ضمن تشکر از دوستان اما مشکل اینجاست که گارانتیش دقیقا 3ماهه که تموم شده و حالا این مشکل ایجاد شده.دلم میسوزه یکدفعه ای اینطوری شده.
Printable View
ضمن تشکر از دوستان اما مشکل اینجاست که گارانتیش دقیقا 3ماهه که تموم شده و حالا این مشکل ایجاد شده.دلم میسوزه یکدفعه ای اینطوری شده.
باز هم شما سر بزنید. مطمئن باشید که بی نتیجه نخواهد بود.نقل قول:
یکی از خوبی های برند X Vision خدمات پس از فروشش است.
خوب من دستگاهم رو بردم گارانتی!:20: با کمال تاسف و تعجب با برخورد عجیبی مواجه شدم. :18:اونم اینکه اولا علت خرابی دستگاه رو اینجوری بیان کردن: یا زیاد ازش کار کشیدید!:23:( قابل توجه اینکه من روزی دو یا سه ساعت از این دستگاه بیشتر استفاده نمی کنم و اکثرا خاموشش می کنم به جز اون روز کذایی ه فراموش کرده بودم خاموشش کنم!) یا اینکه نوسانات برق باعث شده بردش بسوزه!!!! :24:
حالا باید چه کار کنم؟:9:
جواب : خوب هزینه اش میشه 48 هزار تومان!!! :18::19: یا اینکه یک نو بخرید!! :2:
و این در حالیه که من نوروز سال 90 برای این دستگاه 70 هزار تومان پرداختم!!!!!
دست از پا دراز تر برگشتم و به همون آنتن آنالوگ قدیمی و دو تا شبکه یک و دو بسنده کردم!!!!!:45:
اینم از گارانتی ویژه ی ایکس ویژن با اینهمه ادعاش!!!!:44:
من مدل 2100-PCDVB قبلا روی XP راحت نصب کردم ولی الان روی ویندوز 7 اصلا دستگاه رو نمیشناسه . چی کار کنم؟ آیا مشکل از درایورش هست ؟؟
دوستانی که می خوان گیرتده دیجیتال بخرن من پیشنهاد می کنم یه نگاهی به فروشگاهای اینترنتی بندازن چون همه مشخصات کالا رو با توضیحات کامل داره مثل این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []=167&Parent=1
جالبه خودت میگی سه ماهه که گارانتیش تموم شده اونوقت توقع داری مفتی برات درستش کنند؟!!!!نقل قول:
سلام دوستان.
ما یک دستگاه گیرندهی X.Vision مدل XDVB-101 داریم.
امروز ظهر در حالت استندبای بود. عصر که خواستم روشنش کنم دیدم روشن نمیشه و حتی چراغ روی دستگاه هم خاموشه.
این یعنی اصلا برق به داخل دستگاه نمیرسه. یعنی یه جاییش سوخته!
خیلی حالم گرفته شد. گارانتیش ۹۰/۱۱ تموم شده. ۶۹۰۰۰ تومن واسش پول داده بودیم.
:37:
دستگاه رو باز کردم. فیوز روی بورد تغذیه سوخته! :18:
یعنی نوسانات برق تا چه حد؟!
به زودی فیوز رو عوض میکنم و نتیجه رو اینجا میگم.
بعیده نوسانات بتونه فیوز رو بسوزونه. ممکنه دستگاه اتصالی داخلی کرده باشه. برای تست می تونی موقتا دوسر فیوز سیم وصل کنی ببینی دستگاه راه میفته یا نه.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
البته سعی میکنم با فیوز تست کنم، چون اگر اتصال کرده باشه اونطوری احتمال سوختنش بالاست.
یک احتمال دیگه، اتصال سیمهای آنتن با همه. یک سری دستگاهها نسبت به این مسئله حساسن، که اون رو هم تست خواهم کرد.
بورد تغذیه رو از بورد اصلی جدا کردم و فیوز جدید گذاشتم.نقل قول:
به برق وصلش کردم و بوم! فیوز جدید هم سوخت!
با توجه به این که بورد اصلی وصل نبود حالا دیگه مطمئنم ایراد از بورد تغذیهست.
اگر خودم مشکل رو پیدا نکردم میبرمش نمایندگی.
مدل 101 جزء مدلهای قدیمی xvision هست . مدلهای جدید xvision مثل مدل 343 و 353 مشخصات و برد خوب و قوی دارن .نقل قول:
حالا قبل از اینکه نا امید بشی با خدمات و گارانتی مادیران یه تماس بگیر ببین چی میگن .
خوشم آومد ، تصمیم خوبیه که با فیوز تست میگیری و سیم وصل نمی کنی.نقل قول:
بردم نمایندگی، گفتن دو قطعهش سوخته (فکر کنم منظورشون هر دو بورد بود) که ۴۰۰۰۰ تومان هزینهی تعویضش میشه و بوردهای جدید یک ماه گارانتی خواهند داشت.
و همون داستان همیشگی: اگر جدیدش رو بخرید با توجه به این که یک سال گارانتی داره به صرفه تره.
به هر حال، دیگه مطمئنم که تا آخر عمرم برای خرید نباید سمت بعضی از برندها برم!
مدل 101 ایکس ویژن جزء مدلهای خیلی خیلی قدیمی و اولین سری dvbt هایی هست که وارد بازار شد . حدود سال 87 -88 . شاید توی این مدت استفاده زیاد و نوسانات برق و ... دستگاه رو خراب کرده ولی 101 رو باید با همون نسل اول دستگاههای گیرنده دیجیتال که توی اون سالها وارد بازار شد مقایسه کنی . اولین دستگاههای گیرنده دیجیتال برد ضعیفی داشتن و نسبت به مدلهای فعلی قابل مقایسه نبودن .نقل قول:
سلام میخواستم پرو ویژن بخرم HDMI برام مهمه سوالی که دارم اینکه آیا در کیفیت (البته تو ایران) انتقال تصاویر از طریق HDMI با کامپوزیت فرق میکنه؟ منظورم این هست که تو ایران تصاویر با چه کیفیتی فرستاده میشند؟ HD یا SD اگر شبکه ها با کیفیت کمتر از HD فرستاده بشند خوب تفاوتی یبن دستگاه گیرنده HD با معمولی نیست دیگه؟ دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.
زیرنویس را چطوری میشه بزرگ کرد؟ سایز بزرگ خود دستگاه هم بازم خیلی کوچیکه!!!
راهنمایی کنید لطفا
معمولا" دستگاههایی که سایز زیرنویسشون تغییر میکنه این اندازه ها رو بر اساس استانداردهایی که توی نظر سنجی مشتریان به دست میارن set میکنن . عجیبه که سایز بزرگ دستگاهتون هنوزم کوچیکه و مناسب نیست . دستگاهتون چیه ؟نقل قول:
از من مدل x.vision 321 هست :(( . یعنی این قابلیت نداره که تغییرش داد ؟
اسم مدل گیرنده دیجیتالت رو اشتباه میکنی چون xvision مدل 321 نداره .نقل قول:
دوستان XDVB-333 دارم
چند تا فیلم رو تست کردم ولی زیرنویس فارسی رو نشون نمیده !
فایل بروز رسانیشم از سایت مادیران دانلود کردم و آپگرید شد اما فایدای نداشت
راهی نیست فیلم با زیرنویس فارسی بشه دید ؟
ببخشید منظورم 353 بود
به چند نکته برای پخش زیرنویس توسط این دستگاه باید توجه کنی :نقل قول:
اینکه فایل زیرنویس و فایل فیلم باید توی یه پوشه یکسان باشن .
نام فایل زیرنویس و فیلم باید دقیقا" یکی باشه و فقط پسوندشون باهم فرق کنه .
سوم اینکه این دستگاهها فرمت زیرنویس SRT رو براحتی پخش میکنه و بقیه فرمتهای زیرنویس رو بسته به نوع مدل ممکنه پخش کنه یا ممکنه پخش نکنه .
این موارد رو چک کن . امیدوارم مشکلت حل بشه .
من میخواستم Xvision-353 بخرم البته فقط به عنوان بتونم hd player استفاده کنم چون فیلمهام 720p mkv هستش و زیر نویسام به فرمت srt هستش اگه نکته ای برای راهنمایی دارین لطف کنین مارو بی نصیب نکنید
اگر dvd player هم نداری مدل 555 ایکس ویژن بگیر که هم dvd player هم گیرنده دیجیتالنقل قول:
ولی اگر داری همون 353 بهترین مدل فعلی
ضمنا همه گیرنده ها همه فرمت ها mkv را پخش نمی کننا ولی بیشترشون را پخش می کنن
اما اگر فقط hd player میخوای یه وسترن دیجیتال بگیر
پخش می کنه دوست عزیزنقل قول:
باید اسم فایل فیلم با فایل زیرنویس یکسان باشه و بقل هم باشه و فرمت زیرنویست هم که srt باشع
زنگ بزن رضایت مشتریشوننقل قول:
اونا خیلی هوای مشتری رو دارن
بگو اینطوری شده و حتما باید عوض کنید و اینا
معمولا خوب جواب می دن
بگو که تو اینترنت هم نوشتی و اینا
حتما بگو
سلام .
من دستگاه رو XDVB-333 برای تست از کسی قرض گرفتم . سطح سیگنال دریافتی حدود 60 درصد هست اما تصاویر شطرنجی و پرش داره . علش از چی هست !؟
سلامنقل قول:
احتمالا آنتن موقعیت مناسبی نداره ، با کمی تغییر جهت میتونید سیگنال خوبی دریافت کنید و توجه داشته باشید که طوری تنظیم کنید که هر 2 یا 3 فرکانسی که کانال های مختلف رو دارن رو خوب بگیره ، البته خود من مجبور شدم یکی از فرکانس ها رو نداشته باشم تا اون دو تای دیگه روی 90 درصد باشن
ولی بسته به کیفیت آنتن و سیم آنتن و موقعیت محلی شما میتونه واسه شما فرق داشته باشه
ممنون از راهنمایی .نقل قول:
آنتن رو یخورده چرخوندم درست شد اما چند ساعت بعدش دوباره تصاویر شطرنجی شده . آنتن خاصی باید استفاده کنم !؟
در حال حاضر آنتنی که در عکس زیر دیده میشه رو به گیرنده وصل کردم (فکر کنم بهش میگن آنتن uhf) که برای چندین سال پیش هست . همین مناسبه !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه آنتن دیگه هم داریم (vhf) ، این آنتن در حال حاضر قابل استفاده هست یا خیر !؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست من. آنتن لوله ای کوچیک هست با اونا هم میشه. فقط انتن باید بالای خونه باشه و جلوش مانعی نباشه. :n02:نقل قول:
تو قسمت منو برو قسمت سیگنال . تو مارشال یه گزینه هست به نام تنظیم آنتن. وقتی رو یه فرکانس گذاشتی و آنتن رو چرخوندی سیگنال هم تغییر میکنه و اونجایی که زیاد هست انتن رو بزاری اوکی میشه تصویر. نمیدونم دستگاههای دیگه این قابلیت رو دارن یا نه. اینجوری میشه سریع سیگنال رو دریافت کرد.
آقایون و خانومها نمیشه فونت زیرنویس Xvision-353 رو تغییر داد خیلی فونتش بده که:n27:
بعد یه چیزی هم این چرا همه فیلم ها رو تصویر رو میکشه و تمام صفحه نشون میده قاعدتا وقتیرزولوشن یه فیلمی 1280*720 هست باید تمام صفحه نشون بده ولی وقتی رزولوشن 1280*544 ه دیگه باید یه هدلاین داشته باشه ولی بازم تصویر تما صفحس در واقع داره تصویر رو میکشه .
منظورمو متوجه شدید؟! اگه کسی فهمید راهنمایی کنه ما رو یکم.
بعد کیفیت تصویر توی فیلم هایی که باهاش میبینیم به نظرتو ن خوبه!!!! من حس میکنم یه سایه رو تصویر هست در حالی که توی کامپیوتر همون فیلم رو میبینم اونطوری نیست!!!