نه حالا مدیرام منتظره حرفه تو بودن بیان قفل کنن !:31:(شوخی )نقل قول:
نمیخواد قفل کنید پس!
Printable View
نه حالا مدیرام منتظره حرفه تو بودن بیان قفل کنن !:31:(شوخی )نقل قول:
نمیخواد قفل کنید پس!
سلام به همه . من تازه از امشب کار مدل سازی رو شروع میکنم و احتمالا میخوام از رو این کانسپت کار کنم.(البته تا جایی که مدلسازیشو بلد باشم و نمیخوام از مدل پاماده استفاده کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا شایدم از این :
کد:http://rongzhiyang.com/images/ConceptArt/Artist%20Room%2003.jpg
کر کنم قرار بود محیط داخلی باشه !نقل قول:
حسین قرار بود محیطه داخلی باشه در ضمن 22 روز دیگه بیشتر نمونده ها .:21: یهو دیدی وقت تمومه :27:
برادرا وقت رو زیاد کنید!نقل قول:
من هنوز تو مرحله تهیه تکسچرم!:19::19::41:
و خوب مدل رو هم که اصلا حرفش رو نزن!:37::45:
بچه ها یه بیس برای دیوارم انتخاب کردم.
البته ممکنه تغییر کنه.
جلبه . دوستان اگه روند پیشرفت کاریشون رو اینجا بزارن خیلی عالی میشه .
((از شانس بد من UDK ام دو روزه که خرابه و نمی تونم سی دی ش رو پیدا کنم . ))
سلام
منم تو مرحله ی متریال و این چیزا هستم :دی
البته سعی میکنم تا بتونم از مدل کمتر استفاده کنم....
اگر شد چند روز دیگه شروع میکنم چند تا افکت هم بهش اضافه میکنم!!!!
موفق باشید.
برایه کسایی که مشکله مدلسازی دارن این سایت پر از مدله . هر چی که بخواید :
اگه 2 فنر نتونستند کارو به موقع تموم کنند تاریخ تمدید میشه ولی اگه یه نفر نتونست دیگه اون از کم کاریه خودشه !:31:کد:http://www.3dmodelfree.com/
خب این اولین برگ برنده ی منه:
بهش میگن پرتوی نور که کاملاً هم دینامیک هست.
تازه Anti-Aliasing هم بعداً که نشونتون دادم تازه متوجه میشید بازی طمع که دارم میسازم چیه.
چون هر چی اونجا ازش گذاشتم تا حالا بدون اینا بوده.
البته توی تصویر بالا Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
در ضمن Light-Mapping هم به صورت فول روش قرار گرفته.
خب حالا بیاین بگین FPSC خیلی بده.
فقط باید باهاش یاد گرفت وگرنه هیچ کاری نداره یه همچین چیزایی خلق کردن.
در ضمن برای تصویر بالا از مدل های آماده استفاده کردم ولی بعداً برای محیط اصلیم از مدل های غیر آماده استفاده خواهم کرد.
اخه . می گم من اگه توی صحن ه ام از Light Shaft یو دی کی استفاده کن که دیگه هی چی که.
آخه اینو که خودت نساختی.
این که کجا استفاده کنی مهمه نه اینکه همینجوری بزنی فعال بشه.
باید هنر داشته باشی که کجا استفاده کنی.مخصوصاً اینکه محیط داخلیه کار سخت میشه برات.
ببین دوست عزیز هیچ وقت از دیگران تو این زمینه مایه نذار و اگه خودت تو چنته داری رو کن.
حالا بحث انجین نیست که بحث اینه که من اینا رو دارم میذارم و براشون برنامه دارم:
Post-Processing و یه افکت Bloom خیلی ویژه که انجین های دیگه ندارن هم فعاله.
در ضمن Light-Mapping هم به صورت فول روش قرار گرفته.
Light-rays+DoF+یه افکت دستکاری شده از نوع tangible که با قرار دادن روی دیوار ها و زمینم میتونم کاری کنم که همتون بمونید توش.
و غیره...
حالا بیاید از کارهایی که دیگران انجام دادن عکس بذارین.
من نمیدونم این چه ویروسیه افتاده توی شما.
یه دفعه هم عکس از نمونه کار جنگل خودم گذاشتم بعد یکی از بچه ها اومد عکس از سایت اپیک برداشته آپلود کرده برای اینکه حال منو بگیرن.
منم گفتم خودم اینکاره ام با UDK کار کردم فعال هم هستم فقط چیزایی میبینم که شماها نمیبینید.
حالا اون چیه:
بهش گفتم خودت یه همچون عکسی رو که گذاشتی رو طراحی کن.
طرف یه هفته انجمن پیداش نشد بعدش هم بهم پ.خ زد گفت بیخیال.
(داستانی کاملاً واقعی :31:)
موافقم .....
احیانا دو سه پست قبل گفتم که UDK ندارم . شما گفتی کاری کردم که همتون بموننین توش و نمی دونم برگ برنده و اینچیزا . من هم می گم اگه این UDK من خوب بشه عکس نشون میدم ببینید افکت یعنی چه ((طرح کرکری خوانی:31:))نقل قول:
من کار خودمم رو همون دو سه روز اول تقریبا تموم کردم . الان هی دارم اپدیتش می کنم . صبر کن الان یه عکس شبیه مال خودم رو میزارم اینجا.
من یه چیزی رو متوجه نشدم ! مثلا آقا هات سان الان که الان با FPSC محیط سازی میکنه چطوری میخواد از یه صحنه ای که با UDK ساخته شده بهتر باشه ؟ یعنی منظورم اینه که این تفاوت قدرت موتور هم حساب میشه ؟
Hotsun
کارت خیلی خوب شده . خیلی خوب کار کردی اما اگه مدلهارو خودت میزدی میگفتم خیلی عالی شده ...
البته قراره تو کار اصلیت مدلها رو خودت بزنی که خیلی خوبه . اگه اینطوری باشه که حتما بازیت رو میخرم
احسان جون اسپم میدی چرا ؟ :31: ( شوخی )نقل قول:
نقل قول:
از بعضی ها که خیلی بهتره میان عکس شتر تو فروم میزارن:31:نقل قول:
اقا بیا چون خودم udk نداشتم نتونستم ازش عکس بگیرم . این عکس به کار من خیلی شباهت داره . یعنی واقعا خیلیا . تقریبا چون مدل سازی بلد نبودم همش رو با براش ساختم که یه چی شده تقریبا مثل شکل زیر
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
البته شاید داورا به خاطر شباهت نداشتن به کار نمره ازش کم کنن ولی عمرا عوضش نمی کنم چون سر براش ساختن پوستم کنده شد
خوب منم کارم رو که قرار بود بزارم الان میزارم . فقط یه سری توضیحاتی بدم اولش ...
اینکار چندین ماه پیش برای تست زده شد . تقریبا دومین کارم تو UDK ( قبلا با Quest کار میکردم )
هدف از طراحی محیط که برای تست زدم فقط تست نور پردازی بود یعنی میخواستم بعدا کاملش کنم محیط رو که فهمیدم محیط مناسبی نیست واسه همین دیگه رو این محیط کار نکردم
هدفم اول شدن تو مسابقه نیست فقط خواستم این عکس رو بزارم که هم مسابقه داغ تر بشه هم یه استفاده ای ازش کرده باشم و بی استفاده نمونه ...
البته اگه اول شدم جایزم رو میخوام ها :31:
مسابقه نا جوان مرديه
كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشد اينطوري قدرت دست اوني نبود كه اينترنتش سريع تره
ایول خیلی حرف باحالی زدی خیلی حال کردم باهات.نقل قول:
كاش نمره مدل سازي و شيدر سازي هم داده ميشد
گرچه من خودم اینترنت 1مگ دارم ولی بازم کار خودم رو ترجیح میدم.
اگه بخوایم مدل آماده بزنیم ممکنه از لحاظ هنری مدل ها به هم نیان و برای همینه که جمله بالا رو گفتم.
راستی اینم یه عکس از محیط پیش فرض برای ساخت محیط./یه جورایی طرح اولیه محسوب میشه که قراره کامل تر بشه./
بچه ها نگران منم نباشید اگه ببینم انجین داره کم میاره همه چیزم رو ایمپورت میکنم روی UDK.
راستی یه چیزی.کد:http://uploadtak.com/images/vwivw33oawfk4ab2sr18.png
الان مثلاً توی تصویر پشت اون طرف که داره راه میره نوشته کپسول اکسیژن.
حالا میخوام بدونم قدرت نمایش ما مهمه که تو یه تصویر هر چی میتونیم رو به نمایش بذاریم یا اینکه میشه کل مرحله رو آپلود کرد؟؟؟
اگه میشه حجمش چقدر بیشتر نباشه خوبه؟؟؟
خب دوستان همینطور که توی امضام هم میبینید من یه مدت نیستم . برای همین روند کاری هم از من نمی بینید .سعی می کنم تا روز پایانی مسابقه کار رو تحویل بدم .
فعلا بای:5:
اگر به مدل سازی باشه اون در تونل و راه های هوایی هموشون مدل های آماده FPS Creator هستندا ....نقل قول:
راستی اینم یه عکس از محیط پیش فرض برای ساخت محیط./یه جورایی طرح اولیه محسوب میشه که قراره کامل تر بشه.
ولی برو بچ کارا رو دیدم خیلی قشنگن .
اگر تو تابستون میگذاشتین بی برو برگرد شرکت میکردم
سلام
من قبل از اینکه مسابقه برگزار بشه داشتم رو مدلسازی یه لوکیشن کار می کردم.بعد که تاپیک زده شد گفتم خوب این چیزی که ساختم رو روش کار می کنم واسه مسابقه ردیفش می کنم ولی بعد از اینکه موضوع مسابقه تعیین شد دیگه بیخیال این شدم چون ربطی به موضوع مسابقه نداشت.
ولی حیفم اومد ازش شات نزارم دیدم دوستان کارهای قدیمی شون رو گذاشتن ما هم گفتیم بزاریم:31:
البته این کارم هنوز ناقصه و جای کار زیاد داره از جمله نور پردازیش.انشالله بعد از مسابقه دوباره روش کار می کنم.سعی دارم این سمند رو ردیف کنم بشه باهاش یه دوری زد:31:
در مورد موضوع مسابقه هم(محیط داخلی) دارم مدلم رو تو مکس کامل می کنم.اونم کاملتر شد یه شات ازش میزارم.
شاتی که گذاشتم حجمش یکم زیاده اگه لود نشد.از لینک زیر میتونید دانلود کنید:
کد:http://up.--------.com/images/1kyn7xaazlemlhafi1ta.rar
مطمئنی همشون.نقل قول:
اگر به مدل سازی باشه اون در تونل و راه های هوایی هموشون مدل های آماده FPS Creator هستندا ....
اون بالایی ها چطور؟؟؟
تازه قراره یه تغییرات اساسی بدم توش.
اون بیس کارم هم نبود :31:
نقل قول:
خیلی خشکله :11: ببینم ... سمندم خودت ساختی ؟ :31:
خیلی حال کردم :20:
ممنونم.آره همه مدلاش رو خودم ساختم:46:نقل قول:
پس خیلی دمت جوش :31:نقل قول:
ممنونم.آره همه مدلاش رو خودم ساختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اعتراض دارم ... مگه ما که یونیتی کار میکنیم چه گناهی کردیم که نباید تو این مسابقه ها باشیم ؟ :37:
نوکرم.نقل قول:
کی گفت که شما نمی تونی شرکت کنی انجینش مهم نیست:46:
عه .. !! من فکر کردم فقط باید یو دی کا باشه.نقل قول:
نوکرم.
