-
راستش دوستام چند تا amdداشتن...اما همشون بعد چند وقت انگار قدرت اولیش رو نداره!!!
کلا با اینتل هم بیشتر حال میکنم.....
یه سوال دیگه با این cpuمثلا اگه mozila nero media player رو باز کنم افت سرعت محسوسه؟؟؟لطفا جواب این سوال دوم رو بدین حتما خیلی حیاتیه....
-
برای باز کردن هیچ برنا مه ای مشکلی نخواهید داشت همچنین برای این برنا مه ها
ولی پیشنهاد میکنم amd بگیرین واقعا قوی هست و به صرفه و همچنین ارتقا بهتری داره
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
نه هیچ مشکلی برای این برنا مه ها نداره.
ولی پیشنهاد میکنم به amd ]م فکر کنین چون واقعا ارزشه بیشتری داره
-
من منظورم این بود که این برنامه هارو همزمان باهم باز کنماااا ؟همزمان باهم
بازم مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
-
برنامه های سنگینی نیستن و هیچ مشکلی نداره.
-
ایول عالیه ه ه ه ....پاور هم میتونم کمتر بگیرم یا هنوز نیاز هست که 535 بگیرم....کیس هم اگه ارزون تر خوب سراغ داری معرفی کن....میخوام از خرج های اضافی بکاهم:D
مرسی ی ی ی ی ی ی
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
واسه گرافیک هم به دستور شما گفتم 5570 نگیره جاش همون 240gtبگیره....البته برند گیگا رو داره این
-
پاورو کمتر نگیر چون مشکل ساز میشه.کیس هم باید ببینی چی داره هر چی گرفتی فن داشته باشه یا حداقل جای فن داشته باشه.
240 هم خوبه.
-
سلام من سیستم رو خریدم....عالیههههههههههه....د ست همه ی دوستان درد نکنه یه خصوص pasargaad.....سرتون رو درد آوردم ایت چند وفت اما دمت گرم ....سیستم عالی ی ی ی ی ی شد:-*:-*
-
مبارکه
حتما ویندوز سون بریز و اپدیتش کن
-
آفا من چطوری میتونم گرافیک cpu رو تا آخرین توانش استفاده کنم؟
آخه فعلا گربتیک نگرفتم.
windosam 7 :20:
-
-
نبادید خایی رو دست بزنم که گرافبکش فعال یاشه؟؟؟آخه من باهاش در اجرای pes2010حتی مشکل دارم و نمیتونم resoulatinرو بالا ببرم....گفتم شاید باید حایی رو دستکاری کنم
-
سیستمتونو بنویسید و مارک گرافیک.
ویندوزتون چند بیتی هست؟