اینکه گالکسی داری قدرت 90M Triangles هست آیا تا حالا بازی براش اومده یا قرار هست بیاد که از این قدرت استفاده کنه یا الکیه..؟
Printable View
اینکه گالکسی داری قدرت 90M Triangles هست آیا تا حالا بازی براش اومده یا قرار هست بیاد که از این قدرت استفاده کنه یا الکیه..؟
احتمالا استفاده که خواهد شد که به زودی اندروید 2.3 میاد و گوشی های جدید تر هم گرافیکشون قوی هست.
الان میلستون با اینکه cpu ضعیفی داره ولی چون چیپست گرافیکیش قوی هست به راحتی بازی های اندروید روش اجرا میشن.
این یه نمونش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز آخه اینجوری که نمیشه شما باید نیازت رو مشخص کنی (اولویت بندی کنی) که بشه نظر داد
هر کدوم از گوشی هایی که شما گذاشتی یه جورایی خوبه
نظره کلی من (بدون اولویت شما)**به خاطره همین رای ندادم
گوشی هایی با سیستم عامل آندروید وiOS به خاطره تحریم ها یک مقداری دردسر دارند و محدودیت
سیستم عامل ویندوز اگر بخوام کوتاه بگم خسته کننده (تقریبا محدود به خود مایکروسافتی) حتی نسخه ی 7
سیستم عامل سیمبیان مفت گرونه شما از نسخه های قدیمی سیمبیان بگیر تا جدیدش فقط تم عوض کن همین همش عینه همدیگه
نوکیا و سیمبیان نوآوری خاصی نداره
کلا از برند سونی اریکسون خوشم نمیاد نمیدونم چرا به خاطره همین راجع بهش نظر نمیدم
htc و آیفون و سامسونگ برندهای خوبی هستند (بیشتر راجع به سامسونگ نظر نمیدم چون خودم i900 دارم شاید بیجا طرفداری کنم)
---------
آیفون 4 از همش بهتره . ولی قیمتش گرونه .
به غیر از این اگه من بودم x10 رو انتخاب می کردم به خاطر سیستم عامل آندروید .
به نظره من با توجه به بودجه ای که دارین بین دیزایر اچ دی و ایفن4 یکی را انتخاب کنید.
بهترین گزینه های همینا هستن
واقعن گوشی های خوب و کاملی هستن
سلام به همه
گوشی قبلی من iPhone 3gs بود و قبل از اون هم HTC Touch Pro 2 داشتم. (الانم موقتا Nokia E72 دارم و توی همین گزینه ها دنبال یه گوشی خوب واسه خودم می گردم.)
تجربه کار با iPhone بسیار دلچسب و بی نظیر بود. طوری که اصلا به وصف نمیاد. درست مثل یه غذای لذیذ و خوشمزه که هر چقدر هم خوب توصیفش کنی، بازم خودش نمیشه!
اخیرا برادرم یه iPhone 4 خریده که ... واقعا محشره! بدون تعصب میگم ... این گوشی به لحاظ [B]کاربردی[B] و چیزی که هر کاربر بدون واسطه و در نظر گرفتن اعداد و ارقام باهاش رو به روست، به نظر من بهترینه. سرعت بالا، لذت کار کردن، گرافیک خوب و راحتی و سادگی ای که در برابر شلوغ بازی های گوشی های دیگه واقعا نعمت بزرگیه! به هیچ عنوان کامل نیست، اما بدون شک، بسته به نوع استفاده و خواسته کاربر، در بین دو گوشی تاپ حال حاضر دنیا قرار میگیره.
فرصتی پیش نیومده که این گوشی رو در کنار یه گوشی دیگه رو در رو مقایسه کنم اما از لحاظ دوربین (عکس/فیلم) و پخش صدا بسیار راضی کننده ست. نه یک موزیک پلیر و دستگاه استریو حرفه ای محسوب میشه و نه یک دوربین حرفه ای. اما به عنوان یک گوشی تلفن عملکرد بسیار قابل قبولی در پخش صدا و ثبت تصویر داره.
با همه این تعاریف ... به شخصه قصد خرید iPhone4 رو ندارم! چرا؟ به علت سیاست های انحصار طلبانه و تقریبا محدود اپل. مثل وابستگی iPhone به نرم افزار iTune یا عدم پشتیبانی از فلش یا فرمت های رایج تصویری مثل Divx. دلیلم اصلا ربطی به عملکرد گوشی نداره بنابراین سلیقه ای محسوب میشه.
دو گزینه دیگه ای که به نظر من می تونن قابلیت رقابت داشته باشن، SAMSUNG I9000 Galaxy S و HTC Desire HD هستن.
روی کاغذ سامسونگ برتری های بیشتری داره اما در عمل ... در مدت کمی که با این دو تا کار کردم، به نظر من Desire HD بهتر از Galaxy S بود. شاید این برتری هم تا حدی سلیقه ای باشه. اول اینکه من نسبت به HTC حس بهتری داشتم و دارم. به نظرم کیفیت ساخت و طراحی HTC بهتره و در عمل هم از کار با HTC بیشتر لذت بردم. می بینید که همه برتری هایی که قائل میشم جنبه احساسی داره و اصلا با عدد و رقم هم کار ندارم. صرفا تجربه شخصیم در استفاده از این دستگاه ها رو دارم مطرح می کنم.
اما ... جدای از اینها، تمایل دارم یک گزینه دیگه رو هم به لیست شما اضافه کنم که نظرم خودم هم بیشتر به این سمته. و اونم گوشی HTC Desire Z هستش.
همونطور که اول گفتم قبلا HTC Touch Pro 2 داشتم که یک کیبورد سخت افزاری داره. کار با کیبورد سخت افزاری هم لذتی داره که وقتی تجربه ش می کنی شاید سخت بشه ازش دل کند! Desire Z کیبورد سخت افزاری داره و دو مشکل عمده ای که در نقد Desire HD مطرح میشه رو هم نداره (یا حداقل کمتر داره). یکی عمر باتری و دیگری بزرگی و بد دست بودن. اما از طرف دیگه به ضخامتش اضافه میشه و دوربینش هم ظاهرا ضعیف تر میشه.
در مورد پردازشگر هم در سایت های مختلف که می خوندم با اینکه 1 گیگ نیست اما ظاهرا نسل جدیدی از این پردازشگر هست و جدای از این حرفا ... هر چی که هست عملکرد خوبی روی گوشی داره و کم نمیاره.
خارج از مسائل سخت افزاری و اینکه عدد کی بیشتر و مال کی کمتره ... یه نگاه هم به موارد کاربردی و مورد استفاده روزانه هم بندازید شاید بیشتر کمکتون کنه. مثلا مشکل ارسال و دریافت (تایپ) متن فارسی در سیستم عامل اندروید. مثلا شما این مشکل رو به هیچ وجه در iPhone ندارید. و یا مسائل دیگه ای که شاید موقع خرید به چشم نیاد اما به محضی که رسیدی خونه و گوشی رو روشن کردی، متوجه میشی که ای داد بیداد! اونقدر غرق رزولوشن و مگ و گیگ و بایت شدی که از ساده ترین چیزها فراموش کردی.
به عنوان آخرین نکته ... قبل از خرید هر گوشی ای ... حتما کار با iPhone 4 رو برای چند دقیقه هم که شده تجربه کن! شاید باعث بشه بعدا حسرت نخوری! به HTC Desire Z هم یه نگاه بنداز ... شاید مقبول بیفته!
موفق باشی
خواهش میکنم،قابل نداره...:31:نقل قول:
نظرات و حرفات معقول و منطقیه و خوشم اومد. ممنوننقل قول:
در مورد hTC Desire Z باید بگم من اهل کیبورد سخت افزاری نیستم. کلا گوشی ساده تر و سکدیت تر باشه بهتره واسم. چو.ن اون موقع باید E7 نوکیا هم پیش کشیده بشه. کلا از کیبرد خوشم نمیاد. چون هم بزرگتر می کنه گوشیرو. هم گوشی از یکدست بودن میوفته و جنبه مکانیکی و متحرک بودن پیدا می کنه. بهمین جهت این گزینه هارو کنار زدم. میشه گفت بهترین های هر برند و موجود در بازار رو انتخاب کردم. با موتورولا و ال جی و اون یکی ها کاری ندارم چون اهلش نیستم. سامسونگ هم زیاد بهم فاز نداده ولی دور از انصاف بود گالاکسی رو ننویسم.!
انتظارات بنده از گوشی تقریبا مثل همه دوستان دیگس ولی شاید نکاتی باشه که بیشتر به علاقه مندی شبیه باشه تا همه گیر بودن! ولی با این حال ذکر می کنم البته به ترتیب اولیت نیست!
1.دوربین خوب (فلاش باشه بد نیست)
2.صدای 20 در پخش موسیقی در هدفون گوشی! این مهمه من یه نکته بگم تا به حال از پخش موسیقی سونی اریکسون بخصوص سری واکمن بهتر ندیدم با اون هندزفری های مخصوص سونی مصل Mega Bass و بعد سونی نوکیا خوب بوده البته با hTC و اپل تست نداشتم. سامسونگ هم که صداش زیر بوده و هدفوناش نامناسب.صدای سونی اریکسون بعدش نوکیا یه حالت bass باحال دارند بخصوص سونی اریکسون.
3.داشتن فارسی (عربه نه منظورم داشتن گ چ پ ژ) برای ارسال و دریافت پیامک. منوفارسی بهیچ عنوان نمیخواهم
4. نصب نرم افزار های مختلف و گیم بدون دردسر منظورم زیاد مشکل ساین کردن نداشته باشم.
5.باتری خوب
6.خوانایی مناسب تو بیرون از منزل (تو رو خدا فورا گالاکسی رو پیش نکشید ها)
7.صدای بلند اسپیکر گوشی فقط برای اینکه تو محیط شلوغ صدای زنگ رو بشنوم نه اینکه موسیقی گوش بدم!
