یه مسئله ای چند وقته ذهنمو مشغول کرده
اونم اینه که چرا کلییپ های تصویری که تو کامپیوتر میریزم بعد از گذشت مدتی کیفیتشون کم میشه
یه چیزی میشن مثل اینکه یه سی دی خش دارو نگاه کنین !
کسی میدونه چرا ؟
Printable View
یه مسئله ای چند وقته ذهنمو مشغول کرده
اونم اینه که چرا کلییپ های تصویری که تو کامپیوتر میریزم بعد از گذشت مدتی کیفیتشون کم میشه
یه چیزی میشن مثل اینکه یه سی دی خش دارو نگاه کنین !
کسی میدونه چرا ؟
هاردت چن سالشه؟نقل قول:
دیفراگش میکنی مرتب؟
مارکش چیه؟
فقط کلیپ های تصویریت اینجوری میشن یا با اجرای برنامه های دیگه هم مشکل داری؟
خیلی عجیبه!
یعنی ممکنه ایراد از هارد باشه!!!
بلهنقل قول:
هارد هم یک قطه ی مکانیکیه وهم میتونه فرسوده بشه وهم ممکنه اگر دیفراگ نشه یا بد سکتور بگیره این مشکلات رو پیداکنه
امضا:کسی که تاحالا8تا هارد MAXTORرو پکونده!!!!البته 6تاش تاحالا رفتن خدا آخروعاقبت این دوتا آخری رو بخیرکنه!!فعلا که MBRیکیشون عیب برداشته انگار........بلا دوره انشالله
هاردم Max Tor
فکر کنم حدود 3 ساله که دارمش
دفرگشم میکنم البته نه زیاد!
بله فقط کلیپای تصویری بعد از گذشت مدتی اینجوری میشن !
گرافیکت چی؟نقل قول:
والا من مرتبا باید توی هاردهام دیتا جابجا کنم اما با اینکه دیتا (مثل تکست وتصویرثابت)مرتب اینور واونورمیشن اما این مشکل رو ندیدم تاحالا .....
حالا دیگه اینجاشومن متخصص نیستم اما مشکلی با دایرکتکس ویا کارت گرافیکت نداری؟
بایه کارت گرافیک دیگه امتحان کن ببین چطوریه
فکر نکنم به گرافیک ارتباطی داشته باشه
چون هیچ مشکلی باهاش ندارم
تاریخ انقضا ی هارد شما نزدیک باید باشد!
این مشکلو قبلا هم داشتم
مربوط به این اواخر نیست !
وقتی می خوام يه فايل زيپ را باز كنم پيام زير و می ده :
The compressed (zipped) folder is invalid or corrupted
چي كار كنم؟
baa salaam
yeki be man bege man chetori mitoonam neveshtehaaye type shode tavasote key boardamo be dast biyaaram?
aslan jaayi zakhire mishan?
man pass worde yahoomo faraamoosh kardam mikhaam bebinam mitoonam be dastesh biyaaram?
na zip code yadame na hichi faghat idimo daaram
کلیدهایی که فشار میدی توی Buffer ذخیره میشن. بافر هم که توی RAM قرار داره. RAM هم که با یه ریست اطلاعاتش پاک میشه. پس کلید های فشرده شده توی هارد ذخیره نمیشن...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد فایلت خرابه.نقل قول:
سلام.من هر كاري ميكنم نمي تونم voice رو به كامپيترم كانكت كنم ولي هدفون كانكت ميشه ولي voice كار نميكنه
اصلا به سيستم كانكت نميشه ولي وب يا هدفون راحت كانكت ميشه به كامپيوتر
اما voice نه.با تنظيماتش هم زياد ور رفتم توي قسمت sound and audio device
خدايي اگه كسي ميتونه يه راهنمايي جامع براي اين مشكل من بده نياز فوري بهش دارم
كمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـك كنيــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ د
خب ممکنه نتونه درست پردازش کنهنقل قول:
منم با کارت صدام!!!!درکمال تعجب!!!!!!!!همین مشکل رو داشتم
ننوشتی که کارت گرافیکت چیه؟
ضمنا اگه این مشکلو قبل و فقط درمورد فایل هائی که میگی داری....
البته با اجازه ی بزگترا!!!!
حدس من یا مربوط به مشکل از رم یا کارت گرافیکته..(نمیتونند درست رندر بکنند)
یا اشکال نرم افزاری مربوط به ورژن دایرکتکست هست.......
هردوشون قابل حل هستن.........
اما فایل های AVI.آسیب دیده رو .......نمیدونم ........
ممکنه بتونی درستشون کنی ...ممکنه هم نه
اما ایراد از هارد یا سی پی یو نیست
سلامنقل قول:
دوست عزيز بعضي از اشكالات رو ميشه با يه بار عوض كردن ويندوز يا نصب درايور جديد حل كردم! ولي بعضي از چيزا رو بايد روي كامپيوتر ديد تا بتونيم راجع بهش نظر بديم!
من با برنامه های مکس و فتو شاپ و.... کلا نرم افزارهای گرافیکی کار میکنمنقل قول:
و مشکلی هم با کارت گرافیکیم ندارم....> گرافیک ( WinFast)
اگه مشکل از گرافیکم بود مطمئنن متوجه میشدم !
اگه بشه این مشکل رفع بشه که خیلی عالیه
میتونی یکی از همین فایل های آسیب دیده تو ...یه جائی آپ کنی؟نقل قول:
مشکل عجیبیه...........
نه هارد..........نه cpuونه کارت گرافیک ونه رم........
تازه رندر هم میکنی باهاشون......3dوفتوشاپ هم کارمیکنی.........میگی مشکل نداری
چه جوریه؟
یه فایل آپ کن ببینم موضوع از کجا آب میخوره
سلام به همه يه مشكلي داشتم اينكه من وقتي به انترنت وصل ميشم اين پيغام ظاهر ميشه bit Ms-Dos Subsystem16
C:\WINXPSP2\system32\systems.exe
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction
CS:057a IP:011d OP:2e 63 6f 6d 20 Choose 'Close' to terminate the applicatin
و در پايينش هم يه پنجره close وIgnor نوشته وقتي close يا Ignor رو ميزنم هر چند دقيقه يك بار دوباره ظاهر ميشه و تا وقتي كه كامپيوتر را restart نكنم درست نميشه بعد وقتي دوباره وصل شدم همين مشكل دوباره رخ ميده.
(محمد)
اگه كمك كنيد ممنون ميشم
سلام.حالا هر چي به ذهنتون ميهد بگين من انجام ميدم.فيشش درست متصل چون هدفونش كار ميكنهنقل قول:
در ضمن من زياد ويندوز عوض كردم بازم جواب نداد.
شما راهنمايي كنيد منم اجرا ميكنم.
لطفا كمك كنيد.:sad:
مرسي از مرامتون:)
مشخصات آنتی ویروسplzنقل قول:
سلام . بچه ها لطفا کمک کنید.. من قصد دارم که از طریق کابل نرم افزار جدید از کامپیوتر به ----- بدم ولی مشکل اینجا هست که نمی تونه شناسایی کنه که از کدوم پورت مثلا com1 , com2 , com3, ... استفاده میشه در مورد انتقال برنامه nokia pc suit هم همین مشکل رو دارم و پورت انتقال تشخیص داده نمیشه و پیغام عدم اتصال میده به نظر شما مشکل چی هست ؟ در ضمن کابل و برنامه سالمه
اولش خواستم به جواد!!!کاظمیان!!!!!!!!!!!!!!!!!بگم که کاشکی همه رو تو یه پست می فرستاد.....
اما الان ازش ممنونم
مرسی جواد!!!!
سلام . بچه ها لطفا کمک کنید.. من قصد دارم که از طریق کابل نرم افزار جدید از کامپیوتر به ----- بدم ولی مشکل اینجا هست که نمی تونه شناسایی کنه که از کدوم پورت مثلا com1 , com2 , com3, ... استفاده میشه در مورد انتقال برنامه nokia pc suit هم همین مشکل رو دارم و پورت انتقال تشخیص داده نمیشه و پیغام عدم اتصال میده به نظر شما مشکل چی هست ؟ در ضمن کابل و برنامه سالمه .. تنظیمات مربوط به com در کدوم قسمت هست ؟
سلام يكي نيست كه به من كمك كنه من وقتي به انترنت وصل ميشم اين پيغام ظاهر ميشه bit Ms-Dos Subsystem16
C:\WINXPSP2\system32\systems.exe
The NTVDM CPU has encountered an illegal instruction
CS:057a IP:011d OP:2e 63 6f 6d 20 Choose 'Close' to terminate the applicatin
و در پايينش هم يه پنجره close وIgnor نوشته وقتي close يا Ignor رو ميزنم هر چند دقيقه يك بار دوباره ظاهر ميشه و تا وقتي كه كامپيوتر را restart نكنم درست نميشه بعد وقتي دوباره وصل شدم همين مشكل دوباره رخ ميده.
(محمد)
اگه كمك كنيد ممنون ميشم
طول میکشه بخوام جایی اپ کنم !نقل قول:
میتونی یکی از همین فایل های آسیب دیده تو ...یه جائی آپ کنی؟
مشکل عجیبیه...........
نه هارد..........نه cpuونه کارت گرافیک ونه رم........
تازه رندر هم میکنی باهاشون......3dوفتوشاپ هم کارمیکنی.........میگی مشکل نداری
چه جوریه؟
یه فایل آپ کن ببینم موضوع از کجا آب میخوره
همونطور که گفتم یه فایل سالم بعد از مدتی
تبدیل میشه به یه فایل تصویری خش دار
مثل این که یه سی دی خش دار و داری نگاه میکنی !
به هر حال ممنونم ازتون که جواب دادین
همیشه شاد و موفق باشید
....
شاید اگه هارد رو با خود نرم افزار مکستور (powermax) فرمت کنی (low level format) مشکل حل بشهنقل قول:
سلام آقاييو voice سيستم من كار نمي كنه
ولي گاهي اوقات ويز ويز مي كنه
ويندوزم مشكلي نداره تيك ميكروفون رو هم زدم در ضمن هدفونم هم سالمه كسي نمي دونه چشه با تتظيماتش توي conterol panel هم زياد ور رفتم
درست نشد ؟
كسي مي دونه چشه؟
چه بايد بكنم؟
شاید توش زنبور رفته
حتما اسپیکرت خرابهنقل قول:
آقايون خيلي با حاليد كه كمك ميكنيد 10 بار ازتون كمك خواستم ولي هيچ كدومتون حتي نمي گيد كه بلد نيستيد برا چند نفرتون پيام خصوصي مي ذارم ولي بازم چيزي نمي گيد كي ميگه شما 5 ستاره ايد!:angry:
سلام ...
میخواستم کمکم کنید ...یه چند وقت مدیدیه که سیستم من وقتی باهاش کار میکنم چه کار معمولی و چه مواقعی که باهاش بازی میکنم یا اصلا کار نمیکنم خود به خود کامپیوترم restart میشه و وقتی دوباره وارد سیستم میشم با پیغام خطای زیر موتجه میشم ...
خواهش می کنم کمکم کنید چون حسابی کلافم کرده ...
ممنون........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من ...نقل قول:
منم خودم قبلا یه همچین مشکلی داشتم .. و بعد فهمیدم یکی از فایلهای سیستمیم اسیب دیده و تخریب شده حتما میدونی وقتی این نوع فایل تخریب بشه هیچ کاریش دیگه نمیتونی بکنی ... بعد من ویندوزمو عوض کردم و دوباره درست شد ...
تو هم همین کار رو بکن ویندوزتو عوض کن مشکلت حل میشه ...
آقاي Cherry عزيز ممنون كه خواستي كمكم كني ولي بايد بگم كه 3 بار ويندوز عوز كردم ولي درست نميشه .
در ضمن در مورد سوال خودتم بايد بگم كه احتمالآ مشكل از فن CPUت بايد باشه نگاه كن ببين كه يه موقع گرد و خاك مانع از گردشش نشده باشه اگه كه يه فن بزرگتر رو CPU ت نصب كني ام كه چه بهتر.
سلام ممنون از راهنماییت ولی من هر یک ماه یه باز داخل pc مو تمیز میکنم ...فن cpu هم خوبه و خیلی خوب کار میکنه ... و بزرگ هم هست ...
یه عده میگن از هارد دیسکته که من بعید می دونم .....
سلام ممنون از راهنماییت ولی من اقا نیستم ...نقل قول:
من هر یک ماه یک بار داخل pc رو تمیز میکنم ... cpu هم هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب کار میکنه و بزگ هم هستش...
یه عده میگن احتمال داره از هارد دیسکت باشه که من بعید می دونم....
دوست عزیز سلام
اطلاعاتی رو راجع به ویندوزتون به من بدید :
1- چند وقته از اون استفاده می کنید ؟!
2- ایا اون original هست یا نه ؟ ( تمام ویندوز های روی لپتاپ که فابریکن اریجینال هستند )
3- نگارش اون چیه و چه پکی روش نصبه ؟
4- ایا صفحه ی مرگ ( صفحه ی ابی بایوس کتامپیوتر ) برای شما نمایان می شود یا خیر ؟
( احتمالا یکی از این ایرادات به شما وارده ! ( البته به ویندوزتون ) یکی از سخت افزار هاتون ورژنش قدیمی است - ویندوزتان به باگ معروف sp 1 دچار شده - یکی از کی های رجیستری تان مشکل پیدا کرده )
( جواب mrs. cherry)
چري كامپيوترت كامپيوترت ويروسي شده.
با كاسپرسكي اين ويروسو ميكشه.
با كاسپرسكي اين ويروسو ميكشه.
ولي بعد كاسپرسكي رو پاك كن چون نميزاره بري
توي اينترنت.