عکس هاش دقیقا همونیه که تو سایت ها هست و هیچ تفاوتی ندارننقل قول:
Printable View
عکس هاش دقیقا همونیه که تو سایت ها هست و هیچ تفاوتی ندارننقل قول:
سلام
یعنی اینکه شما خریدی درست مثل همینه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز برچسب های زیر کیبرد بقیه چیزهاش شکل همینهنقل قول:
این عکسی که گذاشتید کانفیگ i7 هست و یه Windows 7 هم روش نصبه
برا منم به جز برچسبش دقیقاً همین شکلیه.
سلام.
دوستان دوتا مشکلی که این دوستمون توی این تاپیک مطرح کردن رو منم دارم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
مخصوصا touchpad که اصلا نمیدونم چه جوری باید از multitouch استفاده کنم.
مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=501762
احتمالا شما درایور Synaptic Touch Pad رو نصب کردید که مولتی تاچ نداره همونطور که از اسمش پیداستنقل قول:
باید درایور ELAN رو نصب کنید تا هم اسکرول بیاد هم مولتی تاچ
:20: خب ، بالاخره بعد از خوندن 9 صفحه مطلب خوب شما بچه ها نوبت به ما هم رسید .
اول یه سلام و خسته نباشید بگم به مستر مز ممفی که خیلی عالی سوالات رو پیگیری میکنه .
همینطور از بقیه دوستان که اطلاعات مفیدشون رو برای بقیه گذاشتند . بسیار بسیار استفاده کردم.
میخواستم به اطلاعاتتون برسونم که من هم در مراحل نهایی تحقیقات بسر میبرم و انشاءالله تا حدود حداکثر یک هفته دیگر 5750 رو میگیرم . :40:
فقط تنها چیزی که منو بسیار ترسوند چیزی بود که Taghi_Ramzi عزیز گفت . این که Lcd با کیبورد تماس پیدا میکنه . توی مدل Inspiron 1564 هم این مورد رو دیده بودم که اصلا خوشمنظر نیست . :19:
حالا انشاءالله که این مساله هم برام حل بشه و گرفتار این جعبه جادوی نوین هم بشیم.
:3: ضمنا بعد از خرید اگه تستی بود با کمال میل تا حد توان انجام میدم .
یا حــق.
یه مطلبی رو هم که میخواستم بپرسم این بود در مورد Sandy Bridge .
منتها نمیتونستم صبر کنم تا پست قبلیم تائید بشه .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=469070
این محدودیت های فروم هم که شاهکاره . . . بعد از یه عمر فروم بازی باید منتظر بمونی پستت تائید بشه /
ایکاش میشد این محدودیت هارو برای کسانی که قبلا با فروم کار کردند برداشت . کــاش .
من هرچی دقت کردم چنین چیزی ندیدم حتی با وجود گرد و غبار روی lcd باز هم اثری از دکمه ها نبود. اما یه چیز بدتر دیدم که در حاشیه LCD یعنی درست بغل دوربین وبکم نقش حاشیه تاچ پد افتاده بود. انقدر هم بدنه این لپ تاپ سخت پاک میشه که من در مواردی نا امید شدم از پاک کردن این نقش و خطوط. در ضمن برای تمیز کردن اصلا از دستمال کاغذی استفاده نکنیدنقل قول:
من بازم تاکید می کنم که اگه فشار نیاد ، کیبورد به هیچ وجه با lcd تماس پیدا نمی کنه.
سلام
من این لب تابو می خوام تا دو سه روز دیگه بخرم با کانفیگ i3 ولی گیچ شدم
من آخر نفهمیدم گرافیگش 540 دو گیگ هستش یا 520
تو مجله یه چیز زده تو سایتا یه چیز دیگه دوستان منو راهنمایی کنید
راستی بقیه مشخصاتش اینه دیگه:
CPU:i3 2310
Ram:4GB DDR3
HDD:500GB
USB 3
با تشکر
الان گرافیک لپتاپها همگی یه گیگه ، ضمن اینکه این اصلاً مبنای درستی برای مقایسه نیست.
شما مدل گرافیکتونو تو این سایت notebookcheck.net پیدا می کنید ، اونجا با مدلهای دیگه مقایسه شده و کاملاً مشخصه کدوم بهتره.
بله این دوستمون هم تایید کرد که فقط در صورت فشار زیاد اوخ میشه .نقل قول:
خب دیگه ما هم بریم کم کم حاضر شیم که چند ساعت دیگه بریم Pasaj Capital . :31:
هولم ؟ :8:
باید زودتر بگیرم که پروژه نهاییم مونده تا 1 ماه دیگه هم باید تمومش کنم . تگ های php منتظرَمن.
:11::11::11::11::11::11:
ببخشید دوستان تمام ایسر های 5750 پاییین کیبوردش استیل هست
مدل غیر استیل پلاستیکی مشکی داره ؟
برای من که پلاستیکه و مشکلی ندارهنقل قول:
پلاستیک همرنگ بدنه ؟نقل قول:
دقیقا همون عکسی که دو صفحه قبل تو این تاپیک هستنقل قول:
سلام.من میخام 5750 7iبخرم....اگه کسی مشکلی ازش دیده بهم بگه...ممنون.....
2.راستی سیستم عاملشم داسه..7 نداره روش...به نظرتون بعدا مشکل پیش نیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما با کانفیگ i7 بخری ویندوز 7 Home premium داره روشنقل قول:
بقیه کانفیگ ها هم لینوکس خطی دارن که شبیه DOS هست. تنها مشکلش هم که من باهاش دارم جنس قاب دور lcd هست که افتضاحه و راحت خط می افته
البته ناگفته نمونه . سیستم هایی که روش ویندوز نصب هست ، مقدار حدودا 200 هزار مایه بهش اضافه میشه .نقل قول:
سلام.من میخام 5750 7iبخرم....اگه کسی مشکلی ازش دیده بهم بگه...ممنون.....
2.راستی سیستم عاملشم داسه..7 نداره روش...به نظرتون بعدا مشکل پیش نیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر سیستم Dos بخری هیــچ مشکلی پیش نمیاد . فقط هنگام خرید از فروشنده بخواه که یه ویندوز روش نصب کنه . که معمولا اگه بخوای اکثرا قبول زحمت میکنند .
اما هیچ چیز با صفا تر از حس خود کفایی نیست . بالاخره خودت باید زیر و بم ویندوز ریختن رو در آری دیگه .:31:
ضمنا مهندس اگه برا کد نویسی می خوای خود من i5 ش رو گرفتم و بسیار راضیم. نیاز هامو جواب میده . مضافا بر اینکه معمولا CPU زیاد استفاده نمیشه . از این جهت که معمولا کار سنگینی باهاش انجام نمیشه . پس میتونی با خرید I5 (که بسیار هم قویه ) تقریبا 200 هزار هم اینجا صرفه جویی کنی. :46: اوف . چی شد .
معمولی بسته بشه و تو کیف باز هم ردش می مونه این اشکال در 5742G هم بود لطفا پاسخ رو به ایمیلم بفرستین اینجا قروقاتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته قروقاتی نیست . بدلیل تازه عضو شدنتون . پست هاتون نیاز به تائیید مدیران فروم داره . که با فعالیت بیشتر و پست دادن پیشتر رفع میشه .
اما همونطور که قبلا بحث شده بود راجع بهش این مشکل رو در Dell Inspiron هم دیده بودم . اما باید بگم اگر به دربش فشار نیاد هیــچ مشکلی نداره. :46:
این مشکل تو 5742G وجود داشت یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
لطفا در مورد حرارت وصدای فناش هم بگین که بیشتر از 5742G است یا کمتر؟نقل قول:
سلام دوستان.
الان کانفیگ core i5 این مدل چقدر قیمت داره تو بازار؟
830 هزار تومننقل قول:
کد:http://digionline.ir/Product.aspx?p=16362
ممنون از لطفتون البته میدونم منظورتون 830 بود با گارانتی سازگار ارقام.نقل قول:
830 توی سایتای اینترنتیه اگه تهران باشی تو علاالدین و پایتخت زیر 800 پیدا میشه فقط اگه قصد خرید داری بجنب تا ماه رمضون تموم نشده که بازار لپ تاپ الان تو رکود ه و فروشنده ها توقعشون رو میارن پایین اهله چونه باشی تا 750 هم میتونی بگیری با گارانتی سازگار من 4750 رو 800 قیمت دارم:10:نقل قول:
باسلام خدمت دوستان
تو اين سايت 795 تومن با گارانتي سازگار :question:
آيا مورد اطمينان هست
نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=43249
اساسا خریدهای اینترنتی توی ایران توصیه نمیشه:41:نقل قول:
نظر خاصی در مورد این سایت ندارم.
به نظر بنده هم به هیچ وجه سایتها قابل اعتماد نیستن. به جز یکی دو تا که تو شهرهای مختلف نماینده دارن
نقل قول:
هنوز با 5742 بطور جدی مقایسه عملی نداشته اما فنش کاملا طبیعیه .
یه کول پد مناسب هم گرفتم که حالت نشستن لپتاپو فیکس میکنه . البته کول پدشو روشن نمیکنم . همینطوری ازش کارر میکشم / اگه قرار باشه از الان سوسول بار بیاد که پس فردا باید براش کانادا درای هم بخرم. :31:
از نظر حرارتم کاملا طبیعیه / برای کارای عادی ریلکسه . برا بازیم فنش روشن میشه و داغتر میشه .همونطور که باید باشه.
حالا زیادم رو این چیزاش وسواس به خرج نده . اگه چشمتو گرفته بگیر حلّه . :40:
تو 5750 از گرافیک سری 400 هم استفاده شده یا فقط سری 500 هست؟
همه کانفیگ های این مدل سری 500 هستندنقل قول:
موندیم چی بخریم
hp 6050 cpu i5
dell 5110 i7
ecer 5750 i7
هر کی هم یه نظری میده فقط میخوام بدونم کدوم گرافیکش خفن تره میخوام 24 ساعت بازی کنم :D
با بودجه 1 میلیون تومن کدوم یکی میصرفه؟
تو این سایت می تونی همه شون رو از هر نظر باهم مقایسه کنینقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net
اینجا همه اش انگلیسی هست
من که از سایتش سر در نمیارم
اگه لطف کنی شما که خودت ادرس سایت میدی ببینی کدوم بهتر ممنون میشم
acer 5750G i5 بهتره i7 ها حرارت زیادی تولید می کنند اینتل این سی پی یو ها رو مخصوص قطب جنوب وشمال عرضه کردهنقل قول:
hp رو بی خیال شو خرابی کارت گرافیکش بالا ست
اگه واست گرافیک مهمه hpچون گرافیکش فوق العادست از رم ddr5استفاده میکنه
اما اگه چیزی میخوای که هم قدرتی باشه و هم گرافیکی ایسر تو رنج قیمت با کانفیگ عالیش محشر
در ضمن ایسرi7 بگیر به تفاوت قیمتش باi5میارزه،در مورد حرارتم خیالت راحت باشه هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد اگه حرارتیم باشه بخاطر قدرت پردازشی فوق العاده بالای اونه
طرف دل نرو به2دلیل یکی اینکه گرافیکش از بقیه ضعیفتره دوم احتمال ریفر بودنش بالاست
گرافیک ایسر در نوع خودش عالی اما نه مثل گرافیک hpچون از رمddr3استفاده میکنه اما با این حال مطمئن باش تو هیچ بازی و کار گرافیکی کم نمیاره.........تو خرید ایسر i7 5750)شک نکن
البته اگر 150 تا200 پول بیشتر بدی بهت میگم کهhp 6080 کانفیگش دیوونه کنندسT،فوق العاده،فقط بازی کن
به لینک زیرم سر بزن تمام مدلهای کارت گرافیک بر حسب قدرت موجوده
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
تو سایت زیر در پایین صفحه 5750g i7 رو از نظر حرارت بررسی کرده تقریبا میشه روش نیمرو درست کرد چون این لپ تاپ قیمتش پایین تر از 1 تومن است خنک کننده خوبی روش نصب نشده اگر می خوای i7 بخری باید بالی یک تومن بدی اگر i7 همراه با یک گرافیک خوب وقوی هم باشه نور الا نور میشه وحرارتش می زنه بالا اگه برای گیم می خوای یک گرافیک خوب همراه با i5 بگیر که بهترینش 5750G acer هستش.نقل قول:
در ضمن حرارتی که تو این سایت ثبت کرده در حالت عادیشه یعنی هیچ کار سنگینی انجام نمی ده
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html
اگه بقول شما مشکلی تو دما داشته باشه که من بعید میدونم بشدتی که گفتی باشه؟؟؟!!!،همنطور که گفتم بخاطر قدرت پردازشی اونه چون از نسل32نانومتری،بنابراین کاملا طبیعی که تولید گرما داشته باشه اما نه اینکه بخوای روش تخم مرغ سرخ کنی!!!
مشکل با ی کول پد خوب حله.
در ضمن این نوتبوک اینقدر مزایا داره که میتونم به اون خاصیت ماهیتابه بودنم اضافه کنیم تا برامون تخم مرغم سرخ کنه!!!!!!
در ضمن ی نگاه به عکس لینکی که دادی بکن اونجا سی پی یو در حالت 100لود داره کار میکنه که ازش تست حرارتی گرفتن عزیز.
هر چیزی بخوان تست کنن زیر بار امتحانش میکنن نه درحالت عادی تا ببینن چند مرده حلاجه....
msi ge620دقیقا با همین سی پی یو و گرافیک با قیمت بالای1.300داره بفروش میرسه،اما تو لینک زیر ببین که حرارتش از ایسر ی پله پایینتره
پس تمامی سی پیو های سندی بریدج که بر پایه32نانو زده میشه بخاطر قدرت وحشتناک پردازشی تولید گرما دارنکد:http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GE620-i748W7P-Notebook.59577.0.html
ودر نهایت باتوجه به هزینه ای که میخواد بشه ایسرi7 بصرفه تر تاi5