اره خودشه همونه
Printable View
اره خودشه همونه
از اين فنايي كا گفتم چيزي بلد هستي
زود باش برو Gamespot سرچ كن
شرمنده متوجه منظورت نشدم :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Game maker
آقا راستي شما چطوري پايين اسم كاربريتون عكس گذاشتيد؟
اينجا جاي اين حرفا نيست
تپش95 بله من خودم 3 سال فقط همين بازي رو كردم حالا به سولاتم جواب بده تا بتونم كارتو راه بندازم
سوال
ايادر كامپوتر بازي ميكني يا سگا
اگه كامپوتر هست نمي تونم كمكت كنم اما اگه سگا چرا
سوال بعدي
دسته سگات y x z
رو داره اگه داره
تو صفحه اول
كه نوشت استارتو اپشن همون جا بالا پاين با y x z
بزن بعد صفحه مياد موفق باشي
اگه مشكل بازم داشتي بگو
اقا من رو كامپيتر دارم يازي ميكنم اما توري چيدم كه همون دسته xyz خودمون بشه راستي ايني كه گفتي چكار ميكنه خط 6 رو مياره يه سوال هم داشتم اگه تو خط 5 4 بار پشت سر هم بزني abacabb يه اتفاقي ميافته اما نميدونم چه بدرد ميخوره اگه ميدوني بگونقل قول:
نوشته شده توسط arashbi2
يه چنتا نوشته ديگه اضافه ميشه نه اخريش مهمه برو توش تسكاري كن ميفهمي چه اتفاقي ميوفته
همن سه تا خط كه تو آخريش ميشه شائوكان وموتارو رو اورد و فيتالتي هارو داره
اگه اونه كه خودم بلدم من تا خط 5 رو بلدم اما بعد از اون خط 6 داره نميدونم چطور بايد بياريش
نه من تاحالا با چنين چيزي برخورد نكردم جالبه اگه پيدا كردي يه عكس ازش بگير بذار
حتي مرس كردنشم بلد نيستي؟
من يادمه بچه ها حتي داخل يكي از background هاي بازي cyrax رو از تو ماسهايي كه توشون گير كرده بود در ميوردن
من الان هر كاري كردم حتي 5 خطش هم باز نشد؟؟
2 بار c جلو a عقب a بالا رو بزن تا بيادنقل قول:
نوشته شده توسط arashbi2
بعد اگه تو خط 5 چهار بار پشت سرهم abacabb رو بزني يه اتفاقي ميافته اما نميدونم چه بدرد ميخوره
باشه صبر كن يه تست كنم
اگه نشد ac بالا b بالا ba پايين رو تست كن تا 5 خط بياد
منظورت از جلو چي كدوم طرف بلا هست يا نه چپ راست
منظورم از جلو راستهنقل قول:
نوشته شده توسط arashbi2
هر كاري مي كنم نه دومي نه اولي نمياد :cry:
اقا هركس براي عكس زير اسم كاربري خودش عكس عكس شخصيت مورد علاقه خودشو در كمبت ميخواد بگه
راستي ارشيا جان اروم بزن حتما مياد
من ارشيا نيستم اسمم ارش هستم
من ريني گذاشتم
نقل قول:
نوشته شده توسط DARKFALLER
با سلام دوست عزیز
اگر بازی مورتال را که برای کامپیوتر ساخته شده سراغ دارین به من معرفی کننین
بله بازي مرتال كومبات 4 ساخته شده است لينك فعلا ندارم
سلام منم خيلي وقته كه تو كف اين رمزها هستم يعني از 12 سال ژيش كه سگا و كمبت بازي ميكرديم اگه كسي بلده بياد بگه كه خط 6 و 7 چه جوري مياد
اينم عكس هاي توپ از برو بچ كمبت يادش بخير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد جان انگار کسی اینجا اهل سگا نبوده اگر هم بوده استاد کمبتش نبوده
من خيلي از رمزهاي سگا رو بلدم ولي اين رمز خط 6 و7 وحيونيي رو نه نميدونم تازه من شنيدم كه كمات 2 هم يك سري رمز هاي
كه +18 هستن هم داره كسي اين رو تا حالا شنيده؟
نه من نشنيدم
آره من شنیدم حتی میشد کیراکس رو هم از توی یکی از بکراندای بازی از توی شنها در اورد اما اینا کار استاداست و مشکل میشه گیرشون اورد
خوب من يه سيو ميخوام براي Gta 4
من تومرحله اي كه دوستمو دياز گروگان گرفته
گيركردم كه با K درنقشه نشون ميده
هر كس سيومرحله بعدشو داره ممنون ميشم دا ره بگه ممنون ميشم
اقا اينجا جاي اين حرف ها نيست
سلام دوستان کسی هست فینیش های کومبات Armageddon را بدون مثلا فینیش های براکا را تکی تکی بگه چون متن انگیلیسیش را خوندم اصلا منظم نبود ننوشته بود مثلا برای براکا 2 تاعقب جلو X
ممنون
كسي لينك دانلود اين بازي ها رو نداره؟
تو قسمت دانلود بازی یه سرچ بزن پیدا میکنی.نقل قول:
من هفته ی پیش دانلود کردم.
ای بابا !!!
این همه تو فروم سرچ کردیم یه بار این تاپیک رو ندیدیم!!
آقا منم از فدایان راه این مورتال کومباتم :)
اینو یه جای دیگه هم گذاشته بودم !! اینجا هم می زارم .. دانلود کمبات تریلوگی با لینک مستقیم و رزوم دار ، مخصوص کامپیوتره و .... توپ ترین کمباتی که تا الان دیدم اگر دانلود نکنین از دست دادینش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی حیف که این بازیو من تا حالا کامل و با دمو ندیدم. اگر کسی دیده و لینکی ازش داره. ما را بی نصیب نگذاره.نقل قول:
يعني چي؟؟
بابا اين كامله!!!
54 مگابايته!!! بعد از اين ماله ps2 !!!
فكر نكونم از اين كاملترشم باشه!!
همه مراحل و آدما از مورتال يك تا 4 !!!!
منظورم از کامل بودن این بود که دمو هم داشته باشه. یعنی وقتی بازی را با یه کاراکتر تموم میکنی دموی اون کاراکتر را نشون بده.نقل قول: