كيبورد رسما آسفالت شد!:31:
Space ديگه كار نميكنه!
Printable View
كيبورد رسما آسفالت شد!:31:
Space ديگه كار نميكنه!
به نکته خوبی اشاره کردی :31: برای همه فکر کنم این دکمه ها به فنا رفته :31:
راستی بعد از hell چند تا مرحله دیگه داره؟
یعنی از اون سختر هم میشه؟!
اقا سازنده های این بازی احتمالا مریض بودن !!!
بازی تا مرز دیوانگی ادمو جلو میبره !! هی زور میزنی میری جلو یدفعه ای زرتی کج و کوله میپره باید از اول بری !من که دیگه در مراحل HELL بازیو بوسیدم گزاشتم .
عجب بازی باحالیه , هر چند من فقط سری اول رو تموم کردم ولی خداییش ادم حال میکنه . بعضی دوستان میگفتن angery bird از این قشنگ ولی خداییش این کجا و پرندگان عصبانی کجا
توی برنامه صفر و یک که تریلر این بازی رو دیدم خوشم اومد واقعا از نظر هوش مصنوعی موشک انداز ها عالی بود .
بابا این موشک اندازها کجاش عالی بود فکر کنم اگه ازشون تست هوش میگرفتی صریب هوشیشون 200 میشد!نقل قول:
توی برنامه صفر و یک که تریلر این بازی رو دیدم خوشم اومد واقعا از نظر هوش مصنوعی موشک انداز ها عالی بود .
کسی جواب مارو نمیده؟نقل قول:
دایرکس 10 هم دارم ولی نمیاد باید چیکارش کنم؟:2::2::2::2::19::19:
البته من هنوز به اون موشک اندازها نرسیدم و دیشب دانلودش کردم توی ویدئوش که دیدم خوب بود . من هنوز سر همون مراحل اولش گیر کردم :31:نقل قول:
مال من با DX10 جواب نداد ولی با DX9 آخرین ورژنش کار کردنقل قول:
فکر کنم دوتا چپتر دیگه بعدش هست..نقل قول:
به نکته خوبی اشاره کردی برای همه فکر کنم این دکمه ها به فنا رفته
راستی بعد از hell چند تا مرحله دیگه داره؟
یعنی از اون سختر هم میشه؟!
آره سخت میشه... مثلا یه لول هست 50 ثانیه... اون آخر اشتباه کنی همش فرت میشه ...
من دیگه گذاشتمش کنار.... داشت فرسایشی می شد : دی
این چپتر کارخونش از چپتر قبلیش راحت تر بود .
ولی بازیش عالیه واقعا مهارتهای آدمو به چالش می کشه .
بچه ها من الان مرحله اخرشم . منتهی وقتی میرم توی مرحله اخر بازی میپره بیرون و Close The Program میاد . تنها راهش اینه
که مرحله قبل رو دوباره برم تا برسم به این مرحله .
تازه به این مرحله هم که میرسه یه باگ اخرش هست جایی که بین اون دوتا اره های موازی که همین جور میان جلو و تو هم
بینشون گیر افتادی و بایستی با اونها همین جور بری جلو اخرش دوتا Switch هست میزنی یه در افقی و یه در عمودی باز میشه .
به طوری که کلید اول در عمودی رو باز میکنه و میری توش و دکمه در افقی رو میزنی و بعدش نمیدونم چی میشه . چون اگه
سرعتت کم باشه و نتونی تا در بازه کلید در افقی رو بزنی در عمودی بسته میشه و همونجا گیر میکنه . جالب اینجاست که بایستی
اون اره ها بیان و تو رو اره کنن و مرحله از دوباره بیاد ولی اره از توی من رد میشه و در کاملا است و به هیچ وجه باز نمیشه و گیر
میفتی تا ابد . دکمه Esc هم که خدا بگم چه کارش کنه وقتی میری توی این مرحله از کار میفته و تنها راه خروج از بازی بستن بازی
از طریق Close Program . وقتی هم که Alt+Tab میزنم توی بازی اررور Close the Program میاد . تا حالا اینجوریش رو ندیده بودم .
بازی رو هم از ادرسی که همین تاپیک گذاشته دانلود کردم . دیوونه شدم . تا مرحله یکی مونده به اخر رفته باشی و مرحله اخر کار نکنه:37:
با دکمه ی back space از مرحله خارج بشیدنقل قول:
سلام
من هر سه مرحله که میرم آخر مرحله سوم که میرسه به یارو، گیر می کنه مشکل چیه ؟ ممنون
منم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
مشکل شما حل شد؟
لزفا یکی راهنمایی کنه
بچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که
میپرم میمیرم . جای دیگه هم نداره که برم .
مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
کمک کنه .
من که به خاطر امتحانات فقط 3 کپچر رفتمنقل قول:
بچه ها این مرحله اخر رو چجوری ردش کنم . همون جا که بین دوتا اره گیر کردی و باید همینجوری باهاشون بری جلو و
از اخر به دوتا سوییچ میرسه که یکیش رو سقفه و در سمت راستی رو باز میکنه و یکی دیگش توی در سمت راستیه
که در زمینی رو باز میکنه . خوب من به اونجا میرسم و اول در سمت راست و بعد در زمینی رو باز میکنم . پایین که
میپرم میمیرم . جای دیگه هم نداره که برم .
مرحله اخر توی Chapter 6 رو میگم . اسم مرحله اش Dr.fotus و عکس مرحله Boss روشه و اولش دمو نشون میده
که دکتره تفنگ دستشه و داره تیر میزنه و بعد میره تو مرحله که تا تهش میرم میمونم چه کار کنم . یکی خواهشا
کمک کنه .
کسی راه حلی واسه این پیدا نکرد ؟ چه بازی پرطرفداریه که تاپیکش خالیه کسی سر نمیزنه
منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد:41:
کلی هم تو سایتهای مختلف گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.:13:
من فکر می کردم این مشکله منه فقط!نقل قول:
تو این مرحله Dr.Fetus باید دنبالت کنه
منم همین مشکلو داشتم Dr.Fetus اصلا نمیومد
کلی هم تو سایتهای مختلف گشتم ولی چیزی پیدا نکردم، در آخر هم بیخیال این مرحله شدم.
نگو کلا بازی مشکل داره
احتمالا نسخه هامون ناقصه
این مرحله ی 5 از چپتر آخر چرا اینقدر سخته ؟؟؟ خیلی سخته ! اصلا خیلی .
آخرین مرحله قبل از باس آخر رو میگم ها ! بعد از خوردن کلید نمیتونم بپرم پایین ، هی میخوره به تیغ ها . راه خاصی داره؟
اونجا خیلی سخته درکت میکنم . اونجا رو کاملا دستت رو از رو شیفت بردار .نقل قول:
پرش بزن به دیوار اولی تا لیز بخوری پایین . تا ما تحتت به تیغ نخورده یه نیش space بزن به سمت راست تا بچسبی به
دیوار دومی اون رو هم با همون نیش space رد کن . فقط ببین این نیش space خیلی مهمه :31: مهمترین نکته اشه
که خیلی سریع و با ظرافت عمل کنی . ترجیحا این قسمتش رو بدید space اش رو یه خانم بزنه :31: چون خیلی رو
اعصابه . یه راه دیگه هم اینکه از همون بالا دقیقا لب لب لب لب پرتگاه واستی بعد خودت رو بندازی پایین . کلید Shift
رو هم به شدت نگه دارید . ابتدا اولین تیغ رو میلی متری رد کنید (فرمون رو بگیرید سمت راست) و بعد سریعا فرمون رو بگیرید سمت چپ (تا دومی رو رد کنید) و بعد صحیح و سالم فرود بیاید . اصلا خودت رو موقع سقوط بزار جای
گوشته اونوقت از ترست ببین چجور جاخالی میدی . واسه همین میگن بازیش یه جورایی RPG یه . خودت رو لایه تیغ
حس میکنی .
نقل قول:منم دقیقا همین جا گیر کردم .نقل قول:
جفت راه حلها رو امتحان کردم ، دومی که اصلا امکان نداره ، اولی هم خیلی حساسه چون 2 بار پرش داره و اگه کوچکترین اشتباهی بکنی باید بری از اول .دیروز رو اولی بیشتر مانور دادم حالا امروز روی دومی مانور می دم ببینیم چی میشه ....
دومی رو ولش کن . من با دومی خیلی نتونستم . خیلی سخته و شانسیه . ولی اولی رو کار کن .نقل قول:
دکمه Reply Level واسه کیبرد چیه ؟
دمت گرم با همون روش اولی بلاخره ردش کردم .
ولی این مرحله جلوی غول آخرش کاملا بچه بازی بود . این مرحله آخر دیگه واقعا سخته ...:41:
راستی تو مرحله اخر رو تونستی رد کنی ؟نقل قول:
اخه من بدبخت این همه تا اخرش رفتم مرحله اخرش میومد ولی غول نداشت . میرسیدی به اخرش جایی که کلید
رو میزنی تا دکتره بیفته پایین . مال من اصلا دکتر و موشکی نداشت که بیان دنبالم . دیگه به هر حال رد نشد
نه هنوز غول آخرو درست وحسابی بازی نکردم .نقل قول:
وقت کنم میشینم ببینم مشکلش چیه .:10:
سلام
من تازه بازی رو شروع کردم
جنگل رو تموم کردم ولی 8/20 تا چسب زخم بیشتر پیدا نکردم. قضیه چیه؟ چسب زخمها خیلی سخت پیدا میشن یا بازیم ناقصه؟
بعضی مرحله ها هیچی نداره.مدلشه؟
بالاخره منم تموم کردم بازی رو . تاحالا به هیچ شخصیت بازی ای اینقدر فحش خوارمادر نداده بودم:31: مرتیکه گوشتی رو اعصاب !
فقط اینکه الان مرحله های اون دختره باز شده ! مال شما هم همینطوریه ؟ چند تا مرحله ساختن برای این بازی آخه
؟ تازه تمام این مراخل یه دارک ورلد هم داره . خیلی تعدادش زیاده
شما با چسب زخم ها چند تا شخصیت باز کردین ؟ من یه دونه دیگه باز کردم شبیه گوشت مرغ بود ! :31:
آقا این روش اولت خوب جواب میده راحت حل شد .نقل قول:
آره بعضی مرحله ها نداره . احتمالا توی دارک ورلد داشته باشه.نقل قول:
آقا اين آخرين مرحله(در سري the end مرحله باس) چرا اينجوريه؟
با هزاران بدبختي از دسته اين تيغ ها در ميرم بد ميرسه يه جايي كه دوتا كليد داره.يدونه رو سقف يدونه گوشه پايين سمت راست.رو سقفيرو ميزنم در واسه كليد پايينيه باز ميشه.پاييني رو ميزنم كل كف باز ميشه.ميپرم تو كف هم ميميرم :(
چيكار كنم من؟؟؟؟؟
آپديتمم 11 هه
این بازیش خیلی اعصاب خورد کنه....
بنظرم کسی که بازی درست کرده سادیسم(ساندیس نه:31:) داشته
من که پاک روانی شدم
توصيه ميكنم هرچه زودتر بازي رو ببوسيد بزاريد كنار!نقل قول:
ممكنه طي بازي كردن صدماتي به خودتون،روانتون و كيبوردتون وارد بشه!:31:
عجب بازیی ایه !!
دهنم صاف شده تو بعضی از مراحل این بازی.
خیلی باحاله، ولی بعضی از مراحلش دلم می خواد سازندگانش رو تا سر حد مرگ بزنم.
کسی می دونه کدوم مراحلش بانداژ داره؟ کدوما warp zone ؟
یا این که کسی می دونه ساند ترک هاش رو از کجا دانلود کنم؟
یه ایرادی هم داره اینی که اینجا برا دانلود گذاشتین، بعضی اوقات اسکیپش کار نمی کنه که از مرحله بیایم بیرون.
ریپلای های سیو شده رو هم نشون نمی ده.
لینکه پست اول خرابه X(
لطفا رسیدگی کنید
ممنون :دی
گلوم پاره شد بابا!!!!!!!
کسی به تاپیک سر نمیزنه؟
شما یه دور نگاه می کردی تاپیک رو، لازم نبود گلو خودت رو پاره کنی.نقل قول:
به جز پست اول، هم تو صفحه ی 3، هم 4 ، لینک دانلود هست...
اونارو دان کردم ارور دادن:13:نقل قول:
اين مرحله آخر رو چيكار كنيم بالاخره؟؟؟؟؟
آپديتي چيزي واسش ني؟؟؟
ما هم که فعلا توش موندیم . خدا کنه درست بشه . هر جا گشتم چیزی پیدا نشدنقل قول:
مال منم همین طوریه نتونستن صبر کنم رفتم سیو بازی رو دانلود کردم
بعد از مرحله آخر مراحل دختره باز میشه،به نظر من که مراحل میت بوی در مقابل مراحل بانداژ مسکن حساب میشه!!!!