میگم رمش قطعی شده 512 یا هنوز در سطح حدس و گمانه ؟ صد در صد ؟ اگه 512 هم باشه DDR2 خیلی خوبه !
من اگه رمش زیر512 باشه نمیخوامش! : دی
نسخه کره ایش خیلی بی ریخته ! نسخه جهانیش به اون خوشکلی !
میگم رمش قطعی شده 512 یا هنوز در سطح حدس و گمانه ؟ صد در صد ؟ اگه 512 هم باشه DDR2 خیلی خوبه !
من اگه رمش زیر512 باشه نمیخوامش! : دی
نسخه کره ایش خیلی بی ریخته ! نسخه جهانیش به اون خوشکلی !
نسخه کره ایش هم زده 512 مگ، تو اون سایتی که ریویو کرده بودن (نسخه جهانیش رو) هم زده بود 512MB DDR2....
حالا شما صبر کن تا ریویو جی اس ام و معرفیش رو نمایشگاه تا ببینیم چی میشه....هر چی نباشه سریعترین گوشی فعلی جهانه...
و اما کنترل گوشی با حرکت دادن اون! :دی در این قسمت شما می تونید خیلی از بخش های گوشی رو کنترل کنید...البته درسته که خیلی از گوشی ها الان این امکان رو دارند، اما رو این گوشی بیشتر کار شده و قابلیت های بیشتری بهش اضافه شده....
برای مثال، هنگام اس ام اس دادن با تکون دادن گوشی به سمت مورد علاقه، اشاره گر به اون قسمت میره!!! با همین کار می تونید ویجت ها رو هم رو جا به جا کنید...
Pause کردن فیلم، رفتن به عکس (یا آهنگ) قبلی و بعدی، اسنوز کردن آلارم ها و... از دیگر قابلیت هاش هست. ویدیویی که لینکش رو پایین گذاشتم رو حتما ببینید تا بیشتر آشنا بشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://blog.gsmarena.com/using-gesture-controls-to-control-the-lg-optimus-2x-now-thats-fun/
کامل ترین ریوو اینترنت اومد: دی
کد:http://hi-tech.mail.ru/review/misc/LG_Optimus_2X_P990-rev.html
نکته عجیب اینجاست که عکس هایی که من تو ریویو فون آرینا دیدم خیلی با کیفیت بودن ولی عکس های موجود در این ریویو خیلی بی کیفیت!!!! :13:احتمالا نسخه ای که دست اینهاست اشکال داره.....
رم 512 مگ و قابلیت Wi-Fi Direct تایید شده.....
مقایسه IPS با SAMOLED:
و البته همونطور که الجی قول داده بود، رینگتون های استاد انیو موریکون:
مقایسه سخت افزاری این گوشی با گلکسی اس:
کد:http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-2X-vs-Samsung-Galaxy-S-browser-and-chipset-benchmark-test-results_id16437
تعظیم کنید در برابر نسل جدید IPS های LG
این NOVA IPS چه خواهد بود باز؟: دی
.
دم LG گرم چه کولاکی کرده: دیکد:http://mobile-review.com/review/lg-optimus-2x.shtml
البته ال سی دی هر دو تا هم کیفیت خوبی داره ولی به نظرم باز شفافیت سامسونگ بیشتره.
بخصوص تو عکس اول که رودخانه تو ال سی دی گلکسی طبیعیتر بنظر میاد.
رنگ زرد تو ال سی دی ال جی کمی تو چشم میره که از عکسها هم معلومه.
باید دید سامسونگ تو super amoled plus چیکار میکنه.:46:
توی شفافیت IPS از Super AMOLED بهترهنقل قول:
البته ال سی دی هر دو تا هم کیفیت خوبی داره ولی به نظرم باز شفافیت سامسونگ بیشتره.
.
.
S=Super amoled
R=IPS
اینم نمونه عکسش که نویز خیلی بالایی داره و اصلاً در حد یه 8 متوسطم نیست
کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/84952-image/04-Darkness-Light-LG-Optimus-2X-Indoor-Sample.jpg
کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/84951-image/03-Low-Light-LG-Optimus-2X-Indoor-Sample.jpg
کلا فون ارنا با ال جی مشکل داره
به مقایسه GSMArena مراجعه شود: دی
چرا فیلمبرداریش با فرمت 3gp ذخیره میشه؟
دقیقا ! جز جی اس ام آنا به هیچ کس اعتماد نکنین ! حتی به سایت خود ال جی ! : دینقل قول:
جون امیر حال کردم با این IPS ....ترکونده ال جی !
صفحه نمایش ال جی نویز داره ؟ عجب ! اصلا کار اصلی IPS تویه این صفحه نمایش Noise Reduce هستش !