کی گفت که شما نمی تونی شرکت کنی انجینش مهم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا مسابقه بعدی :31:
هنوز دیر نشده شما هم بیا!نقل قول:
من خودم هنوز تو مرحله پیدا کردن تکسچر هستم.یعنی هنوز هیچ کاری نکردم!
آقا ز/ضایمون نکن دیگه 6 تاش که بود حداقل ... :31:نقل قول:
مطمئنی همشون.
اون بالایی ها چطور؟؟؟
تازه قراره یه تغییرات اساسی بدم توش.
اون بیس کارم هم نبود :31:
خب ... میشه اول یکی توضیح بده مسابقه سر چیه و باید چی کار کرد ؟ :20:نقل قول:
هنوز دیر نشده شما هم بیا!
من خودم هنوز تو مرحله پیدا کردن تکسچر هستم.یعنی هنوز هیچ کاری نکردم!
من قبل از عید وارد این تاپیک شدم اون اولا که تازه زده بودن و الان خیلی وقته نمیدونم اینجا داره چه اتفاقی میفته :38:
یکی توضیح بده ببینم آمادگیشو دارم بیام یا نه :31: تا کی وقت داریم ؟
نقل قول:
پست اول رو بخونید!
اینو که خونده بودم :20:نقل قول:
باشه مسابقه بعدی :31:
از اونجایی که من خیلی مردم.نمی خوام تنها استفاده کنم :
کد:http://sites.google.com/site/dontkillgallery/home
نقل قول:
همه چیز رو تو پست اول نوشته! به خدا ما هم همینقدر میدونیم.
محیط داخلی 1 ماه وقت داره که تو پست اول نوشته!
به هر حال خود دانی!
اگر هم 2 نفر نرست تموم کنن تو مهلت داده شده، مهلت تمدید میشه
احسان به زودی میاد نحوه امتیاز دهی رو میگه .
همچنین برایه جایزه هم همه اونایی که تو پسته اول هست + UDK رو دارم نسخه اخرش که 1.3 گیگ هست رو دانلود میکنم که برایه جایزه نسخه اخر رو بفرستم .
موفق باشید
:::::>>> قوانين <<<<:::::
حد اكثر جمع نمرات 100 ميباشد
1- رسوندن حس تصوير به بيننده با توجه به موضوع بازي ( مرموز - ترسناك - معما - ارامش - گم شدگي و .. ) 102- استفاده بجا از رنگ ها ( تركيب رنگ ) 10
3- رندر real time per frame با توجه به كيفيت 20 / 10
4- رندر lightmap با توجه به كيفيت 10
5- ساختن پست پروسس 10
6- ساختن شيدر 10
7- كيفيت مدل سازي 10
8- استفاده از حد اعقل EDGE - POLY - FACE - VERTEX در مدل ها 10
9- توجه به جزيات 10
10- كيفيت با توجه به زمان 10
براي اطمينان از شير نبودن موارد استفاده شده لازم است تا از مدل هاي ساخته شده يك عكس به صورت واير فريم و براي شيدر ها كد هاشونو بزاريد
پسته اول اپدیت شد ...
دست شما درد نکنه دیگه یعنی من که 1200 خط HLSL نوشتم(کلش انقدره نه یدونش) بیام کدم رو بذارم که شما مطمئن شین آماده نبوده. :41:نقل قول:
براي اطمينان از شير نبودن موارد استفاده شده لازم است تا از مدل هاي ساخته شده يك عكس به صورت واير فريم و براي شيدر ها كد هاشونو بزاريد
من حاضرم انصراف بدم ولی کدهای HLSLام رو به هیچ کس ندم.
ولی بقیش خوب بود من مشکلی ندارم.اونایی که آماده بودن رو میگم بقیش رو Wireframe میذارم.
در ضمن آخر من متوجه نشدم به شما باید عکس بدیم یا فیلم یا EXE چون:
ونقل قول:
رندر real time per frame با توجه به كيفيت
نقل قول:
کسانی که کارشون تموم شد شات رو به من پی ام بدن و نزارن اینجا !
شما شیدر می نویسی ؟:18:بابا بیا به ما یاد