ممنون ولی توی پست 67 عکسی وجود نداره!!!
ولی یک مشکل دیگه هم هست وقتی من تنظیمات جوی استیک رو انجام میدم و Apply میکنم به مشکل میخوره
و یک پیغام خطا مثل همین Dont Send ظاهر میشه
Printable View
ممنون ولی توی پست 67 عکسی وجود نداره!!!
ولی یک مشکل دیگه هم هست وقتی من تنظیمات جوی استیک رو انجام میدم و Apply میکنم به مشکل میخوره
و یک پیغام خطا مثل همین Dont Send ظاهر میشه
دوستان خواهشاً جواب مارو هم بدید.:41:
این بازی هیچ رمزی واسه تیر بینهایت نداره؟
من که نمیدونم دوست مننقل قول:
شما بازی hard بازی میکنی؟
چون من با Easy Or Normal رفتم تیرم خوب بود بعد بهتره زیاد درگیر نشی با اونا فرار کنی بهتره :31:
نه من بازیو دارم با راحتترین شکل میرم فک کنم Easy باشهنقل قول:
هرجارو که نمیشه جا خالی داد،بخصوص کریدورهایه تنگ
به هر حال ممنون باید با زجر بازیو تموم کنم.:11:
در resident evil zero یک قسمت بازی که به کلیسا میریم و یک خفاش بزرگ رو نفله میکنیم :31:
توی یک قسمتش یک کپسول میگیریم که یک زالو توی اون وجود داره...اون کپسول رو باید چکار کرد؟!
کلا توی این قسمت بدجوری گیر کردم !!! :41:
کسی میتونه راهنمایی کنه
البته چند جای دیگه هم گیر کردیم
دوتا در هست که سبز رنگ هستن و روی اون درها دو صورت وجود داره و یک جای خالی روی اون در هست که نمیدونم باید چه چیزی اونجا گذاشت؟!
یک اتاق یا ازمایشگاه هم هست که یک محفظه یا اتاقک توی اون وجود که از گاز پر شده و نمیشه درش رو باز کرد...یک دستگاه هم کنار اون هست که یک کادر یا کشاب بصورت کشویی از اون خارج میشه وباید یک چیزی اونجا گذاشت :31: که نمیدونم چیه؟!
کلا بگم که بدجوری توش موندم!!!
resident evil zero از بقیه نسخه های اون بنظرم سخت تر بوده
حالا اگه کسی فهمید منظورم چیه و چیزی یادش بود یک راهنمایی بکنه
سلامنقل قول:
من با اینکه این بازی 2 ماه پیش تا آخر رفتم یه سری از سوالاتون رو یادم نمیاد:
تو کلیسا که باید با اون تفنگه که سیم ازش پرتاب میشه بری داخل کلیسا نزدیک در ورودیش وقتی دوربین سقف رو نشون داد تفنگتو بزنی بره رو سقف.
. اون اتاق گاز هم باید یه وسیله پیدا کنی بذاری اون محوضه که توش گازه اونوقت گازش خالی میشه میتونی در اونجا یه چیزی برداری
اون شیشه که توش زالو هستو هم باید به وسیله دختره بری یه سری کپسول یه جاهای هست اگه دقت کرده باشی به رنگ قرمز و سبز که یه پودری به دختره میده که برای درست کردن خون استفاده میکنه . یه دونه از اون شیشه های پودر رو با زالو مخلوط کن که بهت یه شی براق شبیه همون زالو میده بهت که برای استفاده از او در هاست وسطشون چاک داره نمیدونم عکس صورته فکر کنم
البته حافظم هم همچین بدک نبود :31:
دوستان من کجا میتونم این resident evil zero رو دانلود کنم؟
یه تاپیک به همین نام بود لینکش اونجا بود هرچب گشتم نمیدونم چرا تاپیکیشو پیدا نکردم
دوست عزيز اين پلاگين رو برات آپلود كردم دانلود كن بريزش توي فولدر پلاگين توي محل نصب دلفين.بعدش دلفين رو باز كن برو به قسمت Config بعد تب Plugin از اونجا pad Plugin رو njoy v0.3 by falcon4ever انتخاب كن.بعد close رو بزن حالا به قسمت pad برو و دكمه هاي دسته رو تنظيم كن (بايد يه شكل شبيه دسته گيم كيوب ببيني)نقل قول:
بازم اگه مشكلي بود بگو.
در ضمن اگه دسته ايكس باكس 360 داشته باشي بدون هيچ دردسري ميشناسدش:31:
کد:http://rapidshare.com/files/452235152/nJoy_SDL.rar
یادش بخیر.این بازیو چقدر در ps1 بازی میکردم.اما دیگه بازی واسه آدم مسخره میاد .اما باز صداگذاری بازی خوشم میاد خیلی ترسناکه.فکر کنم ترسناک ترین سری اویل همین 1 باشه
سلام
دوستان
من نقش کریس هم تموم کردم ولی تو دمو اخر بازی نه غولی امد نه اون ربکا پس تکلیف ربکا چی شد پس چرا خونه منفجر نشد؟
حالا میخوام هارد جیل رو بازی کنم بیبنم چی میشه راستی کلیده که بهت اخر بازی میده کجاس کلیده که برم لباساشو عوض کنم
ممنون دوستان
سلامنقل قول:
آخه توی بازی چند جا هست که باید به ربکا پاسخ هایی بدید. مثلا یک جا ربکا ازتون میپرسه میخوای زخمت رو ببینم ، شما باید جواب مثبت بدید
و یا مثلا یک جای دیگه که پیانو میزنه ، باید بهش فرصت بدین که تمرین کنه وگرنه بهترین دمو رو نمیبینید و ربکا نجات پیدا نمیکنه.
اون کلید هم توی صندوقه
سلام دوستان.
من بازی رو دانلود کردم، این امولاتور رو هم دانلود کردم. ولی وقتی میامdolphin.exe رو اجرا کنم، این پیغام میاد:
The program can't start because VCOMP100.DLL is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem
چه باید کرد؟
کسی save این بازی رو که نموم کرده باشه و اسلحه های مختلف گرفته باشه رو نداره که بده ما باهاش این بازی رو بریم؟
Ntscنقل قول:
کد:http://www.gamefaqs.com/gamecube/535836-resident-evil/saves
اگه میخواید بازی روون تر اجرا بشه باید به جای directx بذارید رو opengl.
عزیز این سیو هارو که دادی چطوری باید به دلفین داد؟نقل قول:
نقل قول:3 صفحه قبل توضیح داده بودم این بارم برای شما نقل قولش میکنم :31:نقل قول:
من تاز دانلود کردم و شروع کردم به بازی
این نسخه که من دانلود کردن دلفین سر خوده، یعنی بازی رو نصب میکنی و اجزا میکنی مثل نسخه های PC
منم این بازیو همین امروز دانلود کردم و دارم بازی میکنمش....
واسه کشتن یه زامبی با کلت خیلی تیر مصرف میکنه..خیلی سخته .. ایزی و هارد هم که نداره انتخاب کنیم..
رمز بی نهایت شدن تیر نداره؟؟
کیفش به اینه که همینجوری بدون تیر و سخت بازی رو بری.
نقل قول:
سلام.من توانایی دانلود این بازی رو ندارم.شما که همشهری ما هستید(اراک) جایی رو سراغ داری که این بازی رو بفروشه.اگه آره برام پیام خصوصی کن.ممنون
درسته واقعا..نقل قول:
ولی خیلی سخت میشه بضی وقتا که به قول شما مزش به همینه
سلام
ایول، دمتون گرم بابت تاپیک
خواهشا لینکا رو دوباره آپ کنید تا ماهم بتونیم دان کنیم اکسپایر شده، دلفین لینکش خراب شده
بازی متال گیر سولید 1 رو هم واسه گیم کیوب بازسازی کردن یعنی می شه اونم با همین نرم افزار اجرا کرد؟!
وای خدای من!!! (چی مشه) خاطرات داره زنده می شه
فقط خواهشا خیلی زود ردیفش کنید بد جوری تو کف این بازیام
اين نسخه جديد از اين بازي هست؟
نسخه جدید نیستش بازی ریمیک یا بازسازی شده نسخه اول هستش که روی کنسول game cube قرار داده شده و با املاتور ها میشه روی PC اجرا کرد.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.residentevil.ir/index.php?topic=1591.0
ایول، دست گلت درد نکنه رفیق
شروع کردم به دان کردن لینک از رزیدنت اویل 0 و متال گیر تویین اسنیک هم بدین عالی می شه
خواهش میکنم..این واسه رزیدنت اویل 0 هست .. با لینک مستقیم .. بازی مال wii هست که خودش رو سایت یه برنامه شبیه ساز wii داره که میتونی رو pc اجراش کنی...نقل قول:
البته من خودم دانلود نکردم ولی لینک ها سالمن و مستقیم.:46:
کد:http://zobdeh.ir/بازی/دانلود-بازی-resident-evil-zero-قابل-اجرا-بر-روی-کامپیو.html
دوستان این نسخه ریمیک و زیرو هم برای گیم کیوب هست و هم برای ویی.