من دیگه قانع شد گوشی خوبیه ! :31:
کی ؟ این ؟ یعنی فول اچ دی به نظرت 3gp ذخیره میشه ؟ :31:نقل قول:
آخه نامرد چرا عکس در شبش رو میاری!!! :دی خوب معلومه تو تاریکی نویزی میشه!!! همین سایت فون آرینا، عکس های روزش رو ببین بعد این حرفو بزن.... اینم نمونه:نقل قول:
اینم نمونه عکسش که نویز خیلی بالایی داره و اصلاً در حد یه 8 متوسطم نیست
همون عکس رو حالت ویوید مود:کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/84780-image/LG-Optimus-2X-Review-Samples-01.jpg
در ضمن این فون آرینا جونتون هم باز این نکته رو گفته در مورد عکسای تو تاریکیش (بازم ایول به مرامش! :27:):کد:http://i1.phonearena.com/images/reviews/84780-image/LG-Optimus-2X-Review-Samples-02.jpg
Indoor photos came out very good, except for a slight yellowish hue in strong indoor lighting, before the LED flash started to illuminate the scenes. The flash actually turned out very usable - details are plenty, the frames are focused, and the produced results were sharp, with accurate color representation.
این هم یه عکس که جی اس ام گرفته:
اون وسط که فوکس شده زوم 100 درصد کن، آیا این با کیفیت نیست؟!؟!کد:http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/02/lg-optimus-2x/camera/gsmarena_001.jpg
البته اینم بگم، نمی دونم چرا فقط آزمایشگاه جی اس ام خوب غکس میگیره....مثلا اون سایت روسی که امیررضا گذاشت عکساش خیلی بی کیفیت بودن.....:13:
البته این اون نمایشگری نیست که الجی گفته از SAMOLED بهتر خواهد بود و این یه IPS عادی هستش (میشه گفت مدل مشابه رویه آیفونه) ولی اون IPS بهتر (که روی آپتیماس بلک هم هست)، اسمش NOVA هستش و نوعی از IPS های جدیده (مثلا ممکنه E-IPS باشه) و خیلی با کیفیت تره...نقل قول:
بخصوص تو عکس اول که رودخانه تو ال سی دی گلکسی طبیعیتر بنظر میاد.
رنگ زرد تو ال سی دی ال جی کمی تو چشم میره که از عکسها هم معلومه.
باید دید سامسونگ تو super amoled plus چیکار میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هم بهترین IPS موجود P-IPS هستش که تعداد رنگاش 30 بیتیه یا به عبارتی 1 میلیارد تا رنگ داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیررضا هم عکس جدول NOVA IPS رو گذاشته...با این حال، جالبه که حتی همین مدل هم چیزی از SAMLOED کم نداره و تو بعضی جاها حتی روشنتر هم هست....
بله درسته...به هر جال الجی هم بعضی موقع ها میزنه به سرش، همون بلایی که بر سره آرینا، ویوتی اسمارت و کریستال آورد سر این هم میاره!!! :دی جالبه الجی بهترین فرمت و انکدینگ فیلمبرداری رو داشت (AVI با فشرده سازی DivX تو گوشی های مثله ویوتی، رنوار و سیکرت) حالا واس من 3GP میزنه!!!! :دی اونم فول اچ دی!!!نقل قول:
کی ؟ این ؟ یعنی فول اچ دی به نظرت 3gp ذخیره میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کدک ذخیره سازی همون MP4 یا Xvid هست فقط با پسوند 3GP ذخیره میشه ( دلیلش رو خودمم نمیدونم چرا ) ولی کیفیت عالیه .
حسین باز که الجی نتونست یه گوشی درست حسابی بزنه که :دی
رجوع شود به ریویو GSMArena !
مخلصیم .
ریویو گوشی توسط GSMARENA.com
ال سی دیش همانطوری که میگفتم جلوی super amoled کم آورده:کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-review-564.php
خوب از اولم Super AMOLED زیر نور خورشید از IPS بهتر بودش:دی
مهم رنگ بندیه که الدار زحمتش رو تو تاریکی کشید
OMG
دست شما درد نکنه! :دی مگه این گوشی چیش کمه؟!نقل قول:
حسین باز که الجی نتونست یه گوشی درست حسابی بزنه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا خوب من که گفتم این NOVA نیستش، لطفا برای آپتیماس بلک صبر کنید....نقل قول:
ال سی دیش همانطوری که میگفتم جلوی super amoled کم آورده:
ولی با این حال نمایشگرش خیلی با کیفیته و حتی زیر نور آفتاب هم خیلی خوب عمل کرده، جی اس ام گفته که تو کنتراست و زاویه دید در حد رتینا نیست....در نظر داشتنه باشید که چگالی پیکسل تو این گوشی خیلی کمتره نسبت به آیفون 4....
حالا مهم اینه که الجی با TFT به جنگ LED های سامی میره که خودش خیلیه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و البته دوباره رو آیفون بعدی هم از IPS بهتری استفاده خواهد شد.....
در ضمن واسه کسانی که میگفتن عکس های گوشی بده رجوع شود به ریویو جی اس ام....فیلمبرداری هم خیلی عالی بود و تیک نمی زد، فقط مشکل همون 3GP هستش به نظر من....رزولوشنش هم خیلی جالبه!!! (1920x1088) :دی
الان یه نیگا انداحتم، 14 ثانیه ویو (HD) حدود 21 مگ جحم داره ولی 15 ثانیه این (FHD) حدود 20 مگ!!!!! :18: :21: کیفیت HD هم 15 ثانیش حدود 7 مگه...
به نظر من تنها اشکال مهم گوشی صداش هست، البته اگر صحت داشته باشه....چون شک دارم همچین گوشی ای با این امکانات و تبلیغات مخصوصا رو مالتی مدیاش تو صدا کم بیاره.....شاید نسخه اولیه که داده بودن به اینا این مشکل رو داشته....
بچه ها با توجه به review سایت gsmarena دیگه فکر کنم کاملا نقاط ضعف و قوت گوشی مشخص شده .
من به جز صدا و صفحه نمایش ضعف آنچنانی نمیبینم ، شما چی فکر میکنید ؟
در مقایسه با آرک به نظرتون چطور خواهد بود ؟
من که میگم GSMarena مطمئناً یادش رفته اون دالبی رو روشن کنه:دی
گوشی دالبی ال جی کیفیتش خوب نباشه مگه میشه؟
در مورد صدای اسپیکرم دیگه داره یواش یواش تو همه گوشی ها این مورد اتفاق می افته
Galaxy S
X10
احتمالا Arc
منم تعجبم از همینه، Freq. Response خیلی خوبی هم داره، اونوقت دالبی SRS بعد مگه میشه از مثلا آرینا کمتر باشه؟! :دینقل قول:
گوشی دالبی ال جی کیفیتش خوب نباشه مگه میشه؟
پی نوشت: البته الان نوشته جی اس ام رو خوندم، مثل اینکه همه چی عالیه به جز بلندی صدا:
و البته این مورد رو هم تاکید کردن که نسخه ای که دستشونه نسخه اولیه هستش و به احتمال قوی تو تولید انبوه این مشکل حل خواهد شد:نقل قول:
The LG Optimus 2X did greatly in the first part of our audio quality test. When connected to an external amplifier the handset impresses with a really accurate audio output. All the readings in this case are great and if it wasn't for the loudness, which is only average, we would say that it's among the best on the market.
نقل قول:
You should bear in mind, we have a pre-release hardware on our hands, so things might be improved with retail units. We've certainly seen that happen before.
در کل گوشیه قابل قبولیه با وجود تمام ایرادهایی که داره!
*صفحه نمایش در بین بهترین ها نیست
*فیلم برداری فول hd عملاً از نظر کیفیت با hd تفاوت آنچنانی نداره
*صدای هدفون راضی کننده نیست
* صدای اسپیکر ضعیفه
* کاور لنز و دکمه شاتر نداره
*بلوتوث ورژن 2.1
* اندروید 2.2 در حالی که گوشیهای روز 2.3 دارن
*باتری نچندان قوی
* از همه مهمتر رم 512
و...
ولی با این حال بازم گوشی بدی نیست البته به شرطی که قیمتش در حدود 400 تومن باشه ارزش خرید داره
:دینقل قول:
ولی با این حال بازم گوشی بدی نیست البته به شرطی که قیمتش در حدود 400 تومن باشه ارزش خرید داره
اها از چه نظر باید 150 تومن از Galaxy S ارزون تر باشه؟
الان Optimus one حدوده 350 هستش اونوقت این 50 تومن گرون تر باشه؟:دی
مرسی از لطفی که داری حسن جون!نقل قول:
در کل گوشیه قابل قبولیه با وجود تمام ایرادهایی که داره!
*صفحه نمایش در بین بهترین ها نیست
*فیلم برداری فول hd عملاً از نظر کیفیت با hd تفاوت آنچنانی نداره
*صدای هدفون راضی کننده نیست
* صدای اسپیکر ضعیفه
* کاور لنز و دکمه شاتر نداره
*بلوتوث ورژن 2.1
* اندروید 2.2 در حالی که گوشیهای روز 2.3 دارن
*باتری نچندان قوی
* از همه مهمتر رم 512
و...
آخه مرد حسابی، گلکسی اس مگه چی داره که 600 پولشه اونوقت تو میگی این باید 400 باشه؟! :دی فقط سخت افزار این دو برابر گلکسی میارزه!!! کاور و دکمه شاتر که خود گلکسی هم نداره!! صدای اسپیکر گلکسی هم که اصلا معلوم، میترکونه!!! :27: اندروید 2.3 هم واسه 2X میاد موقع فروش (خداییش این ایرادت بنی اسراییلی بود)!!! باتریشم که خوبه 3 روز با استفاده سنگین اونم با این سخت افزار کمه!؟!؟!؟! رمش هم با اینکه شاید کم باشه ولی از آتریکس 1 گیگی بهتر کارکرده!!! آخه ویندوز 7 هم با سی پی یو اتم 1.6 و 512 تا رم میاد بالا و خوب هم کار میکنه چه برسه به این!!!
حسن جان من خودتی؟! :دی یا باز یوزرتو دادی به کسی؟! :دی آخه یه مقدار انصاف داشته باش اگه اینو سامی زده بود میگفتی 400؟!؟!؟!؟ :دی
با این اوصاف گلکسی اس باید 150 تومن باشه، آرک هم حتما 100 تومن!!! :دی (N8 هم مجانی!!! :دی :دی)
gsmarena تو نظر دادن به کیفیت صدا نمیدونم معیارش چیه.:13:نقل قول:
به دیزایر اچ دی هم تو ریویوش گفته صداش تو هدفون خوب نیست ولی انصافا تو حالت دالبی صدای خوبی داره.
بخصوص موقع نگاه کردن به فیلم صدا رو تو حالت دالبی میزاری فکر میکنی اطرافت پر بانده.:31:
این تکنولوژی دالبی موبایل و ... انصافا چیز خوبیه.
تا این گوشی هم صداش توسط خودمون تست نشه نمیشه نظر داد.
400 تومان !!!نقل قول:
من روی 600 تومان دارم حساب میکنم که یا اینو بگیرم یا آرک را . به نظر من که از 600 هم بالاتر میشه
ولی با این review جی اس ام آرنا گویا گوشی اون چیزی که باید میشد نشده .
ذوستان یه خبر جدید, پارس کامتل اعلام کرده تا دوسال آینده این گوشی رو روانه بازار ایران میکند.... :31:
به نظرم جز کم بودن صداش هیچ ایراد دیگه ای گوشی ندارهنقل قول:
ولی با این review جی اس ام آرنا گویا گوشی اون چیزی که باید میشد نشده .
IPS روی این گوشی از Super AMOLED که بهتر هستش
کلا خوشش میاد GSM ایراد بگیره
یادمه از ایراد های iPhone 4 این بود که Micro Sim می خوره!!!
.
اجرای Unreal Engine 3 روی Optimus 2X
چه می کنه این Tegra 2: دی
کد:http://pocketnow.com/android/unreal-engine-3-on-lg-optimus-2x-hardware-wows-video
دوستان عزیز ، این گوشی دقیقا مشخص نیست کی وارد بازار میشه ؟ تا قبل از عید تو بازارهای اروپا میاد ؟ میخوام به دوستم بگم برام بیاره ، حدود قیمتش چقدره ؟
واقعا وسوسه انگیزه !
فردا تاریخ عرضش تو MWC معلوم میشه
حدود 550 یورو که میشه 650:دی
قیمت رومن نفهمیدم
کنفرانس ال جی توی mwc برگزار شد . کسی میدونه تاریخ عرضه این گوشی را مشخص کرد یا نه ؟
توی همین ماه
یعنی تا 2-3 هفته دیگه
قیمت هم 550 یورو یعنی حدود 650 به پول ایران که باید روی 750 حساب باز کرد با این کامتل مزخرف
بچه ها در حال حاضر این گوشی از نظر قدرت پردازنده و قدرت گرافیک از همه گوشی ها قوی تره . حتی گالکسی اس 2 هم از نظر بنچمارک پایین تر از این گوشی بود . ( با توجه به عکس هایی که تو سایت های مختلف دیدم )
حالا بعضی ها میگن این شرایط گوشی با توجه به آندروید 2.2 هست و اگر به 2.3 آپدیت بشه دیگه عملکرد خوبی نخواهد داشت .
آیا این نظریه درسته ؟
هرکی گفته یجاش داشته میسوخته: دی
2.3 از 2.2 سریع تره
شوخی میکنی؟نقل قول:
IPS روی این گوشی از Super AMOLED که بهتر هستش