8.داشتم امکان ارتقای نرم افزاری و فریم ویری(نه اینکه محدود بشه مثلا مثل اندریود برای بعضی گوشی ها)
9.داشتن کلاس خوب! چون من خودم در انتخاب وسایل و لباسام دقت می کنم که درخور شخصیت و کلاس باشه. البته زیاد سخت گیر نیستم
10.جی پی اس خوب! داشتن نقشه های ایران و شهرها بخصوص رایگان
و.....
راستش فکر نمیکنم که ایفون قیمت الکی داشته باشه(خودت هم میدونی که من اصلا تو انجمن ایفون نمی پلکم و فقط تو اندو فعالم!!)
یا اینکه فقط باید براش اینترنت داشته باشی!!!
خیلی از برنامه هاش با اندو هماهنگه(یکیه) و اگه در برنامه های ایفون،به اینترنت نیاز باشه،تو اندو هم مشکل خواهی داشت پس سراغ هیچ کدومشون نرو....
ببین،من هم مثل تو خیلی روی گوشی هایمختلف تمرکز میکنم و دربارشون میخونم و بعدش انتخابم برا چند سال هست و عوضش نمیکنم حتی اگه رایگان باشه....
در مورد دوربین،بعد از نوکیا،من رای رو به ایکس 10 میدم... کافیه از یه نفر که گلکسی داره بخوای گوشیش رو بده بهت و ساعت 6 بعد از ظهر،یه عکس بگیری از بیرون!! میبینی که کیفیت عکسش همونیه که کیفیت عکس k800 من هست!!!
ولی یه مینی کامپیوتر همراه میخوای؟! گلکسی بهترین انتخابه....
از اونجایی که دوریبن داری،دوربین رو از لیست مشخصات دستگاه ها حذف کن!!
اگه خوشکلی گوشی واست مهمه و این که هر کی دیدش سریع 5 متر خاک بره تو دهنش(به دلیلچسبیدن فکش به زمین و خاکی بودن هوا در این روزا!!) ایکس ده خیلی سک سیه!! لامصب درست مثل این میمونه که جسیکا البا یا انجلینا جولی رو بذاری تو جیبت!(اگه سفیدش باشه معادل انجلینا جولیه!!)
اما اگه برات زیاد مهم نیست که با وجود دادن 600 هزار تومن بالای یه گوشی،حس داشتن یه گوشی 100 هزار تومنی رو داشته باشی،ولی بجاش ازش به جای لپ تاپ یا مینی لپ تاپ استفاده کنی، گلکسی بهترین انتخابه!!!
فکر نمیکنم اینجا کسی باشه که تو کیفیت ساخت شکی داشته باشه....شما میتونی با خیال راحت گلکسی رو از ارتفاعی نظیر 140 سانت بندازی پایین!!(کمرت از این ارتفاع بالاتره؟!! معمولا دست ها پایین تر هم هستن و گوشی از دست می افته نه از بالای سر!!
منظور بنده از حس گوشی 10 هزار تومنی،در حقیقت جنس ساخته...راستش من وقتی برای اولین بار گوشی رو تو دستم گرفتم،به این فک کردم که هرکی از اینا داشت بهش بگم ان ای سیه؟!!(احتمالا میدونی چه حسی داره که بخاطر لمسی بودن گوشیت،با یه گوشی 60 تومنی مقایسه بشه!!)
این کیفیت عکس و اینایی که میگن رو از لحاظ کارشناسی بیرون میاد....
به هر حال من توی مونیتور 21 اینچ واید کامپیوترم و تو گودزیلای خانگیمون!!! هیچ تفاوتی بین عکس های برداشته شده با k800 و دوریبن پسر خالم با دوربین 12 مگاپیکسلی نمیبینم!!! بخش رنگ ها و گرما و سرماشون رو با یه shift+ctrl+l و در بدترین حالت اماتوری با اوتو لول میشه درست کرد!!!
یادت باشه که قرار نیست این عکس ها رو برای پخش روی پرده های سینما اماده کنی!!!فوقش بخوای توی یه 52 اینچ نمایش بذاری که نهایتا یه کوچولو از نزدیک شطرنجی میشه خیلی کم!(ازمایش شده با 3 مگاپیکسلی کا 800 در تی وی 50)
صدای هندزفری رو شک نداشته باش که در وهله ی اول به هندزفری ربط داره!!!این گوشی ها همه و همه دارای کیفیت قابل قبول هستن!!!تفاوت ها برای خوره های موزیکه!!! برای من صدای پخش شده از هندزفری های کا800 با ان 95 دوستان فرق زیادی نداره.... مگر اینکه خوره باشی......
در حقیقت،برای انتخاب بهترین گوشی،اگه اپل رو حذف کنیم،رای با گلکیسه....
ولی برای من،در صورت حذف شدن اپل،به شخصه سونی رو ترجیه میدم.....
من نمیدونم استفاده ات از چیزای مختلف گوشی چقدره(من خونه تا دانشگاه رو که نیم ساعته رو با هندزفری میرم و میام) و بیشتر شکیرا،لایونل ریشی(ریچی!) و کلا این 6و8 و اینا روگوش میدم...(تک و توک حبیب و معین و بزرگان دیگه ی ایران هم هستن دیگه!!)
من زیاد عکاسی میکنم و توی سیستمم بیش از هر چیزی عکس پیدا میشه....
من کا810 رو با کا800 عوض کردم چون معتقد بودم کیفیت 800 بهتره... و کلا از دوریبنم خیلی استفاده میکنم...و امکاناتش برام خیلی مهمه....
به نظر من اولین و مناسب ترین پاسخ به گزینه های 4، 6، 9 و 5 با یک تبصره (یعنی یک کیس باتری) iPhone 4 هستش. دوربین و صداش شاید بهتر از گزینه های دیگه نباشه اما به معنی بد و غیر قابل بودن نیست. جی پی اسش خوبه ولی اینکه بهترین باشه ... نمی دونم!نقل قول:
اگه با قیمت iPhone 4 مشکل داری، iPhone 3GS تفاوت آنچنانی در استفاده نداره. قطعا تفاوت های زیادی دارن اما به عنوان یک کاربر معمولی واقعا تفاوتش رو احساس نمی کنم. هر چند شاید الان که مدل جدیدش اومده، قبلیش "کلاس" چندانی نداشته باشه. اما معتقدم همچنان گوشی خوبیه.
در مجموع در مورد شما، با توجه به برداشتی که تا حالا از گفته های خودتون داشتم، فکر کنم X10 و Galaxy S به علایق شما نزدیکتر باشه.
اما در مجموع .... اینو با قاطعیت میگم که اگر تمام گزینه ها به جز iPhone 4 در این زمینه هایی که شما مطرح کردی برتر باشن، باز هم لذت کار و سادگی با iPhone 4 واقعا یه چیز دیگه ست که شاید به تنهایی به تمام اون برتری ها بی ارزه!
دوست عزیز اگر میخوای موزیک گوش کنی سامسونگ را حذف کن
gps که الان همه ی گوشی ها دارن و کافیه برنامه ی گوگل مپ را روشون نصب کنی حله!!! (من با برنامه های OVI نوکیا و گوگل مپ
کار کردم OVI مفت نمیارزه ایرانو ساپورت نمیکنه ولی گوگل میکنه)
برای تایپ فارسی به همه ی سیستم عامل ها میشه فارسی را خوروند (اگه نداشته باشند) حالا یکی آسون یکی یه خورده مشکل
توی زمینه ی برنامه و گیم فقط آندروید و iOS خوبن سیمبیان و ویندوز مفت نمیارزن
اینی هم که میگی کلاس داشته باشه سلیقه ای هست ولی به نظره من htc و iPhone از همه کلاسشون بالاتره چون یه چیزی باید بگیری که فقط الان خوشگل نباشه به قول خودت کلاس داشته باشه X10 از اون گوشی هایی هست که که الان قشنگه ولی زود از مد میوفته
اینا نظره من بود
راستی یه چیزه دیگه بگــــــــم
به نظره من انقدر حساسیت خرج نکن آخرش انتخاب برات خیلی سخت میشه
شرمنده تکراری شد
کیفیت پخش mp3 گالاکسی خیلی خوب هست.
شما هم که با گالاکسی حال نمیکنی بهتره ایفون 4 یا دیزایر hd بگیری.دیزایر hd هم که افت قیمتش رو نکرده (جا داره 100 تومنی ارزونتر بشه)پس تنها گزینه ی باقیمانده ایفون 4 هست که حداقل تا 8 ماه قیمتش ثابت میمونه.برنامه هم زیاد میخوره دوربینش هم قابل قبول هست و کیفیت پخش موزیکش هم عالی هست و از لحاظ کلاس هم چیزی کم نداره.
سلامنقل قول:
توی این 10 موردی که اشاره کردید تقریبا تمامی مواردی که شما نیاز دارید رو iPhone 4 برآورده میکنه، به غیر از دومورد 2 و 7. صبر کنید، عجله نکنید و ادامه رو بخونید.
در مورد صدای هدفون گوشی باید اینرو خدمت شما عرض کنم که، آیفون نمی تونه نیازهای شما رو که منظورتون Mega Bass هست رو برآورده کنه ( دقیقا منظورتون رو از mega bass می دونم چیه، چون خودم یک واکمن MD داشته بودم که هنوز که هنوز کیفیت bass اون رو توی هیچ دستگاهی که تا حالا باهاش کار کردم ندیدم. )، در عوض صدایی Normal و با Bass قابل قبولی رو برای شما به ارمغان می یاره و صدای بالایی نسبت به بقیه داره و میشه گفت صدای اون از واکمن ها و mp3 player های sony بیشتره. در هرصورت قابلیتهای iPod رو به ارث برده.
و مورد 7 ی که اشاره کردید، رو واقعا نمی تونم در موردش قضاوت کنم، چون توی محیطهای خیلی شلوغ نیستم، ولی مطمئن هستم شما متوجه خواهید شد و صدای قابل قبولی رو داره.
و در آخر به شما این نکته رو گوشزد کنم که، اگر یک زمانی خواستید iPhone 4 بگیرید باید این نکته رو هم در نظر بگیرید که باید با این گوشی زندگی کنید به معنای واقعی کلمه! و باید حوصله کار کردن، ور رفتن با گوشی رو داشته باشید.
1.در مورد هدفون و دستگاه پخش موسیقی ها تحقیقاتی در بین گوشی ها داشته ام!
معمولا هدفونهایی که دارای صفحه درایورهای بزرگتری هستند مثلا 9 میلی صدا رو بهتر پخش می کردند در لایه های بالاتر 72 کانال! البته هدفون های in ear یا همون داخل گوش برو هایی بودند که قیمتشون به صدتومن یا بالاتر از اون هم میرسه ولی درسته که با هدفونهای مختلف نتیجه های مختلفی عاید میشه ولی این سخت افزار پخش کننده موسیقی هم خیلی مهمه! چرا؟ مثلا یه ام پی تری پلیر معمولی یا یه گوشی معمولی که پخش موسیقی می کنه من یه هدفون گرون قیمت سونی رو بهش وصل کردم درسته صدای تقریبا خوبی داد که اون صدا با هدفونهای دیگه قابل قیاس نبود ولی اصلا انگار بیت ریت صدا در کیفیت پایینی هست و دی تیل صدا مشخص نیست. بیس خوبی نداشت و تریبلش گوش کر کن بود و ... پخش موسیقی تو سامسونگ و هدفوناشم دیدم البته نه جدیداش! زیاد واسم مطلوب نبودند. نوکیا هم خیلی خودشو جر داد حتی تو اکوآلایزرش یادمه تو ان95 و ان73 موزیکال دیدم bass booster رو اضافه کرده بودند که هیچگاه ناخن گندیده هدفونهای سونی اریکسون هم نشد. گرچه بتازگی نوکیا پیشرفتی کرده مثل ایکس 6 ولی هنوز اونجوری مطلوب نبوده واسم.
2.در مورد جنس بدنه و کیفیت و طراحی گوشی باید بگم که منم مثل شما دوس ندارم یه دسته بیل یا یه گوش کوب تو جیبم بزارم! البته گوشی های معرفی شده توسط اینجانب که نامزد انتخاباتی بنده هستند جز بهترین های هر برند و بازار هستند ولی با این حال بین خوب و خوبترین من خوبترین رو میخوام ولی متاسفانه دوستان بجای ابراز و ایراد نقاط قوت و ضعف گوشی بصورتی که تجربه شده اومدن بنچ مارک رو می کنن! من نتایج عملی بر پایه مشاهدات عینی رو میخوام! باید بگم ایکس 10 طراحی فوق العاده شکیلی داره ولی دیگر المنتهاش آدمو دلسرد کرده. یادمه یکی از دوستان نوشته بود ایکس 10 جوریه که بخصوص سفید رنگش وقتی رنگش رفت به نقره ای می گرایید! و واقعا زشت بود انگار گوشی کهنه هستش! این یعنی مشاهده!!!!!!
کیفیت موزیک نمیشه به کل برند سامسونگ ربط داد و باید مدل به مدل مقایسه کنی(نا سلامتی خود سامسونگ Mp3 player تولید میکنه).نقل قول:
شما اگر بررسی تخصصی گالاکسی خونده باشی میبینی که یکی از محدود گوشی هاییه که کیفیت پخشش در حد آیفونه و به قول دوستان بعد از کیفیت پخش خود دستگاه باید بری سراغ هدفون که به همه دوستان پیشنهاد میکنم از هدفون های فیلیپس استفاده کنن.
در مورد مشاهده باید بگم که من خودم کیفیت صدای گالاکسی با هدفون خودم چک کردم و خیلی عالی بود.
در مورد ظاهر هم که گفتم گالاکسی از نزدیک خیلی با عکسش فرق داره و شکیل تره(مخصوصا وقتی صفحش خاموش باشه ظاهرش محشر یه و اگرم صفحه روشن بشه که دیگه چشم همه به سمتش بر میگرده
به نظر من که اول آیفون و بعدش گالاکسی انتخاب کن
اینم 9 تا لینک از عکس های گالاکسی
[HTML]http://up.--------.com/Files0/320fba44ff3945cca334.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/08f6d49a935547518b10.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/9e64237b542d4cee8f00.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/2f0d430ddbab473fa7b4.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/87d085ca150e475b9548.jpg[/HTML]
[HTML] http://up.--------.com/Files0/d673a0d165d0498faeb5.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/4cbd9cddcfb54397ad02.jpg[/HTML]
[HTML] http://up.--------.com/Files0/985d03704b974e329c3c.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/Files0/40ef86f74a8f4585babc.jpg[/HTML]
ولی بازم پیشنهاد میکنم از نزدیک ببینیش
نمیدونم چرا یه عده فقط فرافکنی میکنن!
یکی میگه شبیه گوشی 100 تومنیه ... یکی میگه اگه میخای موزیک گوش کنی چمیدونم چی چی
بعضیا میخان به زور به بقیه بقبولونن که چمیدونم گلکسی زشته در حالی که مطمعن باشید اصلاً ندیدنش
در ضمن ظاهر یه گوشی انقدر اهمیت نداره که بخای از اون همه امکاناتش بگزری
بهتره به جای فرافکنی خیلی منطقی و بدون تعصب برتری هر گوشی رو بیان کنید
قبلاً برتری هارو گفتم حالا دوباره میگم
خب x10 که هیچی چون مولتی تاچ نداره این یعنی بازیهای گرافیکی تعطیل ... اندرویدشم 2.1 هست ... لطفاً نگید تا 2 سال دیگه مولتی تاچ براش میاد
برتری خاصیم نسبت به دو اندروید دیگه نداره ... صفحش که tft معمولی هست ... رمش از دوتای دیگه کمتره ... کلاً از نظر فنی از دوتای دیگه ضعیفتره
پس اینو بزار کنارو دیگه بهش فکر نکن
ان8 هم که سیستم عامل ضعیفی داره و قابلیت اصلیش دوربینه که شما اونطور بهش نیاز نداری تو بقیه مواردم به جز usb host چیز خاصی نداره پس اینم بیخیال ... دیروز یکم باهاش کار کردم انگار داری با 5800 کار میکنی
آیفون هم که باز به جز برنامه های بیشتر نسبت به اندروید چیز خاصی نداره ... صفحش کوچیکتره ... مموری نمیخوره ... بلوتوثش هنوز راه نیفتاده ... برای ریختن فایل باید از ituns استفاده کنی ... کلاً محدودیت هایی داره که با توجه به وجود اندروید خریدش به صرفه نیست ... قیمتشم که 300 400 تومن از گلکسی بالاتره ... پس اینم میره کنار
میمونه دیزایر و گلکسی
گلکسی صفحه super amoled داره و دیزایر در برابر اون حرفی برای گفتن نداره
صفحه ضد خش gorilla داره
16 گیگ مموری داخلی داره
2 گیگ رام داره
بلوتوث 3
فیلم برداری بهتر
تنظیمات دوربین حرفه ای تر
شتاب دهنده گرافیکی قویتر و اجرای روون تر بازیها
دارای دوربین جلو
خروجی tv معمولی
تبدیل usb به hdmi
و از همه مهمتر باتری قویتر
باریکتر و جمع و جور تر ... 2 میلیمتر باریکتره
گلکسی فک کنم تنها اندرویدی هست که به صورت رسمی رام 2.2 فارسی داره یعنی دیگه دردسر فارسی کردنم نداره
این پست دیگه انتخابو برات خیلی راحت میکنه ... دیگه نمیدونم اگه پستی به این کاملی و منطقیی درباره زن گرفتن میدادم تاحالا رفته بودی خونه بخت :دی یه گوشی میخای بخری دهن همرو سرویس کردی :دی
فقط خندیدم!! من بارها اشاره کردم که تو امکانات هیشکدمشون گلکسی نمیشن!!! حرف منو نخونده داری یه چی میگی!!!نقل قول:
این پست دیگه انتخابو برات خیلی راحت میکنه ... دیگه نمیدونم اگه پستی به این کاملی و منطقیی درباره زن گرفتن میدادم تاحالا رفته بودی خونه بخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گوشی میخای بخری دهن همرو سرویس کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فقط تو ظاهر رای رو به ایکس تن دادم و اعلام کردم که بین گلکسی و ایکس تن من ایکس رو انتخاب میکنم!!!
ولی اعلام هم کردم که این گوشی(گلکسی) بهترینه....فقط تا اونجا رو خوندی که گفتم وقتی این گوشی رو دستم گرفتم،حس یه گوشی 60 تومنی رو بهم داد!!! و همون باعث شد همه چیزش رو کنار بذارم...چون چنین گوشیی یه ماه بیشتر دستم نمیمونه!!!
راستی کلوپ گلکسی هست،چرا اونجا فعالیت نمیکنید شما؟! اگه وقت میکنید لطفا اونجا هم سر بزنید...میتونید راهنمای خوبی برای دوستان باشید...
این حرف شما نشون میده که میدونی گلکسی بهتره ولی تعصب نمیزاره قبولش کنینقل قول:
اگه منطقی باشیم هیچ وقت اینهمه امکانتو ول نمیکنیم به خاطر قیافه x10 که شاید از نظر یه عده بهتر باشه
هر جوری به گلکسی نگاه کنی نمیتونی بهش بگی گوشی 60 تومنی مگر از روی تعصب
واضحم که نمیگی چیش شبیه گوشی 60 تومنیه
به نظر منم x10 به خاطر کیفیت پایین و رنگ سفیدش شبیه گوشی 60 تومنیه ولی هیچ وقت اینو نمیگم چون هرکی خودش میبینه و تصمیم میگیره ... من مشخصات فنی رو مد نظر قرار میدم شما قیافه رو ... قیافه رو خب خودش میبینه
در واقع قیافه x10 چیز خاصی نیست ولی چون امکاناتش پایینه طرفداراش میخان به زور یه چیز خاصی توش پیدا کنن هی میگان دیزاین عالی دیزاین عالی :27:
در مورد دوربین فرمودید ... این عکس کاملاً همه چیزو مشخص میکنه :
یه عکس از x10 و مایلستون داشتم که x10 خیلی ضعیفتر بود اونم اگه پیدا کردم میزارم
اینو از کجا مطمئنی میتونی منبعتو برام بزاری یکم بیشتر در موردش مطالعه داشته باشم؟نقل قول:
سلام.
میگم اگه گوشی قبلیت سیمبیان بوده دیگه سراغ n8 نرو و برو یه گوشی بخر که سیستم عامل جدید داشته باشه.....
بین دزایر و گلکسی هم به نظر من گلکسی خیلی بهتره...
خود سامسونگ تمام فارسیش کرده چون ایران جزو کشور هایی که همکاری خیلی خوبی با سامسونگ داره و فروش سامسونگ تو خاورمیانه (مخصوصا ایران) زیاده.سامسونگ واسه ایران ارزش زیادی قائله.خیلی از کارمند های شرکت سامسونگ داخل ایران افراد و متخصصان کره ای هستن.درضمن قراره برای برنامه نویسی برای سیستم عامل بادا هم کلاس هایی از طرف خود سامسونگ در تهران و با حضور اساتید کره ای برگزار بشه.نقل قول:
زیر پوستر های گلکسی هم نوشته اولین آندروید فارسی در جهان
کل فریمور گلکسی فارسی هست و با خیال راحت میشه ازش استفاده کرد.
:46:
یه اشتباهی پیش اومد! من منظورم دیزایر بود که اشتباها گالاکسی رو نوشتم چون احتمال می دادم که گالاکسی بدلیل سامسونگ بودنش فارسی رو داشته باشه چون اکثر گوشی های ساسمونگ فارسی دارند که خیلی عالیه ولی در مورد دیزایر اچ دی چی می دونین؟ اینم فارسی داره؟نقل قول:
I9010 galaxy الان تو بازار اومده؟؟؟ اگه نه کی میاد؟؟؟ چه امکاناتی بیشتر و کمتر از I9000 داره؟؟؟
ظاهرش که به نظرم بهتر ار 9000 ا و اگه امکاناتش کمتر نباشه فکر کنم بتونه من و اونایی که از ظاهر گالاکسی خیلی خوششون نمیاد رو راضی کنه ... نه؟؟؟!!!
کد:http://gsm.ir/phone.php?id=2307&modSearch=phone&srchTxt=i9010
به نظر من يه گالكسي تب بگير
صفحه بسيار مقاوم و بزرگ
كه مديا ، آفيس و نت روش واقعا حال ميده قيمتشم داره مياد پايين
جدي ميگم بهش فكر
به نظرتون یوخده کوچیک نیست؟!:31: میترسم تو جیبم گم بشه:27:نقل قول:
آره خوشگلتر از گالاکسیه. گلکسسی قیافش کشکه اینیکی خوشگلتره ولی بابا گندس!
خب بيشتر ازاينكه يه گوشي باشه يه تبلتهنقل قول:
ولي من خيلي بيشتر از آي پد قبولش دارم خصوصا اينكه سيم ميخوره و آندرويد 2.2 با قابليت سفارشي سازي
خودم كه احتمالا نيمه سال آينده همينو بخرم چون صفحه بزرگش خيلي براي نت گردي مناسبه و به كار من مياد
يه كمي هم خاص ميشي
سلام دوست عزیز:5:نقل قول:
بله وارد بازار شده ولی فکر نکنم هنوز وارد ایران شده باشه:
امکاناتش مشابه با گالاکسی اس هست با این تفاوت که در بعضی سایتها نوشته شده :
سیستم عامل ان اندروید 2.2 هست (ولی ممکنه 2.1 هم باشه)
باتری ان قویتر هست با ظرفیت : 1650 mAh
فقط در نسخه 16G عرضه میشه
از رابط گرافیکی Giorgio Armani بهره میبره
و مسلما چون یک گوشی مد محسوب میشه قیمت بالاتر خواهد داشت(حدود 700 یورو )
تو مشخصاتش اثری از نمایش آفیس و ویرایشگر آفیس و پی دی اف نیست... واقعا اینا رو نداره ؟؟؟؟
(I9010 رو میگم)
سلامنقل قول:
دوست عزیز فعلا سایتا اطلاعات این گوشی رو بصورت کامل نزدند.
معايب ذکر شده برای گلاکسی S
1-نداشتن نرم افزار مکان يابي رايگان همراه گوشي
2-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
3-عدم تعبيه فلاش براي دوربين
4-نداشتن کليد شاتر مجزا براي دوربين
5-بدنه تمام پلاستيکي،بر جاي ماندن اثر انگشت بر روي بدنه
6-کيفيت متوسط صداي اسپيکر
----------------------------
معايب ذکر شده برای ان8
1-فاصله زياد Symbian^3 با استانداردهاي سيستم عامل هاي ديگر نظير آندرويد و iOS
2-عدم تعبيه نور کمکي براي فيلمبرداري
3-رابط کاريري و منوهاي منسوخ دوربين
4-تعداد نسبتا کم نرم افزارهاي در دسترس
5-عدم امکان ويرايش فايل هاي Office
6-چند اشکال نرم افزاري در پخش کننده ويديويي
7-عمر باتري متوسط براي يک گوشي در اين سطح امکانات
8-باتري داخلي غير قابل تعويض توسط کاربر
-----------------------------------
معايب ذکر شده برای دیزایر اچ دی
1-کيفيت پايين صفحه نمايش LCD در مقابل صفحه هاي Retina يا Super AMOLED
2-نداشتن پوشش لنز و کليد شاتر مجزا براي دوربين
3-نداشتن دوربين دوم جهت تماس تصويري
4-وزن نسبتا بالا (164 گرم)
5-کيفيت صداي نااميد کننده
--------------------------------
معايب ذکر شده برای اکسپریا ایکس10
1-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
2-نداشتن شماره گير هوشمند و صوتي
3-نداشتن دوربين دوم جهت تماس تصويري
4-نداشتن نرم افزار مکان ياب GPS رايگان
5-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
6-نداشتن راديو FM
7-کيفيت پايين صدا
8-صداي اسپيکر ضعيف
9-عدم تعبيه پوشش براي لنز دوربين
---------------------------------------
برگرفته شده از سایت گوشی شاپ. برای آیفون چیزی ننوشته بود در ضمن نداشتن دوربین دوم برای دیزایر اچ دی برای نسل سوم بخصوص اپراتور سوم که داره میاد عیب بزرگیه!
1.هیچ کدوم از گوشی های آندروید برنامه مکان یابی رایگان روی خودشون ندارن.برای استفاده از GPS باید برنامه جدا نصب کنی و هیچ مشکلی هم نداره.نقل قول:
2.صدای آیفون از گلکسی ضعیف تره(خودم تست کردم)
3.عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي آیفون هم وجود داره و در ضمن تو گلکسی با اومدن آندروید 2.2 این مشکل کاملا رفع شده.
4. آیفون رادیو FM نداره(کلا رادیو نداره)
5.آیفون از فرمت های و DivX/XviD پشتیبانی نمیکنه.
اینم آخرین نتیجه از بررسی تخصصی صفحه نمایش گوشی های موجود در بازار به نقل از GsmArena:
اینم مقایسشون زیر آفتاب(یکی از مهم ترین قسمت های مقایسه صفحه نمایش گوشی ها) :
تو عکسهای بالا تفاوتی دیده نمیشه آخه! چشم بصیرت میخواد
من تصور می کنم هر آنچه که شما می تونستید از بررسی های تخصصی سایت های مختلف و تجربه سایرین بدست بیارید، کسب کردید. از این به بعد شاید بهتر باشه کمی قدم به عرصه عملی و کاربردی گزینه هاتون بذارید و وارد بازار بشید!
اگر شانس و فرصت استفاده از تمام این ابزارها رو پیدا کردید، گمان من بر اینه که دو گوشی N8 و X10 رو (شاید) در زمان کوتاهی کنار بذارید. و اگر مثل من با بزرگ بودن Desire HD هم مشکل داشته باشید، این گوشی هم می تونه گزینه بعدی برای کنار گذاشتن باشه.
بنابراین احتمالا دعوای اصلی بر سر Galaxy S و iPhone4 خواهد بود (نتیجه نظرسنجی هم موید این موضوعه) که با توجه به مباحث مطرح شده در اینجا و بررسی های خودتون، یکی از این دو حذف خواهد شد و در نهایت ... احتمالا در این عرصه رقابت تلفن همراه، شما مالک "خیر الموجودین" و نه یک گوشی کامل و بی نقص خواهید شد.
اگر هم هیچ عجله ای برای تهیه گوشی ندارید، می تونیم این تاپیک رو تا زمان ارائه یک تلفن همراه کامل و بی عیب به بازار و با قیمتی مناسب، ادامه بدیم! جهان تکنولوژِی هر روز برگ جدیدی رو می کنه!
با گالاکسی مشکل دارمنقل قول:
و این نظرسنجی مدت داره! یعنی تاریخ انقضا داره
یعنی واقعا نمیشتونی تشخیص بدی که مثلا صفحه Desire HD از بقیه بدتره و یا اینکه صفحه گلکسی از بقیه واضحترهنقل قول:
فقط کافیه یه عکس(مثلا توت فرنگی) داخل صفحه گوشی رو انتخاب کنی و در بقیه گوشی ها هم مقایسه کنی و ببینی که کدوم واضح تره و یا کدوم رنگش بهتره.
اگرم اصلا نتونستی مقایسه کنی میتونی مقایسه جدول بالا رو بخونی
سلام دوستان یه راهنمایی در مورد خرید گوشی ایفون میخوام 1 -گوشی میخوام که تمام بازی های ایفون نصب و اجرا بشه و مناسب ترین قیمت باشه. برام در وحله اول نصب واجرای بازی هاش مهمه تا سایر امکاناتش 2-این گوشی ها مثل مدلهای نوکیا برا اجرا بازی هاشون کرک های بازی هر مدل مثل انگیج ناسازگاری دارن؟3-بازی هایی که جلوی عنوان بازی نوشته toch ipad iphoneمنظور چیه؟ لطف کنید اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید ممنون.
آره دیزایر رو متوجه شدم ولینقل قول:
وقتی اینجا رو دیدم خیلی چیزا دستگیرم شد
کد:http://www.gsmarena.com/display_shootout-review-541.php