سلام
کسی در مورد عینکهای آفتابی از برند Uvex اطلاعی داره؟
در مورد کیفیتشون و چیزهای دیگه
ممنون
Printable View
سلام
کسی در مورد عینکهای آفتابی از برند Uvex اطلاعی داره؟
در مورد کیفیتشون و چیزهای دیگه
ممنون
بچه ها این عینک که زده 130$ تو ایران چنده؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میتونم اصلش رو تهیه کنم؟
کسی مدل این عینک رو میدونه؟:
سلام
ما عینکساز هستیم
ببینید هر چیزی که گرون باشه به درد نمیخوره
اگر عینکهای اورجینال میخواین تهیه کنید خب باید بیشتر از 250 خرج کنید ولی خب میشه با 120 یک CK رو تهیه کرد که کیفیت خوب و دید خوبی داره
برای زنانه ها هم Lacost دید خیلی خوبی داره
توی مغازه ها و بعضی عینک سازی ها اگر تستر UV رو دیدید اصلا اعتماد نکنید چون این تستر ها همه رو UV400 میزنه باید دستگاه لنزومتر باشه از فروشنده سوال کنید دستگاهتون فقط تستر هست؟چون اگر بپرسید لنزومتر هست یا نه سریع میگه بله....لنزومتر ها هم قیمتهای گوناگی داره که مثلا نیدک از 3.5میلیون شروع میشه
الان توی نت هستید و به همه چیز میشه پی برد ولی عینک زنانه 25تومانی هم هست که هم آنتی رفلتیو داره هم UV و هم POL ولی خب وقتی استفاده بشه استفاده سوء داره!
این روزها سعی کنید عینکی تهیه کنید که UV رو حتما داشته باشه POL نداشته باشه مسئله خیلی خیلی مهمی نیست البته مگر اینکه تجویز دکتر باشه
دوستانی که چشمشان ضعیف هست خب به راحتی میتوانند عینک طبی آفتابی سفارش دهند که البته باید فرام عینک نوعی خاص باشه و شیشه مورد نظری که انتخاب میکنید اگر به شما گفتند دارای UV هست باید حتما پوشش الماسی هم داشته باشد
متاسفانه در ایران برخی عینک ساز ها از نام خود سوء استفاده میکنند و وجدان کاری را از دست میدهند
سوال بود در خدمتم ولی اگر پ.خ بدید بهتره
قصد تبلیغ ندارم ولی ما همه نوع عینیکی عرضه میکنیم البته به چز جنس بد چینی...عینکهای اورجنیال اگر سفارش داشته باشید با ارائه شماره آن قیمت آن را به شما گفته و سپس خواهیم آورد
موفق باشید
دوستان من یه عینک آفتابی تهیه کردم. الان از کجا میتونم بفهمم صد در صد استاندارد هست این؟
البته خود فروشنده تست uv زد منتها به تست اونا اعتباری نیست.
الان من میتونم این رو ببرم پیش یه چشم پزشک برا تایید کنه یا مثلا اتحادیه عینک سازان؟
میخوام مطمئن بشم که این عینک صد در صد محافظت میکنه از چشم هام.
خب اولا شما ببرید پیش یک چشم پزشک بهتون تقریبا میگه که خوب هست یا نه
شیشه عینک از داخل یکم نور آبی نمیده؟
براي رانندگي در شب عينك هايي با لنز كهربايي توصيه ميشه (زرد رنگ) اين عينك ها باعث ميشن عنبيه چشم باز تر بشه و شما ديد بهتري ژيدا مي كنيدنقل قول:
Uvex از معروفترين برند هاي توليد وسايل ايمني مانند عينك (انواع دستكش و گوشي و ...) هست مي تونم بگم تو اين زمينه جزو 3 برند برتر دنيا محسوب ميشه و عينك هاي مربوط به ايمنيش كيفيت بالايي دارندنقل قول:
اين شركت در زمينه فشن هم وارد شده و عينك هاي بسيار خوبي ميسازه شايد از نظر اسم و رسم تو دنياي مد به اي خيلي ها نرسه اما از نظر كيفيت واقعا عالي هست (حداقل من تو قسمت صنعتي بسيار باهاش اشنا هستم و ميدونم بسيار جنسش خوبه) اما توجه كنيد كه جنس چيني تقلبيش تو بازار زياده اشتباه نخريد
يه سوالنقل قول:
من قبلا از يكي از اشناها عينك هايي مي خريدم كه مربوط به سال قبل مي شد و گاها يك خراش كوچك يا لب پر شدن خيلي كوچك غير ملموس داشت و به اين دلايل با قيمت بسيار كمي اين عينك هارو مي گرفتم ميخواستم بدونم شما جايي ميشناسيد ( يا خودتون داريد)از اين عينك هايي كه مال سال هاي قبل باشه ؟
واسه من فقط محافظت از چشم هام مهم هست و اينكه مد روز باشه اصلا مهم نيست
چرا دوست عزیز یه مقدار حالت آبی-بنفش داره.نقل قول:
خب این عینک آنتی رفلکس و پولارایز داره ولی خب اگر تحقیق کنید پولارایز برای بعضی چشمها هم توصیه نمیشه مارکش چیه و به چه قیمتی تهیه کردید؟اگر بهتون گفته اصل است کد رو هم بگید کد مثل اینه E1920 اینطور چیزی کنارش زدهنقل قول:
یعنی عینکهایی که دچار مشکل شده باشند و بخواهیم با قیمت پایینتر بدیم؟یک عینک هست که دارای خش هست ولی از کیفیت خوبی اصلا برخوردار نیستنقل قول:
در مورد رانندگی شب هم که گفتید ببخشید دخالت میکنم ولی عینکهای رانندگی در شب هم موجود هست چه با نمره چه بدون نمره و بسیار جالب هست درسته قیمت بالایی داره ولی خیلی جالبه
اینم عکس از عینک طبی آفتابی که برای داداشم ساخته شده...البته سفارشی هم هست:دی
کد:http://0000.2.-----.net/out.php/i19144_dsc-0338.jpg
کد:http://0000.2.-----.net/out.php/i19145_dsc-0335.jpg
البته یک نکته بگم این با دستگاه LE9000 Express تراش داده شده که توی ایران به تعداد انگشتان یک دست موجود استکد:http://0000.2.-----.net/out.php/i19146_dsc-0336.jpg
والا خود فروشنده گفت پولارایز نداره!نقل قول:
حالا من چه طور میتونم بفهمم این عینک از چشمم محافظت میکنه؟
روی دستش اینا رو نوشته:
V-3253 65 11-130 c02
عموما عينك ها كه مال سال گذشته هستند چون از مد مي افتن قيمتشون هم افت شديدي داره (مثل پوشاك)نقل قول:
منظور من از اونا هست نه عينكي كه خيلي خش داره و كيفيتش رو از دست داده
در مورد عينك رانندگي در شبي هم كه مي گيد ميشه بيشتر اطلاعات بديد ، البته من كارم چون مربوط به عينك هاي صنعتي هست اون عينك كهربايي رو پيشنهاد دادم و اطلاعات بيشتري نداشتم
ممنون
خوشبختانه یا متاسفانه ما مدلهای پارسال رو نداریم یعنی فروش میره ولی خب چند مدل زنانه مارکهای Naomi و Esprit و GG هست
عینکهای رانندگی در شب بدون نمره حداقل 300 هزارتومان قیمت عدسی آن هست که با نمره هم قابل عرضه هست کارش در شب مشخص هست به هیچ وجه اجازه اذیت کردن نورهای مقابل رو به چشم نمیده حتی اگر نور زنون غیراستاندارد بالا به چشم بخوره
دوستان در مورد عینکهای صا ایران چیزی شنیدید - یکی از دوستام داشت وقتی زدم به چشمم - با اینکه کلاً به عینک حساسم خیلی احساس راحتی کردم - فکر کنم گفت حدود 120 تومن گرفته - شما میدونید چطوره؟
دوستان شیرازی اگر خواستید بگید آدرس نمایندگی persol و دیگر مارکها که آشنا خودم هست بهتون بدم البته از طریق پ.خ
سلام !
دوستان مدل 2129 از برند ray ban توی ایران پیدا می شه ؟ قیمتش حدودا چقدره ؟ (کد رنگ : 901) تهران یا اصفهان کجا ها را پیشنهاد می کنید ؟
یه توضیحی هم در رابطه با ویژگی هاش بدین .
عکس : عبارت 2129 ray ban 901 توی گوگل ایمیج سرچ کنید .
سلام.
من یه عینک pilot گرفتم 60 تومن، میخواستم ببینم خوبه یا نه،
آخه چشمم خیلی به نور خورشید حساسه.
روش نوشته p8809 60#19-130 c1
مرسی.
از کجا گرفتی دوست من؟نقل قول:
پولاریزم هم هست؟
نظرتون در مورد عینک های Givenchy چیه؟
من از ساوه گرفتم.
بله پولاریز هستش.
این چه قدر راسته؟
به 5 درصد میرسه؟ :)
کد:http://tehranshoping.in/8.htm
سلام دو تا سوال داشتم
1- عينكهاي بلوبلاكر را از كجا مي توانيم پيدا كنيم همانهايي كه رنگ لنز قرمز دارند. هرجا مي گردم ندارند
2- يك عينك ضد ضربه ميخواهم كه كل چشم را بپوشونه به خاطر شغلم همچنين ضد يو وي هم باشه
دوستان من یه عینک ویفری می خوام تو این سبک کار
مارک هم channel یا gucci یا ...
کجا می فروشن؟
قیمتشم زیر 100 تومان
راستی داداشم می خواد بره کیش
ازونجا بگم برام بگیره؟! یعنی جنسای چین ارزونتر هستن نسبت به تهران؟ چقدر تفاوت می کنه از لحاظ قیمتی؟
سلام
من میخوام یه عینک آفتابی بگیرم
نظرتون چیه برای خرید عینک بودجه ام هم همون 200 هزار هستش
کسی پیشنهادی داره برای خرید نوع، مدل و امکانات عینک آفتابی؟
.
سلام
این مدل
رو بنده دارم البته دقیق مثل همین نیست 25 تومان ولی پیشنهاد نمیکنم در ضمن زنانه هم هستکد:http://irupload.ir/images/b6wc7gb153c3sg7pzko.jpg
javady
تا این قیمت میتونید عینکهای زیادی رو بگیرید مثل Lacoste و Puma که لاگوست توی این قیمت عینکهای خوبی داره که واقعا به چشم میزنید آرامش پیدا میکنید کیفیت شیشه بالایی داره
باید وقتی عینکه رو میزنیم ابروها بیرون باشه یا ابروها رو هم بپوشونه؟
ضمنا پسر هستم - اگه فرقی داره
عینکهای ضد ضربه و محافظ چشم مثلا برای شغل جوشکاری من زیاد دیدم تو بازار...نقل قول:
مثل این:
اگر خودتون میتونید یه سر برید جمهوری زیر پل حافظ کوچه محمد بیک 2 تا پاساژ تو این کوچه هستش
به نام پاساژ سعید و پاساژ بزرگان که قطب اپتیک ایران اونجاست..
منم خودم تو دکور چنتا از مغازهها از این عینکها دیدم...
البته اين عينك براي جوشكاري بعيد ميدونم مناسب باشهنقل قول:
براي لوازم ايمني شخصي و عينكهاي ايمني بهترين جا توي تهران حسن اباد هست (البته ميدان حر هم تعدادي داره) اما راسته اصلي بازار لوازم ايمن حسن اباد هست عينكهايي هم كه داره از 5 تومن يدا ميشه به بالا اونجا 100 تا مغازه هست هرچي بخواي ميتوني پيدا كني
تو این تاپیک چه جوری میتونم مشاوره بگیرم برای خرید عینک؟
نقل قول:
سلام
من ساکن تهران نیستم و عینکی که انتخاب کردم رو تو شهرم پیدا نکردم حتی تو نت که گشتم سایت اینترنتی چاره داشتش که تصمیم به خرید ازش کردم و زمانیکه تماس گرفتم گفتند موجود نداریمش
قصد دارم اولین نفری از دوستانم که رفت تهران بگم واسم بگرده و بخرهکد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=35908
سوالم اینه که آدرس بورس عینکهای آفتابی تهران کجاست ؟ بگم بره اونجا
ممنون
چطوری میتونم بفهمم چه جور عینکی به صورتم میاد؟
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
؟؟؟.........نقل قول:
آدرس بورس عینک آفتابی و طبی ایران همون آدرس که نوشته بودم..نقل قول:
تهران - خیابان جمهوری - زیر پل حافظ - کوچه محمد بیک - پاساژ سعید و پاساژ بزرگان اپتیک
کلا کسایی که تو اون پاساژ هستند عمده فروش و وارد کننده عینک طبی و آفتابی هستند..
تکفروشی هم دارند ...
هیچکی به این موضوع دقت نکرده؟نقل قول:
عینک خودتون چطوریه؟
بهترین عینک برای موقع رانندگی چیه؟
خب نیازی نیست تمام ابرو پوشیده باشه ولی به گونه ای نباشه که گودی زیر چشم رو هم پوشش ندهنقل قول:
عینک آفتابی یا کلا عینک مخصوص رانندگی در شب؟نقل قول:
بهترین عینک برای موقع رانندگی چیه؟
اگر عینک آفتابی منظورتون هست اول هرچقدر عینک کیفیت و دید بهتری داشته باشه و حس کنید خسته نمیشه چشمتون اون خوبه خب حالا مشخصاتش....UV400 که باید حتما داشته باشه از فروشنده بخواین زیر دستگاه لنزومتر نشونتون بده که UV400 هست یا نه چون بقیه دستگاها fake هست....پلارایز داشته باشه و همینطور آنتی رفلکس....
عینکهای طبی هست که بدون شماره هم عرضه میشه جنس ترایوکس برای رانندگی در شب....
موفق باشید
این عینک آفتابی هم داستانی شده برای خودش ها! یکی از بچه های ما عینک خریده 5 تومن!! با یو وی 400!!! من گفتم ببریم پیش یکی از دوستامون که عینک ساز و عینک فروش هست! اونم تست زد یو وی شد 400!!! :13:
ولی اون دوست عینک فروشمون گفت اینا درسته یو وی 400 هستن ولی شیشه هاشون موج دار هست و اگه زیاد بزنه چشم درد و سردرد و اینا میگیره!! حالا دیگه نمیدونم بخاطر اینکه از اون نگرفته بود ناراحت شد و اینو گفت یا واقعا گفت!!!
اینم عینک یو وی 400 ، 5 تومنی!!:46:
ولی انصافا خیلی شیک بود :46:
عدم استفاده از عينكهاي آفتابي استاندارد موجب آب مرواريد و آسيب لكه زرد شبكيه - كه يكي از مهمترين دلايل كاهش بينايي است- ميشود و يكي از دلايل درد چشم در موقع استفاده از عينك آفتابي استاندارد نبودن عينك است. عينك آفتابي بايد 99 تا 100 درصد اشعه ماوراي بنفش را جذب كند و مانع رسيدن اين اشعه خطرناك به چشم شود. برخي از شيشههاي استفاده شده در عينكهاي آفتابي بر روي تصاوير اجسام تغيير ايجاد ميكند و موجب كوچك، بزرگ يا مواج شدن اجسام قابل مشاهده ميشود يا باعث متحرك ديده شدن و تغيير مكان اجسام ساكن ميشوند، كه دراين صورت، افراد دچار عوارضي مثل خستگي، سرخي چشم، تاري ديد، درد چشم و سردرد ميشوند.
عينك آفتابي بايد فريم بزرگي داشته باشد تا كل چشم را بپوشاند، يعني قاب عينك آفتابي مناسب بايد به گونهيي روي صورت قرار گيرد كه قسمت بالاي آن زير ابرو و قسمت پايين آن روي گونه قرار داشته باشد. رنگهاي استاندارد عينكهاي آفتابي را خاكستري و قهوهاي است و براي رانندگي خاكستري بهترين رنگ است چون تمام طيفهاي رنگ را دربرميگيرد و از ايجاد اختلال جلوگيري ميكند.
عينكهاي آفتابي بسيار تيره به علت جلوگيري از تابش حداقل نوربه چشم باعث بازشدن بيش از حد مردمك چشم ميشوند. بزرگ شدن بيش از حد مردمك چشم موجب واردشدن نورهاي اضافي به چشم شده و به سلولهاي چشم آسيب ميرساند. بنابراين ضروري است عينك آفتابي در محيطهاي باز مورد استفاده قرار گيرد.
نحوه شناخت عينك آفتابی استاندارد
اشعه ماوراء بنفش يا همان (UV) داراي سه نوع طول موج UVA ،UVB و UVC است كه اشعه «UVC» در لايه ازن جذب شده و به زمين نميرسد و آن قسمتي كه براي چشم مضر است UVB است كه موجب سوختگي پوست و اثرات مضر روي چشم است.
مثلا وقتي UVB به روي برف تابيده ميشود، ميتواند موجب كوري برگشتپذير شود و براي ۱۲ تا ۴۸ ساعت بينايي خود را از دست دهد.
دانشمندان بر اين اعتقادند كه تماس زياد با اشعه UVB ميتواند در مدت زياد بيماريهاي برگشتناپذير، مانند: آب مرواريد، تغيير در مركز ديد و ناخنك چشم را فراهم آورد.
اشعه «UVA» بيشتر توسط عدسي چشم جذب ميشود و مدركي براي ضرر چشم وجود ندارد. اشعهاي كه بايد چشم را از آن مصون نگه داشت UVB است.
عينكها بايد حداقل ۹۸ درصد از UVA و UVB را جذب كنند چون عينكي كه استاندارد نيست، بسيار مضرتر از نزدنش است، چراكه عينك آفتابي باعث ميشود مردمك چشم باز شود و حال اگر UV را جذب نكند، تمام اشعههاي مضر به داخل چشم نفوذ ميكنند.
استفاده از عینکهای آفتابی به عنوان یك ضرورت و حفظ سلامت چشمها مطرح شده است . محافظت چشم در مقابل نور شدید آفتاب و اشعه فرابنفش موجود در آن بسیار مهم است. استفاده از عینك آفتابی مناسب در شرایطی كه نور آفتاب شدید است، باعث بهتر شدن دید و پیشگیری از صدمه به عدسی و شبكیه چشم میشود. استفاده از عینكهای تقلبی نه تنها این خاصیت را ندارند بلكه سبب بسیاری از عوارض چشمیمیشوند كه از آن جمله میتوان، كاهش بینایی، آب مروارید و بیماری شبكیه را نام برد.
در نور شدید، چشم احساس خستگی و كاهش دید رنگی میكند. در صورتی كه چشمها بدون محافظ هر روز برای ساعات طولانی در نور آفتاب به سر برد احتمال ابتلا به آب مروارید بسیار افزایش مییابد.
توصیه های لازم در مورد انتخاب عینک آفتابی
۱- افرادی كه در حال اسكی كردن، حمام آفتاب گرفتن و كوهنوردی در ارتفاعات هستند باید حتماً از عینك آفتابی استفاده كنند. برای اینگونه محیطها عینكهایی لازمند كه فقط ۱۲ ـ ۸ درصد نور را از خود عبور دهند.
۲ ـ عینكهای رنگی متمایل به سبز و قهوه ای به علت مختل كردن طیف رنگ ، مضر هستند . البته برای افرادی كه میخواهند به مدت طولانی رانندگی كنند ، توصیه میشود از عینكهای قهوه ای استفاده كنند ، چرا كه این عینكها نور آبی آسمان را كاهش وحدت بینایی را افزایش میدهند، لذا برای مصارف روزمره توصیه به استفاده از این رنگ نمیشود .
۳ -اگر پشت فرمان مینشینید توصیه میشود كه از عینكهای آفتابی سبز رنگ استفاده نكنید چرا كه تشخیص نور قرمز و زرد را مختل میكند و از این نظر مناسب نیستند. به عنوان یك اصل بدانید كه بهترین رنگ برای عینكهای آفتابی در وهله اول خاكستری و پس از آن قهوه ای است.
۴ـ شیشههای عینك آفتابی باید مقاومت كافی داشته باشد. پلی كربنات از همه مواد مقاوم تر است.
۵ ـ قاب عینك باید بزرگ باشد تا محافظت كامل در این خصوص صورت گیرد .
۶ - یك عینك آفتابی استاندارد عینكی است كه وقتی آن را در مقابل یك صفحه طرح دار تكان میدهیم نباید صفحه موجدار تار و كج و معوج دیده شود .
۷ - اگر میخواهید بدانید كه تیرگی عینك آفتابی شما مناسب است یا نه، در یك اتاق با نور معمولی با عینك آفتابی به آینه نگاه كنید اگر عینك آفتابی شما مناسب باشد نباید چشمان خود را ببینید .
۸ - كودكانی كه برای ساعتهای طولانی در زیر نور آفتاب در حال بازی كردن هستند باید از عینكهای مخصوص خودشان استفاده كنند .
۹ - اگر در محل كار خود با اشعههای زیاد در تماس هستید، عینك آفتابی جوابگو نخواهد بود لذا توصیه میشود عینكهای متفاوت و مخصوص استفاده نمایید (برای مثال در جوشکاری ویا کار با وسائلی که تولید اشعه میکند عینک ویا محافظ های خاصی لازم است )
۱۰ - افرادی كه تحت عمل آب مروارید یا لیزیك یا لازك قرار گرفتهاند باید در مواجهه با آفتاب از عینكهای آفتابی مجاز استفاده كنند .
۱۱- بعضی داروهای پوستی یا چشمیحساسیت چشمها را به نور آفتاب بیشتر میكند در صورت استفاده از این داروها ( به عنوان مثال كسانی كه از قطره های چشمییا قرص داكسی سیكلین استفاده میكنند ) باید حتماً از عینك آفتابی استفاده كنند .
۱۲- عینكهای آفتابی با شیشههای رفلكس كه دارای پوشش آینهای هستند برای مصارف اسكی یا كوهنوردی مناسب میباشند .
۱۳- با توجه به هزینههای مختلف كه روزمره متحمل میشوید خرید یك عینك آفتابی استاندارد نه تنها عملی درست و به جا بلكه ضروری میباشد . بهای استفاده از عینكهای تقلبی به خطر انداختن سلامتی چشم هایتان میباشد .
۱۴ - برای تهیه عینك آفتابی بهتر است با یك چشم پزشك مشورت كنید و یا از یك اپتومتریست كمك بگیرید . و جهت خرید آن به عینك فروشیهای معتبر مراجعه نمایید . با خرید یك عینك خوب به راحتی میتوانید تا چند سال از آن استفاده كنید .
۱۵- اگر دچار اختلال در بینایی هستید و از عینك طبی استفاده میكنید چنانچه مایل بودید میتوانید از عینكهای آفتابی مخصوص كه بر روی عینك طبی قرار میگیرند استفاده نمایید و یا برای عینك طبی خود شیشه های فتوكروم و یا شیشه های رنگی سفارش دهید .
نحوه شناخت عينك استاندارد
«در لنز عينكهاي ارزان مادهاي به نام (Triace tate) است كه فقط ۴۰ درصد ازUV را جذب ميكند و براي چشم بسيار مضر هستند بنابراين بهترين راه شناخت عينكهاي استاندارد، استفاده از دستگاه UV متر است كه اغلب در عينكفروشيهاي معتبر يافت ميشود.»
بدون استفاده از دستگاه «يووي متر» جهت شناخت استاندارد بودن عينكهاي آفتابي، تشخيص يك عينك آفتابي مناسب، حتي براي چشم پزشكان نيز سخت و غيرممكن خواهد بود.
گفتني است اين دستگاه بايد UV عينك را از ۹۸درصد به بالا نشان دهد. همچنين گاهي علامت «۴۰۰ UV» در كنار برخي از عينكها درج شده است كه نشاندهنده قابليت حفاظت بر عليه UVB است.
نميتوان هر عينك گرانقيمتي را استاندارد قلمداد كرد و بايد تمامي آنها توسط دستگاه (يوويمتر) تست شوند.
خاصيت عينكهاي شيشهاي بدون نمره
در حال حاضر اكثر عينكهاي طبي و آفتابي بهدليل هزينههاي بالاي آن از شيشهاي تبديل به تلق شدهاند، ولي جالب است كه بدانيد اگر شيشه بدون شمارهاي را جلوي چشمان خود بگذاريد، باعث ميشود ۹۸ درصد از UV توسط آن جذب شود. آنچه در انتخاب عينك آفتابي مهم ميباشد، اين است كه بايد كل چشم توسط آن گرفته شود، بنابراين استفاده از عينكهاي كوچك كه بيشتر براي زيبايي طراحي شدهاند و هيچ پوششي ندارند، توصيه نميشود.
آیا كودكان هم به عينك آفتابی نیاز دارند ؟
كودكان به دليل اين كه ممكن است بيش از سايرين در معرض آفتاب قرار گيرند، احتياج به عينكهاي آفتابي دارند. هر قدر افراد جوانتر باشند UV بيشتر به چشم آنها صدمه خواهد زد، چرا كه قرنيه و عدسي چشم كودكان بسيار شفاف است وUV بدون برگشت داخل چشم ميرود در صورتي كه در افراد سن بالاتر به دليل كدر بودن عدسي و قرنيه، مقداري ازUV بازتاب خواهد داشت، پس بهتر است كودكان و بزرگسالان در معرض آفتاب از ۱۰ صبح تا ساعت۱۴ زدن عينك را به هيچ وجه فراموش نكنند؛ چرا كه در اين مدت زمان، حتي اگر شخص در سايه نيز قرار داشته باشد، خطر صدمه اشعهUV چشمان را تهديد ميكند.
----- پلاريزه
اغلب اشعههاي مضر از استوا ميآيند و بهشكل افقياند. عينكهاي پلاريزه ميتوانند جلوي اين اشعهها را به خوبي بگيرند، چرا كه اين عينكها اجازه ميدهند فقط اشعههاي عمودي، داخل چشم شوند و تنها مشكل اين عينكها اين است كه اگر خودرويتان (السيدي) دارد شما به هنگام نگاه كردن به اين صفحه، كمي دچار مشكل شده و ممكن است اين صفحه را واضح نبينيد. بنابراين، اين نوع از عينكها بيشتر براي افرادي كه داراي ديد بسيار خوب و شغل خلباني يا تيراندازي هستند توصيه ميشود.
آیا رنگ رنگ شيشه عینک هم مهم است ؟
رنگ و لايههاي مختلف موجود در شيشه هريك با توجه به كاربرد آن طراحي ميشود مثلا رنگ خاكستري به دليل اين كه شدت نور را در تمامي رنگها به طور يكسان كم ميكنند و كمترين اختلالي را در ديد رنگي ايجاد ميكنند، براي رانندگي و ساير كاربردهاي روزمره مناسبند. دكتر اساسي درخصوص عينكهاي شيشه زرد ميافزايد: اين عينكها نور آبي را تا حد زيادي جذب ميكنند، بنابراين بيشتر سطحها ميتوانند آن را منعكس و منتشر كنند و به همين دليل عينكهاي اسكي بيشتر زرد هستند.
همچنين عينكهاي قهوهاي علاوه بر جذب بهتر نور آبي و فركانسهاي بالا، اشعه ماوراءبنفش را هم بيشتر جذب ميكنند و عينكهاي سبز بخشي از نور آبي را ----- كرده و درخشندگي سطوح را كاهش ميدهد و در پايان عينكهاي قرمز و ارغواني كه بيشتر براي شكار و اسكي روي آب مناسبند در محيطهاي سبز و آبي استفاده ميشود.
آیا در زمستان هم احتیاج به عینک آفتابی داریم ؟
استفاده از عينك آفتابي در زمستان، بخصوص در برف را توصيه می شود . از آنجا كه برف بازتاب ۸۰ درصد ازUV را دارد و زمين و آب فقط ۱۰ درصد ازUV را منعكس ميكنند، اهميت استفاده از عينك آفتابي در زمستان كمتر از استفاده از آن در فصل تابستان نيست.
عيـنـك آفتابي خوب بايد شرايط زير را داشته باشد :
۱- چشمان شما را در برابر اشعه ماوراء بنـقش محافظت كند.
۲- چشمان شما را در برابر نور شديد خورشيد محافـظت كند.
۳- چـشمـان شما در برابر نورهاي زننده و خـيـره كـنـنـده محافظت كند.
۴- وضوح و كنتراست را بهبود ببخشد.
يـك عيـنـك ارزان قيـمت مـعمـولا مـزاياي فـوق را در اختيار شما قرار نمي دهـند بـلكه تنها از شدت نور ميكاهد ولي اشعه ماوراء بنفش را حذف نمي كنـد. از ايـن رو عـنـبـيــه چـشمـان بـواسطـه كـاهش شـدت نـور منبسط تـر و بازتر شده و اجازه مي دهد اشـعـه مـاوراء بنـفـش بيـشتري به آنها برسد كه سبب آسيب به شبكيه چشم و در پي آن ابتلا به آب مرواريد و حتي سرطان چشم مي گردد. بنـابـرايـن حتما از عيـنـك هـاي آفـتـابي بـا مـارك هـاي مـعـتبر استفاده كنيد
دوستان من تا 100 تومن یه عینک خوب میخوام چی پیشنهاد میکنید مرسی
سلام
عینک آفتابی مثل موبایل نیست که قیمت سراسری داشته باشه
چند مدل مشترک که هم ما هم دیگر عینکسازان چه در شیراز چه در شهرهای دیگه قیمت متفاوتی دارد مثلا عینک پلیس که ما به مشتری 120 میدهیم در چند مطقه شیراز به قیمت220 فروخته میشود
یا حتی سری تفلبی police و rayban که دقیقا مشابه اصل میزند را به عنوان اصل میفروشند
مثلا تا این قیمت مدلهای vinti و police و lovex میتوان خرید البته همینطور esprit
نقل قول:
مرسی همشهری ...تا 150 هم میتونم هزینه کنم واسم مهمه شیک باشه و استاندارد باشه ...چشمم حساسه به این نور افتاب لعنتی
گمونم خون اشامی چیزی شدم ! :31:
شما کجای شیراز فروشگاه دارید ؟
تا 150 هم میتونی angelo و luca رو بگیری که این 2 جنس عالی هستند
تبلیغ ممنوع....:دی