سلام اگه ممکنه آدرس درایور hp laser jet p1005رو میخوام
ممنون
Printable View
سلام اگه ممکنه آدرس درایور hp laser jet p1005رو میخوام
ممنون
نقل قول:کد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=3435675&lang=en&cc=us&taskId=135&prodTypeId=18972&prodSeriesId=3435674
سلام آقا محمد جان واقعا ممنون به خاطر پست های بسیار عالیت
آقا من یه سوال داشتم من میتونم کاتریج HP 06 رو همینطوری که گفتی شارژ کنم . فقط میخوام تانکریش کنم . البته این کار رو خودم میخوام انجام بدم. به نظرت شدنیه ؟ یکی از تانکرهایی که برای دستگاههای دیگست رو میگیرم خودم محل ورود جوهر به کاتریجو درست میکنم . نظرت چیه ؟ فکر نکنم مشکلی ایجاد بشه . هر بارم که هدم مشکل پیدا کرد یه کاتریج نو میخرم همین کار رو میکنم. چون هر چی پرسیدم گفتن نمیشه HP رو تانکری کرد . گفتم خودم دست به کار بشم.
دوستان من هم یه canon mp 490 دارم که هم کارتریجش گرونه هم کم پیدا میشه و می خوام خودم شازژ کنم .
لطفا بهترین رنگ و تجهیزاتی که لازم هست را بفرمایید که تهیه کنم . هم قیمت و هم جایی که میشه تهیه کرد را لطفا بفرمایید.
آقا محمد من رفتم بیرون به من گفتن شدن که میشه اما مکش رو چیکار میخوای کنی چون اگر بری مخزن یه دستگاه دیگه رو وصل کنی عمل مکش جوهر به کاتریج انجام نمیشه پس چیکار باید کرد ؟نقل قول:
سلام دوست عزیز mp490 کارتریج 210 میخوره قیمتش تو تهران مشکی حدود 20 . رنگی هم حدود 25 هزار تومنه.نقل قول:
کارتریج هاش تا زمانی که ارور ندهند شارژ میشوند.بعضی ها سر شارژ اول چیپشون تمام میشه.اما بعضی هام چند بار شارژ میشن. شارژشون هم مثل hp میمونه
درود
از پرینترم یک ماه استفاده نکردم برگه پرینتی که می ده سفیده
چی کار می شه کرد؟
این اب جوش که می گن چیه؟
مدل پرینترتون چیه ؟ احتمال زیاد جوهر توی هدش مونده و خشک شده و نازل هاش رو گرفته . اگر HP هست که با عوض کردن کاتریج هدش هم عوض میشه و مشکلتون حله اما اگه EPSON هست که باید بدید هدشو تعمیر کنن و یا عوض.نقل قول:
البته 2 3 بار هدو با برنامه تمیز کن شاید مشکلت حل بشه .
از اب جوش استفاده نکن.اگه هد رو کارتریج است.نقل قول:
زیر هد رو با حلال بیرونی هد 1میل تا 2 میل روش بریز بزار به خورد جوهر بره.بعد با دستمال زیرشو بکش.
و با کیت مخصوص هواگیری کن.
اگذ امکانات نداری از الکل 70 درصد استفاده کن.
hp هستش.نقل قول:
با برنامه ردیف نشد
یعنی الکل رو چی کار کنم؟نقل قول:
کیت و حلال ندارم.
اگر یک درصد هم فکر می کنین ممکنه خرابکاری کنم بگین که بدم بیرون درستش کنن؟!
دوست عزیز احتمال درست شدنش کمه اما این کاری که گفته شد رو خودتونم میتونین انجام بدید .نقل قول:
فکر نمیکنم کاتریجش قیمتی داشته باشه بهتره نوش رو بخری که دیگه مشکلی نداشته باشه. یادت باشه 2 3 روزی 1 بار 1 پرینت ازش بگیری
يه سوال:
ميدونم جاش اينجا نيست اين تعمير كار hp خوب در تهران كسي سراغ داره؟
دوست عزیز تو تهران مکان های زیادی هستند که تو کار پرینتر هستنتد اما اگر منبعشو میخوای میتونی یه سر به خیابان کریمخان زند ابتدای ایرانشهر بزنی . اونجا یک خیابون تو کار پرینترننقل قول:
اگر در تهران هستین.نقل قول:
البته قوانین سایت میگه تبلیغات نکنید.
به این سایت برو.part-tech.com
نیک روان
سلام
خسته نباشيد
من قصد خريد چند كاره hp f4583 دارم
لطفا اگه كسي هست در مورد نوع كارتريج و قابل شارژ بودن و تعداد برگي كه تقريبا ميشه باهاش چاپ كرد منو راهنماي كنه ممنون ميشم.
ضمنا يك سوال ديگه. درسته كه اگه جوهر تموم بشه نميذاره اسكن كنيم ؟ و اينكه براي فتوكپي هم به ميزان پرينت،جوهر مصرف ميشه؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
این دستگاه کاتریج 121 میخوره که قابل شارژه اما مخزنی نمیشه. ویدوی زیر طریقه شارژ این کاتریجو نشون داده
در مورد تموم شدن جوهر و نذاشتن اسکن چنین چیزی نیست و براتون اسکن میکنه .کد:http://www.youtube.com/watch?v=nzwIjEmCZ-s
سلام دوست عزیز.نقل قول:
f4583 تعداد پرینت مشکی متنی رو حدود 300 برگ پرینت میگیره.
و عکس تمتم رنگی a4 را حدود 24 برگ پرینت میکنه.
و در صورتی اسکنش از کار می افتد که کارتریج بسوزد.{میدان مغناطیسی}
ممنون از پاسختون.
کلا انتخاب خوبی هست برای کار خانگی ؟ واینکه منظور شما از چاپ عکس، مثلا چام 25 عکس 10 در 15 روی کاغذ کاتد هست ؟
و یک سوال دیگه بی زحمت ...
اینکه کیفیت چاپ روی کاغذ های مخصوص مثل چیپ بیرون میشه یا نه ؟
این مدل بخاطر وایرلسش قیمتش بالاست.شما همو f2410 ya 2483 رو بگیری 20 تا 30 تومن ارزان تره و فقط وایرلس نداره.کاغذ کتت هم با 80 گرمی ها مصرفش فرقی نمیکنهنقل قول:
دوست عزیز کارتریج این دو مدل با قبلی فرق می کنه. اینها هم به همون صورت قابل شارژن با کیت ؟ من با جوهر افشان آشنایی چندانی ندارمنقل قول:
اون 121 میخوره این 60.از نظر حجم فرقی نمیکنه.نقل قول:
خوب اومدی به نضر من inktec حرف اول رو میزنه.نقل قول:
جوهرهای part-tech یا پارت تکنیک برای 177 بهتر جواب میده
یعنی ما اگه بخوایم روی 4683 مون تانک نصب کنیم نمیشه ؟نقل قول:
کارتریجم 121هستش
در ضمن کارتریج فوتو چی ؟ اونم نمیشه ؟ ( الان دوتا کارتریج داره مشکی و سه رنگ. فکر کنم بجای مشکی فوتو میزارن نه ) ؟
نه نمیشه.اون چاپگر هم جواب نمیده اگر پرینتر پمپی میخوای.مبلغت را بالاتر ببر.نقل قول:
hp photosmart c7463 تک کاره حدود 300 تومن
hp photosmart c6283 سه کاره حدود 400 تومن
این قیمت بدون پمپ است پمپ رو باید 80 در نظر بگیری
قیمت کاتریج سیاه و سفید 901 چنده؟
شما مطمئنی که نمیشه رو اچ پی 4583 با کارتریج 121 ، تانک نصب کرد ؟نقل قول:
من خودم کلی ویدئو دیدم که با تانک رو همین پرینتر داشت پرینت میگرفتا ؟
در ضمن نگفتین بجای کارتریج مشکی میشه کارتریج فوتو نصب کرد یا نه ؟ ( اینم ویدئوشو دیدم )
من فروشم 24 هست اما تو تهران حدود 20 21 نومنه.نقل قول:
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------
پمپش تو ایران نیست.بله تمام کارتریج ها از 21 22 56 57 74 75 134 131 و ... نصب میشه.نقل قول:
در حال ال حاظر دستگاه هایی که هد رو دستگاست پمپش وجود داره.
- کارتریج های همخوان
- کارتریج مشکی :140 (CB335HE)
کارتریج رنگی : 141 (CB337HE)- تعداد کارتریج
- 2 رنگ : 1کارتریج مشکی ، 1 کارتریج رنگی
- کارکرد کارتریج
- کارتریج مشکی : 1000 برگ
کارتریج رنگی : 580 برگ
در ضمن شاید به شما مدل f4583 رو گفتند.مواظب کلک بازار باش.این هم از f4583 که 121 میخورهکد:https://www.esafir.com/Multifunction/HP-photoSmart0-C4583
کد:http://www.-------------/?Products=Printer&Product=Printer-HP-F4583
سلام ، قصد خرید 2055DN را دارم چهطور پرینتریه .برای حجم بالای پرینت میخوام .اگه ممکنه قیمتش و نوع کارتریجش را هم بهم بگین ؟
سلام دوست عزیز پزینتر عالیه من 2055 معمولیشو دارم اینی که شما میخوای بخری هم 2 رو میزنه هم پورت شبکه داره . من الان 4 ماهه دارمش واقعا راضیم .نقل قول:
دوست عزیز اگر منظورت تونرشه شمارش 05A هست . این پرینتر لیزریه نه جوهر افشان .
hp 2055dn رو بخر کارتریج 05a میخوره که حدود 3000 برگ پرینت میکنه 33 برگ در دقیقه هم سرعتشه.نقل قول:
قیمتش هم تو تهران 260 تومنه.
اما اگه کارت خیلی زیاده باید hp lasejet 3015 v, fovd حدود 400 تومنه.کارتریجش هم سر هر شارژ 8000 برگ میزنه و سزعتش هم 40 برگ در دقیقه است
سلام
دوستان من یه پرینتر سه کاره hp photosmart C5383 گرفتم حدود 50 برگه پرینت کرد
اکثر پرینت های من سیاه و سفید بوده
و رنگی پیرینت نگرفتم
حالا جوهر سیاه اون تمام شده
می خواستم پرینت رنگی بگیرم تا از کارتریج رنگی استفاده کنه اما اونم جواب نداد و پرینت نکرد
حالا از دوستان و اقا محمد عزیز تقاضا دارم اگه این کارتریج هاش شارژ می شه لطفا بگن چطوری این کارو بکنم
شماره کارتریج هاش 178 هست و در مورد این کارتریج صحبت نشده تو این تایپیک
این مدل پرینتر 5 تا کارتریج داره مشکی و زرد و ابی و قرمز و دوباره مشکی
و از اون سوراخهای که روی مدل کارتریج اموزش داده شده در صفحه اول روی این کارتریج وجود نداره
ممنون می شم راهنمایی کنید
ویدیو شارژ این محصولنقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=WFt1MaMJjMA
با سلامنقل قول:
ممنون از راهنمایی تون دوست عزیز
با این حساب پس این کارتریج قابل شارژ هست
اخه دیروز تو علائدین بودم هرچی به فروشنده ها گفتم جواب سر بالا شنیدم
میگفتن باید کارتریج نو بخری
حالا این کیت رو از کجا می تونم تهیه کنم
و همچنین جوهر هاش رو از کجا باید بگیرم و چه مارکی مرغوبتره
با تشکر از شما دوست عزیز
بله میتونید شارژش کنید.نقل قول:
خواهش میکنم . شما کیت شارژشو میتونید از بیرون تهیه کنید تمام مغازه هایی که توی کار شارژ و مخزنی کردن هستند دارند.
جوهرش هم که بیرون پره قیمت 250 سی سی اون حدوده 5 تومن میشه . یعنی هر رنگش . مارک WWM چیز خیلی خوبیه .
اگه میتونی یه سر به خیابون ایرانشر شمالی بزن . تو اون خیابون تمام این چیزا رو میتونی پیدا کنی
عزیز دل من چرا اطلاعات غلط میدی.این دستگاه هد رو دستگاست و 5 عدد کارتریج میخوره که دونه ای 18 تومن پولشه.نکن این کار رو اول تحقیق کن بعد نظرتو علام کننقل قول:
---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------
نخیر عزیزم شارژ نمیشه این دستگاه برای عکاسی حرفه ای خوب است که هزینه جوهر گزافی داره.نقل قول:
گفته سایت خود HP
کیت شارژ InkTecکد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=bpa00113&lang=en&cc=us&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=4237927&prodTypeId=12771
کاتریج قابل شارژکد:http://cartridgeshop.com.au/p572/HP-564,-178,-364,-862-Black-Refill-Kit/product_info.html
اگر منابع ما فارسی باشه معلومه که نمیشه شارژش کرد . اما من اولین کاری که میکنم اینه که از سایت خود سازنده میبینم و بعدش ویدیوی شارژشو میبینم. دوستمون راست میگه من اول باید در سایت های ایرانی تحقیق کنم نه سایت اصلی خود سازنده.کد:http://www.color-sun.com/sdp/337300/4/pd-1485445/5502111-744803/HP_564_364_178_920_Sponge_refill_cartridge.html
دوست عزیز سایت زیر رو گذاشتم برای اونهایی که میگن نمیشه
مخزنشم هست
کد:http://printercenter.blogsky.com/pages/ciss/
عزیزم شما گفتی میشه راحت شارژش کرد.که این حرف درست نیست.شما 5383 را با 5283 اول اشتباه گرفتی و حرفت رو تصصیح کردی.تازه با اون کیت ها نیاز به ریستر داره که کلی پولشهنقل قول:
پمپ بحثش جداست.که من خودم هم تا به حال بالای 10تا 5383 پمپ بستم.
و خودم هم چند سال تعمیرکار hp هستم.
موق باشی عزیزم.
تشکر یادت نره.
خب من منظورم این بود که شدنش که میشه. دوست عزیزمونم دنبال راهیه که بتونه شارژ کنه که هزینه کاتریج نده . حالا مخزنی هم بکنه خوبه. دیگه خودت این کاره ایی یه راهی بهش پیشنهاد کن.نقل قول:
حالا که تو این کار هستی یه سوال دارم ازت که مربوط به پرینتر خودم میشه.
من کاتریجم HP 60 هست که مدام شارژش میکنم میدونم تا 2 3 بار دیگه بیشتر نمیتونم شارژش کنم و باید نو بگیرم . شما چه راهی به من پیشنهاد میکنی ؟