فرق از زمین تا اسماننقل قول:
فرق روی کاغذ:
کنتراست:5به2
زمان پاسخ دهی:3 به 2.4
بلوتوث نتکاست/.........
سوال نداره که 5600
کنترل سرویس برای چه؟ همه چیز فعال است.
با تشکر.
هادی
Printable View
فرق از زمین تا اسماننقل قول:
فرق روی کاغذ:
کنتراست:5به2
زمان پاسخ دهی:3 به 2.4
بلوتوث نتکاست/.........
سوال نداره که 5600
کنترل سرویس برای چه؟ همه چیز فعال است.
با تشکر.
هادی
لیست فرمت های تصویری قابل پخش در LED5500/LED6500
دوستانی که در پخش صدا بعضی از فرمت ها مشکل داشتند لطفا به Codec تصویر وصدا فرمت مورد نظر توجه کنند.
با تشکر.
هادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فرق LED5500و5600در چيه؟
من خودم بلد نیسم ولی این 9 صفحه رو خوندم انگار گفتن فرقی نداره دو تا اسم دارهنقل قول:
با تشکر
چلیپا:31:
سلام دوستان
من سوالم رو توی[PHP] راهنمایی برای خرید HDTV مناسبhttp://forum.p30world.com/showthread.php?t=312995&page=446 [/PHP]مطرح کردم.اگه لطف کنید یه نگاهی به اون هم بکنید.
بیشترین احتمال خرید LG Led 5600 42 هست.
اول اینکه اگه بخوام بخرم آقا هادی گفتید که باید دور جعبه نوار سفید پلاستیکی باشه. با این اوصاف اون تست زمان کارکرد و پیکسل سوخته رو توی مغازه باید از جعبه در بیاریم انجام بدیم یا وقتی نماینده برای نصب میاد ؟تست دیگه که نداره ؟
بعد توی این سایت[HTML]http://www.orado.com/shopping/Item.aspx?i=3546[/HTML] زده بود که تله تکست نداره ولی شما تو پست اول این تاپیک گفتی تله تکست فارسی داره؟
بعدش قیمت چند بگیرم خوبه؟
در آخر اگه راهنمایی خاصی هست بفرمایید :31:
با تشکر:11:
در مورد فرمت لیست فرمت های قابل پخش را اعلام کردم.نقل قول:
در مورد تست ساعت کارکرد زمانی که نماینده برای نصب امد.
در مورد تلتکست چیزی نیست تا نوشته شود .بله دارد.
1345000
راهنمایی دیگه نیست.
با تشکر.
هادی
با سلام.
می خواستم بدونم این مدل 5500 lg با 6960 سامسونگ تو یه رده هستند از لحاظ کیفیت تصویر؟ (مخصوصا تو تصاویر sd ، البته hd هم برام مهمه).
روشنایی الجی ها به مرور زمان کم نمیشه؟
تفاوت مدل های 5500 و 5400 چیه؟ ارزش 100 تومن اضافه رو داره؟
نظرتون راجع به مدل lcd 660 lg چیه؟ مزایا و معایب دو مدل 660 و 5500 نسبت به هم دیگه چی هست؟
اگر ریویوی خوب هم سراغ داشتید دریغ نکنید.
خیلی خیلی ممنون.
پاسخ تمام سوالات شما:نقل قول:
کد:http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-47le5500/4505-6482_7-34027028.html?tag=contentMain;contentBody
من نظر شخصی خودتون رو میخواستم!:دی ولی فکر کنم lcd خوب بگیرم از led متوسط بهتر باشه. یه بار رفتم تو یه نمایندگیه الجی یه مدت مات تصویر 660 بودم و از تصویر led ها بدم اومده بود! :دی به نظر شما 660 بگیرم جای 5500 بهتر نیست؟ و همچنین به نظرتون الان وقت خوبیه برای خرید یا صبر کنم؟
5500 قابل مقایسه با 660 نیست به راتی می توانید در تصاویر مشکی و سفید در فروشگاه تفاوت را متوجه شوید.نقل قول:
برای خرید 5600 زمان مناسبی است چون به قیمت جهانی خیلی نزدیک است.
با تشکر.
هادی
2تا سوال دارم .ممنون ميشم جواب بديد:
1.براي ابديت بايد از مودم adslاستفاده كرد؟راه ديگه نداره؟
كار bluetooth تلويزيون چيه ؟
ممنونم
سلام
چند وقت پیش یک 47le5300 خریدم میخواستم بپرسم که نامگذاری معادل آن در ایران چیست ؟ و نسبت به 5500 چطوریاست ؟ بهتره بدتره
با تشکر
1.بله.خیرنقل قول:
میتوانید هدست بلوتوث وصل کنید.
اهنگ به tv بلوتث کنید .
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
lg برای هر کشور یک نام قرار میدهد .نقل قول:
کنار هم قرار دهید متوجه می شوید.
5500 سر تر هست.
با تشکر.
هادی
آقا هادی من رفتم چند تا نمایندگی برا خرید 5600 42 قیمت بین 1370000 تا 1400000 بود.گفتن این قیمت 1345000 برا بعد از جشنواره هس. لیست قیمت نشون دادن قیمت عمده فروشی 1350000 بود و مصرف کننده زده بود1400000.واقعا همینطوری هس ؟نقل قول:
نکته بعد این که اون نوار سفید که گفتی داشته باشه یعنی باز نشده من تو مغازه دیدم جعبه رو بستن و یه نوار سفید دورش انداختن. چیزی نیس که بشه از روش تشخیص داد قبلا باز نشده.
ممنون:11:
اگر دوست دارید من از رشت با همان قیمت ارسال کنم.:11:در ضمن قیمت 1.345.000 از بهمن ماه استنقل قول:
اون نوار سفید اگر باز بشه و دوباره بسته بشه :یا بند را گره زدن.اگر دوباره بند را ببندن جعبه بالاش پاره میشه.یا له میشه.نوار سفید بهترین راه چون یک نوار نیست 2 نوار است .اگر هم هرکدام نبود شک نکنید باز شده است.
:21:
با تشکر.
هادی
آقا هادی LED 5600 در مورد فرمتهای MP4 HD , MKV HD , AVI HD میخواستم بببینم مشکلی تو پخش نداره؟
-حالا که زحمت میکشی دوست عزیز بگو ببینم از بین این سه LED کدوما انتخاب کنم ؟دوست دارم حرفه ای و کارشناسانه پیشنهاد بدی.نقل قول:
1-LG 37 led 5600
2-x vision 40 led imp9e
3-samsung 32 led c6960
سوال2-شما اولویت را به هرتز می دی یا کنتراست یعنی در مقایسه تلویزیونها کدوما مهمتره که بالا باشند؟
3-اصلا بین ال سی دی و ال ئی دی کدوما تو اولویت خریدند؟
من هم در ادامه سوالات این دوست بپرسم ازبین led انتخابی و lcd c695 samsung کدوم را پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
در کیفیت تصویر - امکانات - و ...........
لیست فرمت های قابل پخش تا رزولوشن های مختلف را قرار دادم.نقل قول:
avi و mkv مشکلی ندارد.
mp4 را تست نکردم.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
در مورد مارک های دیگر به غیر از lg اطلاعات ندارم.نقل قول:
در مورد اولویت کیفیت :
بنده به هیچ کدام از این گزینه ها دقت نمیکنم چون بیشتر این اعداد ارقام جعلی هستند.
بنده tv های lg را کنار هم قرار داده و با تنظیمات یکسان کابل یکسان سورس یکسان مورد مقایسه قرار میدهم.
بیشتر تست بنده هم در تصاویر ثابت مشکی و سفید است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
led 5600.نقل قول:
با تشکر.
هادی
من قم هستم . یعنی شما مییگی از رشت به قم ارسال بشه با هزینه کرایه میشه 1345000 :18:نقل قول:
نمایندگی گفت که ما خودمون 1350000 میخریم. :18:
حدود 50 تومن فکر کنم هزینه حمل باشه. ولی تفاوت قمیت نمایندگی با قیمت شما میشه 25 تومن.
نوار سفید رو هم دیدم پرسی هست و دو تا دور جعبه که میشه بدون این که پرسش کنده بشه از دور جعبه در اورد و دوباره دورش انداخت
با تشکر:11:
شما در سایت گلدیران شماره تماس فروشگاه پویا را بردارید و با ان تماس بگیرید ببینید چند به شما قیمت میدن.نقل قول:
(گیلان/رشت)
یا ما زیاد ارزان فروش هستیم یا نمایندگی های دیگر زیاد گران فروش.
در مورد باز بودن جعبه دیگه به زرنگی شما بستگی داره.
برای من که از 10 متری داد میزنه.
با تشکر.
هادی
دوست عزیز ما را راهنمایی کن که چطور از یک متری بفهمیم نوار سفید در اومده یا نه؟ (اگه یک عکس بذاری بهتره)نا سلامتی 7 سال تعمیر کار صوت و تصویر بودیمنقل قول:
این نوار سفید را بی خیال .نقل قول:
راه راحت تر.
جعبه هایی که باز میشه باید روش یه چسب زده باشه چون جعبه های جدید بیرون نمیاد .
فقط باید جعبه را باز کرد و تی وی را از بالا بیرون اورد پس اگر جعبه باز شود برای پلمپ کردن باید یک چسب روی چسب قبل زده شود .
و چون جعبه ها کارتنی هست در صورت باز کردن چسب قبل جعبه پاره یا تغییر شکل میدهد.
و اگر هم باز نکنیم جعبه میشه 2 چسبه این هم راه دیگه.
با تشکر.
هادی
با سلام
من میخوام یک 32led5600 بخرم
1- می خواستم بدونم تعداد پیکسل سوخته پنل را چطوری می تونم به دست بیارم؟
2- برای این کار از طریق منوی تلویزیون راه دقیقی وجود داره یا اینکه یک فرایند چشمی و تقریبی است؟
3- گلدیران برای یک پنل نو اگر تعدادی از پیکسلهای آن سوخته باشد چه تعهدی دارد؟ آیا اون رو عوض میکنه؟
با تشکر از شما
نقل قول:
من هم سوال همین دوستمون رو دارم؟
من تا اکنون ندید در پنل های الجینقل قول:
تصویر ثابت به رنگ های مشکی و سفید و قرمز بر روی صفحه بیندازید اگر پیکسل معیوب باشه نشان داه می شود.
خیر نگران نباشید این مشکل بیشتر برای تی وی های بدون گارانتی که باشرایط وحشتناک قاجاق می شود زیاد است.
اگر در زمان نصب باشه با هماهنگی با نمایندگی فروش و نمایندگی سرویس میشه تعویض کرد.
اما بعد باید به شرایط درو دفترچه مراجعه کرد.
با تشکر.
هادی
سلا دوست عزیز
راستی مدل 32اینچ 5600 با مدل 42 اون از نظر فنی فرق ندارند؟ یعنی به غیر از اندازه فرق دیگه ای ندارند؟
سلام خسته نباشید دوستان
به نظر شما led4700 و led5500یا5600 کدام بهتر است؟
5600.جزع بهترین های سال 2010 هم شناخته شده است.نقل قول:
با تشکر
هادی
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
فقط از نظر اندازه فرق می کنند.نقل قول:
با تشکر.
هادی
37 اینچ چطور؟نقل قول:
قیمت 37 چنده؟
هیچ فرقی نمکنه 100 اینچ باشه یا 1 اینچ این مدل.نقل قول:
از قیمت با خبر نیستم.
با تشکر.
هادی
سلام
تلويزيون من 5600 الجي 32 اينچه كه كيفيت تصوير و صداش در حد بوندس ليگاست
واقعا تلويزيون محشريه و هركي اومده خونمون كلي رفته توي كفش
اين سوال رو در تاپيك ورود به منوي مخفي هم وارد كردم كه فعلا بيجواب مونده
بلكه اينجا جواب بگيرم
سوال اينه:
بعضي وقتها (شايد هفتهاي يك بار) صدا و تصوير بعضي شبكههاي سيما از هم فاصله پيدا ميكنه كه با فراخواني دوباره كانال، مشكل برطرف ميشه
كسي راه حلي براي اين مسأله ميدونه
نكته ديگه؛ وايرلس دستگاهه
حالا كه USB Dongle LG هنوز وارد كشور نشده (به گفته خود گلديران) تكليف چيه؟
سوم اينكه فايلهاي دات و امپگ كپي شده از ويسيديها رو پخش نميكنه
چكار بايد كرد؟
فريمور دستگاه نسخه 03.06.02 هستش
سپاس
سلام
من هم به تازگي اين تلويزيون (5600) را خريده ام و راضي هستم فقط چند تا سئوال:
1 - چرا بعضي از فايلهاي mp3 ( البته با كيفيت پايين) را اصلا پخش نميكند؟
2 -چرا يك ويدئو با فرمت avi با كيفيت (1080p (FULL HD را با تصوير عالي ولي بدون صدا پخش ميكند؟
3- ميشه در مورد استفاده ترومشون بيشتر توضيح دهيد
4- مصرف برق آن در حالت صفحه نمايش خاموش چقدر است ؟
ممنون ميشم اگه جواب داده شود.
در مورد جدایی صدا و تصویر این مشکل بیشتر از فرستنده است .نقل قول:
دانگل و پخش نشدن فرمت dat,mpg در حال برسی است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
1. تا حالا این مشکل را ندیدم.نقل قول:
2. با اپدیت بیشتر مشکلات صدا حل شده نسخه اخر.
3.در تصویر های سریع با افزایش تروموشن تصویر به حال بسیار نرم در میاد.اما پیشنهاد میشه در دیدن تصویر های sd یا ماهواره رو کم باشه.
4.مصرف برق توسط خودم تست شد در روشنایی کامل با بالاترین اپشن ها 120 بود .
شما حساب کن که اگر خاموش باشه چه میشه.
فکر کنم اگر پنل روشن باشه اما صفحه مشکی 20 تا 30 باشه.
و در حالت استند بای زیر 10.
با تشکر.
هادی
سلام
دوست عزيز ضمن تشكر از پاسخ گويي سريع و خوب شما يك سئوال ديگر كه ياد رفت:
نحوه خاموش كردن آن چگونه است چون من دكمه جلو پنل را ميزنم باحالت استند باي فرقي ندارد و چراغ قرمز پنل خاموش نميشود.
در زمان روشن که چراغ روشن سفید میشه.
در حالت خاموش یا همون استند بای قرمز.
اگر دوست ندارید چراغ قرمز روشن باشد در منو -گزینه-نشانگر روشن بودن-چراغ امده به کار را خاموش کنید.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:34 PM ----------
در زمان روشن که چراغ روشن سفید میشه.نقل قول:
در حالت خاموش یا همون استند بای قرمز.
اگر دوست ندارید چراغ قرمز روشن باشد در منو -گزینه-نشانگر روشن بودن-چراغ امده به کار را خاموش کنید.
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادی
اگه سوالم رو دیدی ممنون میشم سریع جواب بدی
من الان زنگ زدم به نمایندگی های ال جی برا همین 5600 42 اینچ قیمت میدادن 1350000 تا 1360000
یکی از نمایندگی ها که اسمش هم تو سایت گلدیران هست قیمت داد 1190000 . گفت همین امشب خریدم سه تاش فاکتور کردم اگه خواستی به این قیمت تا شب بیا بگیر. چون تقاوت قیمت زیاد بود شک کردم. من الان چه کنم برم بخرم ؟
از این برگشتی ها یا ویترینی ها نباشه. ممکن هست نمایندگی از این اجناس بده. قیمت قبلی خود نمایندگی گفت 1370000 بوده ولی این بار رو ارزون میداد
راهنماییی کنید دوستان سریع:11:
اعلام کردم به شما.نقل قول:
اما دوباره:
اگر گارانتی گلدیران هست.
و اگر نکاتی که در مورد جعبه گفتم دارا هست را در خرید شک نکنید قیمت عالی است.
با تشکر.
هادی
آقا هادی دمت گرم
ما رفتیم با توکل به خدا برا خرید
شب ایشالله میام خبرشو بهتون میدم
بازم میگم آقا هادی تشکر تشکر
خواهش میکنم.نقل قول:
مبارک باشه.
قابلی نداشت.
اگر رشت بودی میتونستم یهکارای بکنم.
اما شهرهای دیگه دستم بستست.
با تشکر.