حالا نسخه گیم کیوب رو دانلود کنم یا نسخه وی رو؟
این The Darkside Chronicles و umbrella chronicle که فقط بره وی هستن جالبن و راحت اجرا میشن؟
سری out break که فقط بره پی اس تو اومدن ارزش دانلود دارن؟
code veronica رو برای گیم کیوب دانلود کنم یا پی اس تو؟
وای خسته شدمممممممممممم.
فرق زیادی ندارن ولی برای گیم کوب به نظر من بهتره.نقل قول:
The Darkside Chronicles و umbrella chronicle به نظر من زیاد جالب نبود. ارزش نداره بازیشون کنید.
سری out break بهتر از اون دو سری بالا هستن ولی خیلی هم سختن!
اونم فرقی نداره من با PS2 بازی کردم.
سلام.به نظر من مجموعه بازیهای اویل هیچ جذابیت و نو آوری در زمینه گرافیک وصداگذاری وگیم پلی نداره ودارای یک داستان کلیشه ایست.منو که جذب بازی نمیکنه بقیه رو نمیدونم.
ولی به نظر من همین گیم پلی و گرافیک قدیمیشه که خیلی ها رو جذذب میکنه..نقل قول:
من که شخصا هیچ بازی ندیدم بعد از اویل بیاد و ترس ناک باشه...و تا این حد فکری!
منظورت از مجموعه بازیای اویل همه بازیاشه؟
یعنی اویل 1 و 2 و3 نوآوری نداشتن؟میشه بگی سال 1996 گرافیک و صداگذاری و گیم پلی و داستان اویل 1 رو کدوم بازی داشت؟
مخالفت اینجوری با یه بازی فوق محبوب دلیل منطقی نمیتونه داشته باشه.
البته ممکنه شما از بازی بدت بیاد ولی حداقل به گرافیک و داستان ربطش نده.
سلام بچه ها
من این بازیه ریمیک و 0 رو به لطف دوستان دان کردم و دارم بازی می کنم خیلی لذت بخشه فعلا دارم ریمیک رو می رم
بچه ها من نسخه PC این بازی رو دارم ولی با دلفین اجراش می کنم بهتر جواب می ده، حالا سیو هایی که گزاشتین واسه این نسخه هم کار می کنن؟! من سیوش رو گرفتم ولی بازی از سیو خودم اومد!!! خبری هم از اسلحه با تیر بی نهایت نبود! زیر 3 ساعت تمومش می کردی بازوکا با تیر بی نهایت می داد یادمه تو این 2 تا اسلحه می ده
یه سوالم داشتم اویل 2، 3 که واسه گیم کیوب هستش بازساز ی شده یا نه؟!
اگه مثل اویل 1 بازسازیش کردن اونارم دان کنم و بازی کنم خیلی حال می ده
لینک دانلود Resident Evil : Code Veronica رو برای گیم کیوب یا وی می خوام
دوست عزیز من هم تا چندی قبل از این سری بازی ها ( بطور کلی این سبک بازی ) بدم می اومد . اما الان تقریبا عاشقشم .
مثلا همین شماره 5 رو 4 بار تموم کردم و هر دفعه از دفعه قبل بیشتر حالیدم .
disk1:نقل قول:Disk2:کد:http://www.emuparadise.me/Nintendo_Gamecube_ISOs/Resident_Evil_-_Code_-_Veronica_X_%28Europe%29_%28En,Fr,De,Es,It%29_%28Disc_1%29/66816
کد:http://www.emuparadise.me/Nintendo_Gamecube_ISOs/Resident_Evil_-_Code_-_Veronica_X_%28Europe%29_%28En,Fr,De,Es,It%29_%28Disc_2%29/66817
کسی میدونه بازی resident evil survivor که تو پلی استیشن 1 بود رو چه جوری رو کامپیوتر بازی کرد؟؟؟؟؟
اما خداییش DEAD SPACE خیلی سرتره
اخه قدمت بازی که دلیل نشد اتفاقا من این بازی در کنسول PS1 تمام نسخه هاشو با سخترین ورژن تموم کردم
حتی نسخه های PC رو اما در مقابل بازی مثل DEAD SPACE واقعا حرفی برای گفتن نداره و باید روی نسخه های جدید این بازی کار کنند در ضمن لطفا از اضهار نظر من ناراحت نشین چون من خودم یه گیمر حرفه ای هستم:10: