طبیعتا چون به محرم رسیدیم و امتحانات دانشگاه و مدارس نزدیک هستش، (میان ترم که شروع شده!) تاپیک خلوت شده! خود من یه هفته ای هست که نرفتم سراغ کتاب... البته اینو قبل از شروع خوندن هم پیش بینی کرده بودیم...:20:
یاعلی:11:
Printable View
طبیعتا چون به محرم رسیدیم و امتحانات دانشگاه و مدارس نزدیک هستش، (میان ترم که شروع شده!) تاپیک خلوت شده! خود من یه هفته ای هست که نرفتم سراغ کتاب... البته اینو قبل از شروع خوندن هم پیش بینی کرده بودیم...:20:
من دو تا سوال دارم که اگه دوستان جواب بدهند ممنون میشم:
این زخم هری چرا بوجود اومد؟ چرا اون شکلی بود؟ و اصلاً در کتاب تاثیری هم داشت؟ یا فقط یه نماد شد برای هری پاتر؟ (من که جواب این سوالم رو تو هیچ کدوم از کتابها پیدا نکردم)
در فصل آخر کتاب هفتم رولینگ از شغل هری و اعتبارش و ... هیچی نمیگه و تنها کسی که از شغلش حرف زده میشه نویله. نویسنده ای که اینقدر کامل کتاب مینویسه چرا فصل اختتامیه رو بد تموم میکنه؟ و آیا در مصاحبه هاش یا یه کتابی چیزی در مورد زندگی جدید کاراکتر ها صحبت کرده؟(چون خیلی دوست دارم سرنوشتشون رو کامل بدونم( بخصوص خود هری و رون.))
سوال دومت رو نمیدونم چون خودم کتاب 7 رو نخوندم. ضمنا بهتره نوشته هایی که به کتبی مربوط میشن که هنوز در مطالعه جمعی خونده نشدن، در اسپویلر قرار بگیرن.
زمانی که ولدمورت میخواست هری رو با طلسم مرگ بکشه و نتونست این ضخم به وجود اومد و تا همیشه باقی موند. این ضخم بعضی مواقع دردناک میشه. مثل مواقعی که هری در خطر هست.
البته فرق زیادی نداره ولی از اونجایی که این پست شما ارتباطی به مطالعه جمعی نداره، میتونستی در خود تاپیک هری پاتر در انجمن رمان هم بنویسیش. :46: اونجا هم از سکوت بیرون میاد.
جملتون شبیه جمله ی تو فیلما ود یادش افتادم دارم جر می خورم از خنده.نقل قول:
منظورم اینه که همه ی ما تو دبیرستان یاد گرفتیم کنایه یعنی چی:جمله ها دو معنی دارن.دور و نزدیک.(ظاهر باطن و ...)به دور می گن کنایه.هر دو جمله کنایه ای و منظور به معنی دور است.
1.فکر کنم دامبلدور بود که در آخر کتاب 2 در سوال هری اینو جواب داد و گفت که فقط یه گریفیندوری واقعی می تونه شمشیر و در بیاره و ...نقل قول:
2.خود پروفسور مگ گونگال جواب شما رو داده.یه جورایی به هاگرید بی اعتماد بوده.در ضمن منم اگه بودم همین کارو می کردم.می دونین دیگه.مادرن کاریشون نمی شه کرد.:31:
دقیقاً کار درستی کرد و می خواست این منظورو برسونه:ولدمورت مثله شیطان ماست توی دنیای جادوگری و همه ی خوبی ها رو می لعه.دقیقاً این داستانا هم از 4 شروع شد.واقعیت یافتن جسم حقیقی اون و ...نقل قول:
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------
تا حالا دیدی آدم تو تنهایی بلند بخنده؟نقل قول:
دارم جر می خورم.واقعا آدم باحالی هستی.
حرفتم درسته.ببخشید شکلکه جر خوردن نداره.
اااایییی بابا.آقا مگه نمی دونی اینجا بچه هست؟نقل قول:
زشته آقا دیگه از این بحثا نکن.
یه چیز دیگه می گم برین حال کنین.از همه بچه تر و عاشق تر و دیوانه تر و خی تر و ... تر منم.:31:
اونا نورانی ببودن مریخ رو به اوج گیری تشبیه کردن.یعنی صدر قدرت.فکر کردن خوب ولدمورت رو می گه دیگه.امشب می ره می کشه و قدرت کل عالمو دستش می گیره.اما این چنین نشد.یعنی اون نابود شد و اوج قدرت هری پاتر شد.نقل قول:
دومی هم که درست بود دیگه در دو سه جا.در 4 که ولدمورت جسمی برای خودش دست و پا کرد.در 5 هم با نابودی سیریوس و ... قدرتشو افزایش داد.
1.فکر کنم کوئیدیچ تنها بازی جادوگریه یا این که ناشناخته نیست.خب زمانی که جادوگرا از بچگی با این بازی اخت می شن خب معلومه دیگه بین 1 چیز فقط یه انتخاب می مونه.1 چیز داری.کدومشون رو دوست داری؟:31:نقل قول:
علاوه بر اون جادوگرا انسان های زرنگی بودن(به جز فشفشه ها،خب ما هم فشفشه داریم که از بازی های ما سر در نمیارن.)منظورتونو گرفتم چی می گین.حرفتونم منطقیه.امیدوارم شما هم منظور منو گرفته باشین.
مثال فوتبالی هم که زدین اینه:در فوتبال یک نفر چند کار می کنه.اما در کوئیدیچ یک نفر فقط یک کار رو انجام می ده پس قضیه ی توپ ها حله.در ضمن فوتبال هم حدود 500 نوع خطا داره و ...
2.فردا صبح شما داری از کوچه رد می شی دستتو جلوی یه گدا دراز کن(1)و اون هم یه تراول بهت می ده(2).
حالا خودت با موضوع هری تطبیقش بده.گدا هری.دامبلدور،رون و ... شما.در ضمن هری بعد از سال دوم یا تو خود سال دوم هم از خزانهش برای خرید هدایا استفاده می کرد.کتاب 3(رون یه گوشه کنایه می زنه بهش در رابطه با این).کاب 4(بعد از این که این دوربین ها رو براتون خریدم فکر کنم می گه تا 10 سال هدیه ی کریسمس براتون نمی خرم.که رون هم یه مشت سکه ی بی ارزش به هری می ده و می گه بی حساب و باید بخری.)و ...
3.دوستان توضیح دادن دامبلدور.شما واقعا کتاب 7 رو نخوندین؟:18:نصف سوالای کل مجموعه ی هری پاتر تو کتاب 7 پاسخ داده می شه.
4.تو فیلم 7؟من فیلمشو ندیدم ولی یه قسمت هست که سیوروس(اسنیپ)نامه ی لیلی رو پیدا می کنه.اون جا لیلی می گه جیمز داده به دامبلدور.لیلی این وسط هیچ کارس.در ضمن فکر نکنم این بخش تو فیلم باشه چون این مال آخرای کتابه که اسنیپ افکارشو به هری می ده و اون می بینه.یعنی تو پارت 2 هست.(با این کارگردانی افتضاح دیوید جون ممکنه هم نباشه.(البته من 7 رو ندیدم.برای تاکیید دوباره که می ریزین سرم:آقا چرا چرت و پرت می گی فیلم 7 به این قشنگی با کارگردانی عالی و ...)
5.چون بین دو عامل:حقیقت و خیال،تلاش و آرزو و ... به عنوان یه منافق بود و نفاق ایجاد می کرد.البته نفاق به سوی جنبه ی بدی های اونا.(نفاق:دو رویی.من پیش تو خوبم ولی دارم جاسوسی می کنم و در ظاهر بدم.)
6.این آینه در وجود ما حکم شیطان رو داره.
واقعا ببخشید که زیاد شد.
پاتریست ها.اونایی که به دمنتور می رن می دونن.
یه چوب جادوگری اومده که خیلی باحاله.
تو رو خدا 88 هزار تومن بدین منم بخرم.:37::45::31:
آدم دلش می یاد تشکر نکنه؟:18::31:کد:http://www.dementor.ir/posts/4635
به بزرگی خودتون ببخشید که ربط نداشت ولی حتما باید می گفتم.چون خیلی طرفدار داره.
راستی منم با شما ادامه دادما.من هم کتاب ها را به پایان رساندم.:31:
حالا داش محمد اون رفیقت نمی تونه بگه مردی؟؟؟!!!:31:
سلام.
اسمم کورش ه :31:و الان در حال جر خوردنم.(دوباره.آخه قشنگ تیکه می گین.)
راستش پست های منو جمع کنین از پست های شما تو کل این 10 صفحه کم تره.
باز به بزرگیه خودتون ببخشید.آخه دیر به دیر می یام.من کتاب هری پاتر و زندانی آزکابان رو تموم کردم و در چشمانم آبی از عشق حلقه زده.:46:
دوستان یه خورده صبرکنید یا اطلاع رسانی کنید مثلا توی گروه های هری پاتر !
الان امتحاناته اگه قراره ادامه پیدا کنه بزارین بعد از امتحانات من هم می ام
-^.
متوجه نمیشم.نقل قول:
2.فردا صبح شما داری از کوچه رد می شی دستتو جلوی یه گدا دراز کن(1)و اون هم یه تراول بهت می ده(2).
حالا خودت با موضوع هری تطبیقش بده.گدا هری.دامبلدور،رون و ... شما.در ضمن هری بعد از سال دوم یا تو خود سال دوم هم از خزانهش برای خرید هدایا استفاده می کرد.کتاب 3(رون یه گوشه کنایه می زنه بهش در رابطه با این).کاب 4(بعد از این که این دوربین ها رو براتون خریدم فکر کنم می گه تا 10 سال هدیه ی کریسمس براتون نمی خرم.که رون هم یه مشت سکه ی بی ارزش به هری می ده و می گه بی حساب و باید بخری.)و ...
خب نه نخوندم. مگه چیه؟!نقل قول:
3.دوستان توضیح دادن دامبلدور.شما واقعا کتاب 7 رو نخوندین؟:18:نصف سوالای کل مجموعه ی هری پاتر تو کتاب 7 پاسخ داده می شه.
قبلا هم گفتم... چیزایی که افشاکننده کتبیست که در مطالعه جمعی خونده نشده در اسپویلر بگذارید! منم خودم این چیزی که نوشتید رو نخوندم تا لذت داستان از بین نره.نقل قول:
4.تو فیلم 7؟من فیلمشو ندیدم ولی یه قسمت هست ...
[/QUOTE]
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
شما مثل اینکه اصلا پست اول که مهمترین پست تاپیک هست رو ندیدی!نقل قول:
الان هری پاتریستها در تعطیلات به سر می برن و شروع دوباره مطالعه از بعد از امتحاناته.
:46:
نقل قول:محتوای مخفی: پیش درآمد
(با اینکه 40 روز از اون بحث گذشته و تازه شما نقل قولش کردی)دوست عزیز! دامبلدور تو اون لحظه که بحث زخم خودش رو پیش کشید ، داشــت، با لحنی جـــدی، راجع به زخم هری حرف میزد و پاسخ یکی از جـــدی ترین پروفسور های هاگوارتز رو میداد! تو اون شرایط لازم نیست برای تاثیر گذاری حرفش یا چه میدونم تفهیم حرفش بیاد از کنایه و پوشیده حرف زدن استفاده کنه یا مثل شما برای مثال آوردن درباره یک داستان فانتزی، حکایت بیل گیتس و صد دلاری رو نقل کنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه نظر شما غیر از اینه، با وجود اینکه من قبولش ندارم، ولی بهش احترام میزارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
.
.
یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کوروش جان بعد از مدتها اومدی و تاپیک رو از زیر خاک کشیدی بیرون! جای تقدیر داره! دمت گرم! :31::10:
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
مفهوم نیست. با من بودی؟نقل قول:
حالا داش محمد اون رفیقت نمی تونه بگه مردی؟؟؟!!!
مربوط به موضوع نیست اما چون مطلبی هم دارم تو همین پست می گم.
قبلنا گفته بودین که می گفتین ما تموم کردیم و دوستتون می گفت مردی؟؟؟
حالا من جوری گفتم که نمی تونه بگه مردی.:46:
سلام آقا.اگه برید عد از اون کلمات رو بخونین متوجه می شین که مطالب مرطبت رو هم داراست از جمله:من به پایان رسوندم و ...
خواهش می کنم اینقدر گیر ندین.داریم از موضوع اصلی خارج می شیم.اگه دلتون نمی خواد من اینجا پست بدم خب کاری نداره یکی دو مدیر هستند یا پست های منو یکی می کنند یا حذفشون می کنند.نمی دونم چرا همه مشکل دارن با من؟
یه چیزی!می گم این نوشته ها و این کارا ممکنه از مغز یک انسان بر بیاد؟رولینگ دیگه زیادی خوبه.داره منو به شک می اندازه.
مطابقت کامل نوشته ها و ...
نه. انسان توانایی های زیادی داره که هنوز خودش اونها رو نشناخته. انسان قادر به انجام کارهای بزرگیست...نقل قول:
من امتحانم 2 بهمن تموم میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم از ابتدای بهمن استارت مطالعه رو بزنیم خوبه!؟
پ.ن: فقط چون من تو این دوباره خوندن هدفم اینه که تمامی نکاتی که با خوندن کتاب ها به ذهنم میرسه بگم، مقادیر نسبتا زیادی از دوستان عقبترم! اوایل فصول کتاب یک تشریف دارم! :31: در کل هوای ما رو داشته باشید رفقا!:10:
تو پست اول همه برنامه ها هست.
دوتا کتابو تموم کردید فعلا نه؟
کند پیش میریدا:دی
تو 3هفته اول بهمن راحت میشه حداقل نصفشو خوندا
اکثر دانشگاها هم این موقع تعطیلات بین 2ترمشون هست
بچه دبیرستانیا هم فکر کنم تا اخر دی باشه امتحاناشون
ببخشیدا. فکر کردی برنامه همینطور کشکی ریخته شده؟!نقل قول:
امتحان دانشگاه من از نیمه بهمن هم فراتر میره.
از اون طرف برخی دیگر از افراد امتحانشون از دی شروع شده.
زمان تعطیلی مطالعه با احتساب امتحانات همه افراد تنظیم شده.
چرا هیچ بحثی در مورد کتاب دوم نشد؟:31: یعنی همه عقب موندیم از این کتاب؟!! می گم اونایی که امتحاناشونو تموم کردن یه قرار بذاریم تا 17 بهمن که کتاب 3 شروع می شه کتاب 2 رو تموم کنیم! (البته اگه کسی به غیر من عقب مونده باشه از این کتاب :31:)
دیگران رو نمیدونم ولی خودم کتاب 2 رو تموم نکردم. (چه راستگو! :5:) کار عاقلانه ای هم کردم چون باید به درسام میرسیدم. الانم بعیده بتونم ادامه ش بدم.نقل قول:
از اونجایی که برای خوندن یک قسمت تقریا میشه گفت لزومی نداره قسمت قبلش رو دونست (به استثنای قسمت اول)، برای خوندن 3 هم این که مطالب 2 یادمون باشه الزامی نیست.
من واسه مرتب بودن تاپیک می گفتم...فک کردم شاید جالب نباشه که هیچی در مورد قسمت دوم گفته نشه و بریم سراغ کتاب سوم :46:نقل قول:
شروع دوباره مطالعه جمعی رو تبریک میگم.
ظاهرا بعد از گذشت دو روز هنوز کسی شروع نکرده.
پس نفر اول خودمم! دبرو که رفتیم...
برنامه کتاب سوم هم به اتمام رسید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یه سوالی... من تنها بودم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی هیچکس دیگه ای با من نخوند؟؟ :19:
مشکلی نیست اما میخواستم بگم من با وجود اینکه بخاطر درسهام ممکنه نتونم الان کتاب 4 رو شروع کنم اما میخواستم برنامه ش
رو بذارم. منتها با این وضع... اگه واقعاً هیچکس نیست بگید این کارو نکنم.
نظرت چیه به جای هری پاتر کتاب های دیگه رو بخونیم ؟ :پی
نظر خوبیه من پایه ام
خب چی بخونیم؟
مثلا کتاب : سرزمین دلتورا
به نظر من کتاب خیلی قشنگی هست ... واقعا فوق العادس ! :چشمک
کسی اینجا این کتاب رو خونده ؟
من آخرین بار 2 سال پیش خوندمش ، به هرکی هم دادم حال کرد با این کتاب ...
سلام دوستان.
ما داریم کتاب صوتی بسیار حرفه ای رو برای این سری کتاب ها تدارک می بینیم.
چند نفری هستیم.
دوستانمون از سایت دمنتور هم هستن.
هر کسی که فکر می کنه جوری به گروه کمک کنه به من ایمیل بزنه.
قبل از عید کنفرانسی بین افراد داوطلب خواهد بود.
می خوساتم بگم که اینجا خیلی ساکت شده اما به هر حال من دارم می خونم.
شاید این سوال براتون پیش بیاد که هری پاتر که کتاب صوتی فارسی داره باز برای چی دارین می سازین؟جواب این سوال اینه که این کتاب صوتی یک کتاب صوتی ه متفاوته.یعنی برای هر شخصیت صدای متمایزی وجو داره.
با تشکر از همه.
id:koroshfe@yahoo.com
ئه ؟ چه جالب ... ایول ...
من هم پایم !
تا حالا چند نفر شدین ؟
هستیم حالا.
می گم شما اگه برنامه ی یاهو مسنجر دارین از اون طریق اقدام کنید.
با تشکر
منم پایم
فقط بچه ها میشه یکم از موضوعشو بگید مدل نوشتنشم چه جوریه؟ امیدوارم مثل وارکرفت :31:
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
امیدوارم مثل وارکرفت نباشه
ما منتظری!!!
من تابستون امسال دو سه فصل ابتدایی جلد اولش رو خوندم!! خوشم نیومد ول کرد! در حد شنگول و منگول بود!!!نقل قول:
مثلا کتاب : سرزمین دلتورا
به نظر من کتاب خیلی قشنگی هست ... واقعا فوق العادس ! :چشمک
کسی اینجا این کتاب رو خونده ؟
من آخرین بار 2 سال پیش خوندمش ، به هرکی هم دادم حال کرد با این کتاب ...
اولش یکم ضایع هست ! ولی 5 جلد آخر فوق العاده هست ! ( 13 جلد هست ! )
هیچ کی نمیگه:41: