بچه ها این بازی رو میشد روی galaxy 551 i5510 هم اجرا کرد؟!
Printable View
بچه ها این بازی رو میشد روی galaxy 551 i5510 هم اجرا کرد؟!
سلام خسته نباشید میشه فایل apk کرک شده واسه سونی اریکسون arc بذارید؟اول باید فایل APK را نصب کنم بعد دیتارو بریزم؟اگه زود جوابمو بدید ممنون میشم
یعنی هیچکی هیچی نمیدونه!:دی
نقل قول:سلام , گوشی های که ساپورت میکنــه رو پست نخسـت قرار دادم .نقل قول:
برا گوشی شمـا دیگه نمیدونـم باید تســت کنیــد :46:
سلام , فرقـی نمیکنــه دوست عزیز اول دیتا رو میریزی یا فایل رو نصب میکنـــی :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
آقا ی آخرشی مرسی من کلی لینک بچه هاروتست کردم همش خراب بود فقط مال شما جواب دادکه اونم تا 18 درصدبیشتر دانلود نمیششه اه ه ه ه هنقل قول:
یعنی یکی پیدانمیشه یه لینک سالم برا گلکسی اس پلاس بزاره؟
برا گوشی x8 کدوم لینک رو باید دانلود کنم.
کسی تست کرده؟
دیتای آرک رو از کجا میتونم دانلود کنم
سلام
این بازی روی samsung galaxy gio کار می کنه ؟
نقل قول:
هیچکی جواب ما رو نمیده
لینک دانلودی از دیتای این بازی واسه اکسپریا آرک هست؟
دوستان یکی بگه فایل apk این بازی برای ارک ازکجا دان کنم کرک شده باشه؟
نقل قول:نقل قول:سلام دوستان سایت های که فایل ها رو آپلود کردن همشون خراب و فیلتـر شدن ..نقل قول:
فقط تونستم از سایت زیر براتون نسخه سونی اریکسون رو پیدا کنم و بزارم .:46:
=کد:dl.a ndroidiha.com/games/Asphalt%206%20Adrenaline%20HD%20-%20Sony%20Ericson.zip
dl3.a ndroidiha.com/games/gamedata/packatc_SE.zip
فاصلـه رو برداریـــد ...
دوست عزیز پسوورد میخاد
بفـرمایید :نقل قول:
w w w.a n d r o i d i h a.c o m
فاصلـه هـا رو برداریـد ..
سلام بازی اسفالت 6 با اورکلاک هم رو گوشی ایکس 8 جواب نمیده؟
فکر نکنم جواب بده :41:نقل قول:
راستی سرور ایرانی برا انلاین بازی هست؟
آقا برای گالکسی تب کدوم رو دانلود کنم؟
من 2 تا دیتا 800 مگابایتی گرفتم ولی هر دوشون خراب اجرا میشن. یعنی اصلا دوربین ماشین رو نشون نمیده و داره آسمون رو نشون میده.
من امین مشکلو دارم گوشیم htc Evo3D لطفآ راهنمایی کنه:19:نقل قول:
اقا یکی یه لینک سالم از این بازی که رو گلکسی اس 2 جواب بده بزاره من هرچی را امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد
سلام , بفـرمایید :نقل قول:
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
dl.a ndroidiha.com/games/Asphalt%206%20Adrenaline%20HD%20-%20Galaxy%20S2%20.zip
dl3.a ndroidiha.com/games/gamedata/Asphalt6_Samsung_I9100_V100_PVRT.zip
اقا برای لایو اجرا نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دیتای این لینک که اقا هادی گزاشتید که اصلا سرعت نمیده همش با 1 و 2 کیلو دانلود میشه و اینطوری یه سال طول میکشه
سلام دوسـت عزیز , با وجـودی که اینتـرنت شهرمون خرابــه و سرعـت هـا اُفـت کرده .. !نقل قول:
ولی الان تسـت کردم .. تقـریبا سـرعت 50 بـود و بیشتـر هم شــد . :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشید.من از اندرویدیها فایل سونی را دانلود کردم ولی نمیدونم خرابه یا کامی من مشگل داره چون وقتی از فشرده درش میارم مثل بازی های دیگه کلی فایل داخل یه پوشه نیست.فقط یه فایل 16 mb هستش حالا دوباره دانلود کنم یا ویندوز عوض کنم و یا اصلا فیل اپلود شده خرابه.تشکر...نیاز به یه متخصص اندروید.:31: برای جواب دادن به این سوال داریم......ممنون از همه.:10:
سلام دوســت عزیز , شمـا کدوم لیـنک دانلود رو میگیــد ..نقل قول:
به احتمـال زیاد شمـا فایل نصبی رو دانلود کردید , دیتــا بازی حجم بالای داره .
سلام من دیتای بازی را گرفتم با حجم حدود500 mb و این مشگل را دارم.
از سایت ---------- که خودتون گفته بودین از اونجا بگیرین.
گوشیم سونی اریکسونه.
ممنون
ممنون میشم دوستی فایل apk و دیتای بازی رو برای Adreno قرار بده.
بلاخره نصبش کردم
واقعا عالیه خیلی هم راحته . من قبلا gt racing را بازی میکردم خیلی سخته و بد میشه مراحلش را رفت
یه سوال : از من بعضی از جاده هاش مسیر در هم نشون داده میشه وثل اینکه گرافیک نکشه ها مثلا درختا و جاده در هم هستم و مسیر کاملا مشخص نیست دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟
سلام میشه بگین برای سونی اریکسون از کجا دانلود کنم.سالم باشه چون ADSL ندارم ...ممنون
فايل نصب بازي را دان كن و نصبش كن بعد با خود گوشي ديتاش را دانلود كن
سلام
هادي جان فايل APK روي براي GALAXY P1000 زجمت بكش من نصب كردم ديتا رو هم با خود واي فاي گوشي دان كردم حدود 522 مگ بود حالا اجرا ميكني لايسنس رو چك ميكنه بعد ميزنه خريد بازي فك كنم علتش كرك هست درسته؟؟؟
سلام رضـا جـان , فایل نصبی برای این نوع گوشی پیـدا نکردم .. !نقل قول:
این لینـک رو تست کنیـد ببنید چی میشــه . :46::31:
موفق باشید!:40:کد:http://www.mediafire.com/?b2nv0e6mv8b4e5e
روی Sensation XE ریختم ولی میپره بیرون مشکلش چیه ؟
سلام و خسته نباشید من میخواستم برای گوشی گالکسی اس دان کنم که فیلتر منم v.p.n ندارم لطفا کمکم کنید
سلام دوستان کسی این بازی رو امتحان نکرده بینیم رو ایکس 8 هم میاد یا نه؟
دوسـت عزیز چندبـار پست ارسال میکنــی .. ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستــان جوابتــو دادنـــ . اگه یکبار دیگه تو تایپک های دیگه تکرار بشـه دسترسیتون به انجمن موبایل بسته میشه . :5:
ببخشید من ندیده بودم
سلاک ببخشید برای LG P970 لینک میزارید و کرک شده.
خیلی ممنون
سلام دوستان من گلکسی تب دارم . هرکاری کردم نتونستم این بازی رو اجرا کنم. بعد از نصب موقع چک کردن فایل SD میگه باید بازی رو بخری و فایل معتبر نیست و از این حرفا. اگر اشتباه نکنم باید یک فایل APK دیگه رو نصب کنم اما هر فایلی که من خواستم از اینجا بگیرم لینکش خراب بود. میشه یه نفر آپلود کنه برای من لینک بذاره؟
سَلام دوسـت عزیز لیـنک بالا mediafire رو تست کنیــد ..نقل قول:
درستـــه .
سلام هادی جان ممنون من دانلود کردم بعد از نصب این Error رو گرفتم(البته به اینترنت هم وصل نبودم):
A problem occurred and the download could not be completed successfully. Do you want to restart the download??
البته بگم که فایل دیتا از قبل در مسیر مورد نظر کپی کرده بودم. میخوام بدونم جایی از کار من ایراد داره یا اصلا کلا نمیشه و باید بیخیال بشم؟