یه روز داشتم تو خیابان نسبتا خلوت راه میرفتم یه پراید نقره ای کنارم وایساد و گفت بچه این محلی گفتم آره ، شروع به فحاشی کرد . صد در صد منتظر واکنش من و انجام نقشه خودش بود که گذاشتم رفتم!
اینم به تجربه
Printable View
یه روز داشتم تو خیابان نسبتا خلوت راه میرفتم یه پراید نقره ای کنارم وایساد و گفت بچه این محلی گفتم آره ، شروع به فحاشی کرد . صد در صد منتظر واکنش من و انجام نقشه خودش بود که گذاشتم رفتم!
اینم به تجربه
دوستان کسی اطلاع داره داشتن و استفاده از شوک برقی در شب برای جلوگیری از خفت شدن و دفاع از خود در مواجه شدن با یکسری گولاخ جرم داره؟ از کجا شوک برقی بخرم؟
بله دوست عزیز برای استفاده از وسایل دفاع شخصی مثل شوکر و اسپری باید مجوز داشتنقل قول:
خرید و فروشش هم ممنوع هست
tapatalk
قبل از اينكه موبايلتون رو براي تعمير تحويل بديد حتما شماره سريال باطري و گوشي رو يادداشت كنيد و هر چيزي كه قابل جدا كردن از گوشيه ازش جدا كنيد مثل مموري و سيم كارت قاب پشت گوشي و....
سعي نكنين حودتون به تعميركار بگيد كه دليل مشكل گوشي چيه چون يه بهونه خوب دستش ميدين كه پول خوبي ازتون بابت اون مشكل بگيره حتي اگه مشكل چيزه ديگه اي باشه. بذارين خودش دليل خرابي گوشي رو پيدا كنه شما فقط علايم خرابي رو بهش بگين
براي چندمين بار يادآوري كنم مخصوصا خانوما حواسشون باشه : هيچ وقت دلتون رو به فرمت كردن فلش مموري و كارت حافظه گوشي و دوربين خوش نكنين اطلاعات با پاك كردن معمولي و فرمت كردن به طور كامل حذف نميشن و به راحتي قابل بازيابي هستند. يا اين وسيله ها به كسي ندين با اگه ميدين اطلاعات مهم و شحصي خودتون رو با ابزار مخصوص براي هميشه پاك كنين بهترين برنامه براي اينكار CCleaner هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كافيه در برنامه بريد به tools / Drive wiper و در قسمت Wipe گزينه Entire Drive را انتخاب كنيد و بعد از انتخاب نام درايو مورد نظر بر روي Wipe كليك كنيد تا پاك كردن كامل انجام شه...
اگه جايي لازم بود فاكتور يا برگه فروش از فروشنده يا خدمات دهنده دريافت كنيد حتما دقت كنيد كه مهر و امضا داشته باشه. فاكتور بدون مهر هيچ ارزشي نداره ! حتي اگر طرف گفت فاكتور آرم شركت داره قبول نكنين فاكتور بدون مهر و شماره سريال مثل يك كاغذ باطله هستش ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آن دسته افرادی هستید که اگر شماره غریبه روی گوشی دیدید، با او تماس میگیرید تا بفهمید چه کسی بوده است؟ اما این عادت ممکن است باعث سوء استفاده مالی گستردهای از شما بشود. چطور؟
پلیس ایران اعلام کرده یکی از روشهای جدید سرقت این است که با شما تماس میگیرند و قطع میکنند. وقتی شما با آن شماره تماس گرفتید تبدیل به یک طعمه میشوید.
روش کار اینگونه است: یک کامپیوتر شمارههایی را انتخاب میکند و سپس بصورت اتوماتیک با آنها تماس میگیرد.
پس از آنکه زنگ تلفن طعمه یا هدف مورد نظر یکبار به صدا درآمد، کامپیوتر مذکور از کار متوقف میشود و گوشی در منوی فهرست تماسها یک تماس از دست رفته را نشان میدهد.
تا اینجا تکمیل طرح مذکور به این بستگی دارد که صاحب تلفن به شمارهای که به عنوان تماس از دست رفته در فهرست تماسهای دستگاه وی نشان داده شده است، پاسخ دهد یا خیر.
به هر حال با پاسخ دادن به تماس از دست رفته، صاحب تلفن بی آنکه متوجه باشد به یک سرویس پرداخت نقدی تلفنی وصل میشود که به سرعت به ضرر وی نرخهایی محاسبه میشود.
پلیس درباره این نوع کلاهبرداری گفته است: «کلاهبرداران نیز از این فرصت استفاده کرده و اطمینان حاصل میکنند که حداکثر مبلغ مالی از این تماس به دست آمده است و سپس زمانیکه قبض ماهانه مشترکین به دست آنها میرسد، افرادیکه مورد چنین سو استفادههای مالی قرار گرفتهاند تازه به حقیقت ماجرا پی میبرند.»
در حال حاضر هیچ راهی وجود ندارد که از طریق آن بتوان از وقوع چنین حوادثی جلوگیری به عمل آورد و بهترین راه برای جلوگیری از چنین سو استفادههایی این است که مشترکان تنها به آن دسته از تماسهای از دست رفته پاسخ دهند که شمارههای مالکان آنها را میشناسند.
پس: تماسهای ناشناس را اگر جواب ندادید، دوباره به آن زنگ نزنید تا خرج زیادی روی دستتان نگذارد.
منبع
کد:https://tech.khodnevis.org/article/51459
سرویس پرداخت نقدی تلفنی دیگه چیه؟
یه سرویسی هست که برخی مراکز در قبال ارائه راهنمایی و ... تلفنی که به شما میدن یک مبلغی به حصاب اونا اضافه میشه و روی قبض شما میاد
انگار که مخابرات از طرف شما این هزینه رو به اون مرکز پرداخته و در اخر روی قبض شما میکشه
پس این مسابقه های تلفی ماهواره ای مثل TBB :n02: از این طریق کلاه برداری میکنن ؟
برنده خوش شناسی که عدد کیش و مات رو هم بگه برنده 1 میلیارد میشه :n08:
سلام دوستان .
چند هفته پیش توی یکی از شهرهای ایران با یکی از دوستام ساعت 6 غروب رفتیم پای یه دستگاه عابربانک تا پول برداره .
اون رفت پای دستگاه , من هم سمت چپش در فاصله ی یک متری بودم .
یه دختر کوچولوی هشت نه ساله هم با باباش ( ظاهراً باباش بود ) توی پیاده رو لبِ خیابون وایساده بودند . درست روبروی دستگاه .
دختر بچه اومد وایساد کنار دستِ بنده . قیافه ی قشنگ و معصومی هم داشت .
بنده یه نگاه بهش کردم و لبخندی زدم ( طبق عادتِ همیشگی موقع نگاه کردن به بچه ها ) .
یهو متوجه شدم دختره چشمش فقط به دستگاه هست و دستِ دوستِ بنده .
بنده میخ دختره شدم و مطمئن شدم که فقط داره دوستم رو میپاد که چه شماره هائی رو فشار میده .
دوستم دیگه رمزش رو زده بود اما با این وجود رفتم وایسادم بین دوستم و دختره تا چیزی نبینه .
دختره برگشت پیش باباش و ظاهراً شماره ای رو بهش داد و اون هم موبایلش تو دستش بود شماره رو زد تو موبایل .
دیگه شکی برام باقی نمونده بود که دختر بیچاره رو وادار کرده اند براشون شماره ی رمز مردم رو ببینه و بهشون اطلاع بده .
دوستم که اومد کنار بهش جریان رو گفتم .
یارو تا دید ما متوجه شدیم , پریدند تو یه تاکسی و الفرار .
بنده ساعت رو نگاه کردم و بالای دستگاه رو هم دیدم .
خوشبختانه یه دوربین بزرگ بود اونجا غیر از دوربینی که تویِ خودِ دستگاهِ عابربانک هست .
فرداش رفتم بانک و ماجرا رو کامل به مدیر شعبه گفتم .
بهش گفتم اون نامرد دو تا جرم داره . سرقت و مجبور کردن دخترک بیچاره برای همکاری باهاشون .
به مدیر شعبه گفتم مبادا کوتاهی کنین . حتماً به پلیس خبر بدین و فیلم کامل رو هم بهشون بدین برای شناسائی .
گفت خیالتون راحت الان اطلاعات رو بررسی میکنم و به پلیس خبر میدم .
گفت اینها اول رمز مردم رو اینجوری به دست میارند . بعدش دنبالتون راه میافتند و در یک فرصت مناسب کارت رو ازتون میزنند و قبل از اینکه متوجه بشین از حسابتون پول سرقت میکنند .
مراقب باشین وقتی پای دستگاه هستین هیچکسی نباید بیاد کنار دستتون .
اگر کسانی توی نوبت هستند , سعی کنید طوری بایستید که نتونند دست شما و صفحه کلید رو ببینند و با دستتون یا چیزی که دستتونه بگیرید جلوی صفحه کلید تا دیده نشه .
در ضمن :
یه بار دیگه هم رفتیم پول بگیریم دیدیم یه دسته مجله گذاشتند روی دستگاه !!!! درست همون جائی که پول در میاد .
اون رو هم به مدیر بانک خبر دادیم تا با استفاده از دوربین ببینه کی آورده مجله ها رو و جریان چی بوده .
عابربانکهائی که بالاتر از سطح پیاده رو قرار داره امنیتش بیشتره چون کسی نمیتونه بیاد کنار دستتون وایسه . اونهائی هم که پائین وایسادند دیدشون خیلی کمتر هست .
سلام
تو ایران یک عادت بد رواج پیدا کرده بین مردم که باعثِ بوجود اومدنِ فرصت برای سرقت از حسابهای بانکی میشه .
بیشتر مردم بی چون و چرا رمز کارتشون رو میدند به همه ی کاسبها !!!!
این کار اشتباه بزرگی هست
راهِ حل چیه ؟
هر جا با کارت خرید میکنید اولاً مطمئن بشین که مبلغ صحیح هست
دوماً دستگا رو بگیرین و خودتون رمز رو بزنین
سوماً یه طوری بایستید یا بشینید که هیچکس نتونه دستتون رو ببینه
چهارماً هر یکی دو ماه یکبار پاسووردتون رو عوض کنین و حتی الامکان از رمزهای قبلی استفاده نکنید .
هیچکس حتی حق نداره ناراحت بشه از این کار شما .
پنجماً اگر کسی رمزتون رو فهمید فوراً عوضش کنین
ششماً حتی اگر شک هم کردین که کسی رمز رو فهمیده عوضش کنین .
اخه بعضی فروشگاهها دستگاه کارتخوانش را گذاشتند یکجایی که مشتری اصلاً نمیتونه بره اونجا کارت بزنه و حاضر هم نیستند دستگاهشان را بیارند نزدیک مشتری!نقل قول:
راهی که من برای این مشکل پیدا کردم اینه که یک کارت بانکیام را گذاشتم فقط برای خرید (کارتی که هیچ پولی (مثل حقوق) بهش واریز نمیشه) و قبل از رفتن به خرید از یک کارت دیگه به اون به اندازهایی که میخواهم خرید کنم پول به او کارت انتقال میدهم!
حالا حتی اگر اون کارت خرید گم بشه و یا رمزش لو بره برایم مهم نیست چون پولی داخلش نیست!
سلامنقل قول:
چند ماه پیش ت ایران رفتیم یک دستگاه برقی بخریم
فروشنده همه ی دستگاههای کارتخوان رو گذاشته بود پشت سرش
خیلی محترمانه وادارش کردیم بیاد بیرون از پشت میزش و رفتیم هم مبلغ رو زدیم هم رمز رو .
بعد هم کاغذش رو بهش دادیم و با دیدن مبلغ و درستیِ عملیات خیالش راحت شد که پول وارد حسابش شده .
فروشنده فقط حق داره مطمئن بشه که عملیات انجام شده و مبلغ هم درسته و همه ی این اطلاعات در نسخه ی فروشنده درج شده
پس دیگه حق نداره بگه کارت رو بده به خودم و بگو رمزت چیه
اگر احساس کردین ناراحته خیلی خونسرد بهش بگین تو نسخه ای که متعلق به شماست هم مبلغ نوشته شده و هم اینکه عملیات موفق بوده .
اگر دیدین غر و لُند میده بی خیالش بشین و جوابش رو ندین چون اون هست که اشتباه میکنه و حق با شماست
سلام
روش جدید کلاهبردای در اینترنت :
کلاهبردار میگرده یک سایت فروش اینترنتی پیدا میکنه .
بعدش خودش یک سایت برای فروش همون کالا در اینترنت درست میکنه .
وقتی قربانی برای خرید باهاش تماس میگیره , کلاهبردار بهش شماره حساب فروشنده ی واقعی رو میده .
قربانی پول رو به حساب فروشنده ی واقعی واریز میکنه و به کلاهبردار خبر میده که پول رو پرداخت کرده و اطلاعاتِ مربوط به واریز رو هم بهش میده .
بعدش کلاهبردار با فروشنده ی واقعی تماس میگیره و میگه پول به حسابش ریخته و مشخصات واریز رو هم که از قربانی گرفته به فروشنده میده .
فروشنده هم کالا رو براش ( کلاهبردار ) ارسال میکنه یعنی پولِ کالا رو قربانی پرداخت میکنه اما کالا برای کلاهبردار ارسال میشه .
این روش بعد از دستگیری کلاهبردار لو رفت .
اول کالا رو تحویل بگیرین بعد پولش رو پرداخت کنین .
سلام
اگر با پول نقد از بانک اومدین بیرون دیدین تایر ماشینتون پنچر هست یا استارت میزنین روشن نمیشه , بدونین که به احتمال زیاد قراره بهتون حمله بشه برایِ سرقت پولتون .
سریعاً برگردین بانک و پول رو واریز کنین به حسابتون حتی اگر مجبور بشین حساب باز کنین .
از لحظه ای که از بانک میاین بیرون باید به همه با نگاه شک نگاه کنین . باید موقع رانندگی همه ی ماشینهائی که دنبالتون هستند رو ردیابی کنین و اجازه ندین کسی بهتون نزدیک بشه وگرنه ممکنه با یک تصادف ساختگی و جر و دعوا و کتک زدنِ شما پولتون رو سرقت کنند ( یا توسط خودشون یا توسط کسی که به عنوان تماشاچی اونجا حضور داره ) .
اینطوری اونهائی که با شما دعوا میکنند گیر نمی افتند .
البته اونها سعی میکنند که در یک جای خلوت بهتون بزنند تا کسی غیر از خودشون حضور نداشته باشه .
بهتر از همه اینه که تا میتونین از پول نقد استفاده نکنین و از انتقال الکترونیکی یا چک استفاده کنید
سلامنقل قول:
هفته پیش داشتم با دوستم صحبت میکردم که داشت مسائل ایمنی راجب کارت های شتاب رو میگفت.
اول که میگفت یه دستگاهایی آمده مشابه کارت خوان، همون موقع که کارت رو میکشه تمام اطلاعات روی کارت ذخیره میشود، و وقتی هم که رمز رو به فروشنده/دزد میدهیم، دیگه تمام اطلاعات کارت ما رو دارد.
منم نظر شما رو گفتم که آدم یه کارت داشته باشه با مبلغ محدود واسه ی خرید.
گفت این ها مثلا ظرف مدت یکماه اطلاعات 50 تا کارت رو میگیرند، بعدش میگردند و 2تا از کارت های پر مبلغ را انتخاب میکنند و مثلا 50 میلیون را بین 48 کارت دیگه به مدت یک هفته دائم جا به جا میکنند، تا بالاخره تو این یک هفته از کارت های مختلف و عابر بانک های مختلف این 50 میلیون رو بیرون بکشند، بنابراین وقتی قربانی اصلی به پلیس مراجعه میکنید، شما با اینکه خودتان قربانی هستید ولی باید به پلیس این رو ثابت کنید، چون این پول به حساب شما هم آمده و عملا ردیابیه دزد اصلی غیره ممکنه.
من که به خانواده گفتم هر دو هفته رمز رو عوض کنند.
سلام
ميدونین چرا بعضی از گوشیها رو طوری ساخته اند که نشه باتریش رو دربیارین ؟
چون گوشیهای هوشمند حتی وقتی خاموش باشه میتونه خیلی راحت ازتون جاسوسی میکنه با دوربین و میکروفن و جی پی اس و وقتی روشنش کنین تمام اون اطلاعات رو از طریق سیم کارت یا وایرلس یا بلوتوث منتقل میکنه به جاسوس .
اگر باتری گوشی رو دربیارین دیگه از کار میافته . برای همینه که گوشیهایی که نشه باتریش رو درآورد داره روز به روز بیشتر میشه .
اگر از کسانی هستین که به خاطر امنیتتون به همه چیز و همه آدمها به دیده ی شک نگاه میکنین , گوشیتون اولین چیزی هست که باید بهش شک کنین و رفتارش رو زیر نظر بگیرین ( خود به خود وصل شدن به شبکه و وایرلس - خود به خود داغ شدن - خود به خود کم شدن شارژ باتری - خود به خود روشن شدن بلوتوث , خود به خود روشن شدنِ یک برنامه و غیره
به این دستگاه میگن اسکیمر، که در ابعاد مختلفی موجود هست و عموما روی خودپرداز ها توسط سارق کار گذاشته میشه :نقل قول:
اسکیمر ها تنها امکان کپی اطلاعات کارت مغناطیسی رو برای ایجاد یک کارت جعلی دارند و در کنار اون برای استفاده از کارت ساخته شده رمز اصلی مورد نیاز هست، از این رو برای مثال در خود پرداز ها یک صفحه کلید جعلی هم روی صفحه اصلی کار میگذارند که رمز های عبور رو هم سرقت کنند یا اینکه در گوشه و کناری از خودپرداز دوربین کار میگذارند:
درنتیجه، اول چک کنید محلی که کارت رو وارد میکنید غیر طبیعی نباشه! چیزی بهش متصل نشده باشه و... ببینید صفحه کلید قابل کندن نباشه، موقع زدن رمز دستتون رو روی صفحه کلید نگه دارید تا در صورت وجود دوربین رمزتون سرقت نشه، برای کارت هاتون محدودیت برداشت، انتقال و... تعریف کنید، سرویس هایی که شما رو از برداشت و هرگونه تغییر در حسابتون مطلع میکنند مثل SMS رو فعال کنید، بعد از انجام عملیات بانکی، خصوصا پرداخت توسط دستگاه های POS حتما رمز کارت رو عوض کنید، یک کارت برای خرید داشته باشید با محدودیت هایی خاص و همیشه از کارت های دیگه وجه مورد نیاز رو بهش انتقال بدید.
موفـقیتـ
سلام
این یک مدل از دستگاه های سرقت مشخصات کارت هست که بروی خودپرداز ( ATM ) نصب میشه و در دسامبر 2009 لو رفت
این هم یه مدل دیگه هست که درست شبیه همون چیزی ساخته شده که وصل شدن دستگاه سرقت به خودپرداز رو به اصطلاح غیر ممکن میکنه !!!
امروزه دیگه بیشتر خودپرداز ها این شکلی شده
البته کلاهبردارها هم تسلیم نمیشند و این تَک و پاتَکها همچنان ادامه داره .
برای حسابی که پول زیادی در آن دارید کارت بانکی نگیرید!
بلکه دفترچه حساب بگیرید و بصورت حضوری به بانک بروید و پول را بر حسب نیازتان به کارت عابر بانک دیگرتان منتقل کنید!
حتی اگر میدانید که چند ماهی به آن احتیاج ندارید میتوانید حساب کوتاه مدت باز کنید و سند حساب کوتاه مدت بگیرید!
شخصی را سراغ داشتم که پول خرید خانهاش را در حساب داشت و طی چند روز چندین میلیون از حسابش در یک شهر دیگر برداشت شده بود و وقتی هم شکایت کرده بود بانک زیر بار نرفته بود و پلیس به خودش مشکوک شده بود که بیا ثابت کن که از روی کارتت کپی نگرفتهایی!!!
شایع ترین روش کلاهبرداری اینترنتی
در کلاهبرداری از طریق ارسال ایمیلهای جعلی (Fake Mail) هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی میخواهد که اطلاعات بانکی خود را بروز کند.
در این روش کلاهبردار با ایمیلی شبیه به نام یکی از بانکها که کاربر در آن حساب بانکی دارد ایمیلی به قربانی ارسال و از او میخواهد به لینک موجود در ایمیل مراجعه و اطلاعات بانکی خود را بروزرسانی کند و در پروندههای جرایم سایبری متاسفانه افرادی هستند که فریب این کلاهبرداران را خورده و اطلاعات حساس بانکی خود اعم از رمز دوم، CVV2 و ... را در اختیار هکر قرار داده و مورد کلاهبرداری مالی قرار میگیرند.
در این خصوص کلاهبرداران پس از شناسایی طعمههای خود ایمیلی شبیه به یکی از ایمیلهای بستگان وی ایجاد یا در مواردی ایمیل بستگان قربانی را -- میکنند؛ در این شیوه کلاهبردار با ارسال ایمیل جعلی مبنی بر نیاز مالی، مقداری پول از طعمه خود میخواهد با توجه به اینکه ایمیل ارسال کننده برای قربانی ایمیل معتبر و آشنا است؛ وی فریب کلاهبرداران را خورده و اقدام به واریز مبلغ خواسته شده به شماره حسابی که از طرف هکر ارسال شده میکند
راه حل :آدرس ایمیلهای دریافتی را بصورت دقیق بررسی و بصورت تلفنی یا حضوری اصالت ایمیل را استعلام کنید.
چجوری محترمانه از فروشنده بخوایم که خودمون رمز رو بزنیم توی کارت خوانش؟:n13:
سلام .نقل قول:
وقتی میگه لطف کنین کارتتون رو بدین , بهش بگین :
لطف کنین دستگاه رو بدین خودم کارت بکشم .
حق نداره حتی ناراحت بشه .
اون فقط فاکتورش رو میخواد که مبلغ رو نشون میده و موفقیت آمیز بودن عملیات رو
سلام دوستان .
تو امارات یه کارمند بانک رو گرفتند که حساب جعلی باز کرده بوده و از حسابهای مشتریها حدود 120 هزار دلار ریخته به اون حساب .
جالب اینه که در هر بار برداشت از اون حسابها , برای صاحبان اون حسابها هم مسج ارسال میشده اما فقط یکیشون متوجه میشه که پول از حسابش سرقت شده !!!!
حتماً از بانکی استفاده کنین که سیستم اعلام پیامکی داره و این پیامکها رو با دقت و کلمه کلمه بخونین ببینین چی نوشته .
سلام
بعضی از مغازه های تعمیر موبایل و نصب برنامه برای موبایل , اطلاعات روی گوشی رو کپی میکنند میزنند روی کامپیوتر خودشون یعنی راحت تمام عکسها , کلیپها , مسجها و شماره تلفنها رو سرقت میکنند .
بعدش از اون فایلها سوء استفاده میکنند .
یا با تهدید به نشر اون اطلاعات از مشتری باج خواهی میکنند
یا عکسها و کلیپها رو بین مردم و در اینترنت پخش میکنند
یا از شماره تلفنها سوء استفاده میکنند برای مزاحمت تلفنی
یا از اطلاعات مسجها سوء استفاده میکنند .
نصب زنگ موبایل و برنامه و غیره رو خودتون در خانه انجام بدین و اگر بلد نیستید , اینترنت پر هست از سایتهای آموزشی و فرومهای آموزشی
اگر مجبور شدین موبایلتون رو بدین به یک مغازه دار , حتماً خودتون کنار دستش بایستید تا مطمئن بشید از فایلها کپی نمیگیره .
اگر قبول نکرد کنار دستش بایستید اصلاً بهش اعتماد نکنین و گوشی رو بهش ندین .
فایلهای حساس رو روی مموری کارت ذخیره کنین تا اگر مجبور شدین گوشی رو به مغازه داری بسپارین , اول مموری کارت رو از روی گوشی بردارین .
تعارف و خجالت و رودربایستی در مسائل امنیتی و ایمنی رو بذارید کنار وگرنه ممکنه بدجوری پشیمون بشید
روزنامه ها و اینترنت پر هست از اخبار قربانیانِ مغازه های تعمیر موبایل و کامپیوتر .
==================================
قبل از فروش موبایل و مموری کارت و کامپیوتر این کارها رو انجام بدین :
1- تمام فایلها و مسجها و شماره تلفنها رو پاک کنین
2- حافظه رو با مقدار زیادی فایل به درد نخور کاملاً پر کنین . میتونین از چند فایل آهنگ استفاده کنین و خودِ اون فایلها رو اونقدر کپی و پِیست copy paste کنین تا حافظه کاملاً پر بشه
3- تمام اون آهنگها رو پاک کنین
4- دوباره همون کار رو تکرار کنین
5- حالا همه ی فایلها رو پاک کنین
دیگه هیچ اثری از فایلهای خصوصی شما برجا نمیمونه و کسی نمیتونه با استفاده از نرم افزار بازیافت , فایلهای خصوصی شما رو بازیابی و کپی کنه .
این اطلاعات رو جدی بگیرین و به دیگران هم یاد بدین .
خیلیها آبرو و مال و جانشون رو از دست دادند به خاطر غفلت و سرسری گرفتن این مسائل
یک کلاهبردار در کویـت توی صفحه های وفیّاتِ روزنامه ها میگشته و اسم شخص متوفّی و شماره تلفن صاحب عزا رو به دست می آورده و زنگ میزده بهشون و با دادنِ اسم متوفّی ادّعا میکرده که مرحوم ازش پول قرض کرده بوده و ازشون درخواست میکرده دِین و بدهکاریِ میت رو پرداخت کنند .
عده ی زیادی هم به خاطر اینکه میت زیر دین نباشه تحتِ تاثیر حرفهاش قرار میگرفتند و پول رو پرداخت میکردند .
تا اینکه یه نفر بهش شک میکنه و به پلیس خبر میده .
لیست شماره تلفنهایی که بهشون زنگ زده رو چک میکنند و بهشون زنگ میزننذ میبینند چند ماهه که با این کلک و به دست آوردنِ اسم میّت و شماره تلفن خانواده اش از چندین خانواده اخّاذی کرده
همینطور میتونید از نرم افزار هایی که به این منظور طراحی شدن مثل Eraser استفاده کنید، و تعداد دفعات مد نظرتون رو انتخاب کنید که فرضا 7 بار حافظه مد نظر با بیت های تصادفی پر و مجدادا خالی بشه، این نرم افزار ها خصوصا Eraser از متد های استفاده میکنند که سازمان های امنیتی به کار میگیرندو...نقل قول:
سلام
روش جدید برای سرقت پاسوورد یاهو :
یاهو حدوداً یک ماهی هست که از پروتکول https استفاده میکنه .
سارقانِ اینترنتی از همین موضوع سوء استفاده کرده اند و براتون ایمیل میفرستند
Due to the recent upgrade in our SSL server to serve you better, Please note that all users are mandated to update their login details in other to enjoy the new upgrade. You are required to update through the link below
..
Update
Thanks for using Yahoo!
Yahoo Team
این ایمیل میگه باید اطلاعاتِ log in یعنی پاسوورد رو آپدیت کنین !!!
اما وقتی روی دکمه reply كلیک کنین میبینین این ایمیل از یاهو نیست بلکه از یک ایمیل معمولی ارسال شده
fafuerst @ earthlink.net
مراقب باشین فریب نخورین
سعی کنید زود اعتماد نکنید و زیادی مهربون نباشید اگرنه ممکنه خیلی هزینه بدهید!
یک مثالش میتونه در مسافرت باشه که بهتر است به مسافرین غریبه اعتماد نکنید یعنی حتی اگر دیدید طرف بار زیاد داره و ازتون میخواد که ساک یا چمدانش را برایش بیاورید یک بهانه جور کنید و از انجام اینکار در بروید چون اگر مواد مخدر و یا اسلحه یا هر چیز غیرقانونی در ان ساک پیدا شود شما را به همان اتهام دادگاهی میکنند و اثبات اینکه من فقط قصد کمک داشتم خیلی خیلی خیلی سخته (و تقریباً جزو محالاته)!!!
سلام
هرگز به سایتهای اسکن برای ویروس یابی اطمینان نکنین .
هرگز کامپیوتر رو به اینجور سایتها نسپارید
شما اصلاً نیازی ندارین این ریسکها رو بکنین .
فقط یک برنامه ی امنیتیِ خوب مثل کاسپر اینترنت سیکیوریتی نسخه ی اصلی نصب کنین و هرگز هم ایمیلهای مشکوک و ناشناس رو باز نکنین و همیشه هر سی دی یا فلاش مموری یا کارت حافظه ای که وصل میکنید به کامپیوتر اول اسکنش کنید با کاسپر به روز شده و هرگز یک فایل دانلود شده رو قبل از اسکن کردنش اجرا نکنین و دور سایتهای مشکوک رو خط بکشین , گارانتی مادامُ العمر که هرگز دچار مشکل نشه کامپیوتر شما .
بسیاری از این سایتهای به اصطلاح اسکن, سایتِ سرقتِ اطلاعاتِ شما یا کلاهبرداری هست .
بارها تو نت دیدم که مردم قربانی اونها شدند .
کامپیوتر رو اسکن میکنند بعدش میگن کامپیوتر در خطره باید سریعاً آنتی ویروس نصب کنین
بعدش معلوم میشه یا هدفشون فقط فروختن آنتی ویروس بودن یا بدتر از اون بوده یعنی پول رو میگیرند امت آنتی ویروسی در کار نیست .
در امریکا و اروپا میلیونها دلار سر مردم کلاه گذاشتند همینطوری
ارادتمند
سلام .
نرم افزار جعلی whatsapp هم ساخته شد
مراقب باشین
ایمیلهای جعلی برای سرقت پاسوورد ایمیل و مشخصات بانکی
سلام .
توصیه های پلیس فتا در مورد خرید با دستگاه کارتخوان POS
سلام
سرقت فتوکپی مدارکی مثل شناسنامه و کارت ملی و پاسپورت
وقتی میرید جائی برای گرفتن فتوکپی , خیلی مراقب باشین که برای خودشون فتوکپی برندارند .
با این فتوکپی ها میشه خیلی کارها انجام داد به اسم شما مثل افتتاح حساب بانکی جعلی به اسم شما و استفاده از اون در کلاهبرداری مثل کلاهبرداری پیامکی یا اینترنتی یا دریافت پول فروش مواد مخدر یا اموال سرقتی .
کرایه کردن ماشین و سرقتش و کارهای دیگه
همین چند روز پیش توی اخبار یه باند سرقت رو نشون داد که با پیامک سرقت میکردند و پولهای سرقتی رو میریختند به حسابهای جعلی که به اسم دیگران بوده یعنی فتوکپی مدارک رو یه جوری سرقت میکرند مثل استفاده از مغازه های فتوکپی
سلام دوستان
خطری بسیار بزرگ آدمهای بی تجربه و کم تجربه رو در اینترنت تهدید میکنه خصوصاً بچه ها و نوجوانها و خصوصاً خصوصاً خانومها .
بچه هائی بودند که به خاطر منتشر شدن عکسهای غیر اخلاقیشون در نت خودکشی کردند
یک دانشجویِ 22 ساله به خاطر منتشر شدن کلیپش در نت خودکشی کرد
تا حالا میلیاردها دلار باج گرفته شده از مردم کم تجربه برای منتشر نکردنِ عکسها و فیلمهای اونها در نت .
کار به شکار هنرمندان و سباستمدارها هم کشیده و با فریب از اونها فیلم و عکس گرفته شده در مسنجر در حالتهای غیر اخلاقی مثل عریانی و غیره .
==========================
اصل مطلب :
وقتی ما در دهه ی 90 میلادی اولین بار وارد نت شدیم , نه نرم افزارهای جاسوسی اینقدر پیشرفته شده بود نه موبایلهای دوربین دار و هوشمند وجود داشت که بشه راحت فیلم و عکس گرفت و ذخیره کرد و با اینترنت ارسال کرد
برای همین در محیطی خیلی کم خطرتر از امروز , اینترنت و کامپیوتر رو یاد گرفتیم و تجربه کسب کردیم .
اما الان یک دختر 10-12 ساله براش یک موبایل میخرند که هم عکس میگیره هم فیلم میگیره هم به نت وصل میشه هم به مسنجر وصل میشه هم قابل هـک و سرقت اطلاعات هست
تازه گاهی پدر و مادر یا خود قربانی با دست خودش اطلاعات رو میده به عده ای سودجو و فرصت طلب .
مغازه های تعمیر موبایل و نصب برنامه و غیره
یعنی امروزه عده ای از مردم که از سرقت اطلاعاتشون از راهِ اینترنت یا سرقت مستقیم , اطلاعات بسیار کمی دارند , راحت موبایل دار میشند و راحت فیلم و عکس میگیرند و ذخیره میکنند و راحت میرند توی نت با کامپیوتر و موبایلی که پر از اطلاعات خصوصی و خطرناک هست
مراقب افراد بی تجربه و کم تجربه ی خانوادتون باشید و به زبان ساده یادشون بدین که این موبایل و کامپیوتر از پول نقد هم خطرناک تره و هزاران هزار دزد و سودجو و فرصت طلب و کلاهبردار منتظر فرصت هستند تا اون اطلاعات رو سرقت کنند
بهشون یاد بدین موبایل و کامپیوتر رو به غریبه ها ندند
روی کارت حافظه و گوشی قفل بذارند . اطلاعات حساس رو روی گوشی نگه ندارند
به مغازه های تعمیر موبایل و کامپیوتر اعتماد نکنند ( قبلاً توضیح دادم چطور رفتار کنند ) .
اگر دیر بجنبین برای آموزش و هشیار سازیِ اونها , ممکنه یک عمر پشیمونی به بار بیاد و بی آبروئی و هزار و یک مصیبتِ دیگه .
موبایل و کامپیوتر و اینترنت رو خیلی جدی بگیرین
یک نکته تکمیلی به نکاتی که شما گفتید اضافه کنم :
از هر حالت و موقعیتی عکس و فیلم نگیرید (چه تو جشنها/مهمانیها/اتاق خواب! و ... ) و همیشه احتمال بدهید که ممکنه اون عکس یا فیلم سرقت بشه!
با توجه به امکان فیلمبرداری توسط گوشیها در این مراسم به دخنران و زنان باید هشدار داد که با هر وضعیتی در اینگونه مراسم حاضر نشوند! چون آدمهای مریض زیادی هستند که تشنه دیدن مراسمهای خصوصی دیگران هستند!
سلام
مهارت این زن در سرقت از صرافی رو ببینید
سلام
کانالهای زیادی تبلیغ اخذ ویزا برای کشورهای مختلف رو پخش میکنند
اسم شخصی که مجری اون برنامه هست رو بزنین تو گوگل تا ببینین نظر مردم چی هست
به عنوان مثال :
یه نفر به اسم رامین دلاوری هست که مدتی هست که یک کانال مخصوص باز کرده برای ویزای امریکا
در گوگل بنویسید ویزای امریکا دلاوری
و نتیجه رو ببینید
این شخص یک سیستم تاخیر صدا نصب کرده و قبل از اینکه کسی بهش چیزی بگه که به نفعش نیست پخش بشه صداش رو قطع میکنه و میگه خط قطع شد .
یک سیستم کامپیوتری هم گذاشته که شماره های همه ی کسانی که زنگ میزنند به تلفنهاشون رو میبینه و به کسانی که قبلاً زنگ زده اند و مزاحم شده اند یا حرفی زدند که به نفعش نبوده جواب نمیده
به کسی که از خارج از ایران هم زنگ میزنه جواب نمیده
سلام
اینجا بارها سارقینی دستگیر شدند که کارشون فقط سرقت از مشتریان بانکها هست
اونها نه ماشین رو پنچر میکنند نه ماشین رو دستکاری میکنند که روشن نشه , نه اقدام به تصادف ساختگی و دعوا میکنند .
روش کارشون به این ترتیب هست که فقط دورا دور مشتری بانک رو تحت نظر میگیرند از همون موقع که از بانک میاد بیرون و چه بسا توی بانک هم کنار دستش میایستند به عنوان مشتری
بعدش که مشتری سوار ماشین میشه و میره , بی سر و صدا و دورا دور اون رو تحت نظر میگیرند اما به هیچ وجه کاری نمیکنند که شک کنه .
بعدش اگر قربانی جائی برای انجام کاری از ماشین پیاده بشه و بسته ای که پول در اون هست رو در ماشین بذاره , در یک فرصت مناسب و قبل از برگشتن قربانی شیشه ی ماشین رو میشکنند و پول رو سرقت میکنند .
وقتی قربانی برمیگرده میبینه شیشه شکسته و پول هم سرقت شده .
هرگز با پولِ نقدی که از بانک یا جای دیگه ميگیرین توی خیابونها نگردین .
مستقیم برید به جائی که باید پول رو تحویل بدین و بعدش بدون پول برید به بقیه ی کارهاتون برسید .
حتی الامکان از کسی پول نقدِ زیاد نگیرین اصلاً .
از چک و انتقالِ الکترونیکیِ امن استفاده کنین
سلام
کسانی که اسکناس و چک پول جعل میکنند , در روزهای قبل از پایان سال آماده ی توزیع اسکناس و چکهای جعلی میشند
چون دولت هم همون موقع شروع به توزیع مقدار بسیار زیادی اسکناس نو میکنه در همه جای کشور .
مراقب باشید
اسکناس اصلی رو بشناسید
اسکناس اصلی چاپش زبر هست و توی نور تصویر داره توش
در صفحه ی 2 جزئیاتش رو نوشتم
به همه ی اطرافیانتون هم خبر بدین
دزد خیلی دوست داره که بتونه قبل از سرقت یه سر به محلی که میخواد بره دزدی بزنه تا ببینه چی هست چی نیست و آیا اصلاً ارزش داره که بره اونجا دزدی
یه باند سرقت دستگیر شدند با استفاده از آگهی های فروش اثاثیه منزل سرقت میکردند .
اونها آگهی های فروش اثاثیه رو از روزنامه ها پیدا میکردند و به عنوان مشتری میرفتند خونه ی آگهی دهنده تا مثلاً اثاثیه رو ببینند اما موقع دیدن اثاثیه همه چیز رو ارزیابی میکردند .
نوع قفلهای منزل , تعداد افراد , نوع اثاثیه , ارزش اثاثیه , ساعتهای حضور افراد در خونه
بعدش در یک فرصت مناسب به خونه دستبرد میزدند .
اگر از اینجور آگهی ها دادین , مراقب باشین .
چهره ی همه ی کسانی که میان رو به خاطر بسپارید .
اگه بشه ازشون فیلم بگیرین با موبایل هم بهتره .
سعی کنین چیزیهائی رو که میخواین بفروشین کنار درب ورودی بذارین تا مشتری توی خونه نگرده .
شماره موبایلش رو وقتی بهتون زنگ میزنه پاک نکنین . گرچه حتماً به اسم جعلی هست اما باز هم میشه تحرکاتش رو از شمارش بررسی کرد .
به مشتری نگین کی خونه هستین کی نیستین
اگه سوالهاش مشکوک هست ازش یه جوری فیلم بگیرین .
حتی الامکان اینجوری اسباب اثاثیه نفروشید