دوست عزیز این ملاصدرا که میگی منظورت یکی از مغازه های پاساژ ملاصدرا هست یا خودش یه مغازه جداست.نقل قول:
همه قیمت هاش همینطور خوبن؟گارانتی هاشون چی؟مطمئن هستند؟
ممنون
Printable View
دوست عزیز این ملاصدرا که میگی منظورت یکی از مغازه های پاساژ ملاصدرا هست یا خودش یه مغازه جداست.نقل قول:
همه قیمت هاش همینطور خوبن؟گارانتی هاشون چی؟مطمئن هستند؟
ممنون
من که اگه مطمئن بشم این مدل مشکل داره فعلا لپ تاپ نمیخرم!!
حالم گرفته شده شدید!
پاساژ ملاصدرا کامپیوتر فانوسنقل قول:
قیمتاش خوبه با گارانتی اصلی
کل دنیا از این قضیه حالشون گرفته شده ....از اینتل بعیده همچین افتضاحی
حالا 2 سال حداقل جواب می ده :31:
آره ..حتی ممکنه هیچوقت مشکلی نداشته باشه وعالی کار کنه..
خوشم میاد قشنگ دلداری میدین!:31:
دو سال که گارانتی هست بعدشم خدا کریمه:13:
من جدی زده به سرم برم بگیرمش ها ، با اینکه میدونم ایراد داره با اینکه میدونم ایسوز خودش میگه نخر !
آخه هیچ مدلی دیگه به دلم نمیشینه ، مدلهای زیر 2 میلیون یا سی پی یوشون ضعیفه ، یا گرافیکشون جی فورس نیست ، یا اپتیموس ساپورت نمیکنن ، یا قشنگ نیستن ، یا داغ میکنن ، یا 14 اینچن .
تنها مدلی که میتونه فعلا رقابت کنه با این همین g60 که اونم بالای 2 میلیونه ، واقعا بدبختیه داریم ؟
حالا اگر مثلا دست گذاشته بودیم رو i7 740 فردا اینتل میگفت برگرده .
یعنی سهم شما از این همه فناوری و پیشرفت توی این هزاره سوم یه لپتاپ خراب و مورد دار هستنقل قول:
مدل های زیادی وجود دارد که بهترین هستند برای خودشان
مثل HP ENVY 15
چه خوبه آدم چندتا هم درد داشته باشه!:31:نقل قول:
حرف دل منو زدی..
من موندم n53jq را چرا كسي تو ايران نمي ياره؟؟؟؟
اگه ایراد داشت سازگار و ویستا ضمانتش نمی کرد
envy 15 که لپ تاپ نیست بخاریه .نقل قول:
نقل قول:
برق میگیره آدمو باهاش .
سلام .
xps l501 بخرید حالشو ببرید .
ما که داریم و برق هم نگرفتتمون :22: ، فقط اگه به شارژر وصل باشه و سیم ارت وصل نباشه ،به خاطر بدنه آلمینیومی دستگاه ،یه جریان بسیار ضعیف برق احساس میشه که کاملا طبیعی هست .نقل قول:
برق میگیره آدمو باهاش .
من خریدم .
اول میخواستم a42ja بخرم ولی وقتی اینو دیدم عاشقش شدم و خریدمش .این گرافیکش از a42 هم بالاتره:27:
از l501 هم شیکتره .من توصیه میکنم کسی نترسه و بخره.اخرش اینه که بعد دو سه سال میندازید دور یکی بهترشو می خرید:31:
بالاخره ما چه كنيم
امروز من رفتم پايتخت
اين لپتاپ رو با bluray writter با گارانتي سازگار ميدادن 1400!!!!!
طرف التماس كرد كه بگيرم ولي من به خاطر همين ايراد، منصرف شدم
حتي وقتي خبر رو تو سايت asus به فروشنده نشون دادم خودش كف كرد!!!!!!
ميخوام lenova y560 بگيرم
نظرتون چيه؟
شما که دست اون ضرب المثل "یه کلاغ چهل کلاغ " رو از پشت بستین با این نظراتتوننقل قول:
تو سری های جدید این مشکل رفع شده .بالاخره hp تو دنیا رتبه نخست رو داره پس لپتاپ زاقارت نمی زنه
یه چیز دیگه همین بقول شما بخاری سال 2010 به عنوان برترین لپتاپ شناخته شد
گیرا بخاری هم باشه مگه بده هم لپتاپ داری هم بخاری اون هم تو این اوضای یارانه ها باید دست شرکت hp رو هم بخاطر این کار بوسید.
(الان این پست منو پاک می کنن)
شوخی کردم :10:.گرمای این مدل انچنان زیاد نیست
این مدل لینوو یکی از بهترین هاست ولی اگه صبر کنین مدل های جدیدتری از این همین مدل (مثلا y560d یا y560p)در راه استنقل قول:
envy 15 که همه میدونن داغ میکنه ولی قبول جدیدا شنیدم با کارت گرافیک ضعیفتر میبندن که کم تر بشه دماش. :10:نقل قول:
اون xps l501 هم هنوز اون مشکل رو داره . asus اینهمه لپ تاپ بدنه فلزی میزنه چرا یه کدوم اینطور نمیشه ؟:5:
اگه کسی قصد خرید این مدل رو داشت بگه تا یه جا با قیمت 1.325.000 تومان با گارانتی 2 سال الماس بهش معرفی کنم.
با گارانتی الماس 1280000 تا 1330000
گارانتی سازگار 1360000 تا 1440000 قیمت دارم
الماس داس هست و سازگار 7
با bluray writter هست یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:17 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
با bluray writter هست یا نه؟نقل قول:
---------- Post added at 08:18 AM ---------- Previous post was at 08:17 AM ----------
به نظرتون ادم ریسک کنه و اینو بگیره یا نه؟
واقعا لپتاپ عالی هستش اخه
آره با بلوری...نقل قول:
عالی که هست....
ولی خوب شاید مجبور شی 2سال دیگه بذاریش کنار و یکی دیگه بخری .... بستگی داره به خودت...من این ریسک نمکنم.:5:
این حرفا چیه مگه تایمر داره که بعد 2 سال خراب شهنقل قول:
دقیقا مشکل منم همینه ، اگر من مطمئن بودم حداقل دوسال کار میکنه میخریدمش ، ولی آمدیم و یک هفته بعد خراب شد ، اونوقت چی ؟نقل قول:
این envy هم لپ تاپی بود که قبل از این میخواستم بگیرم اما کامنت هایی که براش تو خود سایت hp نوشته بودن کافی بود که نگیرم ، همه تقریبا از داغ کردنش شاکی بودن .
حالا به نظرتون گارانتي سازگار زيربار ميره؟نقل قول:
مثلا الان من برم بگيرم اين لپتاپ رو و بعد از چند ماه كه اينتل يه فكري به حال مشكل كرد، ايا سازگار لپتاپ رو ميگيره و درستش ميكنه؟
بابا چقد بحث ميكنين:44:
بريد در مغازه بگيد يه لپ تاپ بده بريم
اينجوري كه حساس بشين اخرش اون چيزي كه ميخاين نميشه :45:
من امشب ميخاسم بعد كلي تحقيقات برم y560 بخرم دوستم زنگ زد :15:
گفت بيام اينجا اين مدلم خيلي خوبه ها معماری SandyBridge داره
منم خر شدم منصرف شدم !
حالا كه خوندم ديدم واسه كاره من يه i5 زيادم هست ! يه برنامه ميخايم بنويسيم با يه سري كارايي كه
مربوط به رشتم ميشه (نرم افزار:25:)
به شمام توصيه ميكنم سري اول هر چي كه مياد نخريد تا امتحانشو پس بده ! البته به نظر من
1360000 : N53jq نقل قول:
کدام فول اچ دی هست؟؟
نقل قول:
مدل n53sv داراي صفحه نمايش Full Hd هست :13:
کانفیگشون یکیهنقل قول:
جفتش full hd هست با بلوری
فقط الماس ویندوز نداره ولی سازگار ویندوز داره 100 تومنم گرونتره
دیشب رفته بودم بگیرم تو ویندوز و بی ویندوزش موندم
ارزش داره 100 تومن واسه سیستم عامل داد???
دقیقا همینطوره...این مشکل . مشکل یکی دو هفته نیست...توی بلند مدت این اتفاق براش میفته...نقل قول:
نقل قول:
بعد از چند سال براي تعدادي از آنان اتفاق مي افته :13: اين نقص شامل همه نميشه :11:
حالا شامل این مدل می شه یا نهنقل قول:
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
نقصش چیه دقیقا
بله ميشه :13:نقل قول:
نقل قول:
نقصش چیه دقیقا
اینتل اعلام کرده است که این مشکل باعث تنزل سرعت پورت ها در طول زمان شده و بنا بر این مادربرد های مبتنی بر آن، در عملکرد های Input/Output دچار مشکل خواهند شد. اینتل اعلام کرده که فروش این محصول را متوقف کرده و شروع به تعمیر آن ها خواهد نمود. آن چیپست هایی هم که فروخته شده اند فراخوانی خواهند شد.
حالا اگر بخواهیم کمی روی جزئیات دقیق تر شویم، باید به سراغ سایت Anandtech برویم. این سایت یک مقاله بلند بالا در باره این مشکل منتشر کرده است. اما به طور مختصر و مفید باید مشکل را در ترانزیستور هایی که برای کنترلر SATA 3Gb در نظر گرفته شدن اند؛ بیان کرد. در واقع اشکال در مهندسی این چیپست است که این ترانزیستور ها را در معرض جریان بالاتر از تحمل آن ها قرار می دهد. اگر مساله به یک یا چند ترانزیستور محدود می شد، مشکلی نبود اما متاسفانه بیشتر این ترانزیستور ها؛ این مشکل را دارند. پس در روز های اول مشکلی ندارید و به تدریج با قرار گرفتن ترانزیستور ها در معرض فشار؛ عملکرد آن ها کند شده و یا از کار می افتند. در نتیجه سرعت پورت SATA 3Gb دائما در حال تنزل خواهد بود.
بله ولی اینطوری که من دربارش خوندم میشه گفت که این مشکل بستگی به میزان و مدت استفاده داره..ولی در کل به مرور زمان از سرعت کم میکنه و این قضیه قطعیه...نقل قول:
:11:
نقل قول:
در كل خريدشون توصيه نميشه :11:
کاش میشد مثل بقیه مردم دنیا که این مدل خریدن و راحت میتونن الان به شرکت پس بدن و خیلی راحت مادربردها رو بدون هزینه با بردهای جدید که مشکلشون برطرف شده تعویض کنن ...برای ما هم این شرکتهای گارانتی که این همه به خودشون مینازن این کارو انجام میدادن....