دوستانی که از شرکت میاییند برای نصب انتن هایانقدر سفت میبنند که به این راحتی ها تکان نمیخوره! البته اگر شما یک میله حالا هر چقدر محکم پیچ کنید خیلی عالی هست چون تمامی دیوایس های ویارلس چون طراحی شده برای بسته شدن روی دکل میله هم یک بخضی از دکل هست و خوب میشینه روی میله و میله استقامتی خوبی داره برای نگه داشتن انتن
ممنون از وقتی که گذاشتی دوست عزیز ...
متاسفانه ساختمون 3 طبقه است !
امروز به شرکت پتیاک زنگ زدم بعد از یک ساعت تایپ کردن :21: (صداش میومد!! ) گفتن اگه ساختمونتون 4 یا 5 طبقه بود میومدیم برای تست ولی با توجه به تراکم اون منطقه واسه 3 طبقه بی فایده است.
اینا ضمنا هزینه آنتن رو از 150 به بالا عنوان کردن و کابل رو متری 800 نامردا !
تازه اینا دکلشون رو برج سفید بود و منو نسبت به اون میسنجیدن پس میشه در نظر گرفت بقیه isp ها هم همینو میگن.
دوست داشتم بگیرم چون پینگ شما خیلی فضاییه واقعا فک نمیکردم همچین پینگی بشه تو این مملکت داشت.