سلام.من ویندوز 7 64BIT دارم.آپدیت کردم.اگه ویندوزم رو عوض کنم چیکار کنم که آپدیت از بین نره؟
راهنمایی کنید.ممنون
Printable View
سلام.من ویندوز 7 64BIT دارم.آپدیت کردم.اگه ویندوزم رو عوض کنم چیکار کنم که آپدیت از بین نره؟
راهنمایی کنید.ممنون
سلام اینجا را بخونید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=382658
سلام
من ویندوز مقانونی نبود بعد اون فایل activator که صفحه اول معرفی کرده بودین رو اجرا کردم الان گوشه پایین سمت راست مینویسه :
test mode
windows 7
build 7600
رفتم تو propertise کامپیوتر اونجا زده بود
windows is activated علامت genuine هم بود
test mode مشکلی ایجاد نمیکنه؟
سلامنقل قول:
این remover رو امتحان کنید ببینید نوشته رو پاک میکنه.
کد:http://up.--------.com/images/acx4ozr8lu9mto4k0c93.rar
سلامنقل قول:
میتونید این پست هم بخونید:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من ویندوز 7 64 بیتی دارم و میخوام اکتیوش کنم، ابتدا نرم افزار RemoveWAT رو نصب میکنم ولی وقتی که Windows Loader v1.9.3 رو نصب میکنم ، ویندوزم رو غیر اورجینال میشناسه و مجبورم دوباره از RemoveWAT استفاده کنم تا اون پیغام از بین بره.
لطفا راهنمایی کنین.
من ویندوز 7 64 بیتی نسخه enterprise دارم.genuine شده هست حتی تو سایت مایکروسافت هم رفتم گفت قانونیه اگه میخوای برنامه های سکیوریتی هم بخر.ولی توی system نوشته 24days to activate.activate now?
که رو activate now کلیک میکنم ارور میده.مشکل از کجاست؟
یه سئوال:
من برای اکتیو کردن ویندوز اینقدر از این کرکها استفاده کردم و آن اینستال کردم که نمیدونم آخرینش کدوم بوده تا اون رو هم آن اینستال کنم و این کرک شما رو امتحان کنم.
حالا باید چیکار کنم حتمأ باید آخرین کرک رو آناینستال کرد؟
ممنون
update مخصوص چک کردن اکتیو ویندوز رو نباید دانلود کنینقل قول:
با ویندوز لودر تقریبا 99 درصد سیستم ها اکتیو میشند
ممنون.نقل قول:
حالا چیکار کنم؟به گفته شما من احتمالا اون فایل رو گرفتم.
سلام دوستان
نمیدون جاش اینجاست یا نه، به هر حال، میخواستم بدونم windows 7 home premium دستکاری نشده توی بازار پیدا میشه؟ توی نت چطور؟ حجمش چقدره؟ میخوام با سریال اکتیوش کنم.
مرسی.
سلام
من تمام راه ها رو رفتم ولی قتی میخواد ولید بشه یه صفحه باز میشه و توش دانلود و کانتنیو هست من دانلود رو انجام میدم و نصب هم میکنم ولی روی دکمه کانتنیو که کلیلک میکنم اتقاقی نمی افته
حالا باید جیکار کنم؟؟؟؟؟؟
سلام فایلی که در این پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیوست کردم دانلود کن و توی مسیری که گفتم پیست کن بعد با استفاده از کرکی که در پست شمار1 پیوست کردم را دانلود که ابتدا دکمه آنیستال را بزن و یک بار ری استارت کن بعد دوباره کرک را اجرا کن بعد اینستال کن.نقل قول:
کرک پست 1 را دانلود کن ابتدا گزینه آنیستال رل بزن 1 بار ری استارت کن بعد دوبباره کرک رو اجرا کن بعد اینستاش کننقل قول:
کرک پست 1 رو دانلود کن گزینه آنیستال دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
از کرک پست شماره 1 استفاده کردین؟
سلام
من از ویندوز ایکس پی استفاده میکنم و حالا میخوام ویندوز 7 نصب کنم میخواستم بدونم ویندوز 7 چجوریه و آیا میتونم مثل ایکس پی راحت کار کنم و برنامه های مختلف رو نصب کنم و راحت برم اینترنت و . . .
این قضیه اکتیو و غیر اکتیو بودن ویندوز چیه تو این چند صفحه حرفش بود ؟ مگه مثل ویندوز ایکس پی با نوشتن یه سریال نامبر نصب نمیشه ؟
حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز 7 چی هست ؟
یه ذره هم در مورد ویندوز 7 توضیح بدین ممنون میشم
مرسی از لطف دوستان:13:نقل قول:
:19::19::19:نقل قول:
به نظر من از لحاظ نصب نرم افزار ها مشکلی نخواهید داشت و فقط اگر سخت افزاری دارین که خیلی قدیمی هست شاید درایور مربوطه اش رو سخت گیر بیارین.نقل قول:
همونطور که در پستهای قبلی میبینین با آپدیت کردن ویندوز (اونهم یک فایل خاص) ممکن است ویندوزتون غیر اورجینال شناخته بشه در غیر اینصورت مشکلی ندارین.
پیشنهاد میکنم اگه رمتون کمتر از 1 گیگ هست از سون استفاده نکنین.
سلام .نقل قول:
بله دوست عزیز توی نت هستش . حجمش 3 گیگ هستش . من واسه لپ تاپم دانلودش کردم و با سریال اصلی خودش اکتیوش کردم .
مخلصیم.
با سلام پایین دسکتاپ این پیغامو نشون میده:
this copy of windows is not genuiue
آیا باید اکتیو بشه چجوری باید اینکا رو بکنم 32 بیت هستش
منظورش اینه که شما احیانا خدای ناکرده فراموش کردید که پول ویندوز رو بپردازید:31:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/download.php?48n302voxx8brzb
میشه بگی بعد از اینکه کرک فعلی رو با کرک پست 1 آناینستال کردم از کدوم کرک میتونم برای اکتیو مجدد استفاده کنم؟
ممنون
کرکها در پست اول پیوست شدن....نقل قول:
میتونید ار هر کدوم که خواستید استفاده کنید روش استفاده هم توضیح داده شده
از هر کدوم که خواستین من نوشتم که جفت کرک ها برای یک شرکت فقط کرک 2 جدید تره همیننقل قول:
با سلام
من قبلا ویندوزام رو کرک کرده بودم مدتی هست که این پیغامی که میبینید وسط کار در ویندوز 1 دفعه ظاهر میشه درضمن با این حال من تمام آپدیت ها رو تا امروز گرفتم و ویندوزم کاملا آپدیت هست فقط این پیغامه مزاحم هست چطوری میشه پاک اش کرد
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شرمنده پسورد فایل رو لطف میکنید!!!نقل قول:
سلام
با استفاده از کرک پست اول و توضیحات طریقه استفاده میتونید ویندوز را دوباره فعال کنید
سلام
من با REMOVE WAT آخرین آپدیت رو پاک کردم و خود wAT رو هم که اجرا میکنم میگه :aLREADY REMOVED اما هنوز تو لیست آپدیت ها میبینمش ...و هیچ کدم از کرک ها گزینه های instal/uninstall هنوز هم واسم خاموشه و من نمیتونم نصبشون کنم....چه کار کنم>؟
متن this copy is not genuie build7600 هم که رو دسکتاپم هست.....?????????
هر 2 کرک را تست کردم کلیدهای install ,uninstall در هر 2 خاموش است.نقل قول:
سلام
من با توجه به آخرین آپدیت های ویندوز 7 ، اکتیو ویندوزم که 64 بیت هست مشکل پیدا نکرد.
آیا اگر سرویس پک 1 رو نصب کنم ممکنه برای اکتیو کردن مشکل پیدا کنم؟
اگه مشکل دار بشه باید کدام اکتیویت رو نصب کنم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
نه فکر نکنم مشکلی پیدا کنهنقل قول:
فرقی نداره از هر کدوم که خواستی استفاده کن....فقط دومی جدید تره.
ویندوزم هی پیغام میده که ارجینال نیست دو تا کرک صفحه اول هم اجرا کردم نشد
حالا باید چی کار کنم
سلامنقل قول:
این رو هم یه امتحانی کنید بد نیست,معمولاً تو خیلی موارد جواب داده...
کد:http://www.4shared.com/file/JgXJNVE1/RemoveWAT.html
سلام دوستان گل ، من تقریبا 1 سالی میشه Windows 7 Ultimate N رو نصب کردم (همونی که مخصوص اروپاست و مدیا پلیر نداره) اولین بار با کرکی که تو سی دی بود کرکش کردم که درست شد ،حدود چند ماه پیش از کار افتاد که فهمیدم از طریق آپدیت این بلا سرش اومده و WAT رو گرفتم و فعالش کردم ولی اینبار 3 روزی میشه از کار افتاده و هر کرکی که بگین امتحان کردم ، نمیشه که نمیشه ، دوستان چیکار کنم؟
اینم لیست کرکهایی که استفاده کردم :
Win 7 Crack And Remove Remove WAT Update KB971033
bie_7install86
Orbit30 & Hazar 7Loader v1.4 R3
Windows 7 Developer Activation v1.1.3
Windows 7 Loader v1.7.2
Windows 7 Loader v1.8.1
Windows Genuine Advantage Validation v1.9.0040.0
Crack Windows7
Win7 Loader eXtreme Edition v3.011
اینم عکس ارور :
تنها چاره همینه: Chew7
حواست باشه بعضی از آنتی ویروسها بهش گیر میدن.
کد:http://www.datafilehost.com/download-81c7af52.html
کد:http://dl.dropbox.com/u/3085356/Chew7%20v1.1.rar
مرسی دوست من ولی وقتی اینستال رو زدم بعد از چند ثانیه Failure میزنه و برنامه بسته میشه حتی آنتی ویروسمو هم Disable کردمنقل قول:
بعد حدود یک ماه که کامپیورو وشن کردم به اینترنت وصل شدم بعد مدتی این پیغام در سمت راست پایین دسکتاپم ظاهر شده.
بعد این هم آپدیت میشه و حدود 40 مگ آپدیت کردم ولی نمی خام این تو دسکتاپم باشه کمک کنید خواهشا
از Remove Wat 2.2.5 استفاده کن حتما تو آدمین برو اجرا کن بیشتر آنتی ویروس ها هم به این گیر میدن
من از سایت download70.com گرفتم که ورژن جدید تر پیدا کردی از اون استفاده کن حتما تو آدمین اجرا کن
سلام .
رفقا یه سوال .
من می خوام alcohol 120 رو نصب کنم . تو نصبش مشکل ندارم . اما وقتی نصب میشه برای اجرا باید register کنم . help اون سی دی که ازش ریختم یه keygan گذاشته ، روش که کلیک می کنم این ارور رو میده :
windows can not access the specified device,path or file.you may not have the appropriate permissions to access the item
مشکل کجاست ؟
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
راستی ویندوزم 7 سی و دو بیتی هستش .نقل قول:
دمت گرم کار کرد حالا باید ببینم بعدا چی میشه.نقل قول:
برای مشکل من راهی نیست؟