سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
سلام - من قبلا دانگل داشتم که بعضی از این بازی های جدید مثل deadspace2 رو اجرا نمی کرد- طبق راهنمایی صفحه اول شما Kmeaw3.5 رو نصب کردم .حالا بیشتر بازیهایی رو که قبلا اجرا نمی کرد ، الان اجرا می کنه ولی بعضی از بازیهای قبلیمون که با Jailbreak اجرا می کرد دیگه اجرا نمیکنه. باید چیکار کنم ؟ ممکنه آپدیتی یا ترفندی لازم داشته باشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
هیچینقل قول:
اون بازی ها که اجرا نمیشه به خاطر اینه که فایلهاشون دستکاری شده و شما باید دوباره این بازیهارو مخصوص این -- جدیده دستگاهتون تهیه کنیدنقل قول:
MULTIMAN 2.00
[HTML]http://ps3.dashhacks.com/system/files/multiMAN%20ver%202.00.00%20BASE%20%2820110507_2000 00%29.rar[/HTML]
There is never going to be a CFW 3.60نقل قول:
سلام
بگس چه خبر از -- 3.60 ؟
According to hackinblack (or Waninkoko) on his Twitter, there will never be a 3.60 CFW. Sad news for people who updated.
منبع:کد:https://twitter.com/#!/hackinblack/status/56059790782238720
کد:http://psgroove.com/showthread.php?2787-There-is-never-going-to-be-a-CFW-3.60
با عرض سلام و خسته نباشید من ps3 -- کردم همطور که فرموده بودید اکثر بازی ها رو اجرا میکنه اما توی black ops ارور میده و میگه شما نمی تونید از بازیهای چند قسمتی استفاده کنید
jiiin داداش باید bdemu فایل , multie man رو نصب کنی newsinside.org
سلام آموزش کپی کردن بازی از روی فلش به هارد ps3 رو می خواستم قبلا دستگاه رو -- کردم
یه پوشه تویه هارد جانبی یا همون به قول شما فلش میسازی به نام GAMEZ بعد از اینکه بازی رو توی اون پوشه کپی کردی فلش رو به کنسول وصل میکنی،وارد منیجرت میشی و روی بازی که میخوای کپی دایره رو میزنی تا بازی رو دستگاه کپی بشه.........نقل قول:
همه اینکارارو انجام دادم کپی کردم دو تا فایل تو جیا منیجرم اومد به این اسم PS3_GAME , PS3_UPDATE رو هر کدوم که انتخاب میکنم میاد بیرون از منیجر بعد وقتی رو app_home میرم بازی اجرا نمیشه و ارور میده!!!!!!!:41: (باید یه دیسک اورجینال تو دستگاه باشه؟)
منظورت رو کامل نفهمیدم،ولی برای اجرای بازیها باید حتما یه دیسک اورجینال توی دستگاه باشه و دستگاه گول بخوره:31:
من بازی رو از اینترنت دانلود کردم تو فولدر تا فایل بود game با update یه فولدر درست کردم به اسم gamez همرو ریختم توش بعد رفتم کپی کردم تو هارد دستگاه وقتی میرم اجراش کنم دو تا فایل به اسم همونی که دانلود کردم هست وقتی انتخاب میکنم میاد بیرون نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه برام کامل توضیح بدید
وقتی شما بازی رو میریزی رو حافظه جانبی،توی منیجر اسم بازی میاد نه چیز دیگه ای...........
در ضمن بلو-ری اورجینال هم حتما باید توی دستگاه باشه برای ران کردن بازی......
2تا پوشه PS3_GAME وPS3_UPDATE هردو باید تو یه پوشه دیگه قرار داشته باشن یعنی زیر مجموعه یه پوشه دیگه باشن!بعد شما باید اون پوشه مرجع رو توی پوشه GAMEZ کپی کنید و اجراش کنیدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
در تکمیل پست ابولفضل جان بگم که اسم اون پوشه هم به احتمال 95% اسم بازی باید باشه.......
salam man mikham narm afzarhaye ke baraye kopy khor kardan ps3 lazeme be soorate jodagane roye usp bekharam tehran hastam albate in modele jadido k ba molti mane kasi age foorooshi dare bezange man maghaze daram mikham kopy khor konam 09194354450
سلام من مي خوام كه اين يو اس پي ها رو كامل و پر بخرم در روش جديد مولتي من كسي داره با من تماس بگيره من اينتر نت پر سرعت ندارم 09194354450
سلام میخواستم بدونم ورژن 3.56 رو هم میشه -- کرد یا نه ؟
خیر فقط تا فریمور 3.55 براش CFW اومده و بالاتر رو نمیشه هـک کرد.....نقل قول:
ببخشيد من تمام بازيها رو با multiman به راحتي اجرا ميكنم جز fifa 100 و fifa world cup كه اينها در هنگام بازي كرش زيادي دارند.. ميخواستم ببينم چطور ميشه اين مشكل حل كرد؟آيا با آپديت multiman حل ميشه و يا مشكل چيز ديگه هست؟
در حال حاضر از کدوم ورژن MultiMan استفاده میکنید؟؟؟؟نقل قول:
من خودم multiman نريختم..از كجا بايد بدونم ورژن multiman رو بدونم؟نقل قول:
برید روی آیکون MultiMan و مثلث رو بزنید و از توی information میتونید ورژن برنامتون رو ببینید.............نقل قول:
ورژن 1:15 بود دوست عزیز..حالا میفرمایید برای رفع مشکل چیکار کنم؟نقل قول:
سلام .می خواستم بدونم -- فقط تا finware 3.55 اومده یا ورژن بالاتر هم هست؟اینجا رو یه نگاه بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن Multiman ورژن 2 هم اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگن Multiman2 احتیاج به بلوری اورجینال برای اجرای بازی نداره درسته؟
باتشکر
کسی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
1-بعد از 3.55 هیچ فریموری هـک نشده.........نقل قول:
2-ورژن 2 که خیلی وقت هستش اومده.............
3-بیشتر بازیها بدون بلو-ری ران میشن،ولی توی لودینگ های سنگین گیر میکنن............
این:نقل قول:
یا این:کد:http://ps3.dashhacks.com/downloads/multiman
رو دانلود و نصب کنید،به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه...............کد:http://ps3.dashhacks.com/downloads/rogero-manager
ببخشید که من یه مقدار مبتدیم..اول اینکه لازم نیست ورژن قبلی multiman رو حذف کرد ؟نقل قول:
دوم این برنامه rogero manager چه کارایی داره؟ با تشکر از راهنمایاتون
نقل قول:
خیر لازم نیست،خودش پاک و آپدیت میشه بعد از نصب نسخه جدید............
توی همون لینکی که دادم کارایی این برنامه هستش،ولی فکر کنم این نسخه بتونه اون دو تا بازی که براتون اجرا نمیشد رو اجرا کنه............
سلام
شرمنده من یکم آماتور هستم اطلاعات زیاد ندارم در این زمینه:31:
اگه نسخه ی فریمور مثلا 3.60 باشه میشه به 3.55 دانگرید گرد؟؟؟
سلامنقل قول:
تا اونجايي كه ميدونم امكان دانگريد از 3.60 به 3.55 وجود ندارد.
راه های برای دانگرید به 3.55 هست ولی خیلی خطرناکه و 90%ممکنه دستگاتون Break بشه................نقل قول:
بهتره صبر کنید تا برای 3.60 هم CFW بیاد..............
Phat PS3: Firmware 3.6x Downgrade via Infectus
دوستان لحظه موعود داره نزدیک میشه:دی
وکد:http://psgroove.com/content.php?1165-Phat-PS3-Firmware-3.6x-Downgrade-via-Infectus-Waninkoko-Brick-Fix
Gitbrew Confirms that they are Working on a Possible 3.56+ Exploit
خوب خدا رو شکر...........
ملتی رو از نگرانی در آووردن....................
ببخشید نصب این نسخه multiMAN ver 02.01.00 (20110619-020500) چه تفاوتی با اونی که در پست اول ذکر شده داره؟؟؟
داخلش این فایل ها هم هست
multiman[last game].rar
multiman[eboot fix].rar
bdrom_reset.pkg
usb.cfg
اینا هم باید نصب بشه؟؟؟
ترتیبش نصبشون چه جوریه؟؟؟
باید چه چیزای دیگه ای غیر از این فایل ها نصب بشه؟؟؟
خیر،هیچ فرقی نداره..........
بهتره فایل Last Game رو هم نصب کنید،با نصب این فایل یه گزینه به گزینه های منوی گیم توی XMB اضافه میشه که با اون میتونید بازی قبلی که از MultiMan انتخاب کردید رو بدون وارد شدن به برنامه و از XMB اجرا کنید.............
بقیش احتیاج به نصب نداره...........
یکی از دوستان در صفحات قبل گفته بود که واسه نسخه های جدید مولتی من باید فایل BDEMU رو هم نصب کنیم؟؟؟
داخلش 2تا فابل هست
کدوم باید نصب بشه؟؟؟؟
اونی که پسوند KM داره.............
سلام
بچه ها دست گاه من ورژنش 3.56 است ایا میتونم حک کنم یا نه؟
میشه دانگرید کرد؟ اگه میشه ریسکش چقدره:11:
برای ورژن های بالاتر از 3.55 هم داره CFW میاد،یه خورده صبر کنید،خطر دانگرید کردن زیاده....................