نقل قول:میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:میشه بگی چرا نظرت عوض شد؟نقل قول:
برید این مقاله "کربس دیویس" نویسنده تراز اول سایت اسلش ژر رو بخونید تا هی آی پد آی پد نکنید ... واقعا حال کردم از قلب انگلیس چی گفته ...ای ول
کد:http://www.slashgear.com/ipad-2-the-skeptics-review-30143424/
دوست عزیز اون منظور از" من "تو جمله ای که نقل کردی "من نوعی" بود....میخواستم گرون فروشی فروشنده های داخلی رو عرض کنم.....وگرنه من غلط بکنم سمت محصولات اپل برگردم:27:نقل قول:
هرکسی نظر خودشو داره اما گاهی وقتا باید دید نظر عموم جامعه چیه . اینکه کسی به دلایلی از آی پد خوشش نیاد دلیلی برای زیر سوال بردن اپل با انقلاب تبلتش نیست عزیز :27:نقل قول:
به نظر من واقعا برای کسایی که اینقدر سطحی قضاوت میکنن تاسف خورد.نقل قول:
Post pc products !! معنیش رو میدونید ؟ اپل هیچ وقت نگفته که تبلت جایگزین کامپیوتر هست.هرکسی که صفحات وب رو با یه صفحه تاچ 10 اینچی بگرده به جای اینکه پشت کامپیوتر بشینه و موس و کیبرد زیر دستش باشه و نتونه تکون بخوره فکر کنم لذت بیشتری میبره ، اینطور نیست ؟
به نظر من شما مهفوم تبلت رو درست درک نکردید:10:
دقیقا با این جمله موافقم!من هم ایپد رو مسخره میکردم و حتی میگفتم تا تبلتهای ارزونتره شرکتهای دیگه هستن که میره سراغ این!!تا اینکه لمسش کردم!فهمیدم تفاوت 30 سال جلوتر بودن اپل رو در تکنولوژی!این کمپانی فوق العادست!یکی از دوستام لپ تاپ مک پرو خریده!باهاش کار کردم تا فهمیدم تکنولوژی در کنار کیفیت و زیبایی یعنی چی!حالا هی من یه چیزی میگم الان بعضیا میان دوباره رد میکنند!!اقا من خودم گوشیم گالاکسی سامسونگه!لپ تاپم دل هستش!!ولی میگم به خدا با اپل باید کار کنید تا بفهمید تفاوت محصولات این کمپانی با بقیه در چیه و چرا گرونتره!!!یکی منو درک کنه!!!!!!!!!!!:19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
آی پد چرت ترین تبلته دنیاس... اصلا چیزی به مزخرفی آی پد نیس... اصلا آی پد رو باید انداخت دور... نه اصلا باید فرستادش فضا که زمین رو آلوده نکنه... نه فضا رو هم نباید آلوده کرد ، باید تجزیش کرد :دی
خوب این نظر تمام کساییه که اندرویدو به iOS ترجیح می دن... اما ، خودشونم بکشن ، بازم آی پد 2 پرفروشترین تبلت دنیاس...
چند ساعت بعد اینکه رسید بریتانیا تموم شد :دی خب این چه معنایی جز محبوبیتش داره؟؟؟
مصطفی جان ، واللا شما باید حدودای 400-500 تایی نیرو کمکی استخدام کنی که بتونی واسه تمام خریدارای iPad 2 تاسف بخوری =)))))))
آیپد هر چی نداشته باشه ، یه چیزی داره که ارزشش بیش از هر چیزیه که بقیه تبلتا دارن... یه علامت سیب ، روی پشتش... همین ضامن اینه که تکنولوژی این دستگاه ، خیلی جلوتر از این حرفاس :دی
بنده خودم آیپاد تاچ 4 دارم... همچنین یه ایکسپریا X10... ایکسپریا خوبه ، ولی وقتی با جفتشون کار می کنی ، حاضر نیستی که دیگه با X10 کار کنی...
من هم گلکسی تب گرفتم دستم ، هم آی پد 1... ولی... اصلا نمی شه مقایسشون کرد...
توی ایران ، تکنولوژی خیلی عقبه... واسه همین طرفدارای اندو خیلی بیشترن... چون به نسبت iOS تکنولوژیش عقب تره... اندو توی ایران بیشتر بومی به نظر میاد تا ایران :دی
یه چیزی.به قول شما اونایی که طرفدار اپل هستند تعصب دارند.اما شمایین که تعصب دارین.میاین الکی می گین خوب نیست.مزخرفه.آشغاله و یا ... ه:31:
خب یه دلیل منطقی بیارین اگه کسی از اپلیا تکذیب کرد بعدا بیاید شایعه بپراکنیدونید.:31:
در ضمن:
نظرتو بنداز تو صندوق پیشنهادات.ساعت 5 آخرین پنجشنبه ی ماه رسیدگی می شه.نقل قول:
اینقدر الکی هندونه زیر بغل اپل ندین:27:
همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست:41:
واقعا باید برای کسانی که آیپد رو خریدن ورفتن که که 2 شم بگیرن تاسف خورد...:41:
درست هم صحبت کنید.اگه باید برای این دوستان تاسف خورد باید برای سامسونگی ها رفت جمکران.
افرادی همچون آقای Stream و Prince_Amin که از هر دو تا محصول(منظور کمپانی نه صرفاً محصول تبلت)استفاده کردن دارن نظر می دن.
اتمام موجودی آیپد 2
تنها دو روز پس از عرضه آیپد 2 در دیگر کشورها، موجودی این محصول در فروشگاه های اپل به پایان رسید.
در کشورهایی همانند کانادا، استرالیا، آلمان و بریتانیا موجودی آیپد 2 تنها در 24 ساعت اول تمام شد!
صف خريد آيپد 2 در آمريكا
iPad 2 دوربینش که ضعیف تر از 1024x768 هستش...چجوری 720p فیلم میگیره؟:-؟
به سختی.نقل قول:
مگه اگه کمتر از این باشه نمی تونه 720 بگیره؟
دوربین دیجیتال ما در حالت اچ دی 960 در 720 ه و 720 می گیره.فکر کنم آیپد 2 هم همین باشه.
من چند وقت پیش از شما پرسیدم گفتید نمی شه.می شه توضیح بدید؟نقل قول:
720p یه رزولوشن برای خودش تعریف شده دارهنقل قول:
به سختی.
مگه اگه کمتر از این باشه نمی تونه 720 بگیره؟
دوربین دیجیتال ما در حالت اچ دی 960 در 720 ه و 720 می گیره.فکر کنم آیپد 2 هم همین باشه.
به نقل از ویکیپدیا:
720p is the shorthand name for a category of HDTV video modes having a resolution of 1280×720 (for a total of 0.92 megapixels or 921,600 pixels)
اپدیت:اصلا iPod 2 میتونه 1024x768 فیلم بگیره یا 960x720 ؟
دوربین پشتی از رزولوشن 0.7 مگاپیکسل (960 در 720 پیکسل) و قابلیت فیلمبرداری HD 720p برخوردار بوده و ...نقل قول:
از:
بند 7 خط 2کد:http://www.mobile724.com/article.aspx?aID=4,779.0
دوستان یه سوال:پلیمر با چرم در سمارت کاور چه تفاوت ظاهری و محافظتی و ... دارد؟
و این که هنوز نظرتونو راجع به این که تری جی بگیرم یا وای فای ندادید.ست شد.سمارت کاور قرمز.آیپد 64 گیگ.(یا تری جی یا وای فای)
مبارکم باشه.:31:
joke:رفته بودم علاالدین برای داداشم گوشی بخرم.یه نمایندگی سامسونگ بود.رفتیم تو.صحبت تبلت شد.ما هم اپل رو وسط کشیدیم.فروشندهه داشت منو می خورد که یه گالاکسی ازش بخرم.منم گفتم گالاکسی چیه بابا.اون ازم پرسید آیپد 2 سی دی می خوره؟منم گفتم نه.گفت پس خریدنش بیخوده.آشغالی بیش نیست.منم دیگه جر خوردم اون وسط از خنده.:39::16::27::31:
سلام...
ولشون کن باووو اینا تبلتو این طوری مینویسن : طابلط :دی
هاااووووم می گم کسی که می خوای بگی برات بگیره ، کدوم کشوره؟؟؟
مر30 ;)
سوئد هستن ولی به احتمال زیاد خودم از چین می گیرم.نقل قول:
Anamorphic formatنقل قول:
یه تکنیکه برای گرفتن فیلم های واید. چیز خاصی نیست همه دارن ازش استفاده می کنن توی موبایل ها، دوربین ها و ...
خروجی ویدیو iPad 2 همون 1280x720p است.
سلام دوستان
كسي ميدونه قضيه اين چيه؟؟؟
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_wins_patent_lawsuit_against_apple_halts_iphone_4_and_ipad_2_sales_in_the_us-news-2472.php
سابقا سوالی پرسیدم که جوابی نگرفتم.
آیپد 2 قابلیت مولتی تسکینگ داره؟!صرف دونستن میپرسم...
مرسی.
Source: April Fools' Dayنقل قول:
دروغ 1 آوریل
سابقا:نقل قول:
پاسخ همون روز:نقل قول:
:دینقل قول:
آیپد و همینطور همه دستگاه های iOS که 2009 به بعد اومدن با آپدیت به iOS 4 مولتی تسکینگ بهشون اضافه شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان متخصص به محصولات اپل اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5991164#post5991164
سلام به دوستان عزیز
تعداد محدود iPad 2 : 64GB With WiFi & 3G زیر قیمت بازار موجود است . کسی مایل
به خرید بود پیغام خصوصی بده اطلاعات تماس را ارسال کنم .
سلام با چه قیمتی
نقل قول:
حالا ایشون یه اشتباه کرد تبلیغ کرد شما دیگه ادامه نده خودش گفت پیغام خصوصی کنید ... :13:
لینک دانلود کنفرانسو نداشتی سید؟!نقل قول:
آیپد و همینطور همه دستگاه های iOS که 2009 به بعد اومدن با آپدیت به iOS 4 مولتی تسکینگ بهشون اضافه شد.
مولتی تسکینگ آیپد جکی بیش تر نیست...از هانی کومب یاد بگیرید:
سوال مهمی که در اين ويدئو مطرح ميشه اينه که Can your iPad do this ؟!کد:http://www.embedupload.com/?d=6LSYCVGYCD
فکر کنم اگه استيو جابز اين برنامه رو ببينه خودش بياد رسما اعتراف کنه که iOS بعد از 5 سال هنوز مولتی تسک نداره !
Onskreen فرق يک سيستم عامل با يه لانچر ( iOS ) که فقط آيکن برنامه داره رو کاملا نشون ميده..
نقل قول:
چند صفحه قبل گذاشته بودم :13:
اگر پیدا نکردی تو پروفایلم بگو :46:
مثل اینکه زنبور داره یه تکونایی به خودش میده.نقل قول:
همین لانچر! ، برای تبلت بالای شصت و چند هزار اپ داره ؟ لازمه یادآوری بشه ؟ چند میلیارد بار تا حالا از استورش دانلود انجام شده ؟ همین سیستم عامل شما چقدر به امنیت یوزرهاش اهمیت میده ؟
فقط فرق داشتن مالتی تسکینگ اینجوری باید باعث بشه استیو جابز بیاد اعتراف کنه ؟ اگه اینجوریه که مدیر عامل گوگل پس باید چیکار کنه ؟ اعتراف به اجازه دادن به آلوده شدن 260 هزار گوشی آندرویدی یکم سخت تر نیست؟
همین که تا تقی به توقی میخوره سریع میان میچسبوننش به iPad خودش بیانگر ترس یا بهتره بگم عقده شون از اپله. و سوال مهمی که مطرح میشه اینه که How funny is this joke ??
این Onskreen کارش ساخت ویدیو هایی از UI های Concept برای محصولات مختلفه ... درسته استیو جابز واقعا باید به Onskreen که این ویدیو رو ساخته آفرین بگه. طرح و ایده اش جالب بوده، به امید روزی که گوگل بتونه این رو در سیستم عاملش اضافه کنه ولی اون روز امروز نیست و این چیزی که در ویدیو می بینید فقط یک ویدیو ساختگیه... نه Honeycomb قابلیت اجرای برنامه های در بخشی از صفحه رو داره (مایل ها فاصله داره!) ، نه مرورگرش می تونه نصف صفحه باشه و حتی Skype هم هنوز برنامه ای برای Honeycomb نداره.نقل قول:
متاسفانه بعضی از دوستان صرفا چشم بسته شروع به تخریب می کنن، بدون اینکه کوچکترین ایده ای از چیزی که دارن براش ضد آیپد تبلیغ می کنن داشته باشن. دوست من شما هم یکم درباره Honeycomb تحقیق کنید بعد اینطوری شروع کنید به تخریب رقیب ها! Honeycomb برتری هایی نسبت به iOS داره، ولی Multitasking به هیچ وجه جزوشون نیست، حداقل اول برید ببینید سیستم عاملی که تبلیغش رو می کنید رو خوب بشناسید و ببینید تو چه جاهایی قویه و بعد نقاط ضعف iOS رو ببینید، اینطوری می تونید توی تخریب موفق تر باشید!
مگه با ویدیوهایی که فن بوی هاش درست می کنن تکون بخوره :دینقل قول:
مثل اینکه زنبور داره یه تکونایی به خودش میده.
گوشی شاپ قیمت زده ۱میلیون و۸۰۰تومن، بنظرتون زیادی گرون نیست؟
لطف کنید واسه قیمت برید اینجا :نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=454549[/HTML]
با تشکر :11::40:
دوست عزیز میشه لطف کنید بحث رو ادامه ندین تاپیک مخصوص قیمت داریم .نقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=454549[/HTML]
ای بابا
سلام .من می خوام ipad 2 بگیرم اما نمی دونم این 3g آیا در ایران کاربردی خواهد داشت یا نه؟آیا این اپراتور سوم بیاد ممکنه که میکرو سیم ارئه بده؟در ضمن ipad 2 16G مناسبه یا نه؟منظورم از لحاظ ظرفیت بود.
بله....................بله.............خو تون میتونید میکرو کنید سیمتون رو........ظرفیت 16 یعنی 12 که با برنامه ها وبازی های آیپد نمیخونه
اپل از سامسونگ به دلیل کپی کردن از آیپد و آیفون شکایت میکند!
The Wall Street Journal is reporting that Apple has sued Samsung Electronics for copying "the look and feel" of its iPad tablet and iPhone smartphone. This relates to the Samsung Galaxy S 4G, which bears more than a passing resemblance to the iPhone 3G / 3GS models, and the slightly less obvious Epic 4G, Nexus S, and Galaxy Tab (presumably the older 7-inch model, since the newer ones aren't out yet) devices. The claim for intellectual property infringement is phrased as follows:"Rather than innovate and develop its own technology and a unique Samsung style for its smart phone products and computer tablets, Samsung chose to copy Apple's technology, user interface and innovative style in these infringing products."
دمش گرم... مخصوصا بادا که کلا از روی iOS کپی شده بود... بعضی جاهاش هم اندروید...
اپل به تازگی شکایتی را تنظیم کرده که بر طبق آن اعلام داشته شرکت کره ای ، ظاهر و احساس آیفون و آیپاد را کپی کرده است . این شکایت سری گلکسی سامسونگ شامل گلکسی s و گلکسی تب را هدف قرار داده است .
اپل که این شکایت را در 15 آپریل تنظیم کرده است ، ادعا داشته سامسونگ نه تنها از نظر سخت افزاری ، بلکه از نظر ظاهر نرم افزاری نیز تکنولوژی اپل را کپی برداری کرده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اپل بیان کرده " به جای ساخت و توسعه ی تکنولوژی و ظاری منحصر به فرد سامسونگی برای اسمارت فونها و تبلتهایش ، سامسونگ ترجیح داده که تکنولوژی اپل ، رابط کاربری و حتی شکل محصول اپل را کپی کند " ، " این یک اتفاق نیست که محصول آخر سامسونگ بسیار از نظر شکل سخت افزاری و یوزر اینتر فیس تا حتی بسته بندی شبیه آیفون و آیپد است ، همچین کپی ضایعی ! اشتباه است و ما وقتی کپانیها ایده هایمان را میدزدند از محصولات با فکر (؟) اپل حمایت میکنیم "
این موضوع مسلما رابطه ی بین دو شرکت را پیچیده خواهد کرد ، همینطور که سامسونگ در حال حاضر قطعات مختلفی را در محصولات با پلتفورم ios تامین میکند و حتی پروسسورهای A4 وA5 و حتی RAM و تکنولوژی Display را نیز اپل از سامسونگ خریداری میکند .
نقل قول:
جالبه برآورد شده اپل در سال حدود 5.7 میلیارد دلار قطعه اولیه از سامسونگ خریداری می کنه. سامسونگ در پاسخ به این قضیه به جای دفاع از اورجینال بودن ایده های محصولاتش (!) تصمیم گرفته مقابله به مثل کنه و اپل رو متهم کرده به استفاده از چند Patent سامسونگ در وایرلس.
جالبه هیجان خوبیه :دی
ببینیم کار به دادگاه می کشه یا بین خودشون حلش می کنن.
Apple Sold 18.65 Million iPhones, 4.69 Million iPads, 9.02 Million iPods & Made $24.67 Billion Revenue Q2 2011 Results
Real Racing 2 HD for iPad 2 With 1080p Video Out Support Now Available
دوستان شما هم خبر جدید رو شنیدید ؟
آیفون و آی پد حرکات شما را زیر نظر دارند !!!
من اطلاعات کافی ندارم ولی فکر میکنم توطئه ای بیش نباشه. چون خودشون میگن این اطلاعات دقیق نیست و فقط جاهایی که رفتی و آنتن اون منطقه تو رو شناسایی کرده رو با یه خط به هم وصل میکنه.
آیا واقعا این میتونه دلیل باشه که اپل مخفیانه ما رو زیر نظر داشته؟
یعنی توی هیچ گوشی اطلاعات مربوط به آنتن اون منطقه ثبت نمیشه و قابل استخراج نیست؟
مثل اینکه این اطلاعات ثبت میشه (بطور ناشناس در حافظه موبایل) و به هیچ جا فرستاده نمیشه. وقتی به iTunes متصل می کنید هم به کامپیوترتون منتقل میشه (بازم به هیچ جا ارسال نمیشه). اگه موقع ستاپ iTunes تون زده باشید که حاضرید بعضی Log های گوشیتون بطور ناشناس به اپل ارسال بشه ممکنه ارسال بشه، که تازه حتی در اون صورت هم مثل اینکه مدرکی مبنی بر اینکه این اطلاعات ارسال میشن پیدا نشده. قضیه زیر نظر داشتن نیست چون با این حجم آیفون های دنیا عملا همچین کاری غیر ممکنه، اطلاعات هم بطور کاملا ناشناس ثبت میشه.نقل قول:
این قضیه از iOS 4 شروع شد، چیزی که من فکر می کنم اینه که اپل طی یک سال گذشته مرتب دنبال جذب مهندس هایی برای سیستم های Navigation بوده، ممکنه مربوط به این قضیه باشه (Map App جدید) . صحبت های مربوط به جاسوسی و ... کاملا بی ربطه، مدارک فعلی که نشون میده فقط اینها ثبت میشن و به هیچ جا ارسال نمیشن.