واقعا كاميون ها رو اسپرت مي كنه
Printable View
بله ماشین های جرمن تراک نسبت به یورو تراک بهتره ولی یورو تراک 2 که قرار بیاد خیلی بهتره ای اینا:46:نقل قول:
German Truck Simulator رو من بازي كردم نسبت بهeuro truck اولي بهتر بود
این که بچه ها میگفتن تو توضیحات بازی نوشته که میشه سپر اینه ها رو عوض کرد که اگه اینطور باشه محشره:5:نقل قول:
نقل قول:
چی کامیون ها رو اسپرت میکنه؟
توی این بازی ها کامیون ها اسپرت نمیشن
توی یورو 2 میشهنقل قول:
در بازي جديد امكان آپگريد كردن كاميون فراهم شده است همچنين شما مي توانيد جلوبندي ماشين
بوق،آينه ها،سپر ها و بسياري امكانات ديگر را به كاميون اضافه كنيد كه اين خود يك نوآوري در بازي جديد است
پست اول:46:
بله درسته ولی اسپرت کردن با این آپگرید های معمولی فرق میکنه چون بازی simualtor هست نه race:31:
اسپرت کردن یعنی مثلا توی بازی های racing که از چراغ ماشین تا بدنه و داخل اتاق ماشین رو میشه عوض کردو اضافه کرد و کم کرد
و اینکه هنوز به صورت قطعی اینا معلوم نیست چون هر روز دارن هی به اطلاعات اضافه میکنن یا کم میکنن:13:
ولی اگه بشه کامیون ها رو به صورت خیلی حرفه ای اسپرت کرد خیلی بازی باید جالب بشه
سلام
امروز 2 عكس جديد از بازي رو اينجا ميزارم...
محيط هاي بازي واقعا زيبا طراحي شدن...
ممنون بهروز جان :11:
اگه واقعا محیط های بازی اینقدر واقعی باشن که واقعا عالیه ولی فکر میکنم که یکمی هم دارن عکس ها رو خیلی شبیه به واقعی نشون میدن:31:
و مطمئن هستم که محیط بازی به این واقعی نیست که نشون میدن
فكر كنم حق با شما باشه...نقل قول:
يك حقه تيليغاتي يا چيزي شبيهش...
اما پيشرفت بازي بعيد هم نيست...
بله بهروز جان پیشرفت بازی رو با عکس هایی که خودت زحمت میکشی میذاری رو که شاهد هستیم ولی دیگه فکر نمیکنم اینقدر یهو پیشرفت کنه اونجوری دیگه میشه 2dvd بازی . اینکه دیگه دانلود هم باید قیدش رو بزنیم :31:نقل قول:
خبري از اينكه كي منتشر مي شه نشد:13:
:thumbsup:مي شه يك سايت مد براي يورو 1 به من معرفي كنيد ممنون ميشم:46:
می تونین در تاپیک german truck آدرس سایت های مد رو ببینید...نقل قول:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
سلام
شش عکس جدید از بازی Trucks & Trailers منتشر شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : SCS Blog
سلام
چهار عکس جدید از بازی که من یکی تو کف یکیش موندم!
فرودگاهی در هلند که جاده از زیر باندش رد میشه!
داری با کامیون رد میشی که هواپیما بلند میشه!
جالب نیست؟
سلام دوستان. کسی لینک دانلود این بازی رو داره؟
سلام,این بازی هنوز منتشر نشده...نقل قول:
اما می تونین بازی german truck simulator رو که هم سبک همین هست بازی کنید...
به تاپیکش در همین فروم سر بزنید...
چرا همه عکسایی که واسه دید میزارن همش اسکانیا هستش؟؟؟/:13:
به احتمال زیاد تنها مدل کاملا آماده هست...نقل قول:
چون که تو تریلر ها هم ازش استفاده شده...
سلامنقل قول:
اون مطلب gts رو اینجا بگم بهتره:20:
منظور من از طرفین بود با موس هم به این شکل که تو بعضی از تصاویره در
نمیاد
میتونید با اون اعداد سمت چپ کیبورد به طرفین برید و هر جای نقشه که خواستید حرکت کنید:46:نقل قول:
بهروز جان هنوز از تاریخ ریلیز بازی خبری نیست؟نقل قول:
آخه نمیشه که این همه عکس و خبر از بازی بدن بیرون بعد هنوز تاریخ انتشارش معلوم نباشه الان بازیهایی که سال دیگه هم میخوان ریلیز بشن هم تاریخشون معلوم شده چه برسه به این بازی که از فروردین قراره ریلیز بشه:13:
این بازی های شبیه ساز کامیون خیلی غریب هستن نه جایی میفروشن تو مغازه ها نه کرک درست و درمون براش پیدا میشه نه معلوم کی میاد توی سایتنقل قول:در مورد همه بازی هایی که قرار بیاد توضیح داده همه چیشون زمان اومدنش و همه جزئیات ولی در مورد این یورو 2 هیچ چیز خاصی ننوشته:13:کد:http://www.gamespot.com
به هر حال من وضعیت بعضی از تصاویرو نتونستم درست کنم .
این تصاویر زیادی واقعیه ... یه برداشتهایی از تریلرهای تولید شده و کارهای گرافیکیه که به نظر من ربطی به بافت اصلی خود بازی نداره ...
البته بازم میگم این نظر منه
نقل قول:
شیرین جان این ها رو که خودم میدونم توی تاپیک جرمن تراک هم خودم گفتم که این بازی ها رو جایی نمیفروشن و کرک درستی براشون نمیاد
با gamespot هم که آشنایی کامل دارم :31:
ولی در کل بعد از این همه مدت یه تاریخی باید معلوم بشه برای بازی دیگه قبول داری؟
نمیشه که همش هر 3 روز 3 تا عکس فقط از بازی بزارن
نه یه توضیحی از روند بازی میدن نه از کامیون هایی که توی بازی هستند یه اطلاعات کاملی میدن نه یه دمو درست و حسابی میذارن از بازی :13:
تاریخ هم که نمیگن:13:
نقل قول:
ایشالا بازی هر چه زودتر میاد میبینید که روی بازی خیلی کار شده:46:
حتی اگه فیلمی که از بازی رو گذاشتن ببینید به گرافیک بالای بازی پی میبرید:46:
کاملا تایید میشه و من هم باهات موافق هستم :46:نقل قول:
عکس ها خیلی واقعیه و توی صفحه قبل هم من گفتم تریلری هم که اومده اصلا بازی و روند بازی رو زیاد نشون نمیده :13:
نمیدونم منظورت از فیلم کدومه ولی اگه اونی که توی صفحه اول هست رو میگی من که زیاد تغییری توی گرافیک ندیدمنقل قول:
چون اصلا دمو خوبی نبود برای نشون دادن بازی
فیلم بازیها میتونه یه تریلر تبلیغاتی Full HD باشه ... کاری که خیلی از شرکتهای بازیسازی واسه تبلیغ انجام میدننقل قول:
لابراتوارهای بازیسازی دنبال درست کردن Game صرفا با هدف واقعی بودن محض نیستن ... اولا به همین راحتی نیست ... در ثانی اگه هم بتونن باید موتور بازی به شکلی طراحی بشه که تا حد امکان کمترین منابع رو مصرف کنه و اجراش سنگین نباشه ... و گرنه با از دست دادن طیف وسیعی از کاربران به خودشون لطمه میزنن ... تولید یک بازی جدید به معنی یک سیستم جدید نیست .
مثلا Crysis رو در نظر بگیرید که به خاطر همین مساله مورد انتقاد کارشناسانه ... اگه هم قراره واسه بیشتر کاربرا با تنظیمات پایین اجرا بشه ... پس برای چی واسه تولیدش این همه زحمت بکشن .
در کل فکر می کنم گرافیک این بازی هنوز هم جای پیشرفت داره...
خیلی هم عالی نیست که می گین تریلر full hd ساختن...
سلامنقل قول:
دوست عزیز به عنوان مثال گفتم : یه بازی میتونه تریلرش Full HD باشه
منظورم که این بازی نبود . :11:
ولی در کل این سری از بازی ها تا منشر نشه نمیشه راجع بهشون نظر داد و بحث کرد
الان تا بازی منتشر نشده هرکسی بستگی به علاقش راجع به این موضوع نطر میده کسی که خوشش میاد میگه عالیه اونی هم که تفکرانه نگاه میکنه میگه هنوز جا داره برای پیشرفت که صحیحش هم همینه و تا وقتی نیاد نمیشه نظر قطعی راجع بهش بدیم
راستی بهروز جان اگه تونستی سعی کن یه دموی درست حسابی از بازی گیر بیاری بزاری توی تاپیک:46:
موفق باشید:11:
برای دیدن عکس یا دموی ETS2 و T&T فقط به به اینجا مراجعه کنید: blog.scssoft.com
هر جای دیگر درباره این بازی چیزی نوشته شده و یا عکس و دمو گذاشته شده منبع اون این سایته.
اگر سایتی غیر از این سایت اطلاعات جدیدی نوشت معتبر نیست. بهترین جایی که میتوان درباره این بازی اطلاعاتی پیدا کرد همین سایته.:11:
نقل قول:
اگر شما هم دقت کرده باشید تمام منابع خبری این تاپیک هم همین سایته blog.scssoft.com هست:31::46:
موفق باشید:11:
هنوز تا انتشار بازی خیلی مونده . تا اینجا فقط تونستن سه تا کابین رو طراحی کنن که کاملا به کابین واقعی شبیه هستن.
کابین های scania R - Volvo FH16 - mercedes benz actros طراحی شدن و پنج تا کابین دیگه مونده که هنوز طراحی نشدن و شاید در دست طراحی هستن.
این بازی تا اینجا بیشتر به کامیون ها توجه کرده تا محیط اطراف و در کل کامیون ها خیلی خوب طراحی شدن و به محیط اطرافشون نمیخورن.:11:
خوب یه سایت لهستانی هم هست که میگه با گروه scs software در ارتباط مستقیمهنقل قول:
ولی دروغ میگه. تا اینجا هر چی توی این سایت دیدم همش منبعش blog.scssoft.com هست و هیچ چیز جدیدی نداره.
سایت : eurotrucksimulator2.pl
با تشکر :11:
نقل قول:
خب ما هم میدونیم که موثق ترین خبر ها رو از بازی همین scs میده برای همین هم هست که منبع های خبری این تاپیک هم از scs هست عزیز
این طور که scs میگه ETS2 بیشتر چیزهاش شبیه به T&T هست و با این حساب رانندگیش به جرمن تراک خیلی شبیه هست و هیچ چیز جدیدی جز چند تا زاویه دید به بازی اضافه نشده.
تنها نکته جدید که من خیلی تو این بازی دوستش دارم تعلیق کابین کامیون هست که بازی رو خیلی به واقعیت تبدیل کرده. در ضمن اگه یادتون باشه این تعلیق کابین در بازی king of the road وجود داشت ولی بعد اون بازی دیگه توی هیچ بازی دیگه ای تعلیق کابین کامیون رو ندیدیم.:11:
من هم همینومیگم دیگه خیلی باحال میگن نه عادیه تعلیق کابین خیلی چیز جالبیه وقتی ماشین راه می افته قسمت بالا جرا از شاسی تکون میخوره خیلی جالب و قشنگ میشهنقل قول:
تنها نکته جدید که من خیلی تو این بازی دوستش دارم تعلیق کابین کامیون هست که بازی رو خیلی به واقعیت تبدیل کرده. در ضمن اگه یادتون باشه این تعلیق کابین در بازی king of the road وجود داشت ولی بعد اون بازی دیگه توی هیچ بازی دیگه ای تعلیق کابین کامیون رو ندیدیم.
سلام...
چهار عکس جدید از بازی منتشر شده...
سازندگان از پویایی بیشتر محیط ها خبر دادن...
حرکت دختان و تکان خوردنشان در هنگام وزش باد از جمله این پویایی هاست...
بچه ها اومدش زحت بکشین لینک دانلودش رو هم همینجا بزارین :دی
حالا فعلا که باید ببینیم کی میاد و اینا کی میخوان یه تاریخی از ریلیز بدن که ما هم بدونبم:13: بعد هم تا بازی بیاد لینک بازی حتما اینجا قرار میگیره خودم یه لینک سالم امتحان میکنم میذارم براتون همینجا نگران نباش:31: