بازی قشنگیه من حتما بازیش میکنم....
هر موقع که بیاد
Printable View
بازی قشنگیه من حتما بازیش میکنم....
هر موقع که بیاد
آره بابا قبلا قرار بود تو شهریور عرضه بشه تا الان فکر کنم 3-4 باری تاخیر خورده!! :13:نقل قول:
ما که هروقت اومدیم تو این تاپیک یه خبری از بازی بخونیم، نوشتن بازم تاخیر خورد!
از 12 تا خبری که ازش منتشر میشه 13 تاش تاخیره.حالا انگار چه بازی هست!!!:13:
با اینکه تاخیراش رو اعصابه ولی باز منتظریم، فقط خدا کنه ارزش اینهمه تاخیر رو داشته باشه...نقل قول:
بازی دفاع از قلعه ی استودیوی Firefly یعنی Stronghold 3 بالاخره در 25 اکتبر منتشر خواهد شد. این تاریخ تقریبا مصادف است با تاریخ عرضه ی شماره ی اول همین عنوان در 10 سال پیش. یک ادامه ی راستین برای بازی اول که چشم امید بسیاری به آن دوخته شده است. بازی تقریبا به اصول خود بازگشته است و داستان قبلی را پیش میگیرد. دشمن اصلی بازی همچنان The Wolf است و The Boy برای انتقام بازگشته است.
این بازی سرانجام، و پس از تاخیر های پیاپی هم اکنون از طریق شبکه های: Direct2Drive, Steam, GameStop, GreenManGaming, GAME و GetGames قابل پیش خرید است.
حدود 15 روز تا انتشار رسمی این بازی باقی مانده است. باید دید در این زمان باز هم این بازی تاخیر میخورد؟
محتوای مخفی: منبع
واي چه ماه باحليه آبان
همه بازي هاي خوب وب احال مياد توش
هورا
عاشق این بازیم :8:
10 12 روز دیگه میاد:26:
کشتن مارو با این بازیشون ولی الحق بازی با حالیه من از 1 تا لجند رو بازی کردم چند وقت بود ترک کردیما دوباره باید معتاد بشیم:31:
کاشکی دارینوس دوبلش کنه بدون دوبله حال نمیده (بیاد قلاب سنگ داران عرب:27:)
اینم یه تریلر 2 دقیقه ای از بازی که gamespot.com گذاشته...
دانلود از آپلود باز:
لینک یوتیوب:کد:http://www.uploadbaz.com/u8fm8b4ncik0
کد:http://www.youtube.com/watch?v=w_pOdr90ubc
خوشبختانه الان تاخیر نخرده اگه بخوره حقشونه شرکتشون به***یره.
من که دارم روز شماری می کنم برای انتشار این بازی
چندروز بیشتر نمونده.زیادم خوشحال نباشید از کجا معلوم بازیش تو ایران هم بیاد؟بعضی از بازی ها اصلا توایران نمیاد اگرم بیاد تیترشو مینویسن:جگهای صلیبی 5!
آی گفتی...نقل قول:
به یارو میگم شنیدی داره جنگهای صلیبی 3 رو میدن بیرون...دارن میسازن؟
میگه زرشک...من تا 4 و پنجش رو هم بازی کردم.بیا بهت نشون بدم.
میگم آخههنوز شماره ی سه نیومده...اونی که تو میگی شماره ی سه نیست.محتوای مخفی: ناسزا : دی
میگه:نه...تو حالیت نیس...تو نمیفهمی...نیگا تو مغازه ها زدن "جنگهای صلیبی 5"...
میگم اون نسخه ی پنجمشه...شماره ی پنجمش نیست...
میگه خب خودتم داری میگی پنجم...
.
..
...
خلاصه دیگه ادامه ندادم...آخه نمیدونستم چطوری به اینها تفاوت نسخه و شماره ی سه رو حالی کنم.
دیگه بیاو درستش کن... بگم غلط کردم هم راضی نمیشن:31:
بد بختی اینجاست به خود مغازه دارا هم که میگی بهت میخندن.اگه یکم سواد داشته باشن میفهمن که بازی نسخه ی چندشه.مشکل ما بی سوادیه فقط همین.به رفیقم گفتم 3رودارن میسازن تعجب کرد گفت مگه لجند 3ش نبود؟با ادم های نفهمه بی سواد دهن به دهن نکن.نقل قول:
بازی رسما منتشر شده کرک هم شده
تاپیک رو انتقال بدید دیگه:31:
گرافیک بازی مثل سری های پیشین هست ، پیشرفتی ندیدم.
رزولیشن 1920 در رزولیشن های بازی نبود!
وقتی بازی رو میزارم روی Ultra سنگین اجرا می کنه ، گاها تصویر پرش داره وقتی روی مپ جابه جا میشیم.
بازی مثل سری Crusader هست تقریبا ، لرد همچنان جا به جا میشه . اکثر منو های بازی به صورت قبل مونده و فقط چند چیز جدید به بازی اضافه شده که وقت نکردم بازی کنم ببینم دقیقا چی هست. سرعت بازی رو در داخل بازی نمیشه کنترل کرد.
گیم پلی بازی بد نیست ،
روی سیستم های دفاعی و انواع در و دیوار ها کار شده و تنوع اون خوب هست.
در کل نمره بالایی نمی تونم به بازی بدم ، ضعف های زیادی داره من همون crusader رو ترجیح میدم.
اگر بخوام به بازی امتیاز بدم نمره 6 حداکثر نمره ای هست که با ارفاق می تونم به بازی بدم.
بازیش عالیه فقط یه مشکل دارم باحاش اونم اینه که منوی پایین صفحه خیلی بزرگه یجوری تو چشم میزنه
آخ گفتی بدجوری مخمو داغون کرده !!!!!! :31:نقل قول:
گرافیکش خیلی خوب این نسخه خیلی بهتر از نسخه قبلیStronghold2 هستش !!!!!:8:
Game Informer 4/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل اینو بگم که اصلآ انتظاراتو براورده نکرده و یه مزخرف دیگه مثل شماره 2ش هست بعد از شاهکار crusader...
برای سازندهاش متاسفم،همین...
منم با بازی اصلا حال نکردم با شماره 2 هیچ فرقی نکرده :41:
فقط گردش شب و روز بهش اضافه شده:13:
دوستان کاور HD این بازی رو اکه ممکنه برای من بذارید :46:
سلام دوستان
چه طوری دونفره با کامپیوتر بازی کنم؟
مثل لیجندیس؟
این که فقط با اینترنت داره و مرحله ای
چطوریه؟
اگه مثه نسخه دوم باشه که فوق العادس . من فقط با همون نسخش حال کردم
نظرات چقد با هم همخونی دارن :31:
بازی بدک نیست ولی عمرا به crusader نمیرسه
گرافیکش هم خوبه ولی به قول دوستمون الکی سنگینه نمیدونم چرا
دوستان واسه ی بازی آنلاین صبر کنید تا به لیست نرم افزار game ranger اضافه بشه تا بشه بازی کزد
خوب من قصد داشتم برم بخرم که حالا اینجارو دیدم نمیخرم :31: از دوستان تشکر میکنم بحث میلیاردها دلار پول در میون بود :31:
دوست عزیزنقل قول:
ارزش بازی کردن رو داره
ولی خوب مسلم هست که به پایه crasuders نمیرسه
خیلی بازی سنگینه من گذاشتمش رو low بازم سنگین بود امیدوارم patch جدیدش که اومد این مشکلو حل کنه راستی کسی میدونه چطور سرعت بازیو ببریم بالا نکنه حذفش کردن؟
ولی گرافیکش خیلی بهتر شده ارزش بازیو داره دیگه اینقدر نزنید تو سر این بدبختا:31:
احتمالا خواستن ادای شوگان رو در بیارن:31:نقل قول:
خیلی بازی سنگینه من گذاشتمش رو low بازم سنگین بود امیدوارم patch جدیدش که اومد این مشکلو حل کنه
نمره ها هم که همه پایین هستش.............من فکر میکنم نسخه ی اول هم شانسی از زیر دستشون در رفت.......
بازی باحالیه ولی حیف که سیستمم پایینه گرافیکم 1 و رمم 2 :19:
امتیازهای بازی خیلی پایینه:
Cheat Code Central 7.6
Hooked Gamers 5.8
GameStar 5.3
Ten Ton Hammer 4.1
Games Radar 4.0
Game Informer 4.0
توی metacritic هم میانگین امتیاز بازی فعلا 5 و میانگین امتیاز کاربرای این سایت هم 3.5 هستش. همین طور میانگین امتیاز کاربرای گیم اسپات هم 4.1 هستش!
به نظر می رسه بازی خیلی نا امید کننده ظاهر شده و انتظارات رو براورده نکرده
من نصبش کردم ولی زیاد خوشم نیومد (البته یه دلیش هم اینه که من تمام نسخه های ای ن بازی رو با دوبله بازی کردم)
سلام
خیلی با نسخه LEGEND تفاوت داره ؟؟ قبل از این آخرین نسخه LEGEND بود درسته ؟؟
موفق باشید.
نقل قول:
دوست عزیز مثل شماره 2 هستش فقط یکمی گرافیکش بهتر شده و گردش شب و روز بهش اضافه شده همین
دوستان چطوری میشه چند تا حریف انتخاب کرد و باهاش جنگید؟؟؟
هر چقدر گشتم نتونستم!
یعنی اصلا نمیشه؟
لطفا راهنمایی کنید
دوستان لطف کنید کاور این بازی رو برای من بزارید خیلی احتیاج دارم:46:
نقل قول:
این به دردت میخوره؟
محتوای مخفی: front
مرسی عزیز ولی من الان محتاجم به کاور کاملش یعنی پشت و رو باشه میخوام بازی رو سری بزنم برای فروش باید بزارم توی کاور بازی ها رو:31:
نقل قول:
برو سری :31: بزن پول دربیار.با سودش یه دونه رایگان هم برا من بفرست:31:
محتوای مخفی: full cover'
سلام خدمت دوستان نمیخواستم پست بدم اما دوستان انقدر کم لطفی کردن نسبت به بازی که مجبور شدم. خوب من به شخصه نسخه شماره 1 قلعه که چند سال پیش اومد بازی کردم و عاشقش شدم بعد هم 2 و الانم 3 که واقعا جهش عالی داشته رو به جولو انصافا رو بازی خیلی کار کردن یه سری باگ داره که با پچ که تو راهه بر طرف میشه در ضمت این بازی شماره 3 قلعه شماره دوش نیست ! به سیستمه قوی نیاز داذه که برای خودم تنظیمات روی hight و رزولوشن 1920*1080 کیفیت hd دارم و بدونه هیچ افت فریمی و تیک تیک کردنی بازی میکنم لذت هم میبرم جون طرفداره 2 آتیششم گرافیکم 9800GT 512ddr3 va cpu core 2 dou va ram 4GB به امید نسخه 4