طبق واکاوی های انجام شده منطقه مورد نظر به احتمال زیاد کویت می باشدنقل قول:
ون هتله شبیه هتل انقلاب تو طالقانیه: دی
فقط من نمیدونم این بازیسازا کی میخوان بفهمن حروف کلمات عربی مثل انگلیسی منفصل نیستن: دی
Printable View
طبق واکاوی های انجام شده منطقه مورد نظر به احتمال زیاد کویت می باشدنقل قول:
ون هتله شبیه هتل انقلاب تو طالقانیه: دی
فقط من نمیدونم این بازیسازا کی میخوان بفهمن حروف کلمات عربی مثل انگلیسی منفصل نیستن: دی
بیخیال چه ربطی داره: دینقل قول:
من فکر کنم به طرفی که بازی رو اجرا میکنه مربوط میشه ! تو mw هم همچین چیزی بود ولی من خونه دوستان دیدم که حروفات درست نوشته شده بود ولی برای خود من نه
مشکل جای دیگس...باس یه نسخه مریم واسشون بفرستم: دی یا پک فونت فورشگاه عفراوی(آره داداش دارم تبلیغ میکنم: دی)
---
کثافت عجب گرافیکی داره کثافت: دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطی که نداره D:نقل قول:
بیخیال چه ربطی داره: دی
مشکل جای دیگس...باس یه نسخه مریم واسشون بفرستم: دی یا پک فونت فورشگاه عفراوی(آره داداش دارم تبلیغ میکنم: دی)
ولی فکر نکنم سازنده ها همینطوری بی تفاوت اینهارو اینطوری کرده باشن !
ولی این قضیه تو mw منو به شک انداخته؛ تو یه PC منفصل تو یکی دیگه متصل
تبلیغاتم واسه ماها ممنوعه نه شماها D:
با تشکر از مبحث باز شروع نکنین سم جان (خیلی مخلصیم:31:)نقل قول:
من شخصا جائی ندیدم که 100% اشاره شده باشه که نسخه PC که lead هست حتما گرافیکی خیلی بالاتری داره ! شاید از تکنیکی و سایر جزئیات بازی قویتر باشه ... وگر نه تو این عکس ها هیچ اثری افکت ها اصلی Dx11 مخصوصا اون DOF , Tess و سایه های خفن و نورپردازی بسیار دقیق دیده نشد ! در حد Dx9 خیلی عالی هست ولی فاکتور های dx11 رو حداقل من که ندیدم حالا اگر دوستان چیزی دیدن به ما هم بگن ... پس این خودش با اون مطلب lead بودن یکم تناقض ایجاد می کنه (یعنی نمیشه برداشت کرد که حتما lead بودن به معنی گرافیک بالاتر هم هست ؛ گرافیک بالاتر هم همتون بهتر از من می دونین که چیزی جز Dx11 نمی تونه باشه) .
بازی Directx 11 خواهد بود و همچنین بروی XP هم اجرا نمیشه پس نمیتونه Directx 9 باشه ...نقل قول:
نقل قول:
ایولا خیلی پس خوب شد؟
کجا این رو نوشته بود؟
نقل قول:ترجمه متن :نقل قول:
we learn via Twitter from DICE rendering architect Johann Andersson the engine BF3 is built on -- Frostbite 2.0 -- is "primarily developed for DirectX 11"; XP and DX9 won't be supported
ما از Twitter جناب Johann Andersson از Dice متوجه شدیم که موتور بازی BF3 که Frostbite 2.0 هست کاملا بر پایه Directx 11 ساخته شده و از directx 9 و XP پشتیبانی نمیکنه !
در واقع این اینجین کاملا Next Gen هست !!!!:27:
مکان در کردستان عراق هست
اون متن عربی به زبان عربی یعنی هتل
خود سازند ها هم قبلا اعلام کردن که نسخه پی سی با نسخه کنسول تفاوت اساسی داره در تمامی موارد
قسمت های قبلی هم گرافیک بالایی تو زمان خودش داشت اما مهم خود بازی هست که همچین اش دهن سوزی نبودند که شاید هم نخواهند شد.
از نظر داستان موافقم واقعا خیلی ضعیف کار کردننقل قول:
قسمت های قبلی هم گرافیک بالایی تو زمان خودش داشت اما مهم خود بازی هست که همچین اش دهن سوزی نبودند که شاید هم نخواهند شد.
اما مولتی بازی فوق العادست به نظرم ! به شدت هم اعتیاد آور , cod در مقابل سری های قبل این بازی از لحاظ داستانی فقط میتونه جلو بزنه اما تو مولتی آش دهن سوزی ! :دی نیست !
امیدوارم این نسخه از لحاظ داستانی بتونه قوی باشه و در کنار گرافیک و مولتی عالی یه بازی محبوب برای دل ها باشد :دی
همین که پای ایران و پایتخت رو کشیدن وسط جنگ خودش به هیجان بازی بی نهایت اضافه می کنه..
و به نظرم تنها بازی که تا لحظه ریلیزش مدام بحثش ادامه پیدا می کنه همین bf3 هست...
دوستان راستش من زمانی که تریلر های Bbc 2 رو قبل از لیک شدنش می دیدم کلی با گرافیک فوق العاده اش حال می کردم ولی وقتی بازی روانه ی بازار شد زمین تا زیر زمین با تریلرهای منتشر شده فاصله داشت ...
نمی دونم چی بگم ، فقط اعتمادم به تریلرها کم شده .
شاید روی بهترین تنظیمات گرافیکی بازی نمیکنی ...نقل قول:
اره ولی باکیفیت ممنوننقل قول:
نقل قول:نقل قول:- پس با این نکاتی که شما دوستان گفتین این عکس ها رو می تونیم اینجوری در نظر بگیریم که مربوط به نسخه ی کنسولی هست (اگر که 100% قرار هست تو PC بازی Dx9 نباشه) ....نقل قول:
- قسمت ها قبلی همونطور که محمد جان اشاره کرد یه جورایی:31: .. مولتیه خدایی داشتن تا کمپین با داستان باحال و و جذاب ...
مجید من در مورد ویژگیها و افکتهای مخصوص dx11 اگاهی ندارم ولی اگه گرافیک بازی واقعا این باشه(البته میدونم خودشون گفتن Ingame ولی خوب انسان دروغ میگه:31:)امکان این که رو کنسول اجرا شده باشه صفر مطلقه.......نقل قول:
سیستم انفجار و پخش شدن ذرات......کیفیت بسیار زیاد بافتها(مخصوصا اسلحه ها) و انیمیشن مردن و اینا خیلی سطح بالا هستن...... .
در کل من که فکر می کنم یا گرافیک در این سطح نیس و یا اگه در این سطح این حتما نسخه pc هستش اونم pc خفن....... .
.
.
با این وجود امیدواریم این علامات سوال هر چه زودتر به علامت تعجب (البته مثبتش) تبدیل بشن ....
کی بازیش میاد ؟ :11:
پاييز 2011.تاريخ انتشار دقيقي اعلام نشده...نقل قول:
دوستان این عکس بازی که پل هوایی داره خیلی شبیه چهار راه مخبر الدوله تقاطع خیابان جمهوری و سعدیه..
عکس مقایسه:
اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره :41:؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
فقط خدا کنه 2 تا چیزو بفهمند :
خیابون های تهران نخل نداره
حروف فارسی را جدا جدا ننویسند ...
کارشون درسته ...خیلی هم درسته :10:
همشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....نقل قول:
اگه اینجا تهرانه پس چرا نخل داره :41:؟؟ این عوضی ها همیشه تو بازیها یا فیلماشون میخوان طوری نشون بدن انگار اینجا عربستان هست و ما عربیم ....
تریلر از کردستان عراق هست ...نقل قول:
نمیخوام بحث به بیراهه بره , اما یعنی تو میگی اونا نمیدونن مثلا ایران یا شهر تهران چه طور شهریه ؟؟ یا لباس پوشیدن و حرف زدن و حتی درخت های اینور نخل نیست ؟؟ اینا کارشون تحقیر ما ایرانی جماعت هست , فقط تو تحریم اقتصادی نیستیم ... اینم یه جور تحریم (تحقیر)فرهنگی هست به نظرم که از فیلم 300 شروع شد ...نقل قول:
مشم تقصیر اونا نیست شاید هی این سفید پوشان توی کشورمون رو می بینن همچین فکری می کنن!....
+
ممنون Vegas جان .
خداکنه یه روز اینا به سرشون بزنه تو بازیشون تهرانو بسازن :31:
خیلی فاز میده ...
مثلا فرض کنید میدون آزادی رو بسازن که ما بریم نابودش کنیم :31:
شوخی میکنمو ... ولی خب جالب میشه.
این عکس هم فکر نمیکنم تهران باشه .
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!نقل قول:
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
اینطور که من شنیدم مپهای بازی در تهران نیویورک و پاریس هست !؟البته یه تاپیک جالب تو فروم EA دیدم :
منم موافقم ... واقعا این دو تا عکس اصلا شبیه هم نیستن :20:نقل قول:
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، به قول خودتون اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
از بقیه دوستان هم خواهش میکنم از روی یه تریلر 30 ثانیه ای در مورد بازی و سازندگانش اینقدر سطحی برخورد نکنند!
منم تریلر میخوام :37:
نقل قول:
این دو عکس به هیچ وجه شبیه هم نیستند، اونجا چهار راه مخبر الدوله است ولی توی بازی خیابانه و خبری هم از چهار راه نیست!
شاید از اونور باشه :31:اونور خیابونه یا 4 راه ؟!:27:
درسته....من یه لحظه فکر کردم مخبرالدوله ...خیلی هم عکس مقایسه کردم ولی مثل اینکه اشتباه کردم...نقل قول:
چیزی که منو شک انداخت پل هوایی بود
تو گوگل ارت حدود 10 تا عکس از مخبر الدوله از بالا و پایین پل هوایی با بازی مقایسه کردم...
ولی مشخصه تهران نیست ..اولین چیزی هم که میتونه نقض کنه اینه که تو خیابون نخل داره که تهران نداره که
اصلا حواسم به نخل نبود وگرنه نمیزاشتم این عکس رو...همونطور که دوستمون گفتن تریلر در عراقه
خیلی جالبه...حالا طرف کی بوده این حرفها رو زده؟ فکر کنم سیاسی بوده یا اینکه از طرف دولت بوده شایدم اشتباه میکنم...نقل قول:
اینطور که من شنیدم مپهای بازی در تهران نیویورک و پاریس هست !؟البته یه تاپیک جالب تو فروم EA دیدم :
ولی هر کی بود چه سریع رفته تو فروم ea و گفته مپ تهران رو حذف کنید با عث مشکلات در ایران میشه..
تریلر جدید از Gameplay بازی که مربوط به نسخه Pre-alpha و PC هست :
حتما این تریلر رو ببینید چون فوق العاده هست ....کد:http://www.youtube.com/watch?v=QComYBWB8b0&feature=player_embedded
چه گرافیکی داره این بازی!
سه شات 1,920px × 1,080px
کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_StagingArea_GDC.jpg
کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_Sniper_GDC.jpg
(جالبه که تو تابلو های کناری خیابون, حروف عربی جدا نیست ولی تابلوی مقابل جداست... گرافیک میخکوب کنندست!)کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_School_GDC.jpg
Battlefield 3 در GDC
در خلال GDC بازی Battlefield 3 به نمایش در آمد و اعلام شد که PC په عنوان پلتفورم اصلی بازی انتخاب شده و از اون برای نمایش بازی استفاده می شود. PC گیمرها بدون شک باید از این موضوع بسیار خوشحال باشند.
بر اساس گفته Troedsson مدیر DICE آنها خواهان سه چیز هستند " کیفیت,نوآوری و سرگرمی و شادی و هر آنچه که می خواهید اسمش را بزارید. ما خواهان کیفیت هستیم. ما همیشه می خواهیم سعی کنیم تا بهتر از قبل عمل کنیم."
" نوآوری از راه های گوناگونی میسر می شود. به طور واضح می تونه ویژگی ها یا سبک های جدیدی باشد. اون چیزیست که ما همیشه نسبت بهش احساس خیلی قوی ای داریم. ما می خواهیم نوآوری را در هر آنچه انجام میدهیم ادامه دهیم. ما خودمان را به چالش میکشیم تا به پیشرفت های عظیمی برسیم و سپس از آن فراتر رویم"
"و مسلما تفریح و سرگرمی و خوشبختانه همه موافق این هستند. باید در کارمان سرگرمی و فان داشته باشیم و اگر فاقد این باشیم شما نیز هنگام انجام بازی سرگرمی ای نخواهید داشت."
"ما همچنین به خودمان افتخار میکنیم که پیشتاز صفی هستیم که منجر به تکنولوژی جدید می شود. بنابراین امروز می خواهیم تا به موتور Frostbyte 2 که یک تحول بزرگ و قدمی رو به جلو در پیشرفت بازی های Battlefield محسوب می شود را به شما نمایش دهیم.
نسخه نمایشی بازی جایی بین مرزهای ایران و عراق را نشان می دهد. که نیروهای آمریکای برای برقراری ارامش به این منطقه عملیات هایی را انجام میدهند.
ویدئوی منتشر شده رو میتونید از لینک زیر در کیفیت های محتلف تماشا کنید:
نورپردازی های بازی فوق العاده کار شده. مخصوصا پرتوهای نوری که در محیط های تاریک و یا کوچه های باریک جلوه ی خاصی به بازی داده.کد:http://www.youtube.com/watch?v=QComYBWB8b0&feature=player_embedded
بعد از چند صحنه یکی از اعضای تیم توسط تک تیراندازی مورد اصابت گلوله قرار میگیره و چیزی که در این صحنه واضح بود توانایی حمل اجساد نیز در بازی قرار داره. در اینجا نبرد شروع میشه و تیم مورد حمله ی دشمنان قرار میگیره و شخصیتی که شما کنترل اون رو بر عهده دارید در کنار دیواری کاور میگیره.برخرود گلوله ها به دیوار و ریختن ذرات اون صحنه ی جالبی رو به تصویر میکشه.
بعد از کشتن دشمنان هر کدام از اعضای گروه در جایی مستقر میشن و ناگهان یکی داد میزنه rpg و کاراکتر سحت کنترل به سمت ماشینی میره که از طبقه دوم ساختمان رو به رو rgp ای شلیک میشه و ماشینی که شخصیت بازی در کنار اون کاور گرفته منفجر میشه و کاراکتر به وسط خیابون پرتاب می شود.
اینجا ویدئو به اتمام می رسد و نوشته ای مبنی بر انتشار قسمت دوم این ویدئو در 16 مارس نمایان می شود.
کلا اگه بخوام نکات مهم ویدئو رو بگم میشه به موارد زیر اشاره کرد:
نورپردازی خارق العاده
اتمسفر گیرای بازی
انیمیشن های روان و شناور که احساس زنده بودن شخصیت رو القا میکنه
محیط هایی با جزئیات بسیار بالا
حفظ اصالت گیم پلی بازی های Battlefield
سلاحی که در دست دیده می شد پر جزئیات بود و حتی شما متونید شکاف ها و بریدگی هایی رو بر روی اون ببیننید.
نکته ی آخر اینکه این ویدئو از نسخه قبل آلفای بازی تهیه شده است.
همچنین چند اسکرین نیز منتشر شده که در زیر می تونید اونا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_School_GDC.jpg
کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_Sniper_GDC.jpg
کد:http://images.vg247.com/current//2011/03/BF3_StagingArea_GDC.jpg
دوستان چرا پست اول رو اپدیت نمیکنید؟
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
دوستان چرا پست اول اپدیت نمیشه؟
خدایا سر درد گرفتم این چه AA ای بود !!! خدا بود رندر بود :31: ... نورپردازی در حد فضا :31: .. واویلا ! :31:نقل قول:
System Req. این بازی چیه ؟ کلا ؟ :31:
Minimum System Requirementsنقل قول:
Processor: Dual Core
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 256 MB
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 10
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
Recommended System Requirements
Processor: Quadcore Processor
Memory: 4 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 512 MB
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 11
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive
از الان که سیستم مورد نیازش معلوم نیست مطمئنا برای بازی کردن در آخرین کیفیت به یه سیستم تخیلی نیازمده!نقل قول:
خدایا سر درد گرفتم این چه AA ای بود !!! خدا بود رندر بود :31: ... نورپردازی در حد فضا :31: .. واویلا ! :31:
System Req. این بازی چیه ؟ کلا ؟ :31:
بعدشم بی خود نیست که به این بازی میگن COD Killer :31:....
wwwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwww
عجب گرافیکی داره ؟؟؟؟؟ خدایی کلکو پرم ریخت:18: . این گرافیکش بالاتره یا crysis2?