بله قابلیت فوروارد و ریپلی دارهنقل قول:
کیبورد افقی هم داره
عکسش رو فردا میزارم .
دلیوری رو مطمئن نیستم . باید ببینم
Printable View
بله قابلیت فوروارد و ریپلی دارهنقل قول:
کیبورد افقی هم داره
عکسش رو فردا میزارم .
دلیوری رو مطمئن نیستم . باید ببینم
منتظرم .......نقل قول:
به سلام به بچه های عزیز سایت ببخشید چند وقتی نبودم میبینم که همه با درس تحلیل مشکل دارن یادش بخیر با 12 یکش رو پاس کردیم و 14 دوش رو
راستی بچه ها چند روز دیگه کنکور ارشده دعا کنید قبول شیم :46:
یک سوال:
کیبورد مجازی فارسی داره؟
توی وب گردی فارسی رو درست نشون میده؟مثلا جپ به راست یا مربع مربع که نیست؟
معایبش رو بگو.
راستی اس ام اس نوشتن راحته با اینکه صفحه ی کوچک داره.
به سلام رزی جاننقل قول:
بابا اینقدر درس میخونی که چی بشه . پیر میشی ها
بله دیگه کیبورد فارسی داره عکسش رو که گذاشتم قبلا"نقل قول:
یک سوال:
کیبورد مجازی فارسی داره؟
توی وب گردی فارسی رو درست نشون میده؟مثلا جپ به راست یا مربع مربع که نیست؟
معایبش رو بگو.
راستی اس ام اس نوشتن راحته با اینکه صفحه ی کوچک داره.
سایتهای فارسی رو مربع نشون میده اما میشه درستش کرد . من هنوز این کار رو نکردم چون با گوشی تو اینترنت و وبگردی نمیرم . حالا شاید اینکار رو هم بکنم که ببینیم میشه یا نه . اما رو اکثر آندرویدها جواب داده
معایب گوشی رو بگم ؟؟ به نظرم عیب خاصی نداره . فقط دوربین تو indoor و نور کم خوب نیست .
بقیه چیزها خوبه .
اس ام اس نوشتن هم با وجود کیبور عمودی و افقی راحته . ال سی دی 3.2 اینچی هم خیلی کوچیک نیست و نرمال هست
به نظرت ایکس تی 3 قشنگه یا 5 ؟ اگه تهران هستی یه قیمت از هر دوتاشون بگیر.
الان که به 2.2 رسمی آپدیت شده چه تفاوتی با نسخه ی قبلی داره؟
به 2.2 که آپدیت نشد .نقل قول:
ظاهرشون هم تقریبا" یکی هست . پشت xt5 طرح قشنگی داره اما xt3 ظاهرا" ساده است . دیگه سلیقه ای هست .
نقل قول:عزیز جواب همه رو دادی غیر من :41:نقل قول:
اینم فقط بخاطر تو محمد جان :20:نقل قول:
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دمت گرم رفیق
ایول پس دلیور هم داره ( فکر نمیکردم اینقدر کامل باشه ! )
راستی روشی بود که رو گوشیت فارسی ساز بریزی ؟ یا خودت نخواستی بریزی ؟
البته محمد جان اون پیام دلیوری اتوماتیک که تو مدنظرت فکر نکنم باشه !
در مورد فارسی ساز هم چون بچه ها روی میلستون و xt720 و ... بقیه آندرویدها مثل نکسوس و... انجام دادن روی این هم باید بشه . من تا الان کاری برای فارسی سازی نکردم .
خوبه.بسوزه پدره این بی پولی.البته من تاعید صبر میکنم یعنی مجبورم صبر کنم حقوقها رو اون موقع میدن.نقل قول:
یه سوال دیگه.برنامه ای هست که کیبورد مجازی افقی رو بزرگتر بکنه تا تایپ راحت تر بشه.مثلا انقدر بزرگ بشه که فقط یک خط اون بالا برای نوشتن بمونه اینجوری.
خیلی بده که به 2.2 اپدیت نشده. اپتیموس 1 به 2.3 رسما آپدیت میشه.یکی نیست به این موتو بگه مگه می میری این کارها رو بکنی.
کیبوردی که روش هست تقریبا" همینطوریه که شما میخوای و بزرگه . یه رام 2.2 هم براش هست .نقل قول:
یعنی چی دلیوری اتومات نداره این برنامه ؟ ( یعنی باید بریم تو پیام سند شده ببینیم به دست طرف رسیده یا نه ؟ )نقل قول:
2 - اگه وقت کردی اون فارسی ساز مایلستون با xt720 رو روی این نصب کن ببین جواب میده
1- بله -
2- ok سرم خلوت تر بشه حتما" امتحانش میکنم .
آقا قیمت xt5 الان چنده ؟ ( کرمان قیمت کردم نامردا 465 تومن میدادن ! )
چه خبره بابا. گوشی شاپ داره 350 میده حتما تهران 330 یا 20 هست.
اين گوشي براش سه روز پيش Official Rom يا همون رام رسمي براش اومد. ميتونيد از آدرس زير بگيريدش. در ضمن قيمتشم كه دو ماه پيش من خريدم البته از طبقه 6 علائالدين كه طبقه عمده فروشاست و هميشه از اونجا خريد ميكنم چرا كه اعتقاد دارم همكف علاالدين طبقه دزداست، 310 هزار تمان XT5 رو خريدم كه همون موقع XT3 رو 280 ميداد. آدرسشم اينه: طبقه 6، موبايل فرهاد. راستي سايتي رو كه معرفي كردم ..يلترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی ساپورت کامل میشه؟مخصوصا توی وب گردی؟فارسی درست مینویسه؟
نخیرنقل قول:
باید فارسی سازی کنید
این هم xt5 - defy - xt720 در کنار هم
واقعا xt720 یه چیز دیگه هستش خیلی خوشگله مخصوصا وقتی روشنه
از نظر ظاهری میتونم بگم xt720 خیلی خفن هستنقل قول:
دیفای دوست داشتنیه
xt5 هم ما بین هر دو
ایکس تی 5 چقدر قیافش سادست فکر کردم خوشکلتر از این چیزا باشه.
اما خداییش به نظرم این چند وقت که هر سه مدل xt720 , xt5 , defy دستمه . به نظر من xt5 گوشیه خیلی خوبیه و با این قیمت خیلی کارایی که اون 2 تا میکنن رو از پسشون بر اومده .نقل قول:
رابط کاربریشون با هم تفاوت داره؟این سه تا رو میگم
خب تقریبا بین این و ایکس 8 و اپتیموس وان موندیم.
چند سوال دیگه:
میشه توی اینترنت از چیز پی ان استفاده کرد؟
3- پس حتماتوی خواندن سایت های فارسی مشکل نخواهد داشت .؟
4- مالتی تاچش خوب کار میکنه؟توی بازیها چطوره؟
هادی جان آخرین قیمت xt5 چند شده
و خوب هست گوشیش
برای یکی از دوستام میخوام زیاد پول نداره .
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه کاربران عزیز.
هادی آقا! (نام کاربری fire159) من برای خودم دنبال یه گوشی آندرویدی هستم(به خاطر یه سری کاربردهای خاص انتخابم منحصر به ویندوز موبایل و آندرویده منتها به دلایل شخصی دومی رو انتخاب کردم) و تا اینجا با توجه به تعاریف شما و امتیازاتی که کاربران سایت معتبر GsmArena به Xt5 دادند(هر چند تعداد آراء 560 تا بیشتر نیست) و قیمت نسبتا مناسب این گوشی به این نتیجه رسیدم که همین گوشی رو بخرم. منتها چندتا سوال برام باقی مونده:
1- خیلی شنیدم که دوستان میگن اگه آدم بخواد معنی آندروید رو بفهمه حداقل باید گوشی های بالای 400 هزار تومانی بخره مثل Desire و Defy میخوام بدونم شما که عملا تجریه کردین نظرتون راجع به این موضوع چیه؟
2- اونجور که تو مشخصاتش زده کیفیت فیلمبرداریش 15 فریم در ثانیه است میخوام بدونم اولا با کیفیت VGA هست یا پایینتره؟ ثانیا درکل از نظر شما باید از فیلمبرداری با این گوشی صرف نظر کرد؟!!!
3- اینکه اگه با دید منفی و با بدبینی به عملکردش نگاه کنید چه اشکالاتی درش میبینید؟!
4- اینکه بنده ساکن شهرستانم و تا الآن غیر سایت گوشی شاپ جای دیگه ای برای خرید پیدا نکردم آیا میشه با قیمت پایینتری این گوشی رو تهیه کرد؟
موفق باشید.
دوست عزیز اولین کاری که شما باید بکنی اینه که اصلا" به gsmarena اعتماد نکنی مخصوصا" به امتیازاتشنقل قول:
چون همش بیخود و بی منطق هست و از روی تبعیض و حسادت
نمونه کاملا" واضحش اینه که شما برو و امتیازی که گوشی های آیفون تو این سایت دارن رو ببین حتی به 8 هم نمیرسه امتیازشون
در صورتیکه آیفون 4 و مداهای قبلیش بهترینهای جهان هستن و همیشه جزو 3 گوشی برترن
در مورد گوشی و هر چیز دیگه ای هر چی بیشتر خرج کنید خوب مسلما" امکانات بیشتر میشه و لذت بیشتری داره که البته کمی هم جنبه تلقینی داره
و این گوشی ها 90% تو منوها با هم یکی هستن . آندروید همون آندروید هست و ... .
ولی خوب برای اینکه این گوشی بتونه قیمت کمتری پیدا کنه مسلما" سی پی یو و ال سی دی دیفای یا xt720 رو نداره
و کیفیت مواد هم در اون حد نیست . اما خوب وقتی شما این گوشی رو با گوشی های تو این رده قیمتی مقایسه میکنی به برتری این گوشی رای میدی .
فیلمبرداری که فعلا" ضعیفه ولی ممکنه با آپدیتی چیزی بهتر بشه !؟
باطریش متوسط هست . دیگه نمیدونم سوال خاصی داری بپرس
گوشی شاپ هم داره قیمتشو بالا میگه
هنوز xt5 خودم موجود ندارم اما احتمالا" برسه بعد ببینیم چند قیمت میشه .نقل قول:
هادی جان آخرین قیمت xt5 چند شده
و خوب هست گوشیش
برای یکی از دوستام میخوام زیاد پول نداره .
اگر اهل گوشی بازی نیست و پولش در همین حده و نمیتونه بالای 400 خرید کنه گوشیه خوبیه
راستی بک فلیپ هم هست که گوشی خوبیه در حد همین قیمت
دوستان با اين مشخصات همچين گوشي اقتصادي هم نيستند اين xt5 , xt3
صفحه نمايش 256 هزار
حافظه داخلي 100 مگ
رم 256 با اين قيمتا از htc ميشه انتخابهاي بهتري كرد ضمنان ساپورت عالي htc رو هم درنظر بگيريد كه خودش خيلي ارزش داره
مثلا" کدوم اچ تی سی ؟؟نقل قول:
نکنه ویلدفایر رو میگی !! وقتی ال سی دیش رو ببینی از گوشی زده میشی
ميشه با 30-40 تومن بيشتر لجند گرفت كه ببخشيدا گلاب به روتون سگش ميارزه به xt5 :31: اگه لازمه مشخصات هر دو رو بذارمنقل قول:
تازه هون وادفاير هم با قيمت كمتر نسبت به xt5 ارزش خريد بيشتر داره درسته كيفيت صفحش پايينه ولي از 256 هزار رنگ xt5 كه بهتره عزيز ( خوبه راهنمايي ها بدون تعصب باشه تا كسي كه ميخواد از اين سايت راهنمايي بگيره گمراه نشه )
اگه اینجوریه، میشه با 20-30 تومن بیشتر، Motorola DEFY گرفت که ببخشيدا گلاب به روتون سگش ميارزه به Legend و Desire :31:نقل قول:
ملت با این اوضاع مملکت و گرونی و درآمد، روی همین 20-30 تومنا حساب میکنن ! اگه همینجوری بخوایم بالا بریم که نمیشه...
ایکس تی 5 مسلما از وایدفایر بهتره بدون شک. رنگ 256 هزار با 16 میلیون تفاوت نداره مهم پیکسل ها هستش. مثلا شما کا800 رو بذار مثلا کنار 6300 که 16 میلیون رنگ هست مسلما کا800 بهتره.
وایدفایر از لحاظ صفحه نمایش واقعا افتضاحه.این سایز برای گوشیهای زیر 2.6 مناسب هستش.
از لحاظ اقتصادی بودن هم قیمتش درسته یه کم بالاست و شما با 120-30 تومان هزینه ی کمتر ایکس 8 رو میشه خرید. درسته از ایکس تی 5 پایینتره اما تفاوتش در حد 120 تومان نیست.
لجند هم قیمتش گرونه به نظرم باید قیمتش 350 باشه. چند وقت دیگه گالاکسی ace با قیمت حدود 350 میاد که صد البته بهتر از اینا هست.
الان گالاکسی مینی تقریبا با مشخصات وایدفایر 260 تومانه و همچنین گالاکسی 551 گوشیهای اقتصادی دیگه هست.
---
به نظرم تو رده قیمت های پایین ایکس 8 و گالاکسی 551 و مینی اقتصادی هستن
تو رده های متوسط و بالای بازار ایکس 10 و دفای
این نظر شخصی من هست روی برند خاصی هم تعصب ندارم
یه چیزی میگم ولی دعوا نکنید در کل طرفدارای بعضی برندها خیلی خیلی تعصب نشون میدن که گاها بی مورد هست
خوب عزيز پس با وادفايد ههم نبايد مقايسش كرد چون 50 60 تومن ارزونتره گلم وادفاير 290 تومنه xt5 فكر كنم 350 و لجند 385 حالا لجند تو رنج قيمتشه يا وادقاير ؟ ديفاي رو محله شما چند ميدن كه ميگي 20-30 تومن بيشتره ؟نقل قول:
ضمنان شما يه مقايسه از دفاي و ديزاير بذار ما ببينيم چطوري حساب كردي كه ميگي سگش ميارزه به desire منتظرم
"ضمنا شما ساپورت htc رو با موتورولا مقايسه كن اونوقت ارزش گوشي هاي htc چند برابر ميشه "
ساپورت HTC رو قبول دارم که بهتره... حتی ساپورت SAMSUNG هم توی این زمینه بهتر از موتورولا هستش...نقل قول:
یه سر توی کلوپ DEFY بزنید، توی بازی DEFY بهتر از Desire عمل کرده... و با توجه به اینکه سی پی یو 800 داره توی خیلی زمینه ها با Desire برابری میکنه و حتی با توجه به قیمت و امکاناتش بهتر هم عمل کرده...
قیمت xt5 الان 320 تا 330 تومن هستش و احتمالا" هفته آینده تا 310 تومن هم فروخته میشه...
اینو مطمئن باشین که Wildfire در مقابل xt5 حرفی برای گفتن نداره !
همین اختلاف قیمت DEFY و Desire که شما روش حساس هستین ارزش و برتری DEFY رو نشون میده ! با توجه به اینکه کیفیت دوربین و کیفیت ساخت DEFY از Desire سرتر هستش !
همین که DEFY ضد آب و ضد گرد و غبار و ضد خش هستش کلی ارزش داره ! شما ارزش این موارد رو هم حساب کنید...
اینم یه نقل قول و بنچمارک از دوست خوبمون آقا محمد عزیز:
نقل قول:
موفق باشید...:11:
چقد قانع شدم شما صفحه amoled و سخت افزار خيلي بيشتر desire رو ناديده ميگيري بعد ميگي سگ ديفاي ميارزه به desire نه ؟نقل قول:
بابا تفاوت زیادی از لحاظ عملکرد و نرم افزار و ... برای کاربران متوسط نداره. بیشتر سلیقه ای هست.
خوب پس نبايد سليقه خودمونو به ديگران تحميل كنيم چون از فلان مارك خوشمون مياد ديگه بقيه رو بكوبيم و چون تو فلان بازي فلان گوشي بهتر عمل كرده پس بهتره ... اينجا ماله مشاوره است نه تحميل كردن نظرات شخصي با تشكر از همكاري دوستاننقل قول:
قبول دارم من که چیزی نگفتم چرا میزنی:10::31:نقل قول:
موتو جز بهترین برند ها هستش اما متاسفانه به چند دلیل توی ایران فروش خوبی نداره:
وارد کننده ی مناسب نداره
قیمت خیلی بالاتر از قیمت جهانی چندین مورد مثل xt5- zn5-ve66 و خیلی از گوشیهای دیگه.
هزینه ی تعمیرات بالا(الان بچه ها میان منو میزنن که موتو خراب نمیشه:31:)
اما باز هم میگم موتو جز بهترین هاست.