ممنوننقل قول:
ولی خب بازم نمیشه... پیش بقیه هم رفتم ، کل روستا رو هم چک کرم ، ده باری هم بازی کردم ولی نشد...
Printable View
ممنوننقل قول:
ولی خب بازم نمیشه... پیش بقیه هم رفتم ، کل روستا رو هم چک کرم ، ده باری هم بازی کردم ولی نشد...
سلام به همه دوستان
واقعیت منم به همین مشکل برخوردم و چون سبک بازیش رو دوست دارم گیر دادم که تمومش کنم
منم به قول دوست عزیز mobinoo چک کردم و هر کار میکنم لول رو تموم نمیکنه و میگه برج باید پاکسازی بشه
تو انجمن های خارجی هم سرچ زدم و که هر کسی که حرفی زده بود
یکی میگفت از باگ بازی هست-من ویدئو کلیپی رو گرفتم از نت که بصورت انلاین بازی میکردن ولی تو همون مرحله ولی تایم که گرفتم دیدم 2-3 دقیقه ای باید مرحله رو تموم کرد یعنی سریع کار کرد
جالب اینجاس که یکی از انجمنهای خارجی میگفتند که باید قوانین یا همون rule که تو بازی گفته میشه رو رعایت کنی
ولی من که هنوز نتونستم مرحله رو رد کنم حتی سرچ زدم patch واسش نبود
اگه کسی این مرحله رو بازی کرده راهنمایی کنه که چیکار کنیم
روز 8 قسمت پاکسازی برج در حال سوختن بالاتر از سطح روستا
خوب اگر این نشده یه نسخه دیگه تهیه کن ببین درست میشه یا نه؟نقل قول:
ولی اگر اینکار ها رو کردی نشده اونجا تیم های شما هم هستن اونا پیش شما هستن؟! اگر نیستن برو پیش اونا و اگر باز هم نشد اون مرحله رو دوباره برو ببین درست میشه چون یکی از مشکلات این بازی باگ هسته! ولی خوب گفتن دارن یه پچ جدید میدن این موارد درست میشه.
کلا این مرحله قلق داره ولی چطوری نمیدونمنقل قول:
از باگ بازی شاید باشه چون در بازی انلاین و همین مرحله،بازی کامل رد میشه
یک نفر ت وصفحه قبلی ادعا کرد بازی رو رد کرده ولی خبری ازش نشده خصوصی بهش میگم ببینم چیزی یادش هست
والا من با کنسول بازی می کنم... پچ مچ که بیخیالشم...
تیم هم اونجا مثل ماست ایستادن و حرمت نمی کنن...
دوباره هم که چی بگم... سی باری رفتم :دی
حتی یک بار یکدونه شلیک هم نکردم...
ولی نمیشه که نمیشه...
از این باگ هایی هست که نمیشه کاریش کرد... آخرای بازی هم هستش...
سلام دوست عزيز من اين بازي رو نصب كردم ولي موقع اجرا پيغام خطا ميده كه فايل xlive.dll رو پيدا نكرد و يا نصب نشده و بازي رو اجرا نمي كنه.
خدايي خيلي حالم گرفته كمكم كنيد ممنون ميشم
دوستان ایا تراینری واسه این بازی هست که کار کنه؟!
اقا كسي نيست جوابي به ما بده تو اين تاپيك:
بابا حالا به هر بدبختي بود ما اين بازي رو اجرا كرديم ولي حالا نمي دونم چرا مراحل بازي رو ذخيره نمي كنه و هر باري كه از بازي مي ام بيرون دوباره از اول شروع مي شه.
خداوكيلي يكي به ما كمك كنه. بايد چيكار كرد دارم ديونه مي شم
دوست عزیز من این بازی رو ندارم ولی اگه فایل xlive.dll رو نداری یا خطای این فایل رو میگیره باید برنامه ی GFWL رو نصب کنی(چون بعضی بازیها با استفاده از برنامه یGAME FOR WINDOWS LIVE پروفایل و سیو میسازن)نقل قول:
بازی رو نصب کردم.
کرک رو کپی کردم.
این ارر میاد:
توی سیستم 32 هم کپی کردم درست نشد.
کسی میدونه مشکل چیه؟
بنا به دلایلی تازه چند روزه این بازیو نصبیدم :31:
+
واقعا میتونم بگم خارق العادست !! و خیلی نسبت به نسخه ی قبلی از همه لحاظ پیشرفت داشته !! شاید باورتون نشه اما حتی از cod .bo و بتلفیلد بد کمپانی 2 هم داره بهم بیشتر لذت میده :18::40:این حرفو از سر جو گیر شدن و اینکه چون الان دارم اینو بازی میکنم نمیگم !! - - واقعا همینطوره برام :8:
+
یاد قیدیما افتادم که یه بازی تو ps1 بود:31: مثه این و هیچکی رقبت نمیکرد حتی یه مرحلشو هم بره بخاطر سختی بیش از حدش :31: اما من بخاطر عشق به سبک تا تهش رفته بودم !! :18::31: البته این خیلی خیلی نسبت به اون اسون تره :31:و حتی یکم جنبه ی اکشن و شوتر های معمولی هم بهش اضاف شده !! اما باز خوبه تو این دوره زمونه که بازی های شوتر اول شخص همه اسون و مزخرف شدن و همه ی گیمر ها رمبو میشن برا من تو بازی ها و همرو درو میکنن همینجوری :2: !! . ... واقعا دارم لذت میبرم الان تا روز پنجم رسیدم !!
.
درسته یه سری معایب داره بازی ... اما اگه اهلش باشی و علاقه به جنگ های چریکی :31:و کلا این حرفا باشید واقعا با بازی عشق میکنید !! ( به معنای واقعی )
.
من که اعتیاد پیدا کردم به بازی انصافآ فوق العادست ... :40:وقتی دارم بازی میکنم میرم تو محیط بازی !!چند سالی بود که اینجوری با یه بازی ارتباط برقرار نکرده بودم :31::8::40:
البته یه پسرفت بزرگ هم داشت و اونم هوش دشمن بود که به شدت خرابه؛ولی بهترین آپشن اظافه شده انتخاب کلاس افراد و لول آپ شدنه که خیلی بازی رو قابل تحمل می کنه؛ولی کاش مثل ورژن قبلی چند تا مرحله ی بی سر و صدا و شبانه ی باحال داشت.نقل قول:
پ.ن:بعضی مراحل رو نمی شه با بلنگوی روشن بازی کرد.
این بازی چقدر شبیه Operation Flashpoint: Dragon Rising
هست؟
من از Dragon Rising اصلا خوشم نیومد...اگه مثل همونه که الکی دانلود نکنم...
سبکش که همونه... ولی آسون تر شده....
بزرگترین نکته ای که آسون ترش کرده وجود پک های هلث بی نهایت هست.... که راحت خودمون دکتریم و همه رو مداوا می کنیم.... نسخه ی قبلی باید یک ساعت اون دکتر رو انتخاب می کردیم... با هوش مصنوعی ضعیفشون دنبال همدیگه می دوییدن تا همدیگه رو مداوا کنن.... اصلا وضع مضخرفی بود!
البته کاملاپسرفت هم نیست :31: شما بزار رو سخت ترین حالت یا همون hardcore هوش مصنوعی مشکلی نداره !! من که به شخصه دارم hardcore بازی میکنم تا روز ششم که الان بازی کردم فقط یه جا بود که یه دشمن از هوش مصنوعی ضعیف رنج میبرد :31:بد بخت !:31:! وگرنه بقیه عین خر :31: ندیده از فواصل خیلی خیلی دور ... هد رو میترکونن:18::31:نقل قول:
منم شماره ی قبلیو فک کنم حدود 40 درصدشو رفتم بیخیالش شدم:eh: . حالت تکراری و مزخرفی داشت به کل:hmm: . گرافیک بازی هم ازار دهنده بود !:2:! البته یه خوبی داشت اونم اینکه واقع گرایانه تر بود نسیت به این نسخه ی جدید !! :20:نقل قول:
.
در کل ...
.
اگه با جنگ های چریکی واقعی و لذت تیر اندازی واقعی حال میکنی حتما بگیرش :20: من که حتی از بلک اپس هم بهم تو این بازی حس بهتری منتقل میشه از تیر اندازی و کشتن دشمن ها !:40:! فقط تنها ایرادش بنظرم همین مراحل نسبتا مشابه هستش !!
+
وگرنه اگه اهلش باشی با بازی عشق میکنی :31:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من كاري كه شما گفتيد انجام دادم ولي باز هم مرحله 8 رد نمي شه من هرچي گشتم سربازي پيدا نكردم تمام منطقه را گشتم ولي كسي نبود ،پيش بقيه افراد هم رفتم ولي هيچ اتفاقي نيوفتاد:19::41:
سلام دوستان
نمیدونم چرا این مشکل منو کسی پیدا نکرده
یازی من سه تا dvd داره و هیچ کرکی توش نیست .من بازی رو اجرا کردم و هیچ مشکلی نبود فقط بعد از اجرا کردن games for windows live ازم یوزر پس میخواد که بهش دادم و انلاین چک میکنه و سریال نامبر میخواد .
اف لاین مود چطوریه پس؟ ازم سریال نامبر میخواد!
اون دو تا فایل کرک رو کپی کردم و هیچ تفاوتی نکرد.
نقل قول:
با این توضیحات میخرمش و کلی باهاش حال می کنم
ممنون
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
نقل قول:
باید بزنی رو create offline profile
برای ذخیره بازی سریال می خواهد
کسی می تونه کمکم کنه؟
از دوستان تمنا دارم جواب این سوالم رو بدند ؟؟؟؟
وقتی خودمون تو بازی میفتیم رو زمین (درواقع داریم میمیریم ) مینویسه دکمه ی e رو بزن ، این رو احتمالا به خاطر این نوشته دوباره خودشو درمان کنه و به بازی برگرده ولی وقتی میزنم هیچی نمیشه و بعد از چند ثانیه میمیره !
باید چیکار کنم ؟
با سلام خدمت شما دوستان گرامی ؛
من بازی Flash Point Red Silver رو خریدم و نصب کردم . این بازی نمیدونم چرا اینطوریه که یک مقدار سرعت عکس العمل هاش کمه . مثل بازیهای دیگه نیست (مثلاً Call Of Duty) به نظرتون این مشکل از بازیه یا اشکال از سیستم من ؟
با تشکر
ارادتمند Bermuda.sys
با سلام
من این بازی رو خریدم و نصب کردم . توی اجرای بازی عکس العمل ها یه مقداری دیر انجام میشه . زیاد نیست در حد چند میلی ثانیه که این خودش توی عملکرد ها نسبت به دشمن مشکل ایجاد میکنه
توی فلش پوینت قبلی هم همین طور بود . خواستم بدونم این مشکل از بازی هستش یا از سیستم من که توی این باز ی کم میاره
سیستم من :
Main Board : ASUS P5KPL-SE
RAM : 4 GB
CPU : 5200 Intel Dual Core
VGA : 1 GB 9400 Geforce
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
ارادتمند Bermuda.sys
سیستمتون خوبه اما این بازی کلا فریم ریت پایینی داره حدود 20 فریم بر ثانیه حتی با بهترین سیستم هانقل قول:
چرا گرافیکش مثل آتاریه :41:
من روی این بازی و Arma II این مشکل رو دارم. روی 2تا سیستم هم تست کردم همینه
مشکل از کجاست ؟
سلام دوستان
نسحه ی دیگه نصب کردم . حالا صدا نداره :18:
مشکل از کرک هست ؟
مشکل صدا هم حل شد
ولی چرا ریزولیشن هایی که داره اینقدر کمه ؟؟؟؟؟؟
خیر اینجوریام نیست !! من بازیو با نهاینت تنظیمات گرافیکی و در حالی که همیشه بین 50 تا 60 فریم میگرفتم تموم کردم و مشکل خاصی ندیدم !!:46:با اینکه سیستمم هم جزء قوی ترین ها نیست و یه سیستم متوسط یا حداکثر رو به خوب هستش !!نقل قول:
شما اخرین درایور کارت گرافیکتون رو حتما نصب کنید :20:نقل قول:
من هم همین مشکل رو دارم....کسی از دوستان میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟نقل قول:
لطفا کمک کنید
شما گیم پد به سیستمتون وصل نیست ؟! اگه هست جداش کنید و دوباره وارد بازی بشید !! ببینید چطور میشه :20:نقل قول:
سلام .
من بازی Operation Flashpoint Red River دانلود کردم نصب کردم و کرک هم کردم .اما موقع بازی مرحله ها سیو نمیشن وقتی داخل بازی هستم مرحله ها سیو میشه اما همین که از بازی خارج بشم و مجددا اجرا کنم باید از اول برم حتی مراحل آموزشی تیراندازیشو باید از اول برم .
عزیز شما باید GFW رو نصب کنی بعد تو بازی یه اکانت آفلاین درست کنی که این فایل تو پوشه های نصب بازی هست اونجا برو نصب کن بعد داخل بازی برو تو قسمت مشخص شده بعد یه اکانت درست کن بازی سیو میشه.نقل قول:
سلام .نقل قول:
این چیزی که میگید نیست .
دقت کنید اسم کاملش اینه و باید همراه بازی باشه :20:نقل قول:
Game for windows live
اگه هم نبود پس باید از تو نت دانلود کنید و نصب کنید :46:
سلام . Game for windows live داخل محل نصب نبود اما تونستم دانلود کنم اما نمی تونم اکانت درست کنم تمام مراحلشو میرم اما آخرش ارور میده.نقل قول:
سلام دوستان . هر بار که میخوام اکانت بسازم آخرش این میاد ( Uh oh... that shouldn't have happened. )
سلام من کرک این بازی رو میخاستم