اگه خدا بخواد و شنبه سیستمم رو عوض کنم دیگه فکر کنم که بتونم تو حالت هایگ دلتایل بازی کنم
Printable View
اگه خدا بخواد و شنبه سیستمم رو عوض کنم دیگه فکر کنم که بتونم تو حالت هایگ دلتایل بازی کنم
خسته نباشی.الان چجوری بازی میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستن Gamer از همون اول خودش رو با گرافیک بازی خفه کنه !:27::27:نقل قول:
ببینم اگه بخواید به گرافیک بازی نمره بدید ، از 10 چند میدید ؟
بگذریم از امتیاز گیم اسپات شما به این گیم کرایسیس چند امتیاز میدین؟
-از لحاظ فنی.گرافیک.گیم پلی ( جذابیت )
دوست من یه چیزی میگم ناراحت نشی .نقل قول:
تلفظ صحیح این کلمه ( High ) اینه : های ( گ نداره )
Detail هم میشه دیتیل .
دوستان یکمی صبر کنید تا ما هم بازی رو بگیریم !!!نقل قول:
خواستن Gamer از همون اول خودش رو با گرافیک بازی خفه کنه !
ببینم اگه بخواید به گرافیک بازی نمره بدید ، از 10 چند میدید ؟
من به گرافیکش 10.5 میدم.گیم پلی 9.5.داستان 7(تاحالا جذابیتی نداشته).
به عنوان یک بازی بهش 8 میدم چون جذبه نداره.(البته برای من)
من هنوز نخریدمش . ولی اگر خریدمش حتما امتیاز میدم.
full version بازي اومده؟
برای اینکه تمام مشخصات ویدیو روی ultra قابل تنظیم باشه باید با ویستا اجرا بشه این تنظیمات در اکس پی محو شده.راستی برای تست کارتهای گرافیکی کرایسیس بهترین گزینه است.
من برای گرافیک 10 برای داستان 8.5 برای جذابیت 9 وبرای کل ارزش بازی از دید گیمر ها 9 میدم.
دقت کنید که این تازه دومین بازی شرکت Cryteck است.
اولیش که FarCry بود به اون عظمت ، تو اون زمان...
یک جا خوندم که Crysis با 8800 GTX براحتی اجرا میشه و فقط از حدود 300 و خورده ای از رم گرافیک استفاده می کنه.
این یعنی اونهایی که 8800 GTX دارن ، می تونن تو ویستا با آخرین جزئیات از بازی لذت ببرن.
یاد تریلر هایی که دیده بودم می افتم ... افسوس ...
شماها که کیلو کیلو دارین امتیاز میدین ... خوب یکم از داخل بازی و از اون قسمت هایی که براتون خیلی جالب بوده حرف بزنید ... دلم کباب شد آخه !
فقط صحنه انهدام Boss Fight آخر بازی و خود صحنه آخر بازی!:27:
ايول ايول پس رو سيستم منم اجرا ميشه. حال كردم.نقل قول:
دوستان ، کلا بازی اون چیزی هست که می گفتند یا نه ؟
راستی هنوز این بازی تو شهر ما نیومده خواستم بدونم تو فروشگاه پی سی ورلد پیدا میشه که سفارش بدم.
بچه ها من هنوز توی گرافیک بازیش موندم خیلی توپ بود فقط دیدم طرف داشت بازی می کرد ته گرافیک بود ما هم
که موندیم توی کف شما اگه بازی نکینید از دستتون می پره ها...
فایل اجرایی بازی کجاست ؟
\Crytek\Crysis\Bin32
بازی روی سیستم من با گرافیک8600gt ;اهاله ای تار کل صفحه را گرفته به اشیائ بازی حالت بلوری میده یعنی اجسام تار دیده میشن بد نمیشه! مثل فیلم میشه! مال شما هم اینجوریه؟ در ضمن روی ویستا با تنظیمات High اجرا می کنم.
من با 8600GTS بازی میکنم اتفاقا اجسام خیلی شفاف هستن.نقل قول:
چقدر رم دارید؟
دوستانی که از کارتهای NVIDIA استفاده میکنند برای CRYSIS حتما از ForceWare نسخه 169.09 استفاده کنند. ( تقریبا 10 درصد افزایش کارایی نسبت به نسخه های 167 و 163 )
اين چيه؟نقل قول:
از كجا بايد دانلود كنيم؟
تو همه بازيها تاثير داره يا فقط همين بازي؟
اين درايور كارت گرافيك تو cd يا dvd هاي جديد مثل Pro2008 هستنقل قول:
سلام به برو بج
اقايون سيستم من اينه
ram 1.00GB
vga 256(6200 gforce
cpu 3.01
ميخواستم ببينم بازي روي اين سيستم چطوري اجرا ميشه؟؟؟؟
سلام
من با این سیستم تو ویستا و تنظیمات Very high و 1024*1280 و البته با AA OFF تونستم با 30 تا 40 fps بازی کنم!
Cpu:Q6600 @ 2.4
Ram:Ocz pc7200 2G
Vga:XFX 8800GTX Extreme
....
Forceware 169.09
اگر هم AA 16Q بذارم fps=5 میشود!
نه فکر کنم زیر 7300 نگیره...نقل قول:
با كارت گرافيك 512 ati چي ميشه اين بازي رو انجام داد ... رم 1 گيگ سي پي يو 3000 فول
دوستان با گرافیک 7300 میشه بازی کرد و ازون اذت برد اصلا بازی اانقدر که ازش تعریف کردن قشنگ هست
بازی فوق العادییه حتی بهتر از اونی بود که فکرشو می کردم و بهش نمره 20 از 10 رو می دم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
crysisi رو سيستم من مياد ؟
cpu:3.6
ram 1 gig
graphci 6200 xfx geforce 6200 LE
فکر کنم با 6200 نمیاد.اگرم بیاد چیز جالبی نمیشه!!
اگه رو 7300 بیاد روی 6200 هم میاد چون من هر دوی این کارتها رو داشتم هیچ فرقی تو کارایی با هم ندارننقل قول:
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود رو گذاشتیم.نقل قول:
در کل روی COD4 هم یه سری افزایش کارایی نسبت به نسخه قبلی (169.04) داشته. ولی تاثیر اصلی برای CRYSIS است.
چون این نسخه بتا هست و البته چند روزه Release شده بعید میدونم همراه با بازیها گذاشته بشه.نقل قول:
اين درايور كارت گرافيك تو cd يا dvd هاي جديد مثل Pro2008 هست
خیلی ممنون. حتمآ تازه تو سایت NVIDIA گذاشتن.نقل قول:
رم من 2 گیگ است بازی رو های میکشه.رم تو این بازی خیلی تاثیر داره. دوست من با 1 گیگ رم این بازی را روی لاو میذاشت با کارت 7600GT ولی وقتی 2 گیگ رم گذاشتیم High را کشید.نقل قول:
با این سیستم بازی برای آنتی آلیزینگ کم میاره!نقل قول:
منDVD تمام بازیهای موجود را چک کردم هیچ کدوم داخلش درایور 169.09 رو نداشتند.نقل قول:
من رفتم برای دانلود درایور برای
Windows Vista 64-bit
نسخه آخر برای این ویندوز 163.75 هستش.
شما چه طوری نسخه جدید تر گذاشتین؟کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_163.75.html
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/169.09/169.09_forceware_winvista_64bit_english_beta.exe
من از لینکی که بازیه تایم شیفت داد رفتم.فقط از اون لینک تونستم!!نقل قول:
شما اگر نتونستی برو سایت تایم شیفت اونجا بهت لینک به 169 رو میده(منم ندارم باید پیدا کنی سایتو):20:
اونجا که شما چک کردید بخش درایورهای WHQL است. این درایورها حدودا هر ماه یکبار آپدیت میشن.نقل قول:
اون درایور که من گذاشتم نسخه بتا هست و باید از بخش درایورها بتا چک کنید.
کد:http://www.nvidia.com/Download/betadrivers.aspx?lang=en-us
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_169.09.html
دوستان سیستم من اینه :
VGA : 512 7300 LE
RAM : 1 GB
CPU : 3.2 2 Alcol
Mainboard : PCI Express , DDR 2
بنظرتون بازی رو تو چه حد گرافیکی می تونم اجرا کنم ؟
درسته همونجوری که گفتی درایورهای WHQLنقل قول:
دیر آپدیت میشن.
تو بازی کرایسیس هر وقت low تنظیمات گرافیکی را بزنید از میزان تخریب اشیا نیز علاوه بر نور و جزییات کاسته میشه.
می تونی در حالت Medium در اکس پی یا ویستا بازی کنی امانقل قول:
با تنظیمات Medium بازی کمی افت فریم خواهد داشت. پس برای اجرای روان بازی چند تا از گزینه ها رو Low بزن.
من با 8500 gt نمیتونم رو های بازی کنم .رو medium هم یه کم گیر میده با رم 2gig مشکل کجاست ؟