شما که تا اخر بازی رفتی جوابشو بده!!نقل قول:
میبینی کلکت رو شده! تو هنوز بازیو حتی ندیدی میدونی چرا؟
چون هنوز نمیدونی استیم چیه!! پست بی مورد هم نده!
...........................................
این اواتارت هم منو یاد غسال خونه میندازه.:31:
Printable View
شما که تا اخر بازی رفتی جوابشو بده!!نقل قول:
میبینی کلکت رو شده! تو هنوز بازیو حتی ندیدی میدونی چرا؟
چون هنوز نمیدونی استیم چیه!! پست بی مورد هم نده!
...........................................
این اواتارت هم منو یاد غسال خونه میندازه.:31:
ممنوننقل قول:
ولی زبانش روسی نباشه؟
چون بالاش نوشته RUS
کاش مولتی باشه
ولی خداییش هیشکی تحویلمون نگرفت :27: ...نقل قول:
سلامنقل قول:
شما گرفتینش بگید من زبون انگلیسیو براتون اپ کنم
.................................................. ..........
...................
سلام احتمالا بازی هایی تحت این برنامه رو استیم میگن:نقل قول:کد:http://up.--------.com/images/z7gsuda1e2vsab3waf79.gif
مثله نسخه دمو مافیا 2
البته مطمئن نیستم
سلام به دوستان گل
من بازیرو خریدم ولی موقی که دی وی دی 2 میذارم ارور انزیپ رو میده اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم
من باز هم متوجه نشدم !!! آخه یکسری از دوستان می گن این نسخه steam هست و نسخه ی اصلی 7 الی 8 روز دیگه میاد !!! موضوع چیه ؟ یکم واضح تر لطفا ... :11:
بازی شما ناقصه از هر جایی خریدید ببرید با یه نسخه سالم عوض کنید. الان نسخه های سالمش ریخته تو بازار.
اقا ممنون از راهنمایتون ولی تو کامپیوتر یکی از اقوام نصب شده و دار بازی میکنه
یه خبر خوب سایت دانلود ها این مطلب و گذاشته:
نسخه فشرده شده ی ۲گیگابایتی بازی (پخش اختصاصی) :
تیم دانلودها مفتخر است که به عنوان اولین وبسایت در دنیا ، نسخه فشرده ۲ گیگابایتی بازی بسیار محبوب Assassin's Creed Brotherhood را برای شما کاربران محترم آماده کرده است. ویژگی های این نسخه عبارتند از : حذف گزینه Multiplayer به طور کامل ، حذف تمامی زبان ها به غیر از زبان انگلیسی. تمامی ویدیوهای بازی و صداهای بازی با کیفیت اوریجینال بوده و به هیچ وجه دستکاری نشده اند. شما از هم اکنون می توانید این نسخه را به صورت رایگان و با لینک مستقیم از وبسایت دانلودها دریافت نمایید.
خیلی حال میده واسه کسایی که نمی تونن کل 8گیگ و دانلود کنن بازی و بخرن
میدونم چیه خوبشم میدونم تو نمیدونی میخواستم امثال تو رو محک بزنمنقل قول:
بازی رم تا آخرش رفتم باور نداری برات سیومو بگذارم ببینی
کسی نیست جوابم بده:41:
حالا میشه به من هم بگید چیه ؟نقل قول:
دوستان مشهدی اگه کسی گرفته بگه از کجا گرفته ما هم بگیریم.
ممنون.
نقل قول:
نه عزیز نسخه اصلی هست من که گفتم من خریدم ادرس هم بهت دادم که بری بخری امروز هم دو تا مرحله رفتم خیلی هم خوب بود هیچ مشکلی هم نداره:46:
اقا اگه کسی بلد لطفا کمک کنه
بچه ها اولین آپدیت بازی منتشر شده.
لینک دانلود آپدیت + کرک اسکیدرو به پست اول اضافه شد...
دارم دانلود می کنم، دانلود تموم شد تست می کنم خبرشو می دم
نقل قول:
یه راه به ذهنم میرسه اونم اینه که شما بازی رو کپی کن توی سیستمت بعد از توی سیستم نصب کن شاید جواب بده:46:
پچ آپدیت ورژن 1.01 بازی به همراه دیسک فوق العاده Bonus بازی رو از اینجا دانلود کنید:
کد:http://www.deluxepc.net/ftopicp-1408.html#1408
نقل قول:
عزیز من steam یک شرکت آنلاین هستش که میاد یه امتیاز از شرکت سازنده بازیها میگیره تا هر کی بخواد اون بازی رو آنلاین بازی از این شرکت اکانت بگیره و یه حق اشتراک به این شرکت بده...
آره عزیز همه جا میگن که این نسخه steam که leak کرده...نقل قول:
ولی نسخه steam هیچوقت setup این شکلی نداره...
پس امکان steam بودنش صفره...
ولی اینکه نسخه این بازی باید 8-7 روز دیگه بیاد هیچ شکی نیست...
و تا وقتی که 2-1 ماه از release اون نگذره مشخص نمیشه که کامل هست یا نه....
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
دوستانی که میخوان این بازی رو آنلاین بازی کنن این patch رو بگیرن چون میگن که باعث glitch و tunnel میشه...در غیر اینصورت پیشنهاد میشه که update نکنید...نقل قول:
یعنی بازی bug پیدا میکنه...
که قراره تا 2 هفته دیگه patch 1.1 بیاد که مشکلات رو حل کنه...
یعنی این آپدیتی که اولش می خواد یکنه فقط برای بازی آنلاینه ؟من کنسل کردم و بدون آپدیت بازی رو اجرا کردم اگه تو روند بازی هم تاثیر داره لطفا بگید چطوری آپدیت کنمنقل قول:
.
برای این بازی هم قرار dlc بیاد؟
دوست عزیز، این آپدیت هیچ مشکلی برای بازی پیش نمیاره و باگ هم ایجاد نمیکنه!نقل قول:
این هم توضیحات پچ از خود اسکیدرو:
در ضمن این پچ روی بازی نصب نمیشه، این نسخه سالم پچه که حجمش هم بیشتره و من خودم تستش کردم:نقل قول:
Assassin's Creed: Brotherhood Patch 1.01 - Changelog
Fixed
Single Player:
- Fixes an issue that prevents the player from accessing the DaVinci Disappearance DLC under certain circumstances.
- Fixes 2 random crashes.
- Fixes an infinite loading problem in the game menu.
Multiplayer:
- Fixes a bug where a player may not appear on radar in Assassinate game mode.
- FIxes a bug where the player may get stuck in a white screen in certain conditions.
کد:http://www.rlslog.net/assassins-creed-brotherhood-v1-01-update-repack-skidrow
دوست عزیز یه نگاه به پست اول بندازید!!نقل قول:
ببخشید یه سوالی داشتم ایا این اپدیت رو نصب یا کرکش رو کپی کنیم سیوهامون پاک نمیشه ؟
عزیز از 1 ساعت پیش دارم دنبال لینکی که اینارو ازش خونده بودم میگردم که پیدا نکردم هنوز...نقل قول:
و گرنه به اعتبار حرفای اون سایت من اینارو نوشتم...
واسه این patch یه لینک از جای دیگه داری بدی... مثل اینکه به 13 رفته...
البته فکر نمیکنم که patch واسه من نصب بشه چون از بازار تهیه کردم...
شاید اگر setup بازی رو داشتم میشد.... خدا خیر نده این شرکتها رو میان تو بازی دست میبرن تا فقط اسمشون توش باشه...
چیزی که واسه من جالبه اینه که skidrow اصلا مطلبی در مورد assassin creed تو سایتش نداره!!!!!:18::18::18:
دوستان این skidrow که میگین قسمت مولتی رو هم کرک کرده؟ یا در حد همون سینگل هست؟ اگه فقط سینگل رو کرک کرده میارزه بریم 20 تومن پول بدیم ارجینال بگیریم
دوستان من بازی رو دیروز گرفتم
نصب کردم کرک لازم نداشت وقتی میرم تو بازی بعد از اون پیش نمایش بازی های قبل موقعیکه میخواد بره تو بازی جدید میاد بیرون چیکار کنم؟
کرک اسکیدرو رو هم دانلود کردم باز نشد
تمام این دات نت فریم ورک و.... رو هم نصب کردم
اگه میشه یه کمکی بدید
باتشکر
آقا کسی exe اوریجینال بازی رو جایی واسه من لطف میکنه upload کنه!!!!
من بازی رو نمیتونم update کنم...
نه دوست عزیز هنوز قسمت مولتی کرک نشده اگرم بخواد کرک کنه باید خودش سرور بزنه!!نقل قول:
با سرور های یوبی سافت که نمیشه به صورت غیر قانونی بازی کرد
.................................................. .........................
اثبات>>
میگه اگر میخواین انلاین بازی کنید باید با اکانتتون یعنی یوزر نیم و پسورد خودتون وارد بشید
...............
که اگر کرک نکرده باشید اول که روی ایکن بازی کلیک میکنید تا بازی اجرا بشه یه صفحه میاد> تا اکتیو کد انلاین خودتونو وارد کنید و بعد میتونید یوزر نیم و پسورد بسازید.
اقا ما هم کرک کردیم دیگه نیمشه اپدیت کرد.نقل قول:
باید منتظر بمونیم پچ رو از سایتای معتبری مثلهgcwدریافت کنیم
شما که نسخه اوریجینال بازی رو دانلود کردی عزیز؟نقل قول:
خوب اول نصب کن بدون update کردن patch کن... بعد کرک کن....
حالا اگه لطف کنی و exe اوریجینال بازی رو بهمراه تمام فایلهای نصب به غیر از data2 , data3 , data4 ,data5 و فولدر support بیای و لطف کنی بقیه رو که فکر نمیکنم به 40-50 mb برسه البته همه حجم مال اون exe اوریجینال باید باشه رو واسه ما که setup اوریجینال رو نداریم
یه جا up -که اون وقت خیلی لطف میکنی- کنی تا ما هم بتونیم patch رو نصب کنیم ممنون میشم....:11:
فعلا ترینر های بازی اومدن:کد:http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_assassins_creed_brotherhood.shtml
خب دوست عزیز، دلیلش اینجاست که اسکیدرو اصلا سایتی نداره!نقل قول:
این سایت ها هم که شما می بینید فقط از اسم اسکیدرو استفاده می کنند و رسمی نیستند.
در ضمن اگر این پچ جدید رو همراه با کرکش بگیرید، در ابتدای اجرای بازی نام اسکیدرو رو می بینید.
خب من الان فایل ستاپ رو اپلود کنم یا فایل اجرایی؟ بازی؟ چون بعضی از ستاپ هاش اتومات کرکهنقل قول:
عزیز این سایت رو یه چک بکن بعد مطمئن صحبت کن...نقل قول:
کد:www.skidrowcrack.com
نقل قول:
عزیز مگه مال شما اتومات کرک بود؟
همون فایلهایی که توی اون screenshot گذاشته بودید... از بین اونا data2, data3 , data4, data5 و فولدر support احتیاج نیست...
و همچنین exe اوریجینال که کرک نیست...
تمام قضیه همین exe اوریجینال که با version پچ مشکل پیدا میکنه و نمیزاره که پچ نصب بشه... اگه شما هم exe اوریجینالتون رو replace کنید و دوباره پچ رو اجرا کنید 100% باید پچ نصب بشه...
نه ماله من اتومات کرک نبود کهنقل قول:
ولی خودم کرکش کردم
...........................
این عکسو ببینید و هرکدومشو میخواید عامت بزنید تا اپلود کنم
:کد:http://up.--------.com/images/onc6apf6p3l24dpb34y.gif
نقل قول:
کسی نیست؟
یکی کمک کنه
شما بازی رو که کرک کردی فایل acbsp.exe رو replace کردید... درسته؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بین کل فایلها همون مورد نیاز... که من فایل اصلی بازی رو میخوام نه اون کرکی که شما الان گذاشتید...
وقتی بازی نصب میشه اون acbsp.exe که اوریجینال نصب بازی هستش مورد نیاز هستش...
شما الان اینرو کرک کردید که کاری باهاش نمیشه کرد مگه اینکه بازی رو دوباره نصب کنید و کرک نکرده این فایل رو up کنید...
اگر iso بازی رو دارید فقط این acbsp.exe رو از توی فولدر نصب شده پاک کنید و یک بار دیگه بازی رو نصب کنید که فقط میاد دوباره نسخه اوریجینال این exe رو براتون میزاره و به ثانیه هم نمیرسه...
فقط کافیه بعد از نصب دوباره بدون کرک کردن این acbsp.exe رو up کنید البته اگه اون فایلهای setup رو هم بزارید که نهایت لطف رو کردید...
ببینم واسه شما هم این error رو میده هنگام نصب patch?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
میشه بگی اطلاعات سخت افزاری سیستمت چیه؟نقل قول:
و چه windows استفاده میکنی؟
نقل قول:
اطلاعات سخت افزاری:
Ram:4gig
Graphic Nvidia 9400 1gb
cpu dual core e5200
MB: giga es3g
ویندزمم سون 64بیته
توروخدا سریعتر جواب بدید
عزیز سیستمت که مشکل نداره برای اجراش...نقل قول:
ببین درایور گرافیک up to date هستش؟
اگر نه که windows شما به احتمال زیاد مشکل داره-virus یا خراب شدن windows-...
سلام به همه دوستان
کسی میتونی این فایل هایی زیر رو از روی دی وی دی بازیش برام آپلود کنه ؟
ISSetup.dll
_Setup.dll
setup.exe
setup.bmp
setup.ini
setup.inx
حجماشون هم کم هستش
یکی لطف کنه آپ کنه ما هم بتونیم بازی کنیم
دم همتون گرم
عزیز تو صف وایسا...:31::31:نقل قول:
من منتظر جناب wordship هستم...