بالاخره گوشی آماده فروش هست و تو GSMArena هم وضعیت رو Available زده .
تبریک به منتظران گوشی !
بالاخره گوشی آماده فروش هست و تو GSMArena هم وضعیت رو Available زده .
تبریک به منتظران گوشی !
خبر جدیدی از این گوشی نیست؟
به نظرتون تو Optimus ها کدوم از همه بهتره؟همینه؟
نه ....از همه بهتر one هستش....:31:نقل قول:
معلومه این گوشی شاخه
نقل قول:
اگه بدونين قابليت سه بعدي صفحه نمايش رو مثل نينتندو 3DS ميشه خاموش كرد؟
نقل قول:
اون شاتر گوشی هستش
برادر اون دکمه مخصوص سوییچ سریع از 3D به 2D هستش و بالعکس، توضیحش هم تو بلاگ جی اس ام هست....فقط تو دوربین احتمالا کار شاتر رو انجام میده....
من توش موندم GSMArena چرا زده Released!هرچی تو سایت ها میگردم نه Sim free ش Available شده نه حتی با Contract ش!
چند جایی هم که واسه Pre-Order گزاشته بودن هنوزم در همون حالته.
نسخه سفید گوشی...
زیباست: دی
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خبری از این گوشی نیست؟
چرا خبري از اين گوشي نيست مگه عرضه جهاني نشده هنوز؟
كسي ميدونه جريان چيه؟
گوشی 2 ماه دیگه عرضه میشه....
به نظرم gps 3D هم داره
چون انگلیسی من ضعیف نتونستن به فهمم که چی نوشته
کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d_gets_a_3d_augmented_reality_browser-news-2628.php
درسته كه هنوز خبري از گوشي هاي سه بعدي نيست ولي ناراحت نباشين glx 2680 3D به زودي عرضه ميشه و فقط واسه اپراتور همراه اوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - راديو بدون هندزفري هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - حتي به 118 هم زنگ بزني صداتو ضبط مي كنه :دی از همه مهمتر تبليغشم از تلوزيون پخش ميكنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10::10::10::10::10::10::10:نقل قول:
مثل اينكه داره يه خبرايي از عرضه اين گوشي ميشه.
LG Optimus 3D to hit the UK on 20 June, costs an arm and two legs
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Amazon UK has updated its LG Optimus 3D listing with new info and pricing. Firstly and most importantly, LG's most exotic flagship is coming on 20 June. Amazon accept pre-orders at £600, but there are better pre-order deals out there.
This is not our first news about the LG Optimus 3D pre-orders. A few weeks ago we informed you that BuyMobilePhones and Clove UK have started taking pre-orders too. The latter offers it for £455 (incl. VAT), which is quite cheaper than the Amazon's pre-order. You should take into consideration however that Amazon definitely do some research before you jump on the Add to basket button. Also make note that it's not Amazon that sells it directly, but one of their registered resellers - KingOfGadgets.
Anyway one thing is important now - the LG Optimus 3D is coming on 20 June in the UK (if Amazon UK is to be trusted). This fits with the T-Mobile UK June window, while Three has listed it for July release.
We already secured a pre-release Optimus 3D and we're hard at work on a preview. We'll keep you posted.
[HTML]http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d_hits_the_uk_on_20_june_costs_600_pou nds-news-2771.php[/HTML]
[HTML]http://www.androidcentral.com/lg-optimus-3d-listed-june-20-release-uk[/HTML]
عقب افتاد
LG Optimus 3D officially delayed in the UK
The UK's branch of LG has announced the Optimus 3D will be delayed at least until the end of June. Meanwhile various retailers have rescheduled their expected release dates for mid-July.
It was just yesterday we informed you about the expected release date in the UK for the Optimus 3D - 20 June. Unfortunately shortly after that, LG UK announced via its Twitter account the 3D smartphone's shipments will be delayed at least until the end of June. This means various retailers and carriers will get it as early as the beginning of July.
Meanwhile Clove UK (previously pointing at June) has changed the release date to 11 July, while Amazon's new UK date is 13 July.
C'mon, LG, bring that gadget already! By the time it is released, that Android Froyo inside will be no good anymore.
We already secured a pre-release Optimus 3D and we're hard at work on a preview. We'll keep you posted.
[HTML]http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d_officially_delayed_in_the_uk-news-2778.php[/HTML]
[HTML]https://tw---itter.com/#!/LGBlogUK/statuses/80337395316297730[/HTML]
10-15 روزی عقب افتاد...مثه این که فریمور جدیدی تو راهه...
شایدم بالا بردن کلاک !
تو انگلستان وارد یازار شد تا حداکثر تا اول شهریور ایران
پیش بررسی از جی اس ام ارنا
کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d-review-609.php
این گوشی یکشنبه هفته آینده بدست من خواهد رسید، دوستان سوالات خودشون رو جمع کنند که ببینیم واقعا حس کار کردن با یک مدل سه بعدی چجوری هست. امیدوارم که چیز خوبی از آب دراومده باشه...
در انتظار یه بررسی کامل می مونیم: دی
بزنن کلاک و رم و همه چیو یک جا ببرن بالا:دی
Evo یکم که چه عرض کنم:دی از این قوی تره
امیدوارم ال جی تو ساپورت و اپدیت این خوب عمل کنه
و کیفیت تصویر خوبی توی 2D داشته باشه مثل optimus black که از همه نظر کولاکه و Galaxy S II جلوش بوق بوق میکنه:دی
حالا من همه چیزش رو تست میکنم اما در مقابل صحبتی که در ارتباط با اپتیموس بلک و گالاکسی اس 2 کردین، باید عرض کنم اپتیموس بلک همین الان کنارمه و داره شارژ میشه! در مقابل گالاکسی هم اپتیموس بلک هست که بوق باید بزنه! (شاید هم شیپور!!)نقل قول:
سخت افزاری نه!
Nova
در مورد نمایشگر هم گوشی سامسونگ بهتره
درواقع نوا دربرابر SUPER AMOLED هم نمیتونه سرتر باشه چه برسه به SUPER AMOLED Plus که در کیفیت جدا یک سر و گردن بالاتر می ایسته. نوا فقط درخشندگی خیلی خوبی داره و اگرچه در برابر سایر نمونه های ال جی یک پیشرفت خوب داشته اما در مقابل عمق سیاهی بیشتر، کیفیت رنگ بهتر و زاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
OLED رو دارین با TFT مقایسه می کنین؟نقل قول:
اما در مقابل عمق سیاهی بیشتر، کیفیت رنگ بهتر و زاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
مهم درخشندگی ــه که از کنتراست بی نهایت Super Amoled بهتر عمل کرده !
آخه کی گوشی رو میخره برای زاویه دید ؟! مگه تلویزیون 60 اینچ دارین میخرین که میخواین خوب زاویه دید داشته باشه دسته جمعی فیلم ببینین ؟! : دینقل قول:
زاویه دید گسترده تر SUPER AMOLED Plus، حرف خاصی برای گفتن نداره
این یه مقیاس بی ارزش برای نمایشگرهای موبایل هست ، مهمترین عامل درخشندگی بالا هست که زیر نور آفتاب مجبور نشین دنبال سایه بگردین ! اینجاست که برایتنس بالا خودشو نشون میده
اگر واقعا فکر میکنید مهمترین عامل درخشندگی هست، پس یک مدل سیاه و سفید بگیرید که از همش بهتر و واضح تر باشه!!نقل قول:
عمق رنگ سیاه SUPER AMOLED صفر است، این یعنی مشکی واقعی که خیلی در کیفیت تاثیر گذاره
سیستمی که SUPER AMOLED Plus در نمایش پیکسلها داره یک چیز منحصر بفرد هست که باعث میشه تصاویر بسیار شارپ تر باشند.
من با هردوتای این مدلها کار کردم و به جرات میگم نوا حتی از Super AMOLED هم برتر نیست چه برسه به نوع Plus اون!
البته من نه طرفدار ال جی هستم و نه سامسونگ، بلکه این تفاوت چیزی هست که خود کارکنان ال جی هم قبولش دارند و نبایستی با تعصب قضاوت کرد
Galaxy S-optimus black-Galaxy S II
رندر هیچ تصویری باهاش قابل مقایسه نیست
برایتنس مهمترین مورد کیفیت صفحه نمایش برای گوشیه
حداقل میدونید که 4اینچه نه 52اینچ
تنها قابلیت مهم همین پانل های OLED همین هست که هر پیکسل رو میشه جداگانه سوییچ کرد و نورش رو تنظیم کرد ، به این معنی که به نور پس زمینه مثل TFT ها احتیاجی نداره ، این قابلیت باعث میشه توی نمایش رنگ مشکی خالص نزدیک به 0 ( نه صفر مطلق ) nit روشنایی داشته باشه .نقل قول:
کنتراست این پانل ها هم به این دلیل میل به بینهایت میکنه ، چون کنتراست از تقسیم بالاترین روشنایی به کمترین به دست میاد که کمترین 0 باشه میشه بی نهایت .
و اما در مورد زاویه دید ، به همین دلیل بالا تو مقایسه ها چون رنگ مشکی همیشه مشکی خالص هست از زاویه های 45 درجه و 0 درجه همیشه مشکی نشون داده میشه و نور پس زمینه از پیکسل ها بازتاب پیدا نمیکنه ، و اگه برای پانل های TFT در نظر بگیریم که فقط رنگ مشکی دچار مشکل میشه زاویه دید تفاوتی با OLED نمیکنه ، این خاکستری شدن رنگ مشکی در TFT ها باعث خطای دید ما میشه و فکر میکنیم زاویه دید بدتر از OLED هست ، ولی در واقع اینطور نیست و نمایش اشتباه رنگ مشکی باعث این برداشت ما میشه .
OLED در نمایش رنگ های طبیعی قطعا یک قدم از TFT ها و نسل جدید IPS عقب تر هست ، این رو دیگه کسی نمیتونه رد کنه ( اگر بطور مستقیم به پانل نگاه کنین )
OLED به نظر من غیر طبیعی و رنگ ها رو داغ نشون میده .
ولی منصفانه باشیم در نمایش رنگ مشکی مثل تلویزیون های پلاسما عالی و بی نظیر هست .
نقل قول:
من نمیدونم شما چرا همچنان بر یک مورد اشتباه اصرار دارید! اگر قرار بر عکس هست، تصویر زیر را هم ببینید که نوا وسطی هست و در دو طرف گالاکسی
[U [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL
البته من واقعا دوست ندارم هیچ بحث جانبدارانه ای را راه بندازم چون برام برتری یک مدل هیچ سود و نفعی نداره. شاید شما واقعا خودتون این دو نمایشگر را در شرایط مختلف مقایسه کرده باشید و چنین نتیجه گیری کرده باشید. اما حداقل منی که بیشتر از یک ماه هست اپتیموس بلک دارم، به جرات میگم که کیفیت Galaxy SII خیلی سرتره و گرمی رنگها و کنتراست بینظیرش، بسیار جذاب و لذت بخشه
من بحث تئوری اش رو با شما کردم ، بحث عملی و تجربی اش برای هر فرد فرق میکنه ، تجربه شما از امولد شاید با من فرق کنه ! چشم ها یکسان نیست دوست عزیز : دی
من جواب شما را نداده بودم عزیز و اتفاقا مطلبی که نوشته بودید جذاب و آموزنده بود (مطلب من در جواب صحبت دوست خوبمون h!tman بود)
اتقاقا دایی من یک زمانی Galaxy S داشتنقل قول:
و من وقتی نووا رو دیدم واقعا تو چشمم موند و از صاحب مغازه خواستم Galaxy S II- Sensation رو هم بیاره (برای خرید برای یکی از دوستان)
و واقعا رندر تصاویر تووپ بود
در کار کردن مشکلی نداشت و واقعا رنگ ها رو زنده نشون میداد
جوری که 2گوشی دیگه مثل LCd جلوی LED به نظر میومدن
والا ما هرچی که بگیم باز شما حرف خودت رو میزنی! من گوشیه خودم اپتیموس بلک هست و در شرایط مختلف باهاش کار کردم و میگم گالاکسی بهتره (منظورم اینه که حرفم تو یک نظر و یا شرایط خاص نیست)نقل قول:
در هر صورت انقدر شما از این اپتیموس بلک خوشت میاد که من خوشحال میشم گوشیم رو هدیه بدم به شما :11:
البته، من کارم نقد گوشی هست و شماره این ماه نشریه ام رو هم اپتیموس بلک کار کردم که در پایین برات گذاشتم تا ببینی نه تنها هیچ دشمنی با این گوشی ندارم، بلکه خیلی هم دوستش دارم ;)
البته هر چه از دوست رسد نیکوست:دی
اتفاقا تو برند موبایل از تنها برندی که تقریبا بدم میاد LG هست به جز Km900که گوشی توپیه
ولی خوب واقعا بی طرفانه میگم
منم گوشی قیمت پایین همیشه میگیرم دستم هم چون بودجش نیست و هم این که زیاد سرشون بلا میارم
ولی واقعا کاملا بی طرفانه حتی برای روشنایی هم بگیم! از نظر خودم :دی از چشم خودم:دی (و البته دوستم) و چشمایی که بهشون اعتماد دارم کیفیت بهتری داشت
من هم این گوشیو ندارم که ازش جانبداری کنم ;)
البته بحث این تاپیک یه جورایی منحرف شد! فعلا قرار بر این هست که در اینجا درباره Optimus 3D بحث کنیم که در اون خبری از نوا نیست!!
خوب عزیز چند خریدی؟:دی
اولا خیالت راحت، من بابت گوشی پول نمیدم! (اگه میدادم که بلک رو با این پردازندش نمیگرفتم!)
دوما، اینجا تالار بلک نیست ها!!
کی از بلک حرف زد
3D رو میگم که چقدر خریدی ؟ گفتی به دستم میرسه گفتم ببینم چنده
در مورد 3D هم باز همون شرط عدم خرید صادقه!نقل قول:
البته این مدل در هیچ کجای دنیا هنوز ریلیز نشده و کسی هم نمیتونه پس بخردش
اینها سمپل های اولیه هستند که فقط خود کمپانی مادر داره
هرچند نیازی نبود من ادامه بدم ولی داره حق خوری میشه: دی
.
.