اصلا یکی بمن بگه الان تو کشورهای اروپایی واقعا این گاز داره مود استفاده قرار میگیره؟!
پسر خاله من حدود 6 سالی میشه که پراید گازسوز فابریک دارن... 2 سال اول خیلی راضی بودن... یک باک میزدن میشد 350 تومن! بعد از هدفمندی شده 3 هزار تومن... از این بحث هم که بگزریم... واقعا هر روز یه جای این ماشین خراب میشه.. یه روز استپر یه روز ecu واقعا چی میشه گفت؟(سیستم ایستایی نداره این گاز.. واقعا اذیت میکنه اینو به چشم خودم دیدم.).الان ... تو این شرایط که بعید هم نیست گاز گرونتر بشه... ولی بنظرم از استفاده از گاز فقط دولت سود میکنه!!! شما حساب اون پولی رو باید بکنی که در اینده بابت این سیستم گازشون پرداخت کنی... حالا صف های طولانی دردسر کمبود صندوق عقب.... خطر در تصادفات شدید... و شنیدن اینکه تا حالا چند خودرو زمان سوختگیری پکیدن وو حدود 1500000 رو هم که برای گازسوز کردن بدید واقعا ارزششو داره؟ خدایی من خودمم یه روزی عاشق همین گاز بودم... روزایی که 300 بود پول یه باک!!! و یک ماشین 7 میلیون! ولی الان یه جورایی داریم سر خودمونو کلاه میزاریم... خودرو سازها باید به جای فیس لیفت کردن بفکر کم کردن مصرف ماشینها بیفتن...البته بعضی ها هم مجبور هستن بخاطر شرایط زندگی و سختی هایی که همه میدونیم از این سیستم استفاده کنن...