من موافقم.روش خوبیه .
Printable View
من موافقم.روش خوبیه .
من هم با اين روش هيچ مشكلي ندارم .فقط حيفه اگه افراد قوي تو يه گروه بيفتن!!
منم موافقم . فقط این موضوع ضعیف و قوی خیلی مهمه . اونایی که امتیاز دارن توی سایت chess.com که مشخصه سطحشون تقریبا ولی مشکل اونایی هستن که تازه اومدن تو سایت و امتیاز اولیه شون 1200 ه ! اینجا به مشکل میخوریم ! اگه میشد یه جوری همه تعیین سطح اولیه بشن خیلی خوب بود !
البته مهم دور هم بودن و انجام همه بازیاست !
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوس کردم یه عکس قشنگ بذارم که همه با هم ببینیم.
ممکن است خیلی ها دیده باشن این عکس رو ولی من خیلی ازش خوشم اومد.
مشکل افتادن قوی تر ها توی یک گروه مشکل مهمیه اما با این روشها نمیشه تعیین سطح کرد
mojtaba2321 منم هستم ولی تا حالا با این سایت کار نکردم اگه دستورالعملی داره برام بفرستید.
توی سایت chess.comثبت نام کردی؟این ای دی اون سایته؟کار با سایت مشکلی نداره که بلد نباشی.نقل قول:
mojtaba2321 منم هستم ولی تا حالا با این سایت کار نکردم اگه دستورالعملی داره برام بفرستید.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:من ساعت 8 ریتینگ بچه ها رو نگاه میکنم و ریتینگ هام وارد می کنم. و به ترتیب ریتینگ بین گروه ها تقسیم میشه.5 تا 5 تا تو هر گروه تقسیم میشه و دوستی که ثبت نام کرده تا حال یک دست بازی نکرده کم لطفی کرده!.و در اینده هم ممکنه...نقل قول:
نگران امدن یا نیامدن نباشید همه راه های ارتباطی با من رو خواهم گفت!حتی تل...که دوستان بهانه ای نداشته باشن
در پایان بازی هر دور اگه کسی هماهنگ نکرده باشه و بازی نکرده باشه بدون تعارف باخت! یا هر دو باخت.
درسته یه تورنمت دوستانست اما باید برای کنترلش جدی گرفته بشه.
قوانین و شرایط بزودی گفته می شود
دوستان چند دست بازی کنن پس تا شرمنده نشیم.:)
اسم من بالاخره جز ثبت نامی ها قرار گرفت؟ یوزر: City17نقل قول:
برای ارزیابی ریتینگ ها ریتینگ Live Chess/ Normal را در نظر می گیرید دیگه؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه اگه برای نت یکی مشکلی پیش اومد که برای من گاهی اوقات پیش اومده با ارور Connection Interrupted و 2 دقیقه بعد درست شده. انصاف حکم می کنه که اون بازی ادامه پیدا کنه با همون شرایط ولی از اونجا که باخت ثبت میشه نظرتون چیه که دوباره اون بازی بلافاصله برگزار شه بدون هیچ وقفه ای ولی طرفین همون حرکات قبلی را انجام بدن تا به جایی که بازی قطع شده برسن؟
راستي بياين هفته اي يه بار بازيكن اخلاق انتخاب كنيم:31::31::31:
اره ایدی همون سایته.نقل قول:
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
من تا حالا با این سایت کار نکردم.
نمیشه یه کم دست گرمی بازی کنیم دستمون بیاد چه جوریه؟
همه بازیکنایی که دور تقلب رو خط بکشند بازیکن اخلاقند.اگه بخواین بهترین بازیکن نیم فصل رو انتخاب کنیم میشه یه راهی واسش پیدا کرد (اونی که امتیاز بیشتری بتونه کسب کنه):10:
شما هم هی بگو تقلبنقل قول:
من که اول اصلا تو فکرش نبودم از بس شما گفتی تو شکم نکنه همه یک نسخه شطرنج رو سیستمشون نصبه و با اون دارن تقلب میکنن:31::31::31:
من شما رو add کردم . بیا تو سایت قسمت live chess بازی میکنیمنقل قول:
بیشتر اوقات وقتی حرف تقلب کردن پیش میاد که یه سودی داشته باشه. اینجا چه شما برنده باشی چه بازنده فرق خاصی نداره.پس چه دلیلی داره به فکر تقلب بود؟نقل قول:
همه بازیکنایی که دور تقلب رو خط بکشند بازیکن اخلاقند.
من که بعید میدونم کسی به فکر این جور حرفا باشه.
ببخشید؛اشتباه کردم؛من معذرت میخواااام!!!(اصلا هر کی هرکاری میخواد بکنه):41:
برای بازیای حذفی می خواستم بگم که سه بازی بذاریم که برنده مشخص بشه اگه 1.5-1.5 هم بشه با توجه به رنگ مهره ها میشه برنده رو تعیین کرد بازیای گروهی هم همین مشکل گروه بندی رو داره ولی حالا که شده هر طور صلاحه
راستی کدوم ریتینگ رو در نظر میگیرین? اگه استاندارد باشه که من 1170 هستم این طوری بدبخت میشم :D
دارم گروه بندی می کنم باید استاندارد باشه اما چون هرکی یه بار بازی کرده بلیتز رو در نظر میگیریمنقل قول:
تعداد بازی ها باید طوری باشه که هر دو به تعداد مساوی سفید باشن.
دارم 5 گروه تقسیم میکنم.
پس چی شد این قرعه کشی؟
گروه ها و دور اول پست سوم.
ممنون . خسته نباشی:11:نقل قول:
بازی ها رفت و برگشت هست؟یعنی با هر کسی باید دوبار بازی کنیم؟
20 دقیقه چقدر بونس داره؟10 ثانیه؟کدوم سمت سفیده کدوم سمت سیاه؟اگه دو تا بازیه کدوم باید سیاه باشیم کدوم بازی سفید؟چند نفر از هر گروه بالا میرن؟من روش سویسی را بلد نیستم حوصله خوندن همه تاپیک را هم ندارم یکی یک توضیحی بده
بله رفت برگشتهنقل قول:
20 دقیقه هست بونس نداره
سفید چب سیاه راست الان دور اوله طبق همون قرعه که اومده بای کنین.
2 نفر میرن لیگ برتر 2 نفر لیگ دسته 1 ممکنه تعداد افراد دسته 1 یا 2! عوض شه
بعد اون لیگ ه جدا بازی می کنن.
این روش سویسی نیست دوره ایه.
قبل از شروع یه کم بازی کنیم تا یاد بگیرم من اصلا با این سایت کار نکردم.
نتیجه بازی رو اینجا اعلام کنیم یا فقط واسه شما بفرستیم؟
اینجلا با لینک بازی بزارین تا دوستانی که می خوانم ببینن.نقل قول:
هماهنگی با حریف چطور؟تو پروفایل خودش یا اینجا؟نقل قول:
اینجلا با لینک بازی بزارین تا دوستانی که می خوانم ببینن.
سلام جناب bahador2020 من 1 شنبه از 10 تا 2 و 4 تا 5
3 شنبه 8 تا 12 و 2 تا5
4 شنبه 8 تا 10 و 2 تا 4
برای مسابقه آماده ام.
پروفایل خودش چون ممکنه اینجا همیشه نیان در ص.رت هماهنگی می تونین زمان رو الام کنین تو تاپیک تا دوستان که مایلن بیان ببینن.نقل قول:
یه پیشنهاد عالی
همگی از پست اول یا سوم (جفتش) تشکر کنین که پروفایلاتونو راحت گیر بیاریم...
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
چقدر بزرگ شد!انقدرم عالی نبود دیگه:دی
اقای enrico128 ؛اومدی یه سری هم به ما بزن؛من پیشنهادمو دادم(تو پروفایلت)؛منتظرم.
meto 895 که بازیت با منه تو پروفایلت هم گفتم اینجا هم میگم انلاین شدی قرار بازی را بگذار
سلام
میگم دوستان اگه میشه برای امثال من یه راهنمایی تصویری(عکس) از نحوه بازی کردن و مراحل اجرای بازی رو در سایت chess بزارن تا ما تازه وارد ها هم یاد بگیریم.
در ضمن این لیست کسانی که با هم دیگه بازی دارن پس کجاست؟
حالا اومدیم و یه نفر دیسکانکت شد .توی این سایت حالتی یا اپشنی چیزی نداره که بازی رو ذخیره کنه ؟تا بعدا ادامشو بیاد بازی کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هر وقت گفتی من امادم ولی عصر ها یه ریزه مشکل دارم شب باشه خیلی بهتره
ممنون
اگه دیسکانکت بشید بازنده محسوب خواهید شد.نقل قول:
حالا اومدیم و یه نفر دیسکانکت شد .توی این سایت حالتی یا اپشنی چیزی نداره که بازی رو ذخیره کنه ؟تا بعدا ادامشو بیاد بازی کنه؟
نقل قول:اگه دیسکانکت بشید تا 2 دقیقه بهتون زمان میده دوباره به بازی برگردید بعدش بازنده میشین .نقل قول:
شما پست سوم رو خوندید؟!:نقل قول:
اگه دیسکانکت بشید تا 2 دقیقه بهتون زمان میده دوباره به بازی برگردید بعدش بازنده میشین .
نقل قول:
شما دو دقیقه وقت دارید که دوباره به بازی برگردید.نقل قول:
اگه برگردید میتونید ادامه بدید.اگر نیومدید بعد از 2 دقیقه باخت میخوره.
به عبارتی نتیجه بازی هرچی که سایت اعلام کرد در نظر گرفته میشه...هرچی که سمت راست نوشت...
دستتون درد نکنه خوب منو راهنمایی کردین
بالا سمت راست play بعد live chess بعد play live chess بعد چلنگ میکنی بازی میکنی برای پیدا کردن رقیبتم بهتره اول توی کنترل پنل قسمت فریندز و اد فریندز اسم کاربری رقیبتو وارد و اونو اد کنی بعد راحت میتونی توی قسمت فریندز در همونجا که چلنگ باید بکنی اونو پیدا کنی شرمنده وقت نداشتم راهنمای تصویری واست بزارم یه دونه گذاشته بودم اگه پیداش کردم اینجا میذارمنقل قول:
لیستم توی صفحه اول پست سوم وجود داره
اگه کسی دیسکانکت شد اگه تا چند مین بعدش درست نشد باخت می خوره و راهی نداره مگه اینکه از روی پوزیستین بازی تشخیص بشه داد که اون شخص دیسی شده بازی کن برنده بوده
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
این kamyab00 رقیب منو کسی میشناسه؟؟؟