اگر می خواهید سه بعدی ببینید،نیاز به استفاده از کارت گرافیک های جدید و گران قیمت و باید از مانیتورههای 100هرتز به بالا استفاده کنید و در ضمن نیاز به یک عینک سه بعدی هم دارید،ارزششو به نظرم نداره!!!نقل قول:
Printable View
اگر می خواهید سه بعدی ببینید،نیاز به استفاده از کارت گرافیک های جدید و گران قیمت و باید از مانیتورههای 100هرتز به بالا استفاده کنید و در ضمن نیاز به یک عینک سه بعدی هم دارید،ارزششو به نظرم نداره!!!نقل قول:
درسته منظورم همون 3D هست
خب عینک رو که برا 3D حتما باید داشته باشیم چه برا کامپیوتر و چه تلویزیون...
یعنی در کل ارزش نداره ؟
تلویزیون های جدید سه بعدی lg نیاز به عینک ندارن!!!
ولی هنوز وارد ایران نشدند!
.
.
.
باید یه مانیتور بالای 120هرتز بخری که بالای 700تومن آب می خوره!!!
کارت گرافیک هم بر رندر این پروسس ها باید قوی باشه،حداقل250هم باید کارت گراف بدی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
پس اصلا ارششو نداره :31:نقل قول:
مشخصات سیستمی که می خواین بخرین،کدوم شد؟نقل قول:
Cpu : AMD X6 1055t : 210.000نقل قول:
MAIN : ASROCK 890GM PRO3 : 125.000
Asrock 870 Extreme3 : 120.000
البته در مورد MB این ۲ تا هم تو بازار بهم پیشنهاد شد :
ASROCK 890 Delux3
M44887DM/USB3
ASROCK 880GHX/USB3
vga:HIS HD 4550 Silence Native HDMI 512MB (64bit) DDR2 PCIe
کارت گرافیک چرت بهت گفتن ارزش خرید نداره یا وب بخر یا نخر آنبرد بخر.
بازم نظرم همون اینتل هست که گفتم.ولی خود دانی
آنبرد که نمیشه چون خروجی HDMI ندارم اونوقت؟ وب منظورتون چی هست ؟ کارت گرافیک تا ۱۲۰ ۱۳۰ هم مشکلی ندارم.نقل قول:
اینتل سی پی یو شو منظورتونه؟
دوستان با eyefinity کردن مشکل این دوستمن حل نمیشه ؟طبیعتا باید حل شه ... چون عملا بالای 120 میشه و باعینک و 3d vision می تونند تری دی بازی کنند ؟نقل قول:
اگر می خواهید سه بعدی ببینید،نیاز به استفاده از کارت گرافیک های جدید و گران قیمت و باید از مانیتورههای 100هرتز به بالا استفاده کنید و در ضمن نیاز به یک عینک سه بعدی هم دارید،ارزششو به نظرم نداره!!!
مهیار خان من به ایشون پیشنهاد دادم ... ارزون ترین HDMI هست ...نقل قول:
آنبرد که نمیشه چون خروجی HDMI ندارم اونوقت؟ وب منظورتون چی هست ؟ کارت گرافیک تا ۱۲۰ ۱۳۰ هم مشکلی ندارم.
اینتل سی پی یو شو منظورتونه؟
فکر نکنم چون 3 تا مانیتوره 3X60 = 180 هرتز بده ... باید یه مانیتور بالای 120 تا بده (دوستان با تجربه تر این طوریه یا نه ؟)نقل قول:
چون عملا بالای 120 میشه و باعینک و 3d vision می تونند تری دی بازی کنند ؟
نه منظورم گرافیک اینتل بود که روی خود پردازنده هست.نقل قول:
اون گرافیک ضعیفه شما داری هزینه میکنی واقعا پول دور ریختنه. یه چیزی به دردت بخوره.
HDMI رو گرافیک های بالاترم دارن. بعدا اصلا برای چی مخوای؟ مگه مانتور نمیخوای بخری؟dvi وصل کن خوب.
GAINWARD-GTS220-DDR3-1GB =45کد:http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=404
اینم خوبه.
منظورم از وب = خوب بود اشتباه تایپی شد.
بهترین نسخه برای شما اینه اول تکلیف مانیتور رو معلوم کنی. هر وقت ok شد. بیای یک تاپیک بزنی یک سیستم با کاربرد مشخص درخوات کنی.
الان داری دایما دور خودت میچرخی.
سیستم شما یک سیستم کاملا معمولی نیاز داره ولی نگاه کن چند تا پسته همینجوری داری آخرشم به نتیجه دلخواه نمیرسی. از ما گفتن بود.
وسواس بیش از حد اذیتت میکنه.درسته خیلی با گرافیک کار نداری ولی مانیتور full HD و 3d و ... اینا همه یه جورایی به کارت گرافیک ربط داره.
دوستانه ازت میخوام اول مانیتور رو معلوم کن وصل کن به لپ تاپ بعدا ببین چقدر بودجهواست میمونه اون موقع ما هم بهترین سیستم با اون بودجه رو میگیم.
در هر صورت خود دانی ایشالا مبارکتون باشه
دوست عزیز شما مثل اینکه پست های قبلی رو نخوندید وگرنه من در مورد بقیه قطعات تصمیممو گرفتم و فقط همین ۳ تا موندهنقل قول:
مانیتور رو هم که گفتم تا رنج ۲۲۰ هر کدوم از اون ۳ تا که مات تر باشه میگیرم
الانم گیرم سر همین ۳ قطعه هست که اونا رو هم گفتم: CPU رو میخام AMD که قابلیت نصب داشت XP باشه و VGA هم خروجی HDMI داشته باشه. تا ۱۲۰ ۱۳۰ هم مشکلی برای هزینه کارت گرافیک ندارم. یکم بیشتر هم شد موردی نداره
مادربردو سعی کن ASROCK 890 Deluxe3 بگیری که عالی هست البته 870 کارتو کاملا راه میندازه.نقل قول:
xp هم مشکلی نداره.
power cooler5750=150
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
به نظر من ایشون 10 تا مانیتور هم بزارن هیچوقت کاره یک مانیتور120 و عینک مخصوص رو انجام نمیده.نقل قول:
و 3d ربطی به eyefinity نداره.
شما اینجوری به نتیجه نمی رسی!!!
چرا به نتیجه نمیرسم ?نقل قول:
---------- Post added at 09:53 AM ---------- Previous post was at 09:50 AM ----------
درسته ولی خب ASROCK 890 Deluxe3نقل قول:
80تومان گرون تر هست
چند تا سوال دیگه:
M.D هایی که انتخاب کردمAsrock 870 Extreme3 , ASROCK 890GM PRO3 رم ۱۶۰۰ رو ساپورت میکنن؟
با توجه به کاربرد من AMD X6 1055t یا AMD 640 ؟
گشتم این مادربرد رو پیدا کردم
ASUS-P7H55 =148
HDMI آنبردم داره.کد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131623
یعنی کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
فکر نکنم چون 3 تا مانیتوره 3X60 = 180 هرتز بده ... باید یه مانیتور بالای 120 تا بده (دوستان با تجربه تر این طوریه یا نه ؟)
عرفان جان ربطی فکر نکنم داشته باشه چون دارید یه تصویر رو پردازش می کنند ...
اینل هست ... برد AMD می خواستند ...نقل قول:
گشتم این مادربرد رو پیدا کردم
ASUS-P7H55 =148
Mبله ساپورت می کنه ...نقل قول:
.D هایی که انتخاب کردمAsrock 870 Extreme3 , ASROCK 890GM PRO3 رم ۱۶۰۰ رو ساپورت میکنن؟
100% 1050t ...نقل قول:
با توجه به کاربرد من AMD X6 1055t یا AMD 640 ؟
شما حتما 870 بردار.نقل قول:
فرکانس(بسامد) یعنی تعداد نوسان در یک ثانیه
دوره یعنی مدت زمان یک نوسان کامل
.
.
.
نوسان هم یعنی یک رفت و برگشت کامل
با این تعاریف،یعنی مانیتوری که بسامدش 120هرتز است،یعنی در یک ثانیه پیکسل ها 120بار نوسان کامل انجام می دهند.
پس فرکانس ربطی به تعداد مانیتور ندارد،و یک مشخصه خاص هر نمایشگر است....
دستت درد نکنه ... درسته .. حق با شماست ...[QUOTE]نقل قول:
با این تعاریف،یعنی مانیتوری که بسامدش 120هرتز است،یعنی در یک ثانیه پیکسل ها 120بار نوسان کامل انجام می دهند.
پس فرکانس ربطی به تعداد مانیتور ندارد،و یک مشخصه خاص هر نمایشگر است....
نه یک سیستم اینتل خودم معرفی کردم مثل سیستم لپ تاپشون. با مانیتور خیل خوب. ایرادی که گرفت hdmi بود منم برد رو عوض کردمنقل قول:
پس با این حساب CPU شد AMD X6 1055t و M.B شد Asrock 870 Extreme3 ؟
کارت گرافیک رو چیکار کنم؟
[/COLOR]خب اینجوری که باید قید XP رو بزنم؟نقل قول:
چرا قید xp رو بزنی؟
چون CPU اینتل میشهنقل قول:
کی گفته؟ نه خیر نصب میشه خیالتم راحت.
ولی فرض کن نصب نشه. خوب ویندوز 7 نصب کن و یک ماشین مجازی که داخلش xp هست.(اگر جایی خوندی واقعا بگو ما هم بدونیم) که پردزنده انتل با xp مشکل داره
البته اینتل منظورم سری corei هستنقل قول:
خودم الان corei5 دارم و از سون استفاده میکنم چون سری corei نمیزاره XP نصب بشه
ماشین مجازی هم برای من فقط رو بعضی برنامه ها جواب میده
نصب می شه ولی ناپایداره ...نقل قول:
کی گفته؟ نه خیر نصب میشه خیالتم راحت.
ولی فرض کن نصب نشه. خوب ویندوز 7 نصب کن و یک ماشین مجازی که داخلش xp هست.(اگر جایی خوندی واقعا بگو ما هم بدونیم) که پردزنده انتل با xp مشکل داره
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
ماشین مجازی هیچ وقت جای یه سیستم عامل رو نمیگیره ...نقل قول:
البته اینتل منظورم سری corei هست
خودم الان corei5 دارم و از سون استفاده میکنم چون سری corei نمیزاره XP نصب بشه
ماشین مجازی هم برای من فقط رو بعضی برنامه ها جواب میده
خوب خود دانی ولی xp یعنی سیستم 32 بیتی و این یعنی سیستمتو تقریبا نصف توانشو استفاده کنی.......
نسخه 64 بیتی نداره xp
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
سه نسخه لینوکس : بکترکنقل قول:
ابونتو
رد هت
ویندوز xp
رئ روی ماشین مجازی دارم و مطین باش اگر خوب تنظیمات رو انجام بدیجای یک سیستم عاملو میگیره. البته در موارد مورد نیاز
به هر حال ایشون xp خواستند و عرض کردم اما با amd = Xpنقل قول:
خوب خود دانی ولی xp یعنی سیستم 32 بیتی و این یعنی سیستمتو تقریبا نصف توانشو استفاده کنی.......
نسخه 64 بیتی نداره xp
عجبا من دارم کار میکنم. ما هم نگفتیم جای os رو بگیره. اگر برنامه ای رو نمیتونه اجرا کنه که احتمالش کمه حتما نسخه 64 بیتی هم داره. اگر نداشت یک ماشین مجازی نثب کنه توی اون اجرا کنه
میتونید تو تاپیک های مختلف سرچ کنید ...نقل قول:
عجبا من دارم کار میکنم.
اگه منظورتون از ماشین مجازی VMware هست که خب این نرم افزار به هارد دسترسی نداره.نقل قول:
کارت گرافیک 5650 خوبه بگیرم. HDMI داره؟
واقعا" از خوندن بعضی مباحث در این تاپیک شاخ درمیارم!!!نقل قول:
ویندوز xp نسخه 64بیت داره و تو بازارم به وفور یافت میشه...
اینم کاور اوریجینالش:
اینم لینک ویکی پدیا:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_Professional_x64_Edition
مگه ویندوز XP برای بازی کردن بهتر نیست؟
ویندوز 7 و ویستا که خودشون کلی از رم و CPU و گرافیک کار می کشن، دیگه چی می مونه برا بازی.
بازار رو بی خیال شما لینکشو توی سایت ماکروسافت بده.
منم اول دنبال xp بودم. نسخه 64 بیتی هم داره ولی پر از اشکاله و باگ. این نسخه اونقدر افتضاح بود که فقط سرویس پک یک اومد و بعدا پشتیبانیشم قطع شد.
شما حتی اگر کینگ هم بخری 64 بیتی اکس پی توش نیست.
توی بازار ممکنه مواد مخدرم باشه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست.
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
ویندوز xp برای بازی کردن بهتره؟ بازی ها خیلی هاشون روی Xp اصلا اجرا نمیشن. مثلا کومدکونکویر 3 (جنرال سابق)
---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
ولی بخشی رو میتونی شیر کنی.نقل قول:
یعنی توی ویندوز سونت یک فولدر سیر کنی و بعد از تنظیم IP و قرار دادن ماشین مجازی در حالت bridge میتونی ممثل یک کامپیوتر در شبکه ازش استفاده کنی.
مشکلی هم با هارد نداری مجازی میسازه خودش(اولش حجم هادر مجازی رو هم میپرسه)
اینم لینک مایکروسافت:نقل قول:
در ضمن اصلا" هم خبری از باگ های بزرگ توش نبوده!کد:http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
در ضمن با وجود ویندوز7 شما چه اصراری برا xp دارید؟
اگر شک دارید برید نصب کنید.
I was unable to get the ATI x64 drivers posted on Planet AMD64 to provide the same special widescreen resolution (1680 x 1050) as the 32 bit Acers supplied driver under 32 bit XP Pro. I was able to use a lesser 1024 x 720 resolution.
لطفا ترجمه بفرمایید.کد:http://www.microsoft.com/windowsxp/using/64bit/bowman_05nov07.mspx
در اینجا روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک بفرماییدکد:http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
شما رو به بخش دیگری انتقال میده.
در اینجا هم بخشکد:http://windows.microsoft.com/en-us/windows/help/learn-how-to-install-windows-xp-service-pack-3-sp3
Note
There's no SP3 for the 64-bit version of Windows XP. If you're running the 64-bit version of Windows XP with SP2, you have the latest service pack and will continue to be eligible for support and receive updates until April 8, 2014
مطالعه کنید.
نسخه 64 بیتی ویندوز اکس پی ارزش نصب ندارد. پایان.(در کل به این نتیجه میرسم نرود میخ آهنی در سنگ)