بازه ولی میگه مهلت عدم انصراف تموم شدهنقل قول:
فعلا که سایت بازه .
Printable View
بازه ولی میگه مهلت عدم انصراف تموم شدهنقل قول:
فعلا که سایت بازه .
تکلیف فاز دوم معلوم نشده؟
از کی؟
چقدر افزایش قیمت؟
چقدر افزایش یارانه؟
یارانه ها حدود 9000 تومان زیاد شد درسته؟
تا واریز نکنند معلوم نمی شه
سايت رفاهي باز نميشود؟يك هفته است سعي ميكنم اما بالا نمياد.اين مشكل را شما هم داريد؟
سلام
دوستان برای تغییر سرپرست خانوار باید به کجا مراجعه کنم؟؟
ممنون
برای تغییر سرپرست خانوار باید بری پلیس +10
+ اینکه سرپرست خانوار و کسی که میخواد سرپرست جدید بشه هردو باید حضور داشته باشن + کلیه مدارک شخصی مثل کارت ملی و شناسنامه.توصیه میکنم چندتا فتوکپی همراه داشته باشن که اذیت نشن اونجا .نقل قول:
ممنون از عباس عزیز و آقا پدرام
دوستان مادر پدرم جدا شدن الان مادرم با طلاق نامه بره پلیس+10 ترتیب اثر نمیدن؟ حتما پدرمم باید باشه؟
تماس بگیر بپرس . اما فک کنم وقتی طلاق نامه باشه دیگه نیازی به هردونفر نباشه .نقل قول:
من یکی رو می شناسم تازه طلاق گرفته و بدون حضور شوهرش رفته و رایانه شو جدا کرده پس نیازی به پدرتان نیست. فقط مدارکتون کامل باشه کافیهنقل قول:
بچه ها ممنون بدون مشکل رفتم پلیس +10 اوکی کردم همه چیزو!
فقط گفت برو شماره حسابت رو از بانک یا سایت رفاهی وارد کن!
الان سایت رفاهی میرم میگه برای اعلام حساب به شعبه بانک مراجعه کن بانک میگه سیستما بستست الان!!!!
چه کنم!؟
سلام و خسته نباشید دوستان...:11:
1 خانواده 2 نفره هستند که جا موندن و تا حالا ثبت نام نکردن. به من گفتن برو ثبت نام کن. من رفتم داخل سایت رفاهی و گذینه ای ندیدم برای ثبت نام. گفتم از شما عزیزان بپسرم ببینم آیا از سایت دیگه ای باید ثبت نام کرد؟ آِیا اصلا دیگه میشه دوباره ثبت نام کرد؟
من تازه ازدواج کردم .
کسی میدونه چطور خودم و خانومم رو از خانواده حذف کنم و جدا ثبت نام کنم ؟
قبلا خودشون باز میکردن .خیلی وقته باز نکردن .
کسی میدونه چرا؟ کی باز میکنن ؟
باید به پلیس +10 مراجعه کنید.اونها خودشان انجام میدهند
نقل قول:
کسی دقیق مراحلش رو میدونه ؟
باید هر سه سرپرست باشن ؟
فرمانداری هم باید رفته بشه ؟
طرح هدفمندي يارانهها كه ديگر با عنوان قانون هدفمندي يارانهها شناخته ميشود، از هنگامه نظريهپردازي تا اجرا و اكنون كه نزديك به دوسال از عملياتي شدن آن سپري ميشود، دو هدف اصلي را در نظر داشت. لازم به ذكر است كه اين طرح با وجود عنواني كه با مضمون «هدفمندي» بر آن نهاده شده بود، مقصود از آن بهبود و اصلاح سيستم توزيع درآمد و جهتدهي يارانهها به سمت گروههاي كمدرآمد و همچنين اصلاح قيمت نسبي، سبد توليد و نهادهها و ايجاد كارآيي در دادهها در نظر گرفته شده بود.
در تشريح اين مهم بايد گفت كه فاز اول هدفمندي يارانهها، در اصلاح سبد مصرفي بسيار موفق عمل كرده و يكي از نشانههاي موفق و بارز آن را ميتوان در كاهش مصرف انرژي ديد. يكي از نگرانيها و دغدغههاي هميشگي دولتها، واردات بنزين و قاچاق آن به كشورهاي همسايه به دليل قيمت ارزان در داخل بود؛ اما اكنون علاوه بر بينيازي از واردات بنزين، قاچاق حاملهاي انرژي و سوخت به خارج از كشور 40درصد كاهش يافته است.
حتي نكته ديگري كه حائز اهميت است، بحث تورم است؛ مثلا پيش از اجراي قانون هدفمندي همه از تورم 40درصد و 60درصد صحبت ميكردند اما چنين تورمي اتفاق نيفتاد و تورمي هم كه پايان سال قبل وجود داشت، به دليل نوسانات نرخ ارز بود. اما موضوعي كه درباره نحوه اجراي هدفمندي يارانهها حائز اهميت است، به بحث توليد برميگردد. در اين بخش پيش از هرچيز چند سوال بنيادين مطرح است؛ اينكه آيا هدف از كمك بايد منجر به اتلاف منابع و توليد بيكيفيت باشد؟
آيا بخش توليد انرژي مجاني دريافت ميكند كه توليد بيكيفيت داشته باشد؟ در پاسخ بايد گفت كه يكي از چالشهاي بخش توليد، استراتژي است كه در مقابل آن وجود دارد. استراتژي تدويني براي بخش توليد، اعطاي انرژي مجاني به همه است. در اين شرايط صنايع انگيزهاي براي بازسازي و بهكارگيري تكنولوژي جديد براي صرفهجويي ندارد؛ چرا كه بازسازي و بهسازي هزينههاي سنگين 20 تا 30 ميلياردي بر بخش تحميل ميكند.
بخش توليدي كه انرژي ارزان و مجاني ميگيرد مسلماً زير بار اين هزينه نميرود و همين ميشود كه اكنون هست. آن چه براي بهبود بخش توليد در اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بايد در پيش گرفته ميشد، هدفمند كردن منابع بود نه پرداخت پول و انرژي ارزان.
دوستان کسی میدونه چرا ثبت خانوار جدید رو که قبلا اینترنتی بود رو الان به پلیس +110 دادن ؟
قبلا راحت از طریق سایت ثبت و اضافه و کم میشد .
به خاطر اینکه یک سری کافینتها از اطلاعات مردم سوء استفاده کرده بودند .نقل قول:
تو این جامعه تر و خشک با هم میسوزه
ممنون دوستان . فقط سریع به من بگید برای اونا که تازه ازدواج کردن چه مدارکی رو باید ببریم پلیس +10 ؟؟؟؟؟؟ و آیا فقط حضور سرپرست خانواده کافیه موقع ثبت نام ؟؟؟؟؟ چقدر طول میکشه تا واریز کنن به حساب خودمون ؟؟؟؟ لابد تو این وسط ماله یکی دو دوره نفله میشه نه ؟؟؟؟؟
خوبه گفتم فوریه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ من شنیدم قبلش باید بریم دبیرستان البرز ؟؟؟!!!!!! کسی میدونه چی به چیه ؟؟؟!!!!!! برای اونایی که تازه ازدواج کردن !
تو این انجمن هر کی به هر کیه و کسی جواب کسی رو نمی ده .نقل قول:
شما یه سر بزن پلیس + 10 اونجا ببین چی می گن .
سلام دوستان
من واسه یارانه ها ثبت نام نکردم
میشه الان ثبت نام کرد ؟ باید چه شرایطی رو داشت و مراحلش به چه صورته؟
با تشکر
لطفا کمکم کنید
کسی نیست به من کمک کنه آیا؟
سلام . بنده یه دوست داشتم که خیال داشت ازدواج کنه و از خانوادش جدا بشه . برای همین ثبت نام نکرد باهاشون . بعدش از ازدواج هم منصرف شد . زنگ زد به 118 شهرشون شماره ی اداری رایانه رو گرفت و زنگ زد و اونها هم بهش گفتند باید چکار کنه .نقل قول:
سلام دوستان
از کجا میشه فهمید دهک چندم هستیم؟
با سپاس:n16:
آیا یارنه نقدی بعد از دولت احمدی نژاد بازم پرداخت میشه؟
سلام.
قبلا یه تاپیک داشت پیداش نکردم .
داداشم بچه دار شدن حالا به اون بچه ـش یارانه ـش رو میدن ؟باید پلیس 110 برن برا ثبت نام ؟
میگن کسایی که تازه ازدواج کردن و میخان از خانواده هاشون جدا بشن و یه خانوار درست کنن 5-6 ماه نمیدن شاید اخر سر بعد از پیگیری
بدن .
واسه چند نفر اشنایان اتفاق افتاده .
قضیه چیه ؟!!!
پلیس 110 یه کد رهگیری داده گفته 1 ماه بعد با این برید بانکی که میخاید حسابش رو بدید تا حساب شما رو ثبت کنه .
کسی خبر داره ترفندی راه میانبری داره زودتر بشه ثبت کرد شماره حساب رو ؟
کسی میدونه واریز یارانه ها از چه سالی و ماهی دقیقا اغاز شد ؟
سلام.
یکی از دوستان یارانه بچه 2 ماهه ـش 2 ماه هست که نریختن .
کجا باید مراجعه کنه ؟
سلام . قاعدتاً باید واریز بشه . شناسنامه اش صادر شده ؟ کارت ملی هم صادر میشه برای نوزاد ؟ اگه اره , گرفتند براش ؟نقل قول:
نه ریختن براش .نقل قول:
تو رفاهی چک کردم براش و از بانک صورت حساب گرفته اوکی بود .
شناسنامه فقط صادر میشه .
سلام از طریق پلیس +10 پیگیری کنه
در رابطه با فاز دوم خبر رسمی منتشر شده؟
من هر چی می بینم حدس و گمانه
سلام . طبق آخرین اخبار , 25 فروردین ثبت نام شروع میشه . ظاهراً معیار استحقاق هم درآمد یک میلیون به پائین هست . بعدش دولت دست به کار میشه و وضع همه ی ثبت نام کرده ها رو بررسی میکنه و غیر مستحق ها حذف میشند . گفته شده جریمه هم بهشون میخوره اگر اطلاعات غلط و گمراه کننده داده باشند .نقل قول:
دوستان منم دقیقا همین پرسش رو دارم
من از خانواده جدا زندگی می کنم و 30 سالم هست و ازدواج هم نکردم و درآمدم هم زیر 500 هست. من می تونم برای یارانه نام نویسی کنم؟ قانون درست و دقیقی در این زمینه وجود نداره؟
با سپاس
سلام.تا سایت رفاهی میخوام ثبت نام کنم زده "لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید" در حالی که ساعت و تاریخ کاملا تنظیمه؟! امروز هم تموم میشه میره بعد میگن ممنون که ثبت تام نکردید......... الان باید چکار کنیم.
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید
من دیشب همسایه مون اومد گفت میشه برامون ثبت نام کنی حالا هرچی وارد سایت میشم این پیغام رو میاره ساعت سیستم هم تنظیم
لطفا ساعت و تاریخ دستگاه خود را تصحیح بفرمایید و سپس مجددا صفحه را بارگزاری نمایید
بعدش زیرش این نوشته شده
- توجه: کاربر گرامی فعالیت شما در این سایت ثبت شده و قابل پیگیری می باشد