اره فارسین منم دارم دان میکنم بدرد میخورن
Printable View
اره فارسین منم دارم دان میکنم بدرد میخورن
لینک وده لینکه زور وده :31:نقل قول:
تورنت نیست؟
بچه ها بی زحمت یکی لینک دانلود ویژال استدیو 2005(برای #C) بزاره.
400 مگ دانلود کردم نصب نشد دیوونه شدم.:19:
مثل این که انتخابتو کردی . فقط یه سوال پرسیده بودی تو تاپیک تازه دیدم خواستم جواب بدم .
با udk بازی دوبعدی نمیسازن چون نباید بسازن!!چرا ؟چون دلت میاد بازی دوبعدی بسازی؟بعدشم مگه بازی سه بعدی دوربین از بغل مشکلش چیه ؟اگه اون سبکو دوست داری با udk میتونی اونو بسازی ولی اگه اصرار داری بازی دوبعدی باشه باید براش کد نویسی کنی . اگه از پارتیکل آنریل تو بازی دوبعدی استفاده کنی ممکنه کیفیت ها باهم نخونن کلا دوبعدی رو روش بیخیال شو ولی اگه سه بعدی با دوربین بغل (مثل little big planet) رو دوست داری خیلی عالی میتونی باهاش بسازی.
فعلا میخوام با یونیتی شروع کنم.چون udk سخت تره.شاید بعدا اومدم سمت udk.:5:نقل قول:
کسی لینک دانلود ویژال استدیو 2005(برای #C)رو نداره؟:18:
فهمیدم چرا هی میگی دو بعدی :دینقل قول:
میخوای shank بسازی :دی
اگه میخوای از اول شروع کنی نرو سراغ یونیتی همون گیم میکر یا فلش رو انتخاب کن.بعد از یه مدت برو سراغ یونیتی یا udk . درضمن اگه میخوای بعدا بری سراغ udk کلا بیخیال یونیتی شو و از اول با udk کار کن.اینو همه ی اونایی که با هردو انجین کار کردن میدونن.نقل قول:
فعلا میخوام با یونیتی شروع کنم.چون udk سخت تره.شاید بعدا اومدم سمت udk.
کسی لینک دانلود ویژال استدیو 2005(برای #C)رو نداره؟
سلام , این لینک دانلود Visual Studio 2008 Express Edition کرک هم نداره چون ورژن رایگان هست.
کد:http://download.microsoft.com/download/8/B/5/8B5804AD-4990-40D0-A6AA-CE894CBBB3DC/VS2008ExpressENUX1397868.iso
:31:نقل قول:
یه جورایی آره یه جورایی هم نه.
2ِِD دردسر های 3D رو نداره.:5:
با udk نمیشه 2D ساخت.:5:نقل قول:
من منظورتو از 2d درست نفهمیدم یعنی حتما توش اسپرایت به کار ببری؟ یا بازیایی مثل little big planet و bionic comando (غلط املایی رو بیخیال شو) رو هم میگی؟نقل قول:
با udk نمیشه 2D ساخت
بازی هایی مثل braid-world of goo-angry birds -shank-super meat boy.نقل قول:
منظورم از 2D ایناست.:5:
خوب پس همون یونیتی انتخاب خیلی خوبیه .(ولی بازم من فلش رو بیشتر قبول دارم واسه اینجور بازیا)نقل قول:
بازی هایی مثل braid-world of goo-angry birds -shank-super meat boy.
منظورم از 2D ایناست
من شنیدم هم udk و هم unity نسخه ی free دارند.فری کدومشون بهتره؟(منظور از بهتر بودن امکاناتش و تفاوتش با نسخه فروشیش و ...):5:
سلام
عزیز . udk خودش free هست و نسخه ای از Unreal 3 هست (unreal 3 پنجمین موتور بزرگ جهانه)نقل قول:
من شنیدم هم udk و هم unity نسخه ی free دارند.(منظور از بهتر بودن امکاناتش و تفاوتش با نسخه فروشیش و ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و udk فرق زیادی با نسخه ی پولیش یعنی unreal 3 نداره ....
ولی یونیتی یه موتوره که خودش نسخه ی فری داره که امکاناتش کم تر از یونیتی پرو هست....
UDK که free هست ، بهتر از Unity pro و Unity free هست :46:نقل قول:
فری کدومشون بهتره؟
الان یونیتی همپای udk هست , و نمیشه قطعی بگی کدوم بهتر از یکی اون یکیست.:46:
کرک هم برای uity pro هست میتونی از نسخه pro هم استفاه کنی.
udk رایگان هست ولی بازی که باهاش میسازی هم باید رایگان باشه , ولی تجاری هم میتونی بکنیش ولی 20 درصد بعد از رسیدن سود خالص بازی به 50 هزار دار باید تقدیم اپیک کنی. ولی یونیتی اینطوری نیست.:20:
حرفتون رو قبول ندارم !نقل قول:
الان یونیتی همپای udk هست , و نمیشه قطعی بگی کدوم بهتر از یکی اون یکیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه بازی های ساخته شده ی هر کدوم رو مقایسه کنید :18:
غیر قانونیه و دیگه نمیتونی خارج بفروشیش...نقل قول:
کرک هم برای uity pro هست میتونی از نسخه pro هم استفاه کنی.
اگر میخوای خارج بفروشیش بله ولی تو ایران بفروشی لازم نیست 20 درصد رو بدی.نقل قول:
udk رایگان هست ولی بازی که باهاش میسازی هم باید رایگان باشه , ولی تجاری هم میتونی بکنیش ولی 20 درصد بعد از رسیدن سود خالص بازی به 50 هزار دار باید تقدیم اپیک کنی. ولی یونیتی اینطوری نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سودت مقدار مشخصی شد باید 20درصد بدی...
با نسخه فری یونیتی میشه برای iOS بازی ساخت؟
کار با udk مشکل هست و به برای کسایی که انفرای میخوان با این انجین کار کنن دردسر سازه.نقل قول:
Unreal Engine 3 واقعا بهتر از یونیتی هست.:20:
خوب UDK هم همون Unreal Engine 3 هست دیگه ...نقل قول:
کار با udk مشکل هست و به برای کسایی که انفرای میخوان با این انجین کار کنن دردسر سازه.
Unreal Engine 3 واقعا بهتر از یونیتی هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
What is it?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] UDK is Unreal Engine 3 – a complete professional development framework. All the tools you need to create great games, advanced visualizations and detailed 3D simulations on the PC and iOS. The best tools in the industry are in your hands.
تا جایی که من میدونم یه انجین جداست از udk ولی اگه همون udk باشه بازم برای کار های انفرادی بهترین انجین unity هست و برای کارهای که گروهی هست اول CryENGINE 3 :31::16:اگر هم گیر نیاوردین UDK رو دانلود کنین:31:نقل قول:
ولی تا جایی که CryEngine 3 باشه به گفته ی رئیس cry tek رقبای ما حرفی برای گفتن ندارن.:8:
با نسخه فری یونیتی میشه برای iOS بازی ساخت؟
با یونیتی فک نکنم :d
فکر نمیکنم بشه.:46:نقل قول:
با یونیتی نمیشه یا باید نسخه پولیش رو خرید؟
نه ببخشید , تو ویندوز نمیشه برایiOS بازی ساخت.نقل قول:
چرا میشه با udk شما پست های قبلی رو نخوندی؟
امیررضا جون منم حرف شما رو قبول ندارم!!!:31:نقل قول:
واقعیت مشکوک سیاست udk دوستان میدونید چیه؟نقل قول:
واقعا یک سوال برام شده که چرا؟
چرا با اینکه epic این ویرایشگر خفن برای قسمت مخلتف گذاشته برای ویرایشگر اسکریپت هیچ گونه ویرایشگر رو ناساخته و دیگران براش نوشتند؟؟؟
این سوال تمسخر کردن یا ... نیست بلکه یک سوال هست که جوابی براش پیدا نکردم.
UDK بدون شک از UNITY3D PRO قدرت مند تر هست اما برای ساخت بازی واقعا دنگ و فنگ زیاده !
برای مثال این سوال که چگونه بازی خودم رو از صفر شروع کنم ؟ زیاد پرسیده شده .شاید به جای اینکه EPIC باید UT تو پوشه UDK قرار نمی گذاشت خیلی بهتر بود.
من دیگه خوشم نمیومد از این حرفت اقا پرویز.
چیزی که شما بلد نیستی انجام بدی دلیل نشده دیگران نتونن.در ضمن اگه شما انریل تورنومت رو توی این نرم افزار نداشتی چیکار می خواستی بکنی یه برنامه خام بر می داشتی . این کار برای اینه که این انجین محبوب بشه وگرنه اونها هم می تونستن یه برنامه خام بدن بگن خودتون برین درست کنین.
در ضمن منظور این حرفت رو نفهمیدم.
--چرا با اینکه epic این ویرایشگر خفن برای قسمت مخلتف گذاشته برای ویرایشگر اسکریپت هیچ گونه ویرایشگر رو ناساخته و دیگران براش نوشتند؟؟؟--
در ضمن دوستان دیگه خواشمندم دیگه .دیگه بحثی که هزاران هزار مرتبه تکرار شده رو ادامه ندن . مگه تاپیک یو دی کی نداریم همین حرفهایی که شما دارین مزنین واقعا چهل و نه نفر پرسیده بودند شما حتی به خودتون زحمت نمی دین تاپیک یو دی کی رو بخونین .
ولی کلا اقا پرویز از شما انتظار نداشتم شما به عنوان یکی از اساتید بازی سازی اینجا می تونی اشکالات بهتری از این انجین بگیری اینکه نمی دونم چرا ادیتور ننوشتن نشد اشکال نکنه منظورت مثل یونیتیه ؟ در ضمن nfrign هستش که اون تمام کارها رو انجام می ده تازه شما نسخه جدیدش رو گرفتی که ببینی چی اضافه شده؟
-------------------
M.RMe30--شما باید این مسائل رو خودت تحقیق کنی . فروم اپیک رو ساختن برای چی ؟ببین اصلا خودت فکر کن من هم بهت نمی گم ios میشه یانه . تو یه نرم افزار داری توی ویندوز ایکس پی اجرا میشه مثلا یه برنامه نقاشی حالا این برنامه می تونه طوری باشه که خروجی هاش توی ویندوز اجرا نشن و برن توی مثلا سیستم عامل مک اینتاش اجرا شن؟
نقل قول:نقل قول:
1-M.RMe30 مشکل شما اینه که داری udk رو با انریل انجین 3 مقایسه میکنی. کی گفته پسر تمام خصوصیات پدر رو داره .در ضمن من واقعا با حرف امیررضا موافقم و اگه هرکی بخواد اعتراضی به نظرش کن با تانک جلوش وای میستم:31: اقا من اصلا درباره یونیتی هیچ حرفی نمی زم این رو میسپارم به saeed cpu full اون اگه وقت کنه براتون توضیح میده یونیتی چه محدودیت ها و کاستی هایی داره . اما در مورد یو دی کی بهترین انیجن بازی سازی رایگانیه که من تا به حال دیدم خود من تا قبل از این اصلا فکرش رو نمی کردم که یه روزی بتونم توی نرم افزاری کار کنم که سازندهای بزرگی مثل سازندهای بتمن یا gears of ware با اون بازی میسازن و من همون خروجی می تونم بگیرم که اونا می تونن بگیرین .نقل قول:
***دوستان بدون اطلاع حرف نزنید با این کار دیگران رو گمراه می کنین****
خب ببینید من من درباره ی udk و خروجیش برای iOS حرفی زدم؟؟؟؟!!!اصلا بحث مگه درباره ی خروجی iOS برای UDK بود ؟؟؟!!که شما میگی فروم اپیک چرا نمیخونی !!!!, دوستمون پرسید میشه برای iOS در یونیتی خروجی گرفت یا نه , خب منم برای خروجی گرفتن در iOS دیدم نوشته ساپورت نمیشه در ویندوز.:3:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدوم حالا مشکل چی هست!!!!!
در ضمن منم تازه کار هستم در یونیتی :20:
آقا این Cry Engine 3 عجب موتور وحشتناکیه . بیش از حد قدرتمنده و یه نسل از بقیه موتورها جلو هستش ...
در مورد UDK هم درسته که مجانیه اما هیچ وقت فکر نکنید که چون بازیهایی مثل gears of war و ME2 رو با UE3 ساختن پس با UDK هم میشه در اون حد ساخت ! اون بازیها کلا سیستمشون فرق میکنه . موتور UE3 هم کلا سیستمش فرق میکنه با UDK ... اما بازهم UDK فعلا از بین موتورهای رایگان بهترینه ...
بله، با هرچیزی که بخواید برای iOS بیلد بگیرید باید از یه کامپیوتر Mac با سیستم عامل OS X استفاده کنید.
سلام به دوستان
خیر. نه با هر چیز. آنریل انجین روی یه سیستم ویندوزی این کار رو انجام میده. اصلا خود UDK روی سیستم غیر ویندوزی اجرا نمیشه.نقل قول:
در مورد UDK که خیر. انجین جدایی نیست. از لحاظ امکانات UDK = UE3.نقل قول:
در مورد کرای هم، والا می گن عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. خب معلومه، کرایتک که نمیاد بگه آنریل یا ریج، انجین اوله که. از طرفه دیگه کرایتک نگه کرای انجین بی رقیبه، کی بگه؟:27:
جالبه بدونید، کلا انجین های بزرگ، کرای انجین رو اصلا جزو رقبای اصلیشون حساب نمی کنن. دلیلشون هم ساده و واضحه. می گن انجینی که نمی تونه یه خروجی برای کنسول بده انجین نیست. شاید از نظر من و شما کنسول اینقدر مهم نباشه، علی الخصوص که اغلب ما ها به خاطر شرایطی که توش هستیم روی پی سی تعصب خاصی داریم، ولی وقتی بدونید بیش از 80 درصد سود این صنعت از کنسول میاد مسئله رو از دید اونها درک می کنید.:20:
ممکنه سال دیگه با کرای انجین 3 این مسئله تغییر کنه، ولی فعلا باید صبر کرد.
عزیز چرا نمی شه با UDK ، مثلا ME2 یا GeOW یا حتی Medal Of Honor ساخت؟ لطفا از دید فنی بگید نه سلیقه.:20:نقل قول:
درضمن منظورتونو از "اون بازیها کلا سیستمشون فرق میکنه" متوجه نشدم. اگه میشه واسه ما ناوارد ها بازش کنید.
موفق باشید. بای.:8:
دوستان خواهشا بحث رو تمومش کنین.:13:
مثل اینکه همتون فراموش کردین عنوان این تاپیک چیه؟
من این تاپیک رو نزدم که دوباره جر و بحث سر انجین ها رو شروع کنم بلکه می خواستم از نظر علمی و منطقی انجینی رو که شما معرفی میکنین رو بر حسب نیازم انتخاب کنم نه بر حسب برتر بودن اون انجین بر بقیه ی انجین ها
واقعا جای تاسف داره که شما بازی سازان حرفه ای این طوری سر مسائل بیهوده وقت خودتون و بقیه رو تلف میکنید.
دوستان لطف کنند دیگه این بحث رو ادامه ندند.:41:
SDK ای که Apple برای اینکار ارائه کرده فقط واسه Mac هست. Unreal هم احتمالا چیزمیز هایی از Mac که واسه اینکار استفاده میشه رو موقعه بیلد تو ویندوز شبیه سازی میکنه. مثل کاری که Wine واسه شبیه سازی Windows تو Linux انجام میده یا PCSX2 واسه شبیه سازی PS2 تو ویندوز و ...نقل قول:
خیر. نه با هر چیز. آنریل انجین روی یه سیستم ویندوزی این کار رو انجام میده. اصلا خود UDK روی سیستم غیر ویندوزی اجرا نمیشه.
البته یه راه دیگه هم اینه که از یه Launcher استفاده کنه. که اون Launcher باید تو Mac کامپایل شده باشه. در ضمن UDK واسه خاطر این تو Mac اجرا نمیشه که واسه UI از .Net استفاده کرده، وگرنه خود Unreal Engine فقط مختص به ویندوز نیست.
خب. راستش این که چرا با انجین های قبلی لازمه صرفا روی خود مک خرو جی رو بگیری بیش از اینکه علت فنی داشته باشه، یه بحث سیاسیه.نقل قول:
اپیک اصل کاری که کرده این بوده که اپل رو قانع کنه از این سیاستش صرف نظر کنه، حتی اگه استثناا همین یک بار باشه.
با این همه و فرض هم بکنیم که جملات شما درسته، دوست عزیز خب چه ربطی داره؟ شما دقیقا این جمله رو گفتی:
که بنده هم به سادگی و با یه مثال نقض ردش کردم. چیزایی که شما گفتید در تاییدش کمکی نمی کنه. نه تا وقتی که یه مثال نقض وجود داره. فقط چیزی که من متوجه نشدم اینه که آیا برا این پسته آخری واقعا حواستون نبوده یا سعی کردین سفسته کنین.نقل قول:
-------
در هر صورت با توجه به موضوع تاپیک من دیگه ادامه نمی دم، اگه شما خواستی بحثو ادامه بدی از طریق پ.خ اقدام کن.
موفق باشی. بای.:8:
سلام.نقل قول:
با سلام.
من این روزا کارم شده تحقیق در مورد این انجین و اون انجین.آخرش هم به نتیجه قطعی نرسیدم که بهترین موتور بازی سازی برای بازی دو بعدی چیه.:41:
ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در مورد موتور های بازی سازی که بشه بازی های دو بعدی حرفه ای ساخت در این تاپیک قرار بده و یه توضیحی هم در موردش بنویسه.(مثلworld of goo,super meat boy,angry birds ):20:
از نظر بنده برای ساخت یک بازی دوبعدی دو راه وجود داره که انتخاب هریک از آن ها برمیگرده به دانش و مهارت و کمی هم سلیقه شخص بازیساز.
(منظورم از بازیساز کسی هست که بازی را به مرحله اجرا در میاره مثل برنامه نویس یک تیم بازی سازی و نه گرافیست و یا آهنگ ساز و یا داستان نویس و...)
راه اول استفاده از موتور های آماده طراحی بازی هست که دوستان هم در پستهای قبلی حسابی راجع به اونها بحث کردن و فکر میکنم اطلاعات لازمو بدست آوردید.
معمولا تمام این موتور ها دارای ویرایشگر هستند که به ساخت بازی سرعت میده ولی ضعف این موتور ها این است که شما از پشت صحنه(مثل نحوه لود کردن اسپرایتها و موارد مربوط به اپتیمایز و از همه مهم تر سورس کد نهایی بازی که کامپایل میشود ) خبر ندارید و البته از طرفی هم این یک مزیت برای اشخاصی که مهارت کافی در این زمینه را ندارند و یا میخواهند پروژه با سرعت پیش بره به حساب میاد و در نهایت هم اگر کار به خوبی پیش بره نتیجه خوبی هم میده ولی شامل هزینه هایی هم هست مثل خرید لایسنس موتور و... که اگر شما بخواهید بازی خودتونو بصورت رسمی به فروش برسونید و یا هرگونه استفاده تجاری از اون بکنید باید این هزینه را پرداخت کنید.
راه دوم استفاده از مجموعه ابزار های موجود (ترجیحا ابزار های کدباز و رایگان) برای ساخت یک بازی هست.این روش معمولا مورد استفاه برنامه نویسان حرفه ای و یا تیم های بازی سازی هست.
معایب این روش پیچیدگی، نیاز به دانش برنامه نویسی در حد حرفه ای و ... هست که همه اینها باعث کندی در پیشرفت پروژه میشه ولی این روش مزیت هایی هم داره مثل نداشتن محدودیت در ساخت بازی، قدرت مانور برنامه نویس و از همه مهمتر شامل هیچ هزینه ای برای فروش بازی نیست(به علت استفاده از ابزار های رایگان).
بازی هایی مثل World of Goo و Shank و بیشتر بازی های خوش ساخت همگی از این روش استفاده کردند.
با توجه به توضیحات بالا شما دو انتخاب دارید یکی اینکه میتونید از موتور های آماده استفاده کنید مثل:
Unity , GameMaker , Torque
که بطور کلی در بخش ساخت بازی های 2 بعدی از نظر کیفیت دارای تفاوت زیادی در خروجی نهایی نیستند
و اگر به زبان خاصی مسلط هستید (++C زبان مناسب و قدرتمندی در این زمینه هست) میتونید از ابزار های رایگان برای ساخت بازیتون استفاده کنید که بنده چندتا از بهترین ها را به شما پیشنهاد میکنم مثل:
XNA توسط #C
انجین HGE زبان مورد استفاده ++C از DirectX 8 به همراه کتابخانه BASS برای صدا گذاری میتونید از وبسایت مربوطه دانلود کنید این انجین یکم قدیمی هست ولی از سرعت خوبی برخورداره و همچنین استفاده از آن بسیار ساده و دارای Help کامل نیز هست.یک ادیتور هم برای این انجین طراحی شده به نام Opal که میتونید از وبسایت زیر دانلود کنید.
[HTML]http://hge.relishgames.com[/HTML]
[HTML]http://www.mercior.com[/HTML]
انجین PTK زبان مورد استفاده ++C
[HTML]http://www.phelios.com/ptk/[/HTML]
انجین AGen
[HTML]http://www.2dengine.com/[/HTML]
انجین فیزیک Box2D برای شبیه سازی حرکات بدن، تشخیص برخورد و ...
[HTML]http://www.box2d.org/manual.html[/HTML]
و در آخر میتونید یک سری هم به لینک زیر بزنید تا با انجین های دیگر و توضیحات مربوط به هرکدام آشنا بشید
[HTML]http://gpwiki.org/index.php/Game_Engines[/HTML]
موفق باشید.
من متوجه نشدم . مگه الان Cry Engine 3 روی کنسول خروجی نمیده ؟ همین چند وقت پیش کرایسیس 2 رو برای کنسول منتشر کردن و کلا موتور Cry Engine 3 رو برای این ساختن که برای کنسول هم بتونن بازی بسازن . الان اپیک UE4 رو داره با Cry Engine 3 مقایسه میکنه بعد شما میگید موتورهای بزرگ بازی اصلا Cry Engine رو به حساب نمیارن ؟نقل قول:
در مورد کرای هم، والا می گن عطر آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید. خب معلومه، کرایتک که نمیاد بگه آنریل یا ریج، انجین اوله که. از طرفه دیگه کرایتک نگه کرای انجین بی رقیبه، کی بگه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه بدونید، کلا انجین های بزرگ، کرای انجین رو اصلا جزو رقبای اصلیشون حساب نمی کنن. دلیلشون هم ساده و واضحه. می گن انجینی که نمی تونه یه خروجی برای کنسول بده انجین نیست. شاید از نظر من و شما کنسول اینقدر مهم نباشه، علی الخصوص که اغلب ما ها به خاطر شرایطی که توش هستیم روی پی سی تعصب خاصی داریم، ولی وقتی بدونید بیش از 80 درصد سود این صنعت از کنسول میاد مسئله رو از دید اونها درک می کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه سال دیگه با کرای انجین 3 این مسئله تغییر کنه، ولی فعلا باید صبر کرد.
Cry Engine 3 در حال حاضر بهترین موتور بازی سازی و کاملا یه نسل جلوتر از بقیه هست